Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7381 - 7400 Napsat příspěvek
reaguje na: verbst
Když si vzpomenu, že jsem si podle přezdívky myslel, že je verbal tvůj pan Hyde:D

Ale on bude beztak Miloshuv...
850490
Když si vzpomenu, že jsem si podle přezdívky myslel, že je verbal tvůj pan Hyde*:D* Ale on bude beztak Miloshuv...
850327
5 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: Sigi
Deštivé dny jsou skvělý zážitek :+
850482
Deštivé dny jsou skvělý zážitek *:+*
850473
3 0
reagovat

Divadelní okénko

Včera poprvé se ženou v Ungeltu - Deštivé dny s Krajčem a Švehlíkem. Hodně silný zážitek umocněný i mojí profesí. Krajčo je herecký démon, neskutečně překvapil. Všechny písně Kryštofů za posledních 10 let odpuštěny :)
850473
Včera poprvé se ženou v Ungeltu - [b]Deštivé dny[/b] s Krajčem a Švehlíkem. Hodně silný zážitek umocněný i mojí profesí. Krajčo je herecký démon, neskutečně překvapil. Všechny písně Kryštofů za posledních 10 let odpuštěny *:)*
Divadelní okénko
7 0
reagují: AndyKaufman, pytlik
reagovat
Diskuze na csfd byly vždycky žumpa, už dávno před verbalem a jemu podobnými hovnaři.
Je to přitom škoda, jako databázi to tam mám rád, když čtu jen vybrané lidi, a sám tam komentů mám přes dva tisíce, ale bavit se tam o filmech jde leda osobně do vzkazníku.
850416
Diskuze na csfd byly vždycky žumpa, už dávno před verbalem a jemu podobnými hovnaři. Je to přitom škoda, jako databázi to tam mám rád, když čtu jen vybrané lidi, a sám tam komentů mám přes dva tisíce, ale bavit se tam o filmech jde leda osobně do vzkazníku.
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To už je pomalu ekvivalent staršího evergreenu, že za všechno může Kalousek. V období kolem radaru v Brdech, někam jsem psal o filmech a tam pravidelně, i když to vůbec nebylo k tématu, tak v komentářích se to pokaždý stočilo na politiku. A já se občas i zeptal, např. „Vlasta Parkanová? Jak souvisí paní Parkanová s režisérem Uwe Bollem? Je s ním nějak příbuzná, spatřil jste ji v nějaké roli v recenzovaném House of the Dead nebo ...?“.

Což mě přivádí k další věci, co tady v diskuzi zazněla - já si myslim, že to měl kdekdo z nás třeba při registraci na čsfd kdysi kdysi - budu psát komentáře, budu strašně vtipnej a ... nebudu, že jo, nicméně je to snad i jakoby standard už dneska, že komentář vůbec neni k filmu, jen je to egotrip, že „jsem strašně vtipnej“ a o ten film ani tak nejde. Takže jak už tady několikrát padlo - někdy dost zpětně, ale jestli nějaký diskuze a komentáře čtu, tak tady.
850412
To už je pomalu ekvivalent staršího evergreenu, že za všechno může Kalousek. V období kolem radaru v Brdech, někam jsem psal o filmech a tam pravidelně, i když to vůbec nebylo k tématu, tak v komentářích se to pokaždý stočilo na politiku. A já se občas i zeptal, např. „Vlasta Parkanová? Jak souvisí paní Parkanová s režisérem Uwe Bollem? Je s ním nějak příbuzná, spatřil jste ji v nějaké roli v recenzovaném House of the Dead nebo ...?“. Což mě přivádí k další věci, co tady v diskuzi zazněla - já si myslim, že to měl kdekdo z nás třeba při registraci na čsfd kdysi kdysi - budu psát komentáře, budu strašně vtipnej a ... nebudu, že jo, nicméně je to snad i jakoby standard už dneska, že komentář vůbec neni k filmu, jen je to egotrip, že „jsem strašně vtipnej“ a o ten film ani tak nejde. Takže jak už tady několikrát padlo - někdy dost zpětně, ale jestli nějaký diskuze a komentáře čtu, tak tady.
850323
7 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tos ovšem zrovna začal přispívat do největší stoky csfd - Volné diskuze. Tam se jedou těžké konspirace, hejt a trollení nekontrolovaně celé roky. 
Ale pravda je, že ani ostatní diskuze na tom nejsou o moc lépe, zvlášť když je film či seriál jakýmkoliv způsobem "angažovaný", příliš SJW (samozřejmě z jejich pohledu, resp. podle článků/youtube kanálů, které nekriticky hltají).
850358
Tos ovšem zrovna začal přispívat do největší stoky csfd - Volné diskuze. Tam se jedou těžké konspirace, hejt a trollení nekontrolovaně celé roky.  Ale pravda je, že ani ostatní diskuze na tom nejsou o moc lépe, zvlášť když je film či seriál jakýmkoliv způsobem "angažovaný", příliš SJW (samozřejmě z jejich pohledu, resp. podle článků/youtube kanálů, které nekriticky hltají).
850323
4 -1
reagovat

Avatar 2

Mám v plánu na to zajít, ale popravdě počkám než opadne hlavní nápor a zajdu na to až po novém roce. Beztak z kin jen tak nezmizí. 8)
850340
Mám v plánu na to zajít, ale popravdě počkám než opadne hlavní nápor a zajdu na to až po novém roce. Beztak z kin jen tak nezmizí. *8)*
Avatar 2
4 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ja si teda ale rikam, kdo je takovy bezny uzivatel csfd? Myslel jsem, ze popularitu toho webu vytahly ty mladsi nonstop-online generace, ale tenhle "humor" a co pise Tony... To mi zni spis smer ty kreatury kolem Fuky, Kompost 20 let nazpet apod.
850337
Ja si teda ale rikam, kdo je takovy bezny uzivatel csfd? Myslel jsem, ze popularitu toho webu vytahly ty mladsi nonstop-online generace, ale tenhle "humor" a co pise Tony... To mi zni spis smer ty kreatury kolem Fuky, Kompost 20 let nazpet apod.
850307
5 0
reagovat
Facebook sice stále mám, ale taky se v něm pomalu uzavírám do jakési bubliny. Můžu být tak "mezi svými" upřímnější a otevřenější. Ale jinak jsem na tom podobně jako verbst. ČSFD používám taky výjimečně - jenom na napsání komentářů a sledování lidí, kteří mě navštívili či si mě dali do oblíbených. Doby, kdy jsem tam čile diskutoval, jsou dávno pryč. Ale naštěstí mi chodí minimum hejtů, i když to se mi na ČSFD taky už stalo. A to jsem tam už patnáct let. :o 

A jinak jste tady mezi vámi šťastný. Hodně jsem toho s vámi zažil, vy se mnou taky a zkrátka vás mám pořád rád. 
850333
Facebook sice stále mám, ale taky se v něm pomalu uzavírám do jakési bubliny. Můžu být tak "mezi svými" upřímnější a otevřenější. Ale jinak jsem na tom podobně jako verbst. ČSFD používám taky výjimečně - jenom na napsání komentářů a sledování lidí, kteří mě navštívili či si mě dali do oblíbených. Doby, kdy jsem tam čile diskutoval, jsou dávno pryč. Ale naštěstí mi chodí minimum hejtů, i když to se mi na ČSFD taky už stalo. A to jsem tam už patnáct let. *:o*  A jinak jste tady mezi vámi šťastný. Hodně jsem toho s vámi zažil, vy se mnou taky a zkrátka vás mám pořád rád. 
12 0
reagovat
reaguje na: verbst
A i občanský průkaz mají Verbste;)
850331
A i občanský průkaz mají Verbste*;)*
850327
1 0
reagovat
Uff.
Asi se prostě uzavírám do svý bubliny, ale já kromě MovieZone prostě zpravidla nikde nečtu diskuze.
Když blbec občas někde kliknu, tak se nestačím divit co všechno má volební právo. A je mi smutno. Tak strašně moc smutno.
A jen se mi potvrzuje, že jsem udělal dobře, když jsem zrušil facebook a csfd poslední roky používám jen jako "deníček" toho co jsem viděl a už ani to mi moc nejde.

I přes nesouhlasy, debaty, hádky vás tady mám rád <3
850327
Uff. Asi se prostě uzavírám do svý bubliny, ale já kromě MovieZone prostě zpravidla nikde nečtu diskuze. Když blbec občas někde kliknu, tak se nestačím divit co všechno má volební právo. A je mi smutno. Tak strašně moc smutno. A jen se mi potvrzuje, že jsem udělal dobře, když jsem zrušil facebook a csfd poslední roky používám jen jako "deníček" toho co jsem viděl a už ani to mi moc nejde. I přes nesouhlasy, debaty, hádky vás tady mám rád <3
19 0
reagují: (=LIFTY=), Gacy
reagovat
Ja mám rád túto "recenziu" na môj film :)

Slaboduchý pokus o diskreditaci a zesměšnění všech, kdo prohlédli zrůdnost kovidfašistické diktatury. Dnes už je zcela zřejmé, že celý humbuk kolem kovidu byl především celoplanetárním sociologickým experimentem, který měl jednak zjistit, do jaké míry jsou ovčani a vlády manipulovatelní a druhým nezanedbatelným aspektem byly pohádkové zisky farmaceutických koncernů, které z těchto zisků uplácely politiky. Hysterie byla šířena médii a zainteresovanými politiky. Jakmile se začalo válčit na Ukrajině, kovid záhadně zmizel, protože se pozornost médií soustředila tam a kovid zdechl na skrčeninu. Nejpozoruhodnější na tom všem je fakt, že žádný z politiků nebyl pohnán k zodpovědnosti za nedozírné škody, které napáchal. Počínaje nákupem (zcela nefunkčních a zbytečných) stokrát předražených respirátorů, přes uzavírání nesmyslně nevýhodných smluv s firmami, které vyrábí vakcíny, až ke škodám na zdraví, které způsobily zbytečné lockdowny a neověřené vakcíny, jejichž tušené negativní účinky se již začínají projevovat. Vícekrát očkovaní mladí lidé umírají na mozkové mrtvice, zánět srdečního svalu a u těchto lidí dramaticky stoupl počet amputací končetin, kvůli nekrózám vlásečnic. Ale vše je jaksi zapomenuto a teď se hrne Ukrajina, která vůbec nemusela vypuknout, kdyby Ukrajinci dodržovali Minské dohody a nesnažili se o budování základen NATO u hranic s Ruskem.
850326
Ja mám rád túto "recenziu" na môj film :) Slaboduchý pokus o diskreditaci a zesměšnění všech, kdo prohlédli zrůdnost kovidfašistické diktatury. Dnes už je zcela zřejmé, že celý humbuk kolem kovidu byl především celoplanetárním sociologickým experimentem, který měl jednak zjistit, do jaké míry jsou ovčani a vlády manipulovatelní a druhým nezanedbatelným aspektem byly pohádkové zisky farmaceutických koncernů, které z těchto zisků uplácely politiky. Hysterie byla šířena médii a zainteresovanými politiky. Jakmile se začalo válčit na Ukrajině, kovid záhadně zmizel, protože se pozornost médií soustředila tam a kovid zdechl na skrčeninu. Nejpozoruhodnější na tom všem je fakt, že žádný z politiků nebyl pohnán k zodpovědnosti za nedozírné škody, které napáchal. Počínaje nákupem (zcela nefunkčních a zbytečných) stokrát předražených respirátorů, přes uzavírání nesmyslně nevýhodných smluv s firmami, které vyrábí vakcíny, až ke škodám na zdraví, které způsobily zbytečné lockdowny a neověřené vakcíny, jejichž tušené negativní účinky se již začínají projevovat. Vícekrát očkovaní mladí lidé umírají na mozkové mrtvice, zánět srdečního svalu a u těchto lidí dramaticky stoupl počet amputací končetin, kvůli nekrózám vlásečnic. Ale vše je jaksi zapomenuto a teď se hrne Ukrajina, která vůbec nemusela vypuknout, kdyby Ukrajinci dodržovali Minské dohody a nesnažili se o budování základen NATO u hranic s Ruskem.
9 0
reagovat
reaguje na: Ash_Black
Já nemůžu z toho, jak tam během pár reakcí nacpali prezidentskou volbu a Ukrajince u uplně nesouvisejícího tématu. 
850323
Já nemůžu z toho, jak tam během pár reakcí nacpali prezidentskou volbu a Ukrajince u uplně nesouvisejícího tématu. 
850301
3 -1
reagují: Ash_Black, connor
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Nastavuje zrcadlo uživatelům CSFD, kteří hlasují.
850307
Nastavuje zrcadlo uživatelům CSFD, kteří hlasují.
850287
9 0
reagují: The Joker
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To už je fakt moc tohle. :-
850306
To už je fakt moc tohle. *:-*
850273
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jsi se do toho pustil bohužel trochu jako Don Quichot, když jsem si přečetl ty reakce v čsfd diskuzi. Když jsem si přečetl ten komentář u „Osvobození“, vzpomněl jsem si na jeho komentář ke Karate Kidovi - najdi 10 rozdílů - 0 rozdílů. A to je na tom absurdní - tehdy jsem na něj narazil v komentářích cca prvně a to máš 12 let zpátky, je to v podstatě stejný.
850301
Jsi se do toho pustil bohužel trochu jako Don Quichot, když jsem si přečetl ty reakce v čsfd diskuzi. Když jsem si přečetl ten komentář u „Osvobození“, vzpomněl jsem si na jeho komentář ke [url=https://www.csfd.cz/film/258243-karate-kid/recenze/]Karate Kidovi [/url]- najdi 10 rozdílů - 0 rozdílů. A to je na tom absurdní - tehdy jsem na něj narazil v komentářích cca prvně a to máš 12 let zpátky, je to v podstatě stejný.
850273
5 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
WTF, on už je čtvrtý nejoblíbenější uživatel csfd?
850287
WTF, on už je čtvrtý nejoblíbenější uživatel csfd?
850273
9 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nejhorší je, že někteří jsou schopni si takového blba dát i do oblíbených a číst ty jeho nesmysly.
850285
Nejhorší je, že někteří jsou schopni si takového blba dát i do oblíbených a číst ty jeho nesmysly.
850273
10 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Za me je absurdni, ze to nekomu pripada vtipne nebo to proste chce vubec cist. Ne jen ted, ale uz ty roky zpatky. Z tech filmu to v podstate dela asi meme, kterej se konzumuje v ramci nejakych klipu... A to je v podstate nejvetsi soucasny problem a zaroven i nejvetsi problem do budoucna, ze filmy nejsou povazovany za neco hodnotneho. V jakkekoliv rovine.
850278
Za me je absurdni, ze to nekomu pripada vtipne nebo to proste chce vubec cist. Ne jen ted, ale uz ty roky zpatky. Z tech filmu to v podstate dela asi meme, kterej se konzumuje v ramci nejakych klipu... A to je v podstate nejvetsi soucasny problem a zaroven i nejvetsi problem do budoucna, ze filmy nejsou povazovany za neco hodnotneho. V jakkekoliv rovine.
850273
14 0
reagovat
Tento verbalův komentář mne po ránu velmi nadzvednul, to je rasismus nejhrubšího zrna. link

Napsal jsem to i do csfd diskuze a Pomovi do vzkazníku, ne že by to mělo nějaký význam, ale WTF co si tam pustí. 

Kdybych chtěl být hnusný práskač, tak začnu otravovat csfd inzerenty a doufám že to velmi brzy někdo udělá... 
850273
Tento verbalův komentář mne po ránu velmi nadzvednul, to je rasismus nejhrubšího zrna. https://www.csfd.cz/film/1140509-osvobozeni/recenze/?comment=12386926 Napsal jsem to i do c[url=https://www.csfd.cz/diskuze/1-volna-diskuze/]sfd diskuze[/url] a Pomovi do vzkazníku, ne že by to mělo nějaký význam, ale WTF co si tam pustí.  Kdybych chtěl být hnusný práskač, tak začnu otravovat csfd inzerenty a doufám že to velmi brzy někdo udělá... 
8 -8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se