Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73641 - 73660 Napsat příspěvek

memphis

ježišmarjá neměňte si ty ikonky furt. Kdo to má sledovat.
569207
ježišmarjá neměňte si ty ikonky furt. Kdo to má sledovat.
memphis
0 0
reagovat
popicek mě někdy se svou jednoduchostí, i za ta léta tady, dokáže udivit. ?)
569206
popicek mě někdy se svou jednoduchostí, i za ta léta tady, dokáže udivit. *?)*
0 0
reagovat
Tak to má Memphis kliku, že už nemá Mavericka :))
569205
Tak to má Memphis kliku, že už nemá Mavericka *:))*
0 0
reagovat

popik

ja bych byl proto, dat si pekne oroseny pivko 8) a potom znasilnit Olivii Wilde, ale taky mi to nikdy nevyjde :o
569204
ja bych byl proto, dat si pekne oroseny pivko *8)* a potom znasilnit Olivii Wilde, ale taky mi to nikdy nevyjde *:o*
popik
0 0
reagovat
I když na experty, co si dávají nick do předmětu by klidně mohlo :)) Hlavně, když to všichni ignorují a nemá to valný smysl.

Ještě bych byl za blokování lidí s "gay" ikonkama ;)
569203
I když na experty, co si dávají nick do předmětu by klidně mohlo *:))* Hlavně, když to všichni ignorují a nemá to valný smysl. Ještě bych byl za blokování lidí s "gay" ikonkama *;)*
0 0
reagovat
na nick v predmete prispevku sa to nevztahuje
569202
na nick v predmete prispevku sa to nevztahuje
0 0
reagovat
:D
569201
*:D*
0 0
reagovat

popik

no jděte s blokováním koncovek "ik" do prdele :D, redakce si mě vycvičila tak, že jsem poslední dobou krotkej jak had :D
569200
no jděte s blokováním koncovek "ik" do prdele *:D*, redakce si mě vycvičila tak, že jsem poslední dobou krotkej jak had *:D*
popik
0 0
reagovat
:D:D
569199
*:D**:D*
0 0
reagovat

Babik

Chlapčiatko, možno by si mal zvážiť, že vo svojej momentálnej situácii možno potrebuješ niečo iné, než nás tu oblažovať svojimi príspevkami. Na tvojom mieste by som začal s doučovaním z jazyka českého a zrejme aj z ostatných predmetov, čo sa na tej vašej škole učíte. Urobíš tým radosť nám, svojim rodičom a určite aj zvyšným ľuďom z tvojho okolia.
569198
Chlapčiatko, možno by si mal zvážiť, že vo svojej momentálnej situácii možno potrebuješ niečo iné, než nás tu oblažovať svojimi príspevkami. Na tvojom mieste by som začal s doučovaním z jazyka českého a zrejme aj z ostatných predmetov, čo sa na tej vašej škole učíte. Urobíš tým radosť nám, svojim rodičom a určite aj zvyšným ľuďom z tvojho okolia.
Babik
0 0
reagovat
Chudák Jeržik.
569197
Chudák Jeržik.
0 0
reagovat

Perry-

Postačí vyblokovat jen ty, kterým končí nick na "ík" 8)
569195
Postačí vyblokovat jen ty, kterým končí nick na "ík" *8)*
Perry-
0 0
reagovat
Už jsem si jistý, že jde o joke ;)
569194
Už jsem si jistý, že jde o joke *;)*
0 0
reagovat
Asi to bude chtít na léto vyblokovat diskuze pro nově registrované členy :- Kdo má pořád číst nějaké pochybné příspěvky.
569191
Asi to bude chtít na léto vyblokovat diskuze pro nově registrované členy *:-* Kdo má pořád číst nějaké pochybné příspěvky.
0 0
reagovat
He strikes back! :D
569190
He strikes back! *:D*
0 0
reagovat
jako ja se divil proc mi porat nic nejde .. nesli mi spustit trailery ani se kouknout na to o filmu pste sem mohl bejt jen na hl. strance a tak sem se odhlasil a uz to slo vsechno .. tk sem si vytvoril novej profil :D a nejde to nejak prejmenovat tenhle profil?? misto a chci dal o :D
569189
jako ja se divil proc mi porat nic nejde .. nesli mi spustit trailery ani se kouknout na to o filmu pste sem mohl bejt jen na hl. strance a tak sem se odhlasil a uz to slo vsechno .. tk sem si vytvoril novej profil :D a nejde to nejak prejmenovat tenhle profil?? misto a chci dal o :D
0 0
reagovat
to neni možný :D
569188
to neni možný *:D*
0 0
reagovat
Meli ste pravdu ze kdyz budu mluvit o tm stahovani tk ze me bloknou :(
uz me blokli .. tk mam novej profil
569187
Meli ste pravdu ze kdyz budu mluvit o tm stahovani tk ze me bloknou :( uz me blokli .. tk mam novej profil
0 0
reagovat

Macejko

mno, já si myslím, že tam budou kostry příběhů a on-line čtenáři to budou asi nějak podle sebe rozvíjet a občas tam něco přidá sama spisovatelka.
569186
mno, já si myslím, že tam budou kostry příběhů a on-line čtenáři to budou asi nějak podle sebe rozvíjet a občas tam něco přidá sama spisovatelka.
Macejko
0 0
reagovat

Snipsley

Já zase četl, že chce vydat nějákej osmej díl knihy - něco jako encyklopedii a výdělek pak dát na charitu .. :D
569185
Já zase četl, že chce vydat nějákej osmej díl knihy - něco jako encyklopedii a výdělek pak dát na charitu .. *:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se