Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68401 - 68420 Napsat příspěvek
Nezkoušel jste někdo CS:GO? Já si to před-objednal a zatím si nemůžu stěžovat. Má to daleko blíž k 1.6 než k Source.
586849
Nezkoušel jste někdo CS:GO? Já si to před-objednal a zatím si nemůžu stěžovat. Má to daleko blíž k 1.6 než k Source.
0 0
reagovat

xxendxx

Až slza ukápla. Asi to zas nainstaluju.
586845
Až slza ukápla. Asi to zas nainstaluju.
xxendxx
0 0
reagovat

WoW

neeeeeeeeeeee, jeste ze to nehraju, jinak by mi prave nekdo poslapal modlu :-
586843
neeeeeeeeeeee, jeste ze to nehraju, jinak by mi prave nekdo poslapal modlu *:-*
WoW
0 0
reagovat
xxendxx: Ty vole, nostalgia ako hovado...:+
586841
xxendxx: Ty vole, nostalgia ako hovado...*:+*
0 0
reagovat
Je pravda že minuly trailery byly lepší, ale ten konec se mi fakt líbil.
586827
Je pravda že minuly trailery byly lepší, ale ten konec se mi fakt líbil.
0 0
reagovat
jojo, burning crusade, lich king.. to bylo super. Tohle vypada jak něco z Kouzelný školky. Ta infantilnost se k tomu vubec nehodi. Kde jsou ty časy z Warcraftu 3, kde byly ty videa masakr. Padaly mesta, lidi se zabijeli... tohle je jak trailer na kungfu pandu 3. Cekal jsem kdy tam pribehnou na pomoc zviratka.

Po technicky strance je to ale spicka.
586826
jojo, burning crusade, lich king.. to bylo super. Tohle vypada jak něco z Kouzelný školky. Ta infantilnost se k tomu vubec nehodi. Kde jsou ty časy z Warcraftu 3, kde byly ty videa [link="http://www.youtube.com/watch?v=qLK9LGhQbDY&feature=related"]masakr.[/link] Padaly mesta, lidi se zabijeli... tohle je jak trailer na kungfu pandu 3. Cekal jsem kdy tam pribehnou na pomoc zviratka. Po technicky strance je to ale spicka.
0 0
reagovat

Macejko

Ani nie. Epickosť, či mýtickú atmosféru som pociťoval pri Lich Kingovi, toto je skôr na smiech. Blizzard si svoj Warcraft svet ničí už zopár rokov...
586825
Ani nie. Epickosť, či mýtickú atmosféru som pociťoval pri Lich Kingovi, toto je skôr na smiech. Blizzard si svoj Warcraft svet ničí už zopár rokov...
Macejko
0 0
reagovat

Macejko

Popravdě s toho cítím jen laciný marketing zaměřený na čím dál tím významnější Čínský trh. :-
586823
Popravdě s toho cítím jen laciný marketing zaměřený na čím dál tím významnější Čínský trh. *:-*
Macejko
0 0
reagovat

Macejko

Též jsme z toho vyvalenej - naprostá špica.
586821
Též jsme z toho vyvalenej - naprostá špica.
Macejko
0 0
reagovat
Vy tam fakt na konci necítite tú parádnu mýtickú (resp. mystickú) atmosféru? Mňa to teda ohuruje.
586818
Vy tam fakt na konci necítite tú parádnu mýtickú (resp. mystickú) atmosféru? Mňa to teda ohuruje.
0 0
reagovat
súhlas s kyllerom, neviem teda z čoho si tam mohol mať zimomriavky a tie cinematic už im tak moc nejdú ,aspoň podľa mňa :)
586817
súhlas s kyllerom, neviem teda z čoho si tam mohol mať zimomriavky a tie cinematic už im tak moc nejdú ,aspoň podľa mňa :)
0 0
reagovat

Macejko

Kung Fu Panda! Keď ten Orc zobral to minikladivko, som sa musel smiať. :D U mňa teda žiadne zimomriavky.
586815
Kung Fu Panda! Keď ten Orc zobral to minikladivko, som sa musel smiať. *:D* U mňa teda žiadne zimomriavky.
Macejko
0 0
reagovat
Neviem, či to tu už náhodou nebolo, ale - nové cinematic intro k World of Warcraft: link Opäť úžasná a zimomriavková práca a myslím, že Blizzardi by si ten celovečerák mali nakrútiť normálne sami.
586816
Neviem, či to tu už náhodou nebolo, ale - nové cinematic intro k World of Warcraft: http://www.youtube.com/watch?v=zopwj5uUChA. Opäť úžasná a zimomriavková práca a myslím, že Blizzardi by si ten celovečerák mali nakrútiť normálne sami.
0 0
reagovat

Muse

Všechny ty písně jsou zatím velký MEH, myslim, že album už mě může jen pozitivně překvapit...
586814
Všechny ty písně jsou zatím velký MEH, myslim, že album už mě může jen pozitivně překvapit...
Muse
0 0
reagovat

Disketa

Nemusel si. Rozhodne si nemusel.
586812
Nemusel si. Rozhodne si nemusel.
Disketa
0 0
reagovat
Tohle prostě musím. :D:D:D
586808
Tohle prostě [link="https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/427241_10151037488745779_328470763_n.jpg"]musím[/link]. *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Nicolas Cage je 9 hodin upír a na úplném konci prozře.
Debilita týdne z mojí strany vyčerpána link
586807
Nicolas Cage je 9 hodin upír a na úplném konci prozře. Debilita týdne z mojí strany vyčerpána http://www.youtube.com/watch?v=vS1BkF-TBng&feature=related
0 0
reagovat

Hellblazer

Ten Manson je zvratek. Muse FTW!
586806
Ten Manson je zvratek. Muse FTW!
Hellblazer
0 0
reagovat
Ta pesnicka je kazdou sekundou lepsia a posledna minuta je vyborna ale inak nic moc teda :- To novy Manson je ovela lepsi link
586800
Ta pesnicka je kazdou sekundou lepsia a posledna minuta je vyborna ale inak nic moc teda *:-* To novy Manson je ovela lepsi [link="http://www.youtube.com/watch?v=8h3QLH_91G4&feature=player_embedded"]link[/link]
0 0
reagovat
ten song neni vubec spatnej, ale nejak sem celou dobu cekal, az zacnou rezat do kytar a ono nic. pripomina mi to Killers. Tam bylo jejich album Hot Fuss taky dost rizny a pak prisel Sams Town, kde stylem obratili o 180 stupnu, ale porad to bylo vyborny. Snad ted MUSE nebudou hrat jen tenhle styl, jako experiment vyborny. Po ty srackoidni olympijsky hymne je to vzestup.
586797
ten song neni vubec spatnej, ale nejak sem celou dobu cekal, az zacnou rezat do kytar a ono nic. pripomina mi to Killers. Tam bylo jejich album Hot Fuss taky dost rizny a pak prisel Sams Town, kde stylem obratili o 180 stupnu, ale porad to bylo vyborny. Snad ted MUSE nebudou hrat jen tenhle styl, jako experiment vyborny. Po ty srackoidni olympijsky hymne je to vzestup.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se