|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 70401 - 70420
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3520
- 3521
- 3522
- .
- 7036
- 7037
Gonzi
Dik za tipy, ale hladam skor nieco, co kreativne vyuzije tie rozdelujuce sa/spajajuce sa dve polovice obrazku, nieco ako ten Matrix.
|
reagovat
|
Toho Iron Mana si možná nechám vytisknout sám :-D link čímž se dostávám k otázce, znáte někdo dobrou a levnou tiskárnu na velkoplošný tisk?
|
reagovat
|
Gorecki
k tomu třetímu Iron Manovi - takovýchhle (pokud se ti to líbí) obrázků najdeš ku komixovým postavám desítky, takže stačí sepsat nejoblíbenější hrdiny a hledat trochu dýl a pochybuji že bys nenašel podobné fotky s batmanem, spideym atd. atp. čímž mi to přijde zajímavější, než nekomixové filmy... (resp ne nutně komixy ale obecně díla s výraznými hrdiny, klidně i Payne link )
|
reagovat
|
Gorecki
Co tak Matrix, to mas klasiku .. v podstate hocico Neo vs Smith. Napr. fajt z metra.
|
reagovat
|
Vardant
|
reagovat
|
Jin
Dik, cool. Ale ako som vravel, spalnu riesi priatelka, tam to vidim na nejake nudne tapety:)
S hentym by som zaspaval len ked ma vyzenie na gauc
S hentym by som zaspaval len ked ma vyzenie na gauc

|
reagovat
|
Vsetci
Idem po prvykrat pouzit svoju "free-card" s otazkou na cele obecenstvo moviezone:
Riesim dizajn obrovskych dvojkridlovych zasuvacich dveri v obyvacke, priatelka mi dala volnu ruku (ona si riesi spalnu:) a premyslam nad dobrou fotkou, ktora by sa na ne hodila. Nieco ako Adam dotykajuci sa prstom boha, ale mensie klise a najma, z oblasti filmu. Cim klasickejsie a popkulturnejsie, tym lepsie, TwoFace sa priam ponuka, alebo Vader vs. Luke a pod. Chapete:)
Mate nejake dobre tipy? Idealne s linkom na konkretny obrazok v dobrom rozliseni.
Riesim dizajn obrovskych dvojkridlovych zasuvacich dveri v obyvacke, priatelka mi dala volnu ruku (ona si riesi spalnu:) a premyslam nad dobrou fotkou, ktora by sa na ne hodila. Nieco ako Adam dotykajuci sa prstom boha, ale mensie klise a najma, z oblasti filmu. Cim klasickejsie a popkulturnejsie, tym lepsie, TwoFace sa priam ponuka, alebo Vader vs. Luke a pod. Chapete:)
Mate nejake dobre tipy? Idealne s linkom na konkretny obrazok v dobrom rozliseni.

|
reagovat
|
Hmm, jsem zvědav... Ještě mě tedy čeká Revelations a pak budu očekávat nový začátek 

|
reagovat
|
link OH WAIT WAIT WAIT A FUCKING MINUTE... oni mi chteji naznacit, ze Novacke zpravodajstvi bude jeste bulvarnejsi a vypatlanejsi nez je ted? Je to vubec mozne? 

|
reagovat
|
Nevím, jestli si ze mě dělají ve Slovanském domě srandu, ale ještě dnes ráno měli v nabídce Star Wars v originálním znění, poté předělali systém a už je film zítra v dabingu! Je to normální?! 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
61Supergirl: Teaser 43Odyssea: KINORIP Prolog 20Kdy dorazí trailery na Odyseu, Avengers a další? 19Prachová příšera: Recenze 18Warneři na prodej - Epizoda III: Pomsta Ellisonů 18Víkendový výplach #850 o Indym a Hvězdné pěchotě 16Nominace na Zlaté glóby ovládly Jedna bitva za druhou a Citová hodnota 30Netflix kupuje Warnery: O pár hodin a 83 miliard dolarů později… 40Víkendový výplach #849 o Kill Billovi a Jurském parku 12Nový Batman našel hvězdnou záporačku