Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73601 - 73620 Napsat příspěvek

xxendxx

Pravdou je, že ten text je z polské recenze na pána prstenů z roku '71.
577127
Pravdou je, že ten text je z polské recenze na pána prstenů z roku '71.
xxendxx
0 0
reagovat
Teď to rozhodně nikdo nenapsal, když jsem na to prvně narazil před deseti lety.
577126
Teď to rozhodně nikdo nenapsal, když jsem na to prvně narazil před deseti lety.
0 0
reagovat
me prijde, jako by to nekdo napsal ted, v nejake snaze aby to pusobilo "stare"... stejna traparna, jako mluva Rudy z Ostravy, ktera se skutecnou mluvou v tamnich koncinach nema nic moc spolecneho...
577124
me prijde, jako by to nekdo napsal ted, v nejake snaze aby to pusobilo "stare"... stejna traparna, jako mluva Rudy z Ostravy, ktera se skutecnou mluvou v tamnich koncinach nema nic moc spolecneho...
0 0
reagovat
Drž se Mordore, obklopen reakčními nepřátelskými sousedy! Je to strašně staré, škoda, že se z toho vždycky vytáhne jen ten výcuc, chtěl bych to taky jednou vidět celé.;)
577123
Drž se Mordore, obklopen reakčními nepřátelskými sousedy! Je to strašně staré, škoda, že se z toho vždycky vytáhne jen ten výcuc, chtěl bych to taky jednou vidět celé.;)
0 0
reagovat

Pán prstenů

a jestli pak znáte toto: link
577122
a jestli pak znáte toto: http://fonfus.blog.cz/0703/recenze-knihy-pan-prstenu-v-rudem-pravu-1977
Pán prstenů
0 0
reagovat

Ad: Mantreg

Teď jsem si toho všimla... trapas. :D
Samozřejmě jsem chtěla napsat, že knihy jsou lepší než filmy...
Když už se seknout, tak pořádně. Fópa jak vyšitý....;):))

Ad:Loki - díky, podívám se na film, ale myslím, že ani to není ten správný název. Ale nevadí, já děkuji aspoň za ochotu a snad si někdy vzpomenu...až na to přestanu myslet.:)
577083
Teď jsem si toho všimla... trapas. *:D* Samozřejmě jsem chtěla napsat, že knihy jsou lepší než filmy... Když už se seknout, tak pořádně. Fópa jak vyšitý....*;)**:))* Ad:Loki - díky, podívám se na film, ale myslím, že ani to není ten správný název. Ale nevadí, já děkuji aspoň za ochotu a snad si někdy vzpomenu...až na to přestanu myslet.*:)*
Ad: Mantreg
0 0
reagovat

litimbo

Kurva tohle už nedělej... Jak vůl sem přemýšlel o čem asi spoileruješ, hledal ve starších příspěvcích atd... 8)
577082
Kurva tohle už nedělej... [spoiler]Jak vůl sem přemýšlel o čem asi spoileruješ, hledal ve starších příspěvcích atd... *8)*[/spoiler]
litimbo
0 0
reagovat
som tu novy
577080
[spoiler]som tu novy[/spoiler]
0 0
reagovat

PigNick

Z toho si nič nerob, xxendxx a jeho múdra sú už takým miestnym folklórom.
577075
Z toho si nič nerob, xxendxx a jeho múdra sú už takým miestnym folklórom.
PigNick
0 0
reagovat

xxendxx

Tyjo ja nehral Hitmana ani jsem nevidel stary Star Wars ale chodim pravidelne na herni i filmovy servery;)
577074
Tyjo ja nehral Hitmana ani jsem nevidel stary Star Wars ale chodim pravidelne na herni i filmovy servery*;)*
xxendxx
0 0
reagovat
:D
Kdybych měl na to čas...ten budu mít ale až někdy po zkouškovym;)
577063
*:D* Kdybych měl na to čas...ten budu mít ale až někdy po zkouškovym*;)*
0 0
reagovat
chodit na herni servry a nehrat hitmana je jako chodit na filmovy servry a nevidet star wars nebo pana prstenu... okamzite si sezen hitmana 2 a koukej to dohnat !!!!
577061
chodit na herni servry a nehrat hitmana je jako chodit na filmovy servry a nevidet star wars nebo pana prstenu... okamzite si sezen hitmana 2 a koukej to dohnat !!!!
0 0
reagovat

xxendxx

Hledal jsem na Eurogameru kdyžtak:)) a vim o ní,ale vzhledem k tomu, že sem žádnýho Hitmena nehrál, tak mě to nechalo chladným (ikdyž trailer je fajnovej;))
577060
Hledal jsem na Eurogameru kdyžtak*:))* a vim o ní,ale vzhledem k tomu, že sem žádnýho Hitmena nehrál, tak mě to nechalo chladným (ikdyž trailer je fajnovej*;)*)
xxendxx
0 0
reagovat
mtv game awards :D
577059
mtv game awards :D
0 0
reagovat

VGA

je vtip z principu - to nejsou herní "oscaři" to je něco úplně jiného... Hrám pořád chybí ekvivalent oscarů, kde by hlasovali odborníci z branže apod. pročež mě VGA nechává naprosto chladným... (viz nenominace Witchera a výhra zábavného bugfestu bez špetky modernizace jménem Skyrim).
577058
je vtip z principu - to nejsou herní "oscaři" to je něco úplně jiného... Hrám pořád chybí ekvivalent oscarů, kde by hlasovali odborníci z branže apod. pročež mě VGA nechává naprosto chladným... (viz nenominace Witchera a výhra zábavného bugfestu bez špetky modernizace jménem Skyrim).
VGA
0 0
reagovat
Vendy: Enough
577056
Vendy: Enough
0 0
reagovat
:D:D

Nechte toho
577055
*:D**:D* Nechte toho
0 0
reagovat

Vendy

Tak to bych se hádal... knihy jsou daleko lepší než knížky... :D
577054
Tak to bych se hádal... knihy jsou daleko lepší než knížky... *:D*
Vendy
0 0
reagovat
Bachy: zkusím, dík za tip! (Knížky jsou většinou lepší než knihy)
Loki: nevím jestli to bylo ono, vzpomeneš si na název té pitomosti? S Jennifer Lopez?
Mám pořád filmové okno...
577053
Bachy: zkusím, dík za tip! (Knížky jsou většinou lepší než knihy) Loki: nevím jestli to bylo ono, vzpomeneš si na název té pitomosti? S Jennifer Lopez? Mám pořád filmové okno...
0 0
reagovat

xxendxx

Ta kategorie, kterou MW3 vyhrálo se ale nejmenuje best FPS, ale best shooter, takže to klidně mohli dát Gears of War 3, který má určitě lepší single jak MW3 a taky dobrý multi.

Taky neříkám, že Skyrim není dobrá hra, ale zvolit ji jako nejlepší hru roku mi přijde padlé na hlavu, když vidím kolik nových bugů každý jejich patch přidá :D
577052
Ta kategorie, kterou MW3 vyhrálo se ale nejmenuje best FPS, ale best shooter, takže to klidně mohli dát Gears of War 3, který má určitě lepší single jak MW3 a taky dobrý multi. Taky neříkám, že Skyrim není dobrá hra, ale zvolit ji jako nejlepší hru roku mi přijde padlé na hlavu, když vidím kolik nových bugů každý jejich patch přidá *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se