Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 7161 - 7180 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Osobně s nimi mám dobré zkušenosti, ale mám u nich pár přátel a nejsou to zrovna nejostřejší tužky v penálu, a o nějaké vyrovnanosti nemůže být řeč. 

Nicméně viděl si snad tisíc filmů, kde policisté někoho vyslýchají a jakmile se ten dotyčný začne ohrazovat zákony a právy, tak se mu to na 90% vymstí. Je to smutné ale je to bohužel pravda. 

Jak to bylo na začátku v Mizerech 2 - nějaký člen KKK: my znáneme svý práva. Smith: Lidi který svý práva znají obvykle drží hubu. 
852333
Osobně s nimi mám dobré zkušenosti, ale mám u nich pár přátel a nejsou to zrovna nejostřejší tužky v penálu, a o nějaké vyrovnanosti nemůže být řeč.  Nicméně viděl si snad tisíc filmů, kde policisté někoho vyslýchají a jakmile se ten dotyčný začne ohrazovat zákony a právy, tak se mu to na 90% vymstí. Je to smutné ale je to bohužel pravda.  Jak to bylo na začátku v Mizerech 2 - nějaký člen KKK: my znáneme svý práva. Smith: Lidi který svý práva znají obvykle drží hubu. 
852312
6 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Jeden známej - jinak velmi rozumnej člověk - by na tohle téma dokázal vykládat hodiny. Pracuje tam u nich cca dva roky (včetně "výcviku" v Jihlavě), aktuálně u dálniční policie a kritikou do svých řad nešetří. Prej dobře každej třetí je sráč, kterej se už od přijímače vyloženě třepal na to, až bude moct "rovnat lidi do latě" a to i fyzicky.

Na druhý straně nezapomíná připomenout, že většinová populace nemá přesnou představu, s jakejma individuama oni běžně jednaj a hlavně jak často.
852326
Jeden známej - jinak velmi rozumnej člověk - by na tohle téma dokázal vykládat hodiny. Pracuje tam u nich cca dva roky (včetně "výcviku" v Jihlavě), aktuálně u dálniční policie a kritikou do svých řad nešetří. Prej dobře každej třetí je sráč, kterej se už od přijímače vyloženě třepal na to, až bude moct "rovnat lidi do latě" a to i fyzicky. Na druhý straně nezapomíná připomenout, že většinová populace nemá přesnou představu, s jakejma individuama oni běžně jednaj a hlavně jak často.
852320
17 0
reagují: Barv666
reagovat
Je to tak. Keď začneš policajtovi odvrávať, tak ohrozuješ jeho autoritu a to nechceš. V mnohých prípadoch je to to jediné, čo majú...
852322
Je to tak. Keď začneš policajtovi odvrávať, tak ohrozuješ jeho autoritu a to nechceš. V mnohých prípadoch je to to jediné, čo majú...
13 0
reagovat
Jojo, podobných věcí jsem zažil několik, nejčastěji naštěstí "jen" jako svědek, proto tak trochu ACAB vypatlanec jsem, sorry not sorry. A za sebe, čili jistě ne dost objektivně, jaké cajty znám (ne úplně málo), říkám, že málokterá profese je tak strašně prorostlá různými vypatlanci, "ex" skiny, rasisty, zamindrákovanými sraby, co si díky autoritě rádi spravují náladu...
852320
Jojo, podobných věcí jsem zažil několik, nejčastěji naštěstí "jen" jako svědek, proto tak trochu ACAB vypatlanec jsem, sorry not sorry. A za sebe, čili jistě ne dost objektivně, jaké cajty znám (ne úplně málo), říkám, že málokterá profese je tak strašně prorostlá různými vypatlanci, "ex" skiny, rasisty, zamindrákovanými sraby, co si díky autoritě rádi spravují náladu...
19 0
reagují: Kostěj
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Mého tátu kdysi drapli na ulici, odvezli o kus dál, kde byl tým, co hledal nějakého uprchlého zločince a tam ho kontrolovali. Celou dobu na něj mířil nějaký vocas pistolí a klepaly se mu ruce. Pak ho bez vysvětlen nechali jít (proč se to dělo, zjistil až později). Takže mohlo jít o něco podobného. Ale taky nemuselo a mohli to být dementi, co si celý rok neza*ukali a došlo jim, že už to asi nestihnou a měli potřebu to nějak ventilovat. 

Asi je lepší v podobných případech držet hubu, i když si člověk myslí, že je v právu. Nebo v právu je. A tu hrdost spolknout a doufat, že to neovlivní jeho pohled na celou tuhle profesi. 
852319
Mého tátu kdysi drapli na ulici, odvezli o kus dál, kde byl tým, co hledal nějakého uprchlého zločince a tam ho kontrolovali. Celou dobu na něj mířil nějaký vocas pistolí a klepaly se mu ruce. Pak ho bez vysvětlen nechali jít (proč se to dělo, zjistil až později). Takže mohlo jít o něco podobného. Ale taky nemuselo a mohli to být dementi, co si celý rok neza*ukali a došlo jim, že už to asi nestihnou a měli potřebu to nějak ventilovat.  Asi je lepší v podobných případech držet hubu, i když si člověk myslí, že je v právu. Nebo v právu je. A tu hrdost spolknout a doufat, že to neovlivní jeho pohled na celou tuhle profesi. 
852312
18 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V pořádku to asi není, chápu že tě to rozrušilo, podle mě po někom pátrali a natrefili na tebe náhodou, kdyby si ale držel hubu tak to bylo v klidu.

V těchto případech nemusím mít pravdu a prostě sem ticho, i když se občas chovají "divně".
852316
V pořádku to asi není, chápu že tě to rozrušilo, podle mě po někom pátrali a natrefili na tebe náhodou, kdyby si ale držel hubu tak to bylo v klidu. V těchto případech nemusím mít pravdu a prostě sem ticho, i když se občas chovají "divně".
852312
15 0
reagovat

Další wtf Tonyho příhoda

Disclaimer: Vždycky jsem byl velký příznivce policie a zastával jsem se jich ve většině kauz včetně nějakých rasových zákroků v USA. Jsou to borci a lidi typu Majk je Pán jsou odpad společnosti. V posledním roce mi bohužel policie velmi pomohla i nad rámec svých povinností, i proto je mám rád. Tím chci jenom ilustrovat, že rozhodně nejsem ACAB vypatlanec. Vím, že sem minimálně dva policisté chodí a jejich práce si prostě vážím a tak nějak předem vždycky stojím na straně policistů..... ale já se normálně stal před chvílí obětí racial profilingu nebo něčeho takového a není to nic příjemného... WTF!?

Byl jsem si ráno na pražské periferii zatrénovat a byl to dobrý dvouhodinový tréning, tak sedím zničeně na zastávce a čekám na městský autobus s dobrým pocitem, náladou a audioknížkou v uších... Jo asi nevypádám zpocený a v mikině s kapucou jako ze žurnálu.
Najednou okolo projelo policejní auto, zpomalilo, hodilo to do protisměru a zastavilo na zastávce přímo přede mnou, ještě tak ostře jako by mi mělo odříznout únikovou trasu. Jeden z policistů po mne začne požadovat doklady. Tak mu je tak nějak automaticky dám a ptám se, proč je potřebuje, dostanu odpověď, že mne to nemusí zajímat, že na to mají právo podle služebního zákona. Tak jim říkám, že to není tak uplně pravda a bydlím blízko, tak jestli se tam něco nestalo. V tu chvíli koukám, že si mojí občanku fotí, tak se ptám, jestli je to normální postup. V tu chvíli už je druhý policista asi 20 cm ode mne říká, že jestli se mi to nelíbí, tak mne můžou vzít s sebou. Tak říkám, že se mi to teda sakra nelíbí, podle zákona si mne ztotožnili a teď mi mají vrátit občanku a nechat mne jít. Do toho přijíždí můj autobus. Tak říkám, hele pospíchám, dejte mi to a nechte mne jít. Policajt jde za řidičem a říká mu , že pojedou až co mne vyslechnou... celý autobus nalepený na oknech na nás kouká. Ostuda jak Brno výborně. Dostávám občanku a chci jít do busu, policista mne zastavuje a říká, budete tady, dokud nedomluvím. Říkám mu že je mi to jedno, nic jsem neudělal a jedu domu, pospíchám, policajt už je ode mne tak 10 cm a trvá na tom že neodcházím, vystupuje druhý policista. Říkám, že odcházím, nic jsem neudělal. Proletí nějaká výhružka, že mne předvedou. Říkám jim, že není za co. Už je to podle mne tak 10s od toho, že skončím s rukama za zádama na chodníku. A já už začínám uvažovat, jestli se v tu chvíli má člověk fyzicky bránit nebo ne...

Pak si policista všímá autobusu a desítek očí jeho směrem a hází zpátečku, odchází a nechá mne jít. 

Mám pocit, že jsem udělal velký kulový, občanku jsem ukázal a jenom jsem chtěl vysvětlení, slušný zacházení bez buzerace a rychle jet domů...

Tak nastoupím do čekajícího autobusu, kde co čert nechtěl jsem vzhledem k blízkosti bydliště znal hodně lidí od vidění. Sednul jsem si dozadu a všichni si ode mne odsedli dopředu, jak kdybych měl lepru, dost lidí vystoupilo na další zastávce, to jsem se začal cítit vyloženě blbě. 

No a já bych potřeboval mírně uklidnit, že je to vlastně normální příhoda a jsem z toho ve stresu zbytečně. Normálně bych z toho měl srandu už v tuhle chvíli, ale nepřijde mi to OK už tak nějak z principu. Jestli mi sem 10 lidí napíše, že to podle nich je v pohodě, tak to beru a asi něco takového potřebuju. 
852312
[b]Disclaimer: [/b]Vždycky jsem byl velký příznivce policie a zastával jsem se jich ve většině kauz včetně nějakých rasových zákroků v USA. Jsou to borci a lidi typu Majk je Pán jsou odpad společnosti. V posledním roce mi bohužel policie velmi pomohla i nad rámec svých povinností, i proto je mám rád. Tím chci jenom ilustrovat, že rozhodně nejsem ACAB vypatlanec. Vím, že sem minimálně dva policisté chodí a jejich práce si prostě vážím a tak nějak předem vždycky stojím na straně policistů..... ale já se normálně stal před chvílí obětí racial profilingu nebo něčeho takového a není to nic příjemného... WTF!? Byl jsem si ráno na pražské periferii zatrénovat a byl to dobrý dvouhodinový tréning, tak sedím zničeně na zastávce a čekám na městský autobus s dobrým pocitem, náladou a audioknížkou v uších... Jo asi nevypádám zpocený a v mikině s kapucou jako ze žurnálu. Najednou okolo projelo policejní auto, zpomalilo, hodilo to do protisměru a zastavilo na zastávce přímo přede mnou, ještě tak ostře jako by mi mělo odříznout únikovou trasu. Jeden z policistů po mne začne požadovat doklady. Tak mu je tak nějak automaticky dám a ptám se, proč je potřebuje, dostanu odpověď, že mne to nemusí zajímat, že na to mají právo podle služebního zákona. Tak jim říkám, že to není tak uplně pravda a bydlím blízko, tak jestli se tam něco nestalo. V tu chvíli koukám, že si mojí občanku fotí, tak se ptám, jestli je to normální postup. V tu chvíli už je druhý policista asi 20 cm ode mne říká, že jestli se mi to nelíbí, tak mne můžou vzít s sebou. Tak říkám, že se mi to teda sakra nelíbí, podle zákona si mne ztotožnili a teď mi mají vrátit občanku a nechat mne jít. Do toho přijíždí můj autobus. Tak říkám, hele pospíchám, dejte mi to a nechte mne jít. Policajt jde za řidičem a říká mu , že pojedou až co mne vyslechnou... celý autobus nalepený na oknech na nás kouká. Ostuda jak Brno výborně. Dostávám občanku a chci jít do busu, policista mne zastavuje a říká, budete tady, dokud nedomluvím. Říkám mu že je mi to jedno, nic jsem neudělal a jedu domu, pospíchám, policajt už je ode mne tak 10 cm a trvá na tom že neodcházím, vystupuje druhý policista. Říkám, že odcházím, nic jsem neudělal. Proletí nějaká výhružka, že mne předvedou. Říkám jim, že není za co. Už je to podle mne tak 10s od toho, že skončím s rukama za zádama na chodníku. A já už začínám uvažovat, jestli se v tu chvíli má člověk fyzicky bránit nebo ne... Pak si policista všímá autobusu a desítek očí jeho směrem a hází zpátečku, odchází a nechá mne jít.  Mám pocit, že jsem udělal velký kulový, občanku jsem ukázal a jenom jsem chtěl vysvětlení, slušný zacházení bez buzerace a rychle jet domů... Tak nastoupím do čekajícího autobusu, kde co čert nechtěl jsem vzhledem k blízkosti bydliště znal hodně lidí od vidění. Sednul jsem si dozadu a všichni si ode mne odsedli dopředu, jak kdybych měl lepru, dost lidí vystoupilo na další zastávce, to jsem se začal cítit vyloženě blbě.  No a já bych potřeboval mírně uklidnit, že je to vlastně normální příhoda a jsem z toho ve stresu zbytečně. Normálně bych z toho měl srandu už v tuhle chvíli, ale nepřijde mi to OK už tak nějak z principu. Jestli mi sem 10 lidí napíše, že to podle nich je v pohodě, tak to beru a asi něco takového potřebuju. 
Další wtf Tonyho příhoda
15 0
reagovat

S čerty nejsou žerty

Včera pro sledování nejlepší pohádky všech dob jsem si změřil jak dlouho Petrovi trvá vytáhnout jeden dukát z kapsy (jak pro správce, tak poté při plnění pytlů pro knížete a sebe) a vyšlo mi, že ty dva pytle by plnil 240000 sekund = 2,77 dne v kuse bez přestávky :D
852302
Včera pro sledování nejlepší pohádky všech dob jsem si změřil jak dlouho Petrovi trvá vytáhnout jeden dukát z kapsy (jak pro správce, tak poté při plnění pytlů pro knížete a sebe) a vyšlo mi, že ty dva pytle by plnil 240000 sekund = 2,77 dne v kuse bez přestávky *:D*
S čerty nejsou žerty
6 0
reagovat
reaguje na: studo
Samozřejmě. 8)
852223
Samozřejmě. *8)*
852128
2 0
reagovat
Aj ja by som si niekedy v buducnosti rad kupit oculus. Kvoli hraniu hier samozrejme.:)
852128
Aj ja by som si niekedy v buducnosti rad kupit oculus. Kvoli hraniu hier samozrejme.*:)*
3 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Myslím co se tyče her, playstationu atd nebralo mě to, ale dneska když jsem to zkusil, tak je to super, takže se k tomu rád vrátím a rad si zase zahraju… stačí to takhle?:D
852126
Myslím co se tyče her, playstationu atd nebralo mě to, ale dneska když jsem to zkusil, tak je to super, takže se k tomu rád vrátím a rad si zase zahraju… stačí to takhle?*:D*
852124
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Prosímtě ve vlastním zájmu to rozepiš.
852124
Prosímtě ve vlastním zájmu to rozepiš.
852122
3 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: Milosh
Já na to v životě nebyl, ale po dnešku super zážitek :D
852122
Já na to v životě nebyl, ale po dnešku super zážitek *:D*
852109
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Ze všech těch her, co jsem na tom hrál, tak nejlepší je Half-Life: Alyx. Ale jen kousek u švagra, který má Oculus. Tam je škoda, že se to nechystá na PS zatím. Každopádně až za následující pětková generace má velký potenciál.
852116
Ze všech těch her, co jsem na tom hrál, tak nejlepší je Half-Life: Alyx. Ale jen kousek u švagra, který má Oculus. Tam je škoda, že se to nechystá na PS zatím. Každopádně až za následující pětková generace má velký potenciál.
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy
Zkoušel jsem u kamaráda Oculus a je to moc hezké. Doma mám jen Google cardboard brýle z Číny a je to o několik levelů horší, byť to svou funkci splní. 
852109
Zkoušel jsem u kamaráda Oculus a je to moc hezké. Doma mám jen Google cardboard brýle z Číny a je to o několik levelů horší, byť to svou funkci splní. 
852097
4 0
reagují: Gacy
reagovat
reaguje na: RainMakeR
U nás máme taky málo prostoru, což byla první věc na kterou upozornila žena “ chtělo by to víc místa “ ?)
852106
U nás máme taky málo prostoru, což byla první věc na kterou upozornila žena “ chtělo by to víc místa “ *?)*
852104
3 0
reagovat
reaguje na: Gacy
hlavně lidi dělají jednu zásadní chybu při užívání VR při hraní/sledování.
NEmají kolem sebe dostatek prostoru ....

když se podívám na YT a nějaký VR fail videa... všechno stejný :o:D
852104
hlavně lidi dělají jednu zásadní chybu při užívání VR při hraní/sledování. NEmají kolem sebe dostatek prostoru .... když se podívám na YT a nějaký VR fail videa... všechno stejný *:o**:D*
852100
2 0
reagují: Gacy
reagovat
Jsou lidi, co na tom dobrovolně hrají Resident Evil 7... Já jsem nedal ani začátek.
VR je super na Beat Saber. Zábavnější hra na to není. Porno je na tom prý dechberouci :D
852103
Jsou lidi, co na tom dobrovolně hrají Resident Evil 7... Já jsem nedal ani začátek. VR je super na Beat Saber. Zábavnější hra na to není. Porno je na tom prý dechberouci *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Mě stačilo tohle, nejhorší je že jsem nemohl zdrhnout bo sem byl v kleci a za mnou moře a to sem si myslel, že jsem v obýváku :D:+ale jako krásný to je, fakt úžasná grafika 
852100
Mě stačilo tohle, nejhorší je že jsem nemohl zdrhnout bo sem byl v kleci a za mnou moře a to sem si myslel, že jsem v obýváku *:D**:+*ale jako krásný to je, fakt úžasná grafika 
852099
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: Gacy
nemám VR a nemohu potvrdit. Ale dělají se už videa přímo pro tento formát sledování...:D8):))

takže jen dotoho Johne Spartne :D:D:D
852099
nemám VR a nemohu potvrdit. Ale dělají se už videa přímo pro tento formát sledování...*:D**8)**:))* takže jen dotoho Johne Spartne *:D**:D**:D*
852095
2 0
reagují: Gacy
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se