Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73561 - 73580 Napsat příspěvek
Oba ty linky jsou fakt hardcore :D:-
569374
Oba ty linky jsou fakt hardcore *:D**:-*
0 0
reagovat
"Tak velký komerční úspěch nečekali ani šéfové studia ani obchodní experti, kteří nepředpokládali, že by film mohl na vstupném překonat první díl série z roku 2006, kdy snímek při prvním uvedení vydělal 60 milionů dolarů." :D :D:D
link
569369
"Tak velký komerční úspěch nečekali ani šéfové studia ani obchodní experti, kteří nepředpokládali, že by film mohl na vstupném překonat první díl série z roku 2006, kdy snímek při prvním uvedení vydělal 60 milionů dolarů." *:D* *:D**:D* http://kultura.idnes.cz/auta-2-od-pixaru-trhaji-rekordy-v-navstevnosti-u-kritiku-ale-propadla-1jw-/filmvideo.aspx?c=A110627_102639_filmvideo_tt
0 0
reagovat

to je zase nadpis :)

569367
http://kultura.idnes.cz/auta-2-od-pixaru-trhaji-rekordy-v-navstevnosti-u-kritiku-ale-propadla-1jw-/filmvideo.aspx?c=A110627_102639_filmvideo_tt
to je zase nadpis :)
0 0
reagovat

Pro pobavení

569368
[link="http://www.osud.cz/v-perine-cesko-ma-konecne-dalsi-pohadkovy-mega-hit"]link[/link]
Pro pobavení
0 0
reagovat

Hodnocení

Lze nějak vypsat seznam všech filmů, které jsem hodnotil? V profilu vidím jen 20 nejlépe hodnocených a rád bych se podíval na zbytek toho co sem hodnotil. A mám zrovna klikací náladu tak bych chtěl své hodnocení sjednotit a doplnit mezi IMDb, CSFD a MovieZone8)
569365
Lze nějak vypsat seznam všech filmů, které jsem hodnotil? V profilu vidím jen 20 nejlépe hodnocených a rád bych se podíval na zbytek toho co sem hodnotil. A mám zrovna klikací náladu tak bych chtěl své hodnocení sjednotit a doplnit mezi IMDb, CSFD a MovieZone*8)*
Hodnocení
0 0
reagovat
Odpověď je Novasport:)) Jsem pablb
569360
Odpověď je Novasport*:))* Jsem pablb
0 0
reagovat

Dotaz

neběží někde dneska Cetkovská ve Wimbledonu? Popřípadě nějakej stream? všude vidím je Sharapovovou
569359
neběží někde dneska Cetkovská ve Wimbledonu? Popřípadě nějakej stream? všude vidím je Sharapovovou
Dotaz
0 0
reagovat

transformers 3

tak kde je recenze ??? :-)
569355
tak kde je recenze ??? :-)
transformers 3
0 0
reagovat
Teaser na Aloise Nebela se objevil na FirstShowing.
569351
Teaser na Aloise Nebela se objevil na FirstShowing.
0 0
reagovat

popik

jj, koza jak vemeno!
569331
jj, koza jak vemeno!
popik
0 0
reagovat

KuciS

Já se díval z mobilu a na první pohled se mi zdálo, že má v puse nějaký babský cecík. :D
569330
Já se díval z mobilu a na první pohled se mi zdálo, že má v puse nějaký babský cecík. :D
KuciS
0 0
reagovat
OT: Připadlo na první pohled ještě někomu z vás, že na kolotoči na fotce k Výplachu Megan kouše do nějakýho vemena? :-D
569329
OT: Připadlo na první pohled ještě někomu z vás, že na kolotoči na fotce k Výplachu Megan kouše do nějakýho vemena? :-D
0 0
reagovat

popik

jsem po všech stránkách taktní člověk no :D
569327
jsem po všech stránkách taktní člověk no *:D*
popik
0 0
reagovat

Weisz

No napsat tam spoiler když je to přes celou stránku super.cz :D

add. Craig - no nevím jestli má teda Rachel Weisz zrovna vytříbenej vkus, ale každopádně Craig je teda borec no ... :D
569326
No napsat tam spoiler když je to přes celou stránku super.cz *:D* add. Craig - no nevím jestli má teda Rachel Weisz zrovna vytříbenej vkus, ale každopádně Craig je teda borec no ... *:D*
Weisz
0 0
reagovat

Aronofsky

haha tak to se mu teda směju a pry že z rodiných důvodu odřekl natáčení Wolverina imo v tu dobu už to jejich manželství zachranit nemohl

Daniel Craig je borec :-)))
569325
haha tak to se mu teda směju a pry že z rodiných důvodu odřekl natáčení Wolverina imo v tu dobu už to jejich manželství zachranit nemohl Daniel Craig je borec :-)))
Aronofsky
0 0
reagovat
Dlouho...
569324
Dlouho...
0 0
reagovat

Bulvar Hadra

od kdy neni Rachel s Darrenem?
569323
od kdy neni Rachel s Darrenem?
Bulvar Hadra
0 0
reagovat

popik

jen jsem to sem proste nechtel prasknout uplne na vostro, a nazev se mi nechtel vymejslet no, tak jsem spojil nespojitelne a vyslo z teho toto :D
569322
jen jsem to sem proste nechtel prasknout uplne na vostro, a nazev se mi nechtel vymejslet no, tak jsem spojil nespojitelne a vyslo z teho toto *:D*
popik
0 0
reagovat
oznacit to jako JB info a oznacit spoilerem je vskutku podivne
569321
oznacit to jako JB info a oznacit spoilerem je vskutku podivne
0 0
reagovat

popik

James Bond info. Daniel Craig (43) a herečka Rachel Weisz (41) se ve středu tajně vzali:o
569319
James Bond info. [spoiler]Daniel Craig (43) a herečka Rachel Weisz (41) se ve středu tajně vzali*:o*[/spoiler]
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se