Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 70101 - 70120 Napsat příspěvek

Gorecki

Dobrej postřeh.

Popiku, Popiku... co se to s tebou děje? :D
581733
Dobrej postřeh. Popiku, Popiku... co se to s tebou děje? *:D*
Gorecki
0 0
reagovat

t_gon, Gonzi

Tak jsme na tom naštestí podobně. Natascha určitě bude taky souhlasit, jelikož diplomku píše taky :-D, i když možná bude něco říkat o nedostatku financí. Hitman se tu na to nějak ozve taky doufám. A tímto bych tu domluvu přesunul asi do nějakého jiného fóra, ať tu nespamujeme. P.S. a po státnicích to bude chtít něco legendárního ve smyslu akce AvP:Requiem :D:D Jinak na ten přibližný termín sedí dokonale The Avengers :+
581732
Tak jsme na tom naštestí podobně. Natascha určitě bude taky souhlasit, jelikož diplomku píše taky :-D, i když možná bude něco říkat o nedostatku financí. Hitman se tu na to nějak ozve taky doufám. A tímto bych tu domluvu přesunul asi do nějakého jiného fóra, ať tu nespamujeme. P.S. a po státnicích to bude chtít něco legendárního ve smyslu akce AvP:Requiem *:D**:D* Jinak na ten přibližný termín sedí dokonale The Avengers *:+*
t_gon, Gonzi
0 0
reagovat

popicek

nechyba ti v predmete "popik"?
581731
nechyba ti v predmete "popik"?
popicek
0 0
reagovat

ME3

Do teďka jsem tady ten šum okolo té hry nečet, abych si nekazil zážitek. Teď to mám dohrané a chci se zeptat, co všeci máte proti konci? Dyť je v pohodě... 8)
581730
Do teďka jsem tady ten šum okolo té hry nečet, abych si nekazil zážitek. Teď to mám dohrané a chci se zeptat, co všeci máte proti konci? Dyť je v pohodě... *8)*
ME3
0 0
reagovat

terminator007

:o:o:o:+ bomba!
581729
*:o**:o**:o**:+* bomba!
terminator007
0 0
reagovat

Gonzi, okki

Sraz muze byt, ale take beru gonziho termin (ten kveten) i kdyz to nevidim dvakrat ruzove (: Tedy tu diplomku... No a jednu vyhodu CinemaC mit bude, je to jen pres svitici most do Chachara...
581727
Sraz muze byt, ale take beru gonziho termin (ten kveten) i kdyz to nevidim dvakrat ruzove (: Tedy tu diplomku... No a jednu vyhodu CinemaC mit bude, je to jen pres svitici most do Chachara...
Gonzi, okki
0 0
reagovat

KarelR

Někdy brzo, doufám, snad by se nás i pár našlo. :)
581726
Někdy brzo, doufám, snad by se nás i pár našlo. *:)*
KarelR
0 0
reagovat
Tak toto je slušnej Tron taneček ;) link Všimněte si jedné chybky, kdy v cca čase 4:22 pomáhá stín po pravé straně ostatním se zvednout, ale to je jen detail, jinak vynikající!
581725
Tak toto je slušnej Tron taneček *;)* http://www.youtube.com/watch?v=iHJkyMo9MtU Všimněte si jedné chybky, kdy v cca čase 4:22 pomáhá stín po pravé straně ostatním se zvednout, ale to je jen detail, jinak vynikající!
0 0
reagovat

okkac

ze stejného důvodu bych to viděl až někdy na ~ 10. květen a později.
581723
ze stejného důvodu bych to viděl až někdy na ~ 10. květen a později.
okkac
0 0
reagovat
Kvízová otázka: Kdy si daj Brňáci sraz? :D
581722
Kvízová otázka: Kdy si daj Brňáci sraz? *:D*
0 0
reagovat
Sraz bych taky dal, ale chybí nám fórum :D
581721
Sraz bych taky dal, ale chybí nám fórum *:D*
0 0
reagovat

Gonzi, t_gon

Což mi připomíná, že by to chtělo opět sraz, ale u sebe bych to viděl až někdy na začátku května. Teď se snažím seč můžu, abych stihl diplomku do 27. dubna :D
581720
Což mi připomíná, že by to chtělo opět sraz, ale u sebe bych to viděl až někdy na začátku května. Teď se snažím seč můžu, abych stihl diplomku do 27. dubna *:D*
Gonzi, t_gon
0 0
reagovat

t_gon

tak ono je to jak říká okkac - normálně obnovená jednosálovka se Cinestaru +-vyrovná a ten je pak zbytečně drahý. Cinema City má alespoň prémiovou kvalitu. Na druhou stranu o nějaké club card mají na netu "již brzy" takže vůbec nevím, jak tam bude výhodné chodit. Přecejen do cinestaru na clubcard chodím každý šestý film zdarma, a všechny lístky mám o 20kč levnější - celkově to tedy vychází na průměrnou slevu asi 40kč na film oproti katalogové ceně? Mno ale z klidem říkám, že na největší fláky léta budu preferovat Cinema City na Flóře.
581719
tak ono je to jak říká okkac - normálně obnovená jednosálovka se Cinestaru +-vyrovná a ten je pak zbytečně drahý. Cinema City má alespoň prémiovou kvalitu. Na druhou stranu o nějaké club card mají na netu "již brzy" takže vůbec nevím, jak tam bude výhodné chodit. Přecejen do cinestaru na clubcard chodím každý šestý film zdarma, a všechny lístky mám o 20kč levnější - celkově to tedy vychází na průměrnou slevu asi 40kč na film oproti katalogové ceně? Mno ale z klidem říkám, že na největší fláky léta budu preferovat Cinema City na Flóře.
t_gon
0 0
reagovat

Gonzi

Takze nas staricky CineStar je dobre odpiskat? (:
Na nove kino jsem take zvedavy a celkem me zajima cena (pac jak rika i okki, tak za tu kasu si to doma lepe vychutnam na Blucku), respektive zda maji nejaky Club jako CS nebo neco podobneho... Dikes
581717
Takze nas staricky CineStar je dobre odpiskat? (: Na nove kino jsem take zvedavy a celkem me zajima cena (pac jak rika i okki, tak za tu kasu si to doma lepe vychutnam na Blucku), respektive zda maji nejaky Club jako CS nebo neco podobneho... Dikes
Gonzi
0 0
reagovat

CC Ostrava Nova Karolina

Jako půjdu tam někdy se podívat, ale naštvali mne, že místo konkurenčního boje patrně udělalo s CS kartel a nasadilo úplně stejný ceny, i pondělí je stejný den pro slevy. A při takových cenách jsem už kino dost omezil a vrátil se k Luně, zdigitalizovaná, plátno obrovské, za chvilku proběhne i rekonstrukce sedaček, dají jich miň a pohodlnější. Přeci jen 420 míst se už neobsadí. A za cenu 90-115,- pro 2D, tak není co řešit.
581715
Jako půjdu tam někdy se podívat, ale naštvali mne, že místo konkurenčního boje patrně udělalo s CS kartel a nasadilo úplně stejný ceny, i pondělí je stejný den pro slevy. A při takových cenách jsem už kino dost omezil a vrátil se k Luně, zdigitalizovaná, plátno obrovské, za chvilku proběhne i rekonstrukce sedaček, dají jich miň a pohodlnější. Přeci jen 420 míst se už neobsadí. A za cenu 90-115,- pro 2D, tak není co řešit.
CC Ostrava Nova Karolina
0 0
reagovat

@naigoto

K*****KY moc narvano :D:D. Futurum * 50. Ale kino bylo odpoledne skoro prazdne.
581713
K*****KY moc narvano *:D**:D*. Futurum * 50. Ale kino bylo odpoledne skoro prazdne.
@naigoto
0 0
reagovat
Je pravda že cinoš je už přes deset let starý, asi budu muset CC taky zčeknout, bylo tam v celém centru ňák moc narváno? Moc se mi tam totiž mezi těma šopakolíkama kličkovat nechce...
581712
Je pravda že cinoš je už přes deset let starý, asi budu muset CC taky zčeknout, bylo tam v celém centru ňák moc narváno? Moc se mi tam totiž mezi těma šopakolíkama kličkovat nechce...
0 0
reagovat
Anglický kina na vás :D
581710
Anglický kina na vás *:D*
0 0
reagovat

@Gonzi

+1
581708
+1
@Gonzi
0 0
reagovat

Cinema City v Ostravě

byl jsem v sálu 6 a prostě WOW - gigantické plátno, zahnuté, celkem luxusní sezení a ozvučení - me likes a Ostravákům určitě doporučuji alespoň zkusit... Přecejen to působí jako "prémiová kvalita", kdežto Cinestar lze zahanbit i levným domácím kinem.
581704
byl jsem v sálu 6 a prostě WOW - gigantické plátno, zahnuté, celkem luxusní sezení a ozvučení - me likes a Ostravákům určitě doporučuji alespoň zkusit... Přecejen to působí jako "prémiová kvalita", kdežto Cinestar lze zahanbit i levným domácím kinem.
Cinema City v Ostravě
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se