Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73601 - 73620 Napsat příspěvek

Bachy

Přesně tak. Karta je určena jen pro jednu osobu a je nepřenosná. Všechno o kartě je tady.
569264
Přesně tak. Karta je určena jen pro jednu osobu a je nepřenosná. Všechno o kartě je [link="http://plzen.cinestar.cz/vp.php"]tady[/link].
Bachy
0 0
reagovat
Tudíž ta sleva funguje jen na mě co? Pokud to koupím např. pro tři další lidi, tak jim to tu slevu neudělá. A zároveň je asi nepřenosná, co? Kdyžtak klidně do vzkazníku, jestli to ostatní nezajímá.
569263
Tudíž ta sleva funguje jen na mě co? Pokud to koupím např. pro tři další lidi, tak jim to tu slevu neudělá. A zároveň je asi nepřenosná, co? Kdyžtak klidně do vzkazníku, jestli to ostatní nezajímá.
0 0
reagovat

Bachy

Ani jedno. Prostě pravidelně chodíš do Cinestaru a když tam přijdeš popáté, automaticky ke koupené vstupence dostaneš volnou vstupenku na jakýkoli 2D film.
569262
Ani jedno. Prostě pravidelně chodíš do Cinestaru a když tam přijdeš popáté, automaticky ke koupené vstupence dostaneš volnou vstupenku na jakýkoli 2D film.
Bachy
0 0
reagovat
Chápu to dobře, že když budu chtít jít na film, tak je pro mě vyhodný přijít tam 4x pro jednu vstupenku než přijít a říct:"Chci 4 vstupenky" :D?

Každopádně děkuji za rady.
569261
Chápu to dobře, že když budu chtít jít na film, tak je pro mě vyhodný přijít tam 4x pro jednu vstupenku než přijít a říct:"Chci 4 vstupenky" *:D*? Každopádně děkuji za rady.
0 0
reagovat

Bachy

Opravdu se ta karta vyplatí a pokud jsi student nebo máš ZTP (můj případ), tak ušetříš neskutečné peníze. U mě je ještě velká výhoda v tom, že si tam kupuju jen ty lístky do kina a žádné jídlo a pití. 99 Kč v Plzni a 109 Kč v Praze je super. A pokud chodíš hodně často (opět můj případ), tak ještě fasuješ volnou vstupenku za každý pátý nákup. Neskutečný luxus, na který se Cinema City nikdy nezmůže.
569260
Opravdu se ta karta vyplatí a pokud jsi student nebo máš ZTP (můj případ), tak ušetříš neskutečné peníze. U mě je ještě velká výhoda v tom, že si tam kupuju jen ty lístky do kina a žádné jídlo a pití. 99 Kč v Plzni a 109 Kč v Praze je super. A pokud chodíš hodně často (opět můj případ), tak ještě fasuješ volnou vstupenku za každý pátý nákup. Neskutečný luxus, na který se Cinema City nikdy nezmůže.
Bachy
0 0
reagovat
Taky jsem si ji pořizoval, hned mě sice naštvali, protože odměňují vstupenkou zdarma po pěti nákupech, nikoliv po pěti vstupenkách. Takže jsem byl po zásluze potrestán, že jsem koupil vstupenky na failm a rovnou i na druhý den na další... ale co, sleva je to výrazná, takže :+
569259
Taky jsem si ji pořizoval, hned mě sice naštvali, protože odměňují vstupenkou zdarma po pěti nákupech, nikoliv po pěti vstupenkách. Takže jsem byl po zásluze potrestán, že jsem koupil vstupenky na failm a rovnou i na druhý den na další... ale co, sleva je to výrazná, takže *:+*
0 0
reagovat
Taky jí mám a chodit do kina za 109 v Praze a za 99 v Budějcích je luxus..:+
569258
Taky jí mám a chodit do kina za 109 v Praze a za 99 v Budějcích je luxus..*:+*
0 0
reagovat
Já si právě tu CineStar kartu původně nepořizoval, poněvadž mám tohle kino poměrně z ruky, ale teď už do toho jdu a zítra si ji vyzvednu. Doufám, že se ty výhody fakt vyplatí, ale vypadá to lákavě
569257
Já si právě tu CineStar kartu původně nepořizoval, poněvadž mám tohle kino poměrně z ruky, ale teď už do toho jdu a zítra si ji vyzvednu. Doufám, že se ty výhody fakt vyplatí, ale vypadá to lákavě
0 0
reagovat
Zlatá MZ a její předpremiéry...
569256
Zlatá MZ a její předpremiéry...
0 0
reagovat
JA do spalku na TF3 nejdu, jednicka sal je uplne dementni s temi 3 barevnymi titulky a 256 barvama :-D Zkusim oprasit zlatou slavu 9ky v Olympii, ale necekam zazraky.
569255
JA do spalku na TF3 nejdu, jednicka sal je uplne dementni s temi 3 barevnymi titulky a 256 barvama :-D Zkusim oprasit zlatou slavu 9ky v Olympii, ale necekam zazraky.
0 0
reagovat

verbst

O'Reillyho sice nemusím ale tohle vyhrál. :+
569254
O'Reillyho sice nemusím ale tohle vyhrál. *:+*
verbst
0 0
reagovat
Když se zdraží, tak si budu muset vybírat na co půjdu. A tím myslím opravdu vybírat...
Ale co mě sere asi ještě víc, je to CinemaCity. Jediná možnost jak jít v Brně pořádně do kina - ale řeknu vám, to je tam banda dementů. Nic neví, když se člověk ptá, tak vyvolávaj manažerům, a ti pochopitelně taky ví kulový.
Zlatý PalaceCinemas. Tam byli všichni vstřícný. Teď to vypadá, jak kdyby ten personál ve Špalku měnili schválně na nepříjemný lidi.

A když mi řekli (po neskutečně dlouhý době), že Transformers a Potter budou dabovaný a titulky jenom v Praze? To už je vrchol.

Holt asi budu muset čekat... Hádejte na co...:(:-
569253
Když se zdraží, tak si budu muset vybírat na co půjdu. A tím myslím opravdu vybírat... Ale co mě sere asi ještě víc, je to CinemaCity. Jediná možnost jak jít v Brně pořádně do kina - ale řeknu vám, to je tam banda dementů. Nic neví, když se člověk ptá, tak vyvolávaj manažerům, a ti pochopitelně taky ví kulový. Zlatý PalaceCinemas. Tam byli všichni vstřícný. Teď to vypadá, jak kdyby ten personál ve Špalku měnili schválně na nepříjemný lidi. A když mi řekli (po neskutečně dlouhý době), že Transformers a Potter budou dabovaný a titulky jenom v Praze? To už je vrchol. Holt asi budu muset čekat... Hádejte na co...*:(**:-*
0 0
reagovat
Taky se přidávám k souhlasu s Kostějem. Cinema City má už nyní příšerně drahé lístky a chaotický systém slev. Už nějakou dobu chodím do Cinestaru a s kartou Cinestar Club (reklama na tu kartu je před každým filmem v Cinestaru) aspoň ušetřím ve výsledku 50 až 60 Kč, takže platím 99 až 109 Kč. Tohle mají dobře zařízené a navíc tam je ochotný personál. Za upozornění na nekvalitní promítání či jinou technickou chybu se dokonce omluví a věnují vám volnou vstupenku, což není běžná záležitost. A navíc je to dnes jediný multiplex, kde je možné najít nějakou tu titulkovanou kopii.

Sice se opět bude zdražovat, ale když si najdete správné kino a kartu, tak to zase tak horké nebude.;)
569252
Taky se přidávám k souhlasu s Kostějem. Cinema City má už nyní příšerně drahé lístky a chaotický systém slev. Už nějakou dobu chodím do Cinestaru a s kartou Cinestar Club (reklama na tu kartu je před každým filmem v Cinestaru) aspoň ušetřím ve výsledku 50 až 60 Kč, takže platím 99 až 109 Kč. Tohle mají dobře zařízené a navíc tam je ochotný personál. Za upozornění na nekvalitní promítání či jinou technickou chybu se dokonce omluví a věnují vám volnou vstupenku, což není běžná záležitost. A navíc je to dnes jediný multiplex, kde je možné najít nějakou tu titulkovanou kopii. Sice se opět bude zdražovat, ale když si najdete správné kino a kartu, tak to zase tak horké nebude.*;)*
0 0
reagovat
Po dlhšej dobe ďalšie Team Fortress 2 (ktoré je mimochodom už nastálo F2P) video:
Meet the Medic
569251
Po dlhšej dobe ďalšie Team Fortress 2 (ktoré je mimochodom už nastálo F2P) video: [link="http://www.youtube.com/watch?v=36lSzUMBJnc"]Meet the Medic[/link]
0 0
reagovat

Kostěj

+ vem si že nejdeš sám, v případě tokající mládeže se dostáváme na částku 500,-, u 4 členné rodinny na ... to už je k smíchu...
569250
+ vem si že nejdeš sám, v případě tokající mládeže se dostáváme na částku 500,-, u 4 členné rodinny na ... to už je k smíchu...
Kostěj
0 0
reagovat
Mám to úplně stejně jako Kostěj, včetně toho Parkánu.
569249
Mám to úplně stejně jako Kostěj, včetně toho Parkánu.
0 0
reagovat

xxendxx

"...be happy" :D
569247
"...be happy" *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Zaujímavý Terminátorovský videoklip: link
569246
Zaujímavý Terminátorovský videoklip: [link="http://www.youtube.com/watch?v=a4mWyeVitNQ"]link[/link]
0 0
reagovat
Souhlas s Kostějem. Za 250 korun nechodim do kina ani ja. Muzou si za to sami...
569245
Souhlas s Kostějem. Za 250 korun nechodim do kina ani ja. Muzou si za to sami...
0 0
reagovat

Kina

No, za sebe můžu říct, že od poslední vlny zdražování lístků (cca před půl rokem?) jsem byl v kině...no, snad ani jednou, a to jsem dřív chodil hodně často. Do určitý míry za to určitě může zimní a jarní bída ve filmový nabídce, jasně, ale fakt nemám pocit, že kvalita technickýho zázemí v plzeňským Cinema City ospravedlňuje vstupný v hodnotě čtyřech nefiltrovanejch Prazdrojů na Parkáně. Když pak vezmu v potaz i ty zbylý negativní stránky chození do kina (nárůst poměru dabovanejch filmů k titulkovanejm, kokoty v obecenstvu, reklamy a protipirátský kampaně, opožděný premiéry, šetření elektriky / lampy ve 3D atd.), najednou mi návštěva kina už nepřijde jako úplně nejlepší nápad.
Řešení? Zdražíme ještě víc!
NASRAT! :-:-
569244
No, za sebe můžu říct, že od poslední vlny zdražování lístků (cca před půl rokem?) jsem byl v kině...no, snad ani jednou, a to jsem dřív chodil hodně často. Do určitý míry za to určitě může zimní a jarní bída ve filmový nabídce, jasně, ale fakt nemám pocit, že kvalita technickýho zázemí v plzeňským Cinema City ospravedlňuje vstupný v hodnotě čtyřech nefiltrovanejch Prazdrojů na Parkáně. Když pak vezmu v potaz i ty zbylý negativní stránky chození do kina (nárůst poměru dabovanejch filmů k titulkovanejm, kokoty v obecenstvu, reklamy a protipirátský kampaně, opožděný premiéry, šetření elektriky / lampy ve 3D atd.), najednou mi návštěva kina už nepřijde jako úplně nejlepší nápad. Řešení? Zdražíme ještě víc! NASRAT! *:-**:-*
Kina
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se