Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73581 - 73600 Napsat příspěvek
Ono se stačilo podívat na jeho profil :D

"X zabanovanej Cain protože Cival je pokrytec... proto nechápu a tentokrát bez rukavic" ?)
569298
Ono se stačilo podívat na jeho profil *:D* "X zabanovanej Cain protože Cival je pokrytec... proto nechápu a tentokrát bez rukavic" *?)*
0 0
reagovat
nechápu = Cain
definitivně potvrzeno 8)
569297
nechápu = Cain definitivně potvrzeno *8)*
0 0
reagovat
scroochy: Ja toto obcas robim aj s clankami a trailermi, ked mam taky 3-4 tydznovy vypadok...
569295
scroochy: Ja toto obcas robim aj s clankami a trailermi, ked mam taky 3-4 tydznovy vypadok...
0 0
reagovat

Majklson

:D:D
569293
*:D**:D*
Majklson
0 0
reagovat

scroochy

Dle delky tveho prispevku jde opravdu videt, ze navsteva diskuzi ti vskutku chybela:D
569292
Dle delky tveho prispevku jde opravdu videt, ze navsteva diskuzi ti vskutku chybela*:D*
scroochy
0 0
reagovat

transformers 3 premiera

link
a
link

fotky z premiery v moskvě
569283
http://img281.imagevenue.com/img.php?image=902433622_huntington005_122_167lo.jpg# a http://www.imagebam.com/image/8e0453137791701 fotky z premiery v moskvě
transformers 3 premiera
0 0
reagovat

nechápu

Ber to takhle: ty taky určitě používáš/používals všemožné hlášky z českých filmů a seriálů, na kterých jsi vyrůstal, nebo které jsou tak známé, že je používají lidé, kteří původní dílo ani neznají. Tohle je úplně to samé, akorát rozdíl je v tom, že my jsme mnohdy ve větším kontaktu s americkou/britskou popkulturou než s tou českou, tudíž mají někteří tendence při diskuzích s podobně nadšenými jedinci sahat po známých hláškách ze svých oblíbených filmů/seriálů. A samozřejmě v původním formátu - angličtině. Takže až příště řekneš třeba: "To zas bude v alejích nablito." tak si vzpomeň na nás :)

Tvoje analogie je dost mimózní. Pokud by česká popkultura měla tak velký vliv na běžné Američany, určitě by si do jejich slovníků našla cestu řada českých frází, hlášek a citátů. Podobně jako třeba Američan může říct "gesundheit", když si někdo kýchne, i přestože mají normální anglický ekvivalent.

Tohle přece vůbec není o tom "zavděčit se Americe", jak se snažíš naznačit. Jak by to vůbec fungovalo? Ty vidíš jakési patolízalství, já vidím přirozený vývoj jazyka a kultury. Vzpomeňme si, jak moc ovlivnilo náš jazyk, a nejen ten, tehdejší Německo.

Každopádně jsou případy, kdy souhlasím, že použití angličtiny uprostřed české věty je zbytečné a ničemu to neprospívá, ale zrovna tenhle případ to nebyl. A někdy prostě čeština nemá ekvivalentní výraz pro něco z angličtiny.
569282
Ber to takhle: ty taky určitě používáš/používals všemožné hlášky z českých filmů a seriálů, na kterých jsi vyrůstal, nebo které jsou tak známé, že je používají lidé, kteří původní dílo ani neznají. Tohle je úplně to samé, akorát rozdíl je v tom, že my jsme mnohdy ve větším kontaktu s americkou/britskou popkulturou než s tou českou, tudíž mají někteří tendence při diskuzích s podobně nadšenými jedinci sahat po známých hláškách ze svých oblíbených filmů/seriálů. A samozřejmě v původním formátu - angličtině. Takže až příště řekneš třeba: "To zas bude v alejích nablito." tak si vzpomeň na nás :) Tvoje analogie je dost mimózní. Pokud by česká popkultura měla tak velký vliv na běžné Američany, určitě by si do jejich slovníků našla cestu řada českých frází, hlášek a citátů. Podobně jako třeba Američan může říct "gesundheit", když si někdo kýchne, i přestože mají normální anglický ekvivalent. Tohle přece vůbec není o tom "zavděčit se Americe", jak se snažíš naznačit. Jak by to vůbec fungovalo? Ty vidíš jakési patolízalství, já vidím přirozený vývoj jazyka a kultury. Vzpomeňme si, jak moc ovlivnilo náš jazyk, a nejen ten, tehdejší Německo. Každopádně jsou případy, kdy souhlasím, že použití angličtiny uprostřed české věty je zbytečné a ničemu to neprospívá, ale zrovna tenhle případ to nebyl. A někdy prostě čeština nemá ekvivalentní výraz pro něco z angličtiny.
nechápu
0 0
reagovat

Luc44

zajímalo by mě, jestli na forech v usa, nebo uk píšou česky..., ale asi to patří jen k českému patolízalství...

569281
zajímalo by mě, jestli na forech v usa, nebo uk píšou česky..., ale asi to patří jen k českému patolízalství...
Luc44
0 0
reagovat

scroochy

:D Same shit, different day ;)
569280
*:D* Same shit, different day *;)*
scroochy
0 0
reagovat
Tak po tom, co jsem se během posledních x měsíců dostával do většího a většího skluzu co se týče diskuzí, o kterých jsem si naivně namlouval, že je zpětně přečtu, jsem se dneska rozhod, že na to se*u a přeskočil jsem je... takže, co je novýho? :D
569279
Tak po tom, co jsem se během posledních x měsíců dostával do většího a většího skluzu co se týče diskuzí, o kterých jsem si naivně namlouval, že je zpětně přečtu, jsem se dneska rozhod, že na to se*u a přeskočil jsem je... takže, co je novýho? :D
0 0
reagovat
:- Columba jsem vždycky zbožňoval, RIP...
569278
*:-* Columba jsem vždycky zbožňoval, RIP...
0 0
reagovat

Peter Falk

herec někdo by mohl říct "jedné role", nevím, ale určitě dokonalý a pro mne osobně nejlepš detektivní seriál: žádnej pseudodrsňák, ale mazaná liška podšitá :)
nejlepší momenty:
colombo přijede se svým vehiclem šetřit na vrakoviště kdy na něj vrátnej zavrčí, že maj zavřeno,
nebo:
standartně ošuntělej colombo mezi bezdomovcema v armádě spásy, kde mu pro změnu jeptiška nutí novej kabát, když ji řekne, že má vlastní, tak se mu dostane odpovědi "á vy pracujete v převleku..." :)

p.s.:
mimochodem jeden díl colomba režíroval mladičkej spielberg.
569277
herec někdo by mohl říct "jedné role", nevím, ale určitě dokonalý a pro mne osobně nejlepš detektivní seriál: žádnej pseudodrsňák, ale mazaná liška podšitá :) nejlepší momenty: colombo přijede se svým vehiclem šetřit na vrakoviště kdy na něj vrátnej zavrčí, že maj zavřeno, nebo: standartně ošuntělej colombo mezi bezdomovcema v armádě spásy, kde mu pro změnu jeptiška nutí novej kabát, když ji řekne, že má vlastní, tak se mu dostane odpovědi "á vy pracujete v převleku..." :) p.s.: mimochodem jeden díl colomba režíroval mladičkej spielberg.
Peter Falk
0 0
reagovat

deiwi

teď jsem to chtěl postnout... :-
569273
teď jsem to chtěl postnout... *:-*
deiwi
0 0
reagovat
RIP Peter Falk :-
569272
RIP Peter Falk *:-*
0 0
reagovat

Gonzi

Tak bylo by to od nich naivní, kdyb to šlo na jeden film koupit zvlášť a byly by to tři nákupy :) Já šel ale dvakrát ve dva dny a protože jsem nechtěl stát frontu druhej den... no škoda mluvit :D
569271
Tak bylo by to od nich naivní, kdyb to šlo na jeden film koupit zvlášť a byly by to tři nákupy :) Já šel ale dvakrát ve dva dny a protože jsem nechtěl stát frontu druhej den... no škoda mluvit *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

Vesely

Getting drafted LIKE A BOSS!!:D:D:D
text_odkazu
569270
Getting drafted LIKE A BOSS!!*:D**:D**:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=08rirsA8YaM"]text_odkazu[/link]
Vesely
0 0
reagovat
Jediná smůla je, že se mi Cinestar moc nelíbí co se týče sedaček... na můj vkus má hrozně malý sklon, takže sedím "kilometr" od plátna a musím stejně koukat "nahoru".. nebo alespoň v Plzni to tak blbě je
569269
Jediná smůla je, že se mi Cinestar moc nelíbí co se týče sedaček... na můj vkus má hrozně malý sklon, takže sedím "kilometr" od plátna a musím stejně koukat "nahoru".. nebo alespoň v Plzni to tak blbě je
0 0
reagovat

CineStar

Taky chodím do Ostravskýho Cinestaru, ale teď přes prázdniny budu chodit do Prahy (doufám že nebude problém s přenosností ) - je to celkem dobrý no, slevy má i kámoš kterej tu kartu nemá - což vyhovuje oběma :-)

Na personál si v cinestaru nestěžuju, nikdy nezačli něják výrazně pozdě nebo tak, akorát co mě zaráží tak, že někdy ani neví co prodávají - takže místo na Piráti z Karibiku : Na Vlnách podivna jsem šel na Piráti z Karibiku : Na Vlnách Podivína jak mě bylo zděleno u pokladny :D
569267
Taky chodím do Ostravskýho Cinestaru, ale teď přes prázdniny budu chodit do Prahy (doufám že nebude problém s přenosností ) - je to celkem dobrý no, slevy má i kámoš kterej tu kartu nemá - což vyhovuje oběma :-) Na personál si v cinestaru nestěžuju, nikdy nezačli něják výrazně pozdě nebo tak, akorát co mě zaráží tak, že někdy ani neví co prodávají - takže místo na Piráti z Karibiku : Na Vlnách podivna jsem šel na Piráti z Karibiku : Na Vlnách Podivína jak mě bylo zděleno u pokladny *:D*
CineStar
0 0
reagovat

cinestar club jeden nákup

je to škaredé, protože jsem bral 3 vstupenky online, tak jsem si provedl výběr místa a platbu pro každou jednu zvlášť a stejně to bylo jako jeden nákup, protože asi stejný sál a čas :D
jinak ale naprostý souhlas, cinestar club je momentálně jediný normální způsob, jak chodit do kina, protože 5x dám 109 a pak jdu jednou zadara, takže mě lístek po šesti návštěvách průměrně stojí 90kč... což považuju za cenu adekvátní zážitku.
569266
je to škaredé, protože jsem bral 3 vstupenky online, tak jsem si provedl výběr místa a platbu pro každou jednu zvlášť a stejně to bylo jako jeden nákup, protože asi stejný sál a čas *:D* jinak ale naprostý souhlas, cinestar club je momentálně jediný normální způsob, jak chodit do kina, protože 5x dám 109 a pak jdu jednou zadara, takže mě lístek po šesti návštěvách průměrně stojí 90kč... což považuju za cenu adekvátní zážitku.
cinestar club jeden nákup
0 0
reagovat

Bachy

Tu slevu budou můžou mít na kartu až 4 lidi! Jen se to počítá jako jeden nákup. Jednoduchý:)
569265
Tu slevu budou můžou mít na kartu až 4 lidi! Jen se to počítá jako jeden nákup. Jednoduchý*:)*
Bachy
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se