Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70361 - 70380 Napsat příspěvek
Sedi ctyri zaby na listech lekninu

a prvni rika: "Kvak", druha: "Kvak", treti: "Kvak, kvak", ctvrta vytahne bouchacku, zastreli ji a rika: "Muselo to bejt, moc toho vedela"
580911
Sedi ctyri zaby na listech lekninu a prvni rika: "Kvak", druha: "Kvak", treti: "Kvak, kvak", ctvrta vytahne bouchacku, zastreli ji a rika: "Muselo to bejt, moc toho vedela"
0 0
reagovat
Tohle bych od Maxíků vůbec nečekal. :o:D

Pouze na vlastní nebezpečí. 8)
580908
Tohle bych od Maxíků vůbec [link="http://www.youtube.com/watch?v=L4rX3xlbBqo"]nečekal[/link]. *:o**:D* Pouze na vlastní nebezpečí. *8)*
0 0
reagovat
Zatrhnou Megaupload a hned to jde;)
580903
Zatrhnou Megaupload a hned to jde*;)*
0 0
reagovat
1. The Lorax (Universal) NEW [3,729 Theaters]
Friday $17.4M, Saturday $32M, Estimated Weekend $73M

Docela vow, zlaté časy Box office pokračují, dokonce i 12ti milionovej Project X udělá tenhle víkend přes 20 mega...

Jestli příští tejden totálně nepropadne John Carter, tak už se něco asi děje...
580901
1. The Lorax (Universal) NEW [3,729 Theaters] Friday $17.4M, Saturday $32M, Estimated Weekend $73M Docela vow, zlaté časy Box office pokračují, dokonce i 12ti milionovej Project X udělá tenhle víkend přes 20 mega... Jestli příští tejden totálně nepropadne John Carter, tak už se něco asi děje...
0 0
reagovat

speta.jr

Však já vím o čem mluvíš, to byl příklad toho, že to jde, né že to je standard. Bohužel není ani z daleka.
580882
Však já vím o čem mluvíš, to byl příklad toho, že to jde, né že to je standard. Bohužel není ani z daleka.
speta.jr
0 0
reagovat

Gonzi

kaaamo, nikoho jsem nejmenoval ani si ty podniky nepamatuju, z feku ti taky vyjmenuju nekolik brnenskych vybornych restik, ale proste ze nahodnym vyberem po ceste jsme nic svetoborneho nesnedli ;)
580879
kaaamo, nikoho jsem nejmenoval ani si ty podniky nepamatuju, z feku ti taky vyjmenuju nekolik brnenskych vybornych restik, ale proste ze nahodnym vyberem po ceste jsme nic svetoborneho nesnedli *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

speta.jr

nevím, cos chtěl říci tou cenou, ale přišlo mi, že tady jsou ceny ještě celkem normální a přitom je to zatím asi nejlepší restauračka, v jaké jsem kdy byl. Naprosto dokonalá jídla, perkfektní surovniny a perfektní zpracování. Prostředí je v naprosto luxusním sklepení, je tam zvláště číšník a zvláště odnášeči nádobí apod. Přitom ceny mají skoro jako v "běžných" zakouřených pajzlech s jídelními blafy, špinavými ubrusy a "nasranými" číšníky. Nechci dělat reklamu, jen jsem byl neuvěřitelně překvapen z faktu, že to jde. :+
580876
nevím, cos chtěl říci tou cenou, ale přišlo mi, že [link="http://www.restauraceprostejov.cz/cz/menu/"]tady[/link] jsou ceny ještě celkem normální a přitom je to zatím asi nejlepší restauračka, v jaké jsem kdy byl. Naprosto dokonalá jídla, perkfektní surovniny a perfektní zpracování. Prostředí je v naprosto luxusním sklepení, je tam zvláště číšník a zvláště odnášeči nádobí apod. Přitom ceny mají skoro jako v "běžných" zakouřených pajzlech s jídelními blafy, špinavými ubrusy a "nasranými" číšníky. Nechci dělat reklamu, jen jsem byl neuvěřitelně překvapen z faktu, že to jde. *:+*
speta.jr
0 0
reagovat
a já chytám Tanec roku, asi nám blbne signál.
580872
a já chytám Tanec roku, asi nám blbne signál.
0 0
reagovat
Člověk musí poznat jak vypadá dno, aby docenil jak dobré to je na povrchu.

Jako Lucka to fakt zaBíla - tak strašnej výkon nebyl snad ani na naší středoškolní vánoční besídce.
580871
Člověk musí poznat jak vypadá dno, aby docenil jak dobré to je na povrchu. Jako Lucka to fakt zaBíla - tak strašnej výkon nebyl snad ani na naší středoškolní vánoční besídce.
0 0
reagovat
Are you fucking kidding me? Proč se na to proboha díváte... Čeští lvi byli, jsou a budou zoufalí dokud si to nevezme na starost někdo jiný... Nepoučitelní...
580870
Are you fucking kidding me? Proč se na to proboha díváte... Čeští lvi byli, jsou a budou zoufalí dokud si to nevezme na starost někdo jiný... Nepoučitelní...
0 0
reagovat

killerzeli

Stačil úvod a chtělo se mi zvracet. České lvy by měli zrušit je to čisté ZLO!
580869
Stačil úvod a chtělo se mi zvracet. České lvy by měli zrušit je to čisté ZLO!
killerzeli
0 0
reagovat

Jonny

10. Rovnako ako 1. séria.
580868
10. Rovnako ako 1. séria.
Jonny
0 0
reagovat
musel sem to vypnout, ta Bila je fakt tragicka
580867
musel sem to vypnout, ta Bila je fakt tragicka
0 0
reagovat
Kdokoliv, kdo nadával na Oscary, by se měl podívat na Český Lvy - to je masakr?)

(btw: Medvecká s kurzem 1:8 - no neříkal jsem to? 8) ... Jsem musel ;))
580866
Kdokoliv, kdo nadával na Oscary, by se měl podívat na Český Lvy - to je masakr*?)* (btw: Medvecká s kurzem 1:8 - no neříkal jsem to? *8)* ... Jsem musel *;)*)
0 0
reagovat
utfg
580865
utfg
0 0
reagovat
Chtěl bych se zeptat kolik bude asi mít 2. série Her o trůny dílů . Díky.
580864
Chtěl bych se zeptat kolik bude asi mít 2. série Her o trůny dílů . Díky.
0 0
reagovat
Nevím jak vám, ale mě Babica pří jde nesympatický, před kamerou vypadá jako nějaký lidoop a mluví tak nevýrazně až bych spal. Také si musí uvědomit že lidé chtějí vyzkoušet i něco jiného než řízky nebo blbouny a on jim exotičtější recepty neukáže, protože je průměrný kuchař. Pohreich má na rozdíl od něho
výborný pořad a prosperující restauraci.
580863
Nevím jak vám, ale mě Babica pří jde nesympatický, před kamerou vypadá jako nějaký lidoop a mluví tak nevýrazně až bych spal. Také si musí uvědomit že lidé chtějí vyzkoušet i něco jiného než řízky nebo blbouny a on jim exotičtější recepty neukáže, protože je průměrný kuchař. Pohreich má na rozdíl od něho výborný pořad a prosperující restauraci.
0 0
reagovat

Disketa

Pred mesicem jsme s prateli jeli na dovolenou autem na hory za tu dobu jsme byli asi v peti restauracich, jen v jedne se dalo hovorit o gastronomii, ostatni byly blafy jak ze skolni jidelny, ale taky to bylo menicko za 120kc :D
580862
Pred mesicem jsme s prateli jeli na dovolenou autem na hory za tu dobu jsme byli asi v peti restauracich, jen v jedne se dalo hovorit o gastronomii, ostatni byly blafy jak ze skolni jidelny, ale taky to bylo menicko za 120kc *:D*
Disketa
0 0
reagovat
Vím, že pořad Ano, šéfe! tu má slušnou fanouškovskou základnu. Tak si přečtěte rozhovor s Jirkou Babicou. Budete plakat... smíchy. :D
580861
Vím, že pořad Ano, šéfe! tu má slušnou fanouškovskou základnu. Tak si přečtěte [link="http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/169853/babica-utoci-i-mama-pohlreicha-nesnasi.html"]rozhovor s Jirkou Babicou[/link]. Budete plakat... smíchy. *:D*
0 0
reagovat
to zni jak nejakej clanek ze strazni veze :D Darth maul je traged a vic trapny nez EP 1 to bude jen tezko
580855
to zni jak nejakej clanek ze strazni veze :D Darth maul je traged a vic trapny nez EP 1 to bude jen tezko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se