Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68321 - 68340 Napsat příspěvek
Před pár měsíci sem ho sledoval, když byl s Craigem Fergusonem ve Skotsku a vypadal zdravě jak rybička. Velkej sympaťák a hrozná škoda. Hlavně díky Zelený Míli na něj žádnej fimovej fanda nikdy nezapomene.

Ať odpočívá v pokoji.
587170
Před pár měsíci sem ho sledoval, když byl s Craigem Fergusonem ve Skotsku a vypadal zdravě jak rybička. Velkej sympaťák a hrozná škoda. Hlavně díky Zelený Míli na něj žádnej fimovej fanda nikdy nezapomene. Ať odpočívá v pokoji.
0 0
reagovat
Zástava srdce.
587165
Zástava srdce.
0 0
reagovat

Disketa

Jak se mu to stalo? :-
587164
Jak se mu to stalo? *:-*
Disketa
0 0
reagovat
Zemřel Michael Clarke Duncan (Zelená míle). Bylo mu 54 let. :-
587163
Zemřel Michael Clarke Duncan (Zelená míle). Bylo mu 54 let. *:-*
0 0
reagovat

popik

to Pe7er: :D:D:D:D
587155
to Pe7er: *:D**:D**:D**:D*
popik
0 0
reagovat
Není popicek náhodou Antonín Kozel? 8)
587154
Není popicek náhodou [link="http://antoninkozel.blog.idnes.cz/c/276195/Jak-sbalit-holku.html"]Antonín Kozel[/link]? *8)*
0 0
reagovat
587153
http://www.amk.to/videa/nejnovejsi/detail/6561/2
0 0
reagovat
vždyť je jí v tom filmu 12 ty úchyláku :D8)
587151
vždyť je jí v tom filmu 12 ty úchyláku :D*8)*
0 0
reagovat
link normálně jsem tvrdej jak skála 8) , ale tohle na mě po těch všech letech pořád neskutečně funguje, jak nějakej podmíněnej reflex :D btw a dabing je naprosto boží!!!:+
587148
http://www.youtube.com/watch?v=3u4hb6aC53A#t=82m41s normálně jsem tvrdej jak skála *8)* , ale tohle na mě po těch všech letech pořád neskutečně funguje, jak nějakej podmíněnej reflex *:D* btw a dabing je naprosto boží!!!*:+*
0 0
reagovat
Určitě zkusím, jen jsem se k tomu zatím nedostal.
587137
Určitě zkusím, jen jsem se k tomu zatím nedostal.
0 0
reagovat

Macejko

Jako je pravda, že ta dvojka je kvalitama úplně jinde... Hrát to je jedna báseň... Ta jednička není tak špatná, ale s porovnáním s dvojkou... Uááá... A to mám před sebou ještě celé 2 díly... Snad si udrží kvalitu...

Sam.Vimes
Pravda pravdoucí, ty intermezza (z budoucnosti) byly docela otravné někdy, nicméně pokud jsi hrál jenom jedničku, tak rozhodně zkus i dvojku. Je to úplně jiná liga a ty Intermezza zde skoro nejsou a když už jsou (zatím jsem měl teda jedno) tak to stojí za to...

A co se týče spoileru... Raději jsem to švihnul do tagu, protože
já třeba sice věděl, že ta hra se bude odehrávat ve starověku, v Damašku atd... Ale jakmile to přecvaklo do budoucnosti, hnedka to ve mě vyvolalo pocity zvědavosti... A tak pokud o tom někdo neví, tak nechci kazit překvápko, i když je pravda, že to odhalení je hned na začátku... 8)
587133
Jako je pravda, že ta dvojka je kvalitama úplně jinde... Hrát to je jedna báseň... Ta jednička není tak špatná, ale s porovnáním s dvojkou... Uááá... A to mám před sebou ještě celé 2 díly... Snad si udrží kvalitu... [b]Sam.Vimes[/b] Pravda pravdoucí, ty intermezza (z budoucnosti) byly docela otravné někdy, nicméně pokud jsi hrál jenom jedničku, tak rozhodně zkus i dvojku. Je to úplně jiná liga a ty Intermezza zde skoro nejsou a když už jsou (zatím jsem měl teda jedno) tak to stojí za to... A co se týče spoileru... Raději jsem to švihnul do tagu, protože [spoiler]já třeba sice věděl, že ta hra se bude odehrávat ve starověku, v Damašku atd... Ale jakmile to přecvaklo do budoucnosti, hnedka to ve mě vyvolalo pocity zvědavosti... A tak pokud o tom někdo neví, tak nechci kazit překvápko, i když je pravda, že to odhalení je hned na začátku... *8)*[/spoiler]
Macejko
0 0
reagovat

Amatersky film

Panove a damy, vcera jsem na YT narazil na tento filmek pochazejici ze Slovacka (coz kazdy dle mluvy poznate), me to prijde lepsi jak vsechny Paranormaly dohromady, na to ze to delali borci kteri snad nemaj jeste ani 18 let. Je to kratke a rychle se to rozjede, doporucuju.

Bez cíle
587129
Panove a damy, vcera jsem na YT narazil na tento filmek pochazejici ze Slovacka (coz kazdy dle mluvy poznate), me to prijde lepsi jak vsechny Paranormaly dohromady, na to ze to delali borci kteri snad nemaj jeste ani 18 let. Je to kratke a rychle se to rozjede, doporucuju. [link="http://www.youtube.com/watch?v=XbH-2PSC420&feature=g-u-u"]Bez cíle[spoiler][/spoiler][/link]
Amatersky film
0 0
reagovat

Mildík

To co píšeš bych možná ani neoznačoval za spoiler, ale tak dobře:
Mě ty scény z budoucnosti moc nesedly, rušilo mi to atmosféru. Ale zas když jim tu umožňuje hladké napojování dílů, tak dobře...
Zatím jsem hrál jen jedničku. K těm neduhům - trochu mi vadilo, že nejdou přeskakovat animace, napoprvé jsem se na ně rád podíval, ale pak už mě zdržovaly.
587128
To co píšeš bych možná ani neoznačoval za spoiler, ale tak dobře: [spoiler]Mě ty scény z budoucnosti moc nesedly, rušilo mi to atmosféru. Ale zas když jim tu umožňuje hladké napojování dílů, tak dobře...[/spoiler] Zatím jsem hrál jen jedničku. K těm neduhům - trochu mi vadilo, že nejdou přeskakovat animace, napoprvé jsem se na ně rád podíval, ale pak už mě zdržovaly.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Hral si akurát ten najhorší diel. Repetetívne až na smrť. Ďalšie časti akoby robilo iné štúdio.
587127
Hral si akurát ten najhorší diel. Repetetívne až na smrť. Ďalšie časti akoby robilo iné štúdio.
Mildík
0 0
reagovat

Assassin's Creed

Po oznámení novinky, že by se mohla natočit adaptace AC jsem se rozhodl doplnit si "vzdělání" a projet si alespoň ten první díl... Po nějakém měsíci jsem do došmudlal a celkově spokojenost, příběh sice tolik neoslovil (po čase pořád stejné), ale celková myšlenka více než zajímavá...

Ze zvědavosti jsem si nicméně rozjel druhý díl a celý víkend jsem se od toho nehnul... Neuvěřitelně vyšperkovaly všechny neduhy jedničky, dali to do slušivějšího kabátku a zasadili do velmi atraktivního prostředí... Takhle nářezovou hru jsem dlouho nehrál... A děj taky parádní, opravdu není co vytknout :+

Takže film bych bral všemi deseti, hlavně, aby to nedokopali 8)

Spoiler AC1
Největším šokem bylo, když jsem to spustil a najednou čumím jako tele, že se to odehrává v budoucnosti... Nicméně to krásně propojuje všechny díly a umožňuje chrlit další a další příběhy Desmonda... A pokud budou jako AC2, tak s tím nemám problém 8)
587126
Po oznámení novinky, že by se mohla natočit adaptace AC jsem se rozhodl doplnit si "vzdělání" a projet si alespoň ten první díl... Po nějakém měsíci jsem do došmudlal a celkově spokojenost, příběh sice tolik neoslovil (po čase pořád stejné), ale celková myšlenka více než zajímavá... Ze zvědavosti jsem si nicméně rozjel druhý díl a celý víkend jsem se od toho nehnul... Neuvěřitelně vyšperkovaly všechny neduhy jedničky, dali to do slušivějšího kabátku a zasadili do velmi atraktivního prostředí... Takhle nářezovou hru jsem dlouho nehrál... A děj taky parádní, opravdu není co vytknout *:+* Takže film bych bral všemi deseti, hlavně, aby to nedokopali *8)* Spoiler AC1 [spoiler]Největším šokem bylo, když jsem to spustil a najednou čumím jako tele, že se to odehrává v budoucnosti... Nicméně to krásně propojuje všechny díly a umožňuje chrlit další a další příběhy Desmonda... A pokud budou jako AC2, tak s tím nemám problém *8)*[/spoiler]
Assassin's Creed
0 0
reagovat
Já Russella teda poznal hned. Vypadá jako Robin Hood v důchodu. :))
587125
Já Russella teda poznal hned. Vypadá jako Robin Hood v důchodu. *:))*
0 0
reagovat
Každopádně Russela bych nepoznal ani kdyby seděl naproti mě a vedli jsme hodinovou debatu... :o
587120
Každopádně Russela bych nepoznal ani kdyby seděl naproti mě a vedli jsme hodinovou debatu... *:o*
0 0
reagovat
Uvezu to, pan Lorenc?
587124
Uvezu to, pan Lorenc?
0 0
reagovat
Nj, bulvár je zas línej si zjistit jakýkoliv informace :) link
587123
Nj, bulvár je zas línej si zjistit jakýkoliv informace :) http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=93490
0 0
reagovat

popik

link Russella bych chtěl za tátu je to strašnej týpek! :D
587122
http://www.super.cz/14572-poznali-byste-ho-hvezda-filmu-gladiator-russell-crowe-vypada-bidne.html Russella bych chtěl za tátu je to strašnej týpek! *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se