Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68361 - 68380 Napsat příspěvek
Díky.

Kamarátka študuje v Prahe a domov chodí často, takže aspoň ušetrím na poštovnom 8)
587023
Díky. Kamarátka študuje v Prahe a domov chodí často, takže aspoň ušetrím na poštovnom *8)*
0 0
reagovat

DVD/BR obchod

V ČR máte viac možností, lenže čo na Slovensku? Keď vidím, že v českých obchodoch je zľava, v slovenských o nich môžem len snívať. Ale ak niekto zo SR vie o dobrom obchode, nech dá vedieť.
Inak ja už roky nakupujem na dvdbest.sk. Možno nie sú najlacnejší, ale ako obchod fungujú už dlhé roky, sú seriózni a za ten dlhý čas čo u nich objednávam CD/DVD/BR som získal aj pár percent zľavu.
587015
V ČR máte viac možností, lenže čo na Slovensku? Keď vidím, že v českých obchodoch je zľava, v slovenských o nich môžem len snívať. Ale ak niekto zo SR vie o dobrom obchode, nech dá vedieť. Inak ja už roky nakupujem na dvdbest.sk. Možno nie sú najlacnejší, ale ako obchod fungujú už dlhé roky, sú seriózni a za ten dlhý čas čo u nich objednávam CD/DVD/BR som získal aj pár percent zľavu.
DVD/BR obchod
0 0
reagovat

JohnyD

Já nakupuji výhradně zde: link Výborné ceny, přístup, prostě vše, navíc pro mě osobní vyzvednutí v Praze, není co řešit! FILMARENA je prostě nej!
587011
Já nakupuji výhradně zde: http://www.filmarena.cz/ Výborné ceny, přístup, prostě vše, navíc pro mě osobní vyzvednutí v Praze, není co řešit! FILMARENA je prostě nej!
JohnyD
0 0
reagovat

Mildík

:D:+
Star Wars maniaci (zdravím) se scházej a oslavujou release Star Wars filmů. Kostýmy, karty, pokec, promítání apod.
Něco jako Con ale na Star Wars.
587010
*:D**:+* Star Wars maniaci (zdravím) se scházej a oslavujou release Star Wars filmů. Kostýmy, karty, pokec, promítání apod. Něco jako Con ale na Star Wars.
Mildík
0 0
reagovat
JohnyD: Všichni správní emzáci nakupují na Popronu.

Popron - Ta nejlevnější Blu ray a DVD !
587007
JohnyD: Všichni správní emzáci nakupují na Popronu. Popron - Ta nejlevnější Blu ray a DVD !
0 0
reagovat

verbst

To je luxusní! :+ Uschovám pro budoucí použití :)
587005
To je luxusní! *:+* Uschovám pro budoucí použití *:)*
verbst
0 0
reagovat

verbst

Ooooo, děkuji... To víš, jakmile není na googlu kajak, nebo běh, tak se nechytám :D

Teď vážně... Spíše mě zajímalo nějaké neoficiální popsání události v jednom odstavci... ;)
587004
Ooooo, děkuji... To víš, jakmile není na googlu kajak, nebo běh, tak se nechytám *:D* Teď vážně... Spíše mě zajímalo nějaké neoficiální popsání události v jednom odstavci... *;)*
verbst
0 0
reagovat

DVD/BLUČKO

Ahojte. Viete mi poradiť nejaký dobrý eshop, kde nakupujete svoje DVDčka resp. BLUčka. Kde sú dobré ceny a občas tam dajú dobré zľavy na dobré filmy?

Dík.
587003
Ahojte. Viete mi poradiť nejaký dobrý eshop, kde nakupujete svoje DVDčka resp. BLUčka. Kde sú dobré ceny a občas tam dajú dobré zľavy na dobré filmy? Dík.
DVD/BLUČKO
0 0
reagovat

Mildík

587002
[link="http://lmgtfy.com/?q=Star+Wars+Celebration"]Let me google that for you[/link]*;)*
Mildík
0 0
reagovat

verbst

Vo co go? 8)
587000
Vo co go? *8)*
verbst
0 0
reagovat
No, já už sem si to všechno zapsal. A pojedu i kdyby měl končit svět. :D
586999
No, já už sem si to všechno zapsal. A pojedu i kdyby měl končit svět. *:D*
0 0
reagovat
tak na rok dopredu si fakt nic neplanuju, kor kdyz to bylo vcera oznameno :D
586997
tak na rok dopredu si fakt nic neplanuju, kor kdyz to bylo vcera oznameno *:D*
0 0
reagovat
Hele, co říkáte na to, že bude Star Wars Celebration v Evropě? Plánujete jet někdo?
586990
Hele, co říkáte na to, že bude Star Wars Celebration v Evropě? Plánujete jet někdo?
0 0
reagovat
Hmm. Takhle v klipech pěkný, ale nedovedu si to představit naživo...
586963
Hmm. Takhle v klipech pěkný, ale nedovedu si to představit naživo...
0 0
reagovat
šikovná slečna, ale nikdy mi nepadla až tak do noty... mnohem více si to dávají The Piano Guys... taky už párkrát tady probírané duo... Kdo nezná, tak fofrem naposlouchat 8)
586962
šikovná slečna, ale nikdy mi nepadla až tak do noty... mnohem více si to dávají The Piano Guys... taky už párkrát tady probírané duo... Kdo nezná, tak fofrem naposlouchat *8)*
0 0
reagovat
oh nee, zase tahleeee... :D
586958
oh nee, zase tahleeee... *:D*
0 0
reagovat

Milosh

Sice to není můj šálek kávy, ale po těch recenzích na její nový album to zkusim, třeba se mi trefí do noty... :+
586957
Sice to není můj šálek kávy, ale po těch recenzích na její nový album to zkusim, třeba se mi trefí do noty... *:+*
Milosh
0 0
reagovat

Macejko

V poslední době už mi ale přijde hrozně komerční. Ale LOTR a Dubstep (i když ho vůbec nemusím) byly super videa.
586955
V poslední době už mi ale přijde hrozně komerční. Ale LOTR a Dubstep (i když ho vůbec nemusím) byly super videa.
Macejko
0 0
reagovat
Toto je proste talent s veľkým T: link
Odporúčam aj ďalšie videá (Skyrim, LoTR...)
586954
Toto je proste talent s veľkým T: http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A&feature=my_liked_videos&list=LLVP8LExmWaLkv91AC9jqYhw Odporúčam aj ďalšie videá (Skyrim, LoTR...)
0 0
reagovat
Pondělní oddychovka pro citlivější typy:)) link
586936
Pondělní oddychovka pro citlivější typy*:))* [link="http://www.youtube.com/watch?v=bMJkddvJ4L4"]link[/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se