Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73521 - 73540 Napsat příspěvek

KARLOS

Hádes z disneyovského Herkula, to je jasné ;)
569533
Hádes z disneyovského Herkula, to je jasné *;)*
KARLOS
0 0
reagovat

Karlos

Hades z Disneyho Herculesa. Po masivnom priblizeni na iPhone:) Ale preco - to netusim:)
569532
Hades z Disneyho Herculesa. Po masivnom priblizeni na iPhone:) Ale preco - to netusim:)
Karlos
0 0
reagovat
Jen se chci zeptat, jestli jde poznat, co je obsahem mé nové ikonky ;)... Čas na radikální změnu už byl dlouho...

JInak pro ty, co se orientují podle ikonek, přechod byl uskutečněn z MIka Wazowskiho :)...
569530
Jen se chci zeptat, jestli jde poznat, co je obsahem mé nové ikonky ;)... Čas na radikální změnu už byl dlouho... JInak pro ty, co se orientují podle ikonek, přechod byl uskutečněn z MIka Wazowskiho :)...
0 0
reagovat

popik

to Vincent: Jaký je to, bejt hvězda?
569528
to Vincent: Jaký je to, bejt hvězda?
popik
0 0
reagovat
Loki, Gorecki: Řekněme, že to nebylo kvůli tomu co kde řekla, ale jak vypadala když přišla na meeting než se mělo natáčet, nemluvě o tom, že zrušila několik schůzek než se konečně dostavila. Teď už prej zase vypadá víc k světu, ale předtim když to bylo důležitý, tak měla o 20 liber míň než ve dvojce.. a že s ní nebyla dvakrát radost pracovat jí taky nepomohlo.
569527
Loki, Gorecki: Řekněme, že to nebylo kvůli tomu co kde řekla, ale jak vypadala když přišla na meeting než se mělo natáčet, nemluvě o tom, že zrušila několik schůzek než se konečně dostavila. Teď už prej zase vypadá víc k světu, ale předtim když to bylo důležitý, tak měla o 20 liber míň než ve dvojce.. a že s ní nebyla dvakrát radost pracovat jí taky nepomohlo.
0 0
reagovat
tady ma nekdo sakra hodne volnyho casu, kdyz ma cas koukat na kazdou volovinu a sjizdet kazdej filmovej fest
569523
tady ma nekdo sakra hodne volnyho casu, kdyz ma cas koukat na kazdou volovinu a sjizdet kazdej filmovej fest
0 0
reagovat
Tak zítra to konečně vypukne. Už se nemůžu dočkat, až se po roce vrátím do Karlových Varů. :+
569522
Tak zítra to konečně vypukne. Už se nemůžu dočkat, až se po roce vrátím do Karlových Varů. *:+*
0 0
reagovat
To je toho. Vincent navštívil The Hollywood Wax Museum a vy se z toho můžete zbláznit.
569519
To je toho. Vincent navštívil The Hollywood Wax Museum a vy se z toho můžete zbláznit.
0 0
reagovat
Gorecki: Asi hej, ale ak si nevymysla, tak na to ma kludne pravo. :))
569518
Gorecki: Asi hej, ale ak si nevymysla, tak na to ma kludne pravo. *:))*
0 0
reagovat
Este nas bude par dni napinat, nechaj ho vychutnat si to:)
569517
Este nas bude par dni napinat, nechaj ho vychutnat si to:)
0 0
reagovat
Vincent: Tak, preco tam teda nebola?:))
569515
Vincent: Tak, preco tam teda nebola?*:))*
0 0
reagovat

Vincent

:o:+
Co, že ty tam děláš? ;)
569514
*:o**:+* Co, že ty tam děláš? *;)*
Vincent
0 0
reagovat
Tak už konečně vim pravdu proč Megan nebyla ve trojce..

Michael se o to s Vincentem pobavil u něj doma .. tohle je ještě špatná fotka z clubu před afteparty u něj doma kde se to probíralo :)
569513
Tak už konečně vim pravdu proč Megan nebyla ve trojce.. [link="http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/261750_10150671479585618_684865617_18865629_3720385_n.jpg"]Michael se o to s Vincentem pobavil u něj doma[/link] .. tohle je ještě špatná fotka z clubu před afteparty u něj doma kde se to probíralo :)
0 0
reagovat

deiwi

Vydávají a jsem na tom přesně tak. 2 skladby v 90ti procentech stačí. Když tam není vokál, tak tuplem.
569495
Vydávají a jsem na tom přesně tak. 2 skladby v 90ti procentech stačí. Když tam není vokál, tak tuplem.
deiwi
0 0
reagovat
a jeste transformers ost :)
569494
a jeste transformers ost :)
0 0
reagovat
link

dnes vyslo album od Zack Hemsey - The Way, takze preji prijemny poslech u techto skvostu
prikladam Rademption - track k traileru The Town, dalsi ma uploadnute na kanalu, ale doporucuji koupit
569493
http://www.youtube.com/watch?v=VzgYqiOjc4Q&feature=channel_video_title dnes vyslo album od Zack Hemsey - The Way, takze preji prijemny poslech u techto skvostu prikladam Rademption - track k traileru The Town, dalsi ma uploadnute na kanalu, ale doporucuji koupit
0 0
reagovat

Bachy

Oni vydávaj alba? Já bych to víc jak dvě skladby nevydržel. Díky za tip :+
569471
Oni vydávaj alba? Já bych to víc jak dvě skladby nevydržel. Díky za tip *:+*
Bachy
0 0
reagovat

deiwi

Já nemám rád Transformers, ale tohle nebylo špatný. Dub step mi nevadí, ačkoliv interpretů, který se mi nezají během jednoho alba, je tu fakt minimum. Např: link
569466
Já nemám rád Transformers, ale tohle nebylo špatný. Dub step mi nevadí, ačkoliv interpretů, který se mi nezají během jednoho alba, je tu fakt minimum. Např: http://www.youtube.com/watch?v=fIY-qd8todk
deiwi
0 0
reagovat
McAvoy v Trance mi udelal nevidanou radost. Ja toho typka prostě žeru
569462
McAvoy v Trance mi udelal nevidanou radost. Ja toho typka prostě žeru
0 0
reagovat
To říká i moje babka o rock 'n' rollu 8) čekal jsem, že někdo ocení alespoň střih toho klipu :))
569461
To říká i moje babka o rock 'n' rollu *8)* čekal jsem, že někdo ocení alespoň střih toho klipu *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se