Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 75261 - 75280 Napsat příspěvek

Filmpub

Naozaj pomerne zaujímavé čítanie. Nemôžem nájsť článok o histórii Moviezone, aby som si ho ešte raz prečítal a porovnal obe verzie vzniku Moviezone. Prečo sa nedá vo vyhľadávaní zoradiť výsledky podľa dátumu?
564542
Naozaj pomerne zaujímavé čítanie. Nemôžem nájsť článok o histórii Moviezone, aby som si ho ešte raz prečítal a porovnal obe verzie vzniku Moviezone. Prečo sa nedá vo vyhľadávaní zoradiť výsledky podľa dátumu?
Filmpub
0 0
reagovat

Disketa

Zajímavý čtení, díky... Zvlášť pro mě, jako člověka, kterej čsfd objevil až před takovýma pěti rokama o kterej si dodneška myslel, že Atlas pořád normálně samostatně funguje :D
564527
Zajímavý čtení, díky... Zvlášť pro mě, jako člověka, kterej čsfd objevil až před takovýma pěti rokama o kterej si dodneška myslel, že Atlas pořád normálně samostatně funguje *:D*
Disketa
0 0
reagovat
utfg! link
564526
utfg! http://www.shoppingblog.com/blog/405115
0 0
reagovat
Ve VIP zprávách padla zmíňka že Arnold obdržel vysoké fr. vyznamenání. Je to pravda?
564525
Ve VIP zprávách padla zmíňka že Arnold obdržel vysoké fr. vyznamenání. Je to pravda?
0 0
reagovat
Disketa zas hází rádoby líbivé pózy... čtení je to ale zajímavý, pobavila "historka" s registraci domény :)
564524
Disketa zas hází rádoby líbivé pózy... čtení je to ale zajímavý, pobavila "historka" s registraci domény :)
0 0
reagovat
Spis je zajimava ta pasaz o CSFD, byt nic noveho 8)
564522
Spis je zajimava ta pasaz o CSFD, byt nic noveho *8)*
0 0
reagovat
Disketa: Ja to teda necetl jeste, ale zrovna v ere kapitalek byla ctennost vysoka a zadani vedeni odpovidajici - to ze to znicilo znacku je vec druha, mnohem spis ale konec zpusobilo proste vedeni Atlasu... coz byla koneckoncu jedna z veci, proc jsme prchli a zacali to delat po svem, tedy dle naseho lepe.
564519
Disketa: Ja to teda necetl jeste, ale zrovna v ere kapitalek byla ctennost vysoka a zadani vedeni odpovidajici - to ze to znicilo znacku je vec druha, mnohem spis ale konec zpusobilo proste vedeni Atlasu... coz byla koneckoncu jedna z veci, proc jsme prchli a zacali to delat po svem, tedy dle naseho lepe.
0 0
reagovat

10 let filmpubu

Zajímavé počtení, a i když do "causy moviezone" nevidím, z pozice diváka/uživatele vnímám vznik, respektivě transformaci těchto stránek, za přirozený vývoj, než primárně "chuť po slávě" redakce.
564518
Zajímavé počtení, a i když do "causy moviezone" nevidím, z pozice diváka/uživatele vnímám vznik, respektivě transformaci těchto stránek, za přirozený vývoj, než primárně "chuť po slávě" redakce.
10 let filmpubu
0 0
reagovat

HAL

Nemůžeš se divit, ty Harazímovy KAPITÁLKY mě vytáčely.
564517
Nemůžeš se divit, ty Harazímovy KAPITÁLKY mě vytáčely.
HAL
0 0
reagovat

Disketa

Ale i tak to pořád hážeš celé jen na Harazíma:D
564516
Ale i tak to pořád hážeš celé jen na Harazíma*:D*
Disketa
0 0
reagovat

KarelR

Naopak, bylo to velmi složité.
564514
Naopak, bylo to velmi složité.
KarelR
0 0
reagovat

Disketa

Jsem rád, že jsi z toho článku konečně pochopil, jak ta situace byla "jednoduchá"... ?)
564512
Jsem rád, že jsi z toho článku konečně pochopil, jak ta situace byla "jednoduchá"... *?)*
Disketa
0 0
reagovat
Mně se nelíbí moc upřímně :)
564510
Mně se nelíbí moc upřímně :)
0 0
reagovat
Byly doby, kdy vedle sebe existovaly dva kvalitní filmové magazíny, než to Aleš Harazím všechno poslal do kytek... link
564508
Byly doby, kdy vedle sebe existovaly dva kvalitní filmové magazíny, než to Aleš Harazím všechno poslal do kytek... http://www.vykypel.cz/filmpub/#1
0 0
reagovat
Taky bych si triko klidně objednal:+
564507
Taky bych si triko klidně objednal*:+*
0 0
reagovat
@Snipsley: proti tomu se nedá nic moc namítat, jdu zjistit, za kolik by se to dalo vyrobit
564506
@Snipsley: proti tomu se nedá nic moc namítat, jdu zjistit, za kolik by se to dalo vyrobit
0 0
reagovat

Snipsley

pěkné :+
564504
pěkné *:+*
Snipsley
0 0
reagovat
To chce to tričko nějak cool, klidně i krapet dražší... Třeba nějak takhle :D link
564503
To chce to tričko nějak cool, klidně i krapet dražší... Třeba nějak takhle *:D* http://tinypic.com/r/2yvjt5d/7
0 0
reagovat
Já teda to tričko občas nosím, ale pak v něm vypadám jako chodící reklama.8)
564502
Já teda to tričko občas nosím, ale pak v něm vypadám jako chodící reklama.*8)*
0 0
reagovat

popik

me postaci kalhotky od nejake MZ slecny :D
564497
me postaci kalhotky od nejake MZ slecny *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se