Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7341 - 7360 Napsat příspěvek
reaguje na: TedGeorge
934100
https://media0.giphy.com/media/v1.Y2lkPTc5MGI3NjExOHliczZraXFydXlsd3Z6OHF5d3hwdTBlNmhsMjBlOHBsMzBoeWY2aSZlcD12MV9pbnRlcm5hbF9naWZfYnlfaWQmY3Q9Zw/atOpRKayP1IJ2/giphy.gif
934086
3 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
To teď budeme chtít vědět všichni :D
934099
To teď budeme chtít vědět všichni *:D*
934098
9 0
reagují: TedGeorge
reagovat
To datum hlavně prozrazuje, že se nejspíš chtěl zapojit do diskuze o čerstvém traileru na Temného rytíře :D
Jaké mám datum prosím já?
934098
To datum hlavně prozrazuje, že se nejspíš chtěl zapojit do diskuze o čerstvém traileru na Temného rytíře *:D* Jaké mám datum prosím já?
934096
6 0
reagují: TedGeorge, pytlik
reagovat
My jsme byli takova pr.el světa, že tam bylo jiné časové pásmo.
934097
My jsme byli takova pr.el světa, že tam bylo jiné časové pásmo.
934096
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Čas registrace 23:22:49 každopádně naznačuje, že si tenkrát na vesnici rozhodně nechodil spát se slepicemi.
934096
Čas registrace 23:22:49 každopádně naznačuje, že si tenkrát na vesnici rozhodně nechodil spát se slepicemi.
934091
1 0
reagují: KARLOS, (=LIFTY=)
reagovat
Poprvé jsem se na MZ registroval v roce 2008, takže taky před sedmnácti lety. To jsem měl ještě původní nick Disk, kterým jsem tady oslovován dodnes. Následovala éra banů a zapomenutých hesel, ale přesto tady s vámi nadále zůstávám. Nevím, jaké mám úplně první ID, ale pamatuju si, že si mě tu tenkrát všimlo dost lidí. A tak je to se mnou pořád. :D
934092
Poprvé jsem se na MZ registroval v roce 2008, takže taky před sedmnácti lety. To jsem měl ještě původní nick Disk, kterým jsem tady oslovován dodnes. Následovala éra banů a zapomenutých hesel, ale přesto tady s vámi nadále zůstávám. Nevím, jaké mám úplně první ID, ale pamatuju si, že si mě tu tenkrát všimlo dost lidí. A tak je to se mnou pořád. *:D*
6 0
reagovat
To by odpovídalo, v tom roce k nám na vesnici zhruba doputoval internet :D
Hlavně jsem registrovaný na mail, který vůbec nepoužívám a poprvé a naposledy jsem si někde dal debilní smajlíky kolem přezdívky.
Ale aspoň nejsem Tweek jak na lopuchu.
934091
To by odpovídalo, v tom roce k nám na vesnici zhruba doputoval internet *:D* Hlavně jsem registrovaný na mail, který vůbec nepoužívám a poprvé a naposledy jsem si někde dal debilní smajlíky kolem přezdívky. Ale aspoň nejsem Tweek jak na lopuchu.
934088
3 0
reagovat
No, tak tady mezi zkušenými kmety bude moje ID, založené tak před rokem a půl-dvěma, působit vyloženě směšně:D
934089
No, tak tady mezi zkušenými kmety bude moje ID, založené tak před rokem a půl-dvěma, působit vyloženě směšně*:D*
5 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
8235....

A už sem tam dokonce našel i kolonku založení - máš 2007-12-20 23:22:49
934088
8235.... A už sem tam dokonce našel i kolonku založení - máš 2007-12-20 23:22:49
934087
4 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Já mám jaké ID? Každopádně to doháním miliardou příspěvků denně, kdybych byl tak ukecaný i v reálu (což jsem jen se svou sortou lidí) tak jsem nejúspěšnější obchodní zástupce v ČR.
934087
Já mám jaké ID? Každopádně to doháním miliardou příspěvků denně, kdybych byl tak ukecaný i v reálu (což jsem jen se svou sortou lidí) tak jsem nejúspěšnější obchodní zástupce v ČR.
934086
1 0
reagovat
Jinak z normálních aktivních lidí (nepočítám redakční kmety jako Civala, kocoura, imfa, Thomase) je tady nejdéle asi Kostěj.

Ten má ID: 040.

A bohužel mě stejně jako v tenise (a životě celkově :D ) překonal i Vincent koukám, kterej má pade...
934086
Jinak z normálních aktivních lidí (nepočítám redakční kmety jako Civala, kocoura, imfa, Thomase) je tady nejdéle asi Kostěj. Ten má ID: 040. A bohužel mě stejně jako v tenise (a životě celkově :D ) překonal i Vincent koukám, kterej má pade...
6 0
reagují: Vincent, Kostěj, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Memphis
Já se ale nebavím o gayích, ale o té chybějící reakci. Ty efektivně reaguješ na můj první odstavec, který je jen úvod ke zbytku. Borec neřekl můj druhý odstavec, neřekl tvou reakci, neřekl nic.
934085
Já se ale nebavím o gayích, ale o té chybějící reakci. Ty efektivně reaguješ na můj první odstavec, který je jen úvod ke zbytku. Borec neřekl můj druhý odstavec, neřekl tvou reakci, neřekl nic.
934074
1 0
reagovat
Přesné datum bylo na starých stránkách a ukazovalo se i v profilu na TVzone, než taky migrovala na nový design.

Však se tu pořád ještě pokládám za relativně mladý pivo. :D
934084
Přesné datum bylo na starých stránkách a ukazovalo se i v profilu na TVzone, než taky migrovala na nový design. Však se tu pořád ještě pokládám za relativně mladý pivo. *:D*
934076
2 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Ty 1465
934083
Ty 1465
934082
1 0
reagovat
Jsem cirka léto 2005 (ještě TZ) a ID mám vyšší jak ty, jestli si dobře pamatuju (do tisícovky). U tebe hádám 2004.
934082
Jsem cirka léto 2005 (ještě TZ) a ID mám vyšší jak ty, jestli si dobře pamatuju (do tisícovky). U tebe hádám 2004.
934076
1 0
reagovat
reaguje na: HAL
Ty máš 2500
934081
Ty máš 2500
934078
2 0
reagovat
To počítáš i registraci na TrailerZone? (a jaké mám ID já?)

Já na TZ a nějakou dobu očumování tady registraci neměl, kolik je to přesně od doby kdy jsem si ji udělal netuším, ale tak 19 let to bude. 
934078
To počítáš i registraci na TrailerZone? (a jaké mám ID já?) Já na TZ a nějakou dobu očumování tady registraci neměl, kolik je to přesně od doby kdy jsem si ji udělal netuším, ale tak 19 let to bude. 
934076
2 0
reagovat
reaguje na: Memphis
Já mám ID registrace 067, takže starší budu určitě, ale přesný datum nikde nevidím. Předpokládám, že dvacet let?

Ty máš ID btw 8776 :)
934076
Já mám ID registrace 067, takže starší budu určitě, ale přesný datum nikde nevidím. Předpokládám, že dvacet let? Ty máš ID btw 8776 :)
934075
3 0
reagují: Memphis, KARLOS, HAL
reagovat

Výročí

Mimochodem, včera jsem měl přesně 17 let od registrace na Moviezone. Kolik z vás tady je mladších? :D
934075
Mimochodem, včera jsem měl přesně 17 let od registrace na Moviezone. Kolik z vás tady je mladších? *:D*
Výročí
2 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Ne, jeho argument byl zakázat gaye a donutit je mít děti. Použil špatnou analogii s pedofily a incestem. Proč jsme se jako společnost rozhodli, že ty poslední dvě věci postavíme mimo zákon, snad nemusím rozebírat, že ne?

Já už radši končím. Agree to disagree.
934074
Ne, jeho argument byl zakázat gaye a donutit je mít děti. Použil špatnou analogii s pedofily a incestem. Proč jsme se jako společnost rozhodli, že ty poslední dvě věci postavíme mimo zákon, snad nemusím rozebírat, že ne? Já už radši končím. Agree to disagree.
934071
0 0
reagují: Gonzi
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se