Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68341 - 68360 Napsat příspěvek

Gorecki

Až sem se takhle po ránu polil kafem, skvělý :+
587072
Až sem se takhle po ránu polil kafem, skvělý *:+*
Gorecki
0 0
reagovat
587071
[link="http://youtu.be/_GbHpqfv9is"]Best chase scene ever:)[/link]
0 0
reagovat

popik

OTéčko jak sviň, ale rozsekalo mě to :D link
587069
OTéčko jak sviň, ale rozsekalo mě to *:D* http://www.videacesky.cz/serialy-online-zdarma/5minutova-komedialni-hodinka-jeffa-lewise-12-vymena-oleje
popik
0 0
reagovat
Třeba místo tipovačky... :D
587066
Třeba místo tipovačky... *:D*
0 0
reagovat
Nápad to špatnej není, ale tady to určo neprojde.
587063
Nápad to špatnej není, ale tady to určo neprojde.
0 0
reagovat

Mildík

Ja osobne by som niečo podobné bral :+
587062
Ja osobne by som niečo podobné bral *:+*
Mildík
0 0
reagovat
Když už se nakouslo téma herního průmyslu, rád bych se o něco podělil...
Už když jsme frčeli na Google games, tak mě napadlo, jestli by se nevyplatilo udělat fórum, zaměřující se na tuto tematiku (HERNA např.)... Probírání herních trailerů, her samotných, případých herních adaptací atd atd... Všichni víme, že herní průmysl se zde občas hojně diskutuje a tak by to nebylo úplně mimo...

Napadlo mě, že by se tím dala nahradit sekce KVÍZY, ale jak tak teď koukám, tak ta tu stejně již není... Nicméně i tak si dovolím tento návrh přednést ;)

Co myslíte?
587061
Když už se nakouslo téma herního průmyslu, rád bych se o něco podělil... Už když jsme frčeli na Google games, tak mě napadlo, jestli by se nevyplatilo udělat fórum, zaměřující se na tuto tematiku (HERNA např.)... Probírání herních trailerů, her samotných, případých herních adaptací atd atd... Všichni víme, že herní průmysl se zde občas hojně diskutuje a tak by to nebylo úplně mimo... Napadlo mě, že by se tím dala nahradit sekce KVÍZY, ale jak tak teď koukám, tak ta tu stejně již není... Nicméně i tak si dovolím tento návrh přednést *;)* Co myslíte?
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Jednička je samozřejmě nejlepší hra všech dob a doufám, že se pojede poctivě podle ní. Zatím se mixují obavy s lehkým nadšením, ale Kojima to nesvěří do špatných rukou. Ještě, že nevyšla ta plánovaná verze od Wimmera.
587060
Jednička je samozřejmě nejlepší hra všech dob a doufám, že se pojede poctivě podle ní. Zatím se mixují obavy s lehkým nadšením, ale Kojima to nesvěří do špatných rukou. Ještě, že nevyšla ta plánovaná verze od Wimmera.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Bachy

Tak doufám, že si to Kojima nějak pohlídá, přece jen je to jeho 25leté dítě. Tohle nesmí posrat, prostě nesmí.

Už si tak lehce představuju Kurta Russella jako Old Snakea...
587050
Tak doufám, že si to Kojima nějak pohlídá, přece jen je to jeho 25leté dítě. Tohle nesmí posrat, prostě nesmí. Už si tak lehce představuju Kurta Russella jako Old Snakea...
Bachy
0 0
reagovat
A sakra! U mne taktéž modla všech her.

Ale ani producent, ani výběr Kojimových oblíbenců mě moc nepotěšil.
587049
A sakra! U mne taktéž modla všech her. Ale ani producent, ani výběr Kojimových oblíbenců mě moc nepotěšil.
0 0
reagovat
Čert vem filmového Assassina! Chystá se adaptace pro mě nejlepší hersí série všech dob, u které jsem ronil slzy - Metal Gear Solid Kojima-san musí napsat scénář!
587048
Čert vem filmového Assassina! Chystá se adaptace pro mě nejlepší hersí série všech dob, u které jsem ronil slzy - [link="http://gematsu.com/2012/08/metal-gear-solid-movie-announced"]Metal Gear Solid[/link] Kojima-san musí napsat scénář!
0 0
reagovat

popík

fakt dobrý! :D háčky držej rytmus!
587040
fakt dobrý! *:D* háčky držej rytmus!
popík
0 0
reagovat
To je teda fakt nářez. Po dlouhý době něco, u čeho se dá zasmát i vyblbnout. "a" = sausages. :D
587039
To je teda fakt nářez. Po dlouhý době něco, u čeho se dá zasmát i vyblbnout. "a" = sausages. *:D*
0 0
reagovat

popik

to Mildík: zkoušle sis pak na ty jeho svaly aj zahrát? když chvilku počkaš po skončení videa si může tvořit vlastní song :D
587038
to Mildík: zkoušle sis pak na ty jeho svaly aj zahrát? když chvilku počkaš po skončení videa si může tvořit vlastní song *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

lol :D:D:D
587037
lol *:D**:D**:D*
popicek
0 0
reagovat
link Terrz Crews a super projekt :D:D:D
587036
http://www.break.com/break-best-videos/muscle-music--featuring-terry-crews.html Terrz Crews a super projekt *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

jakub.hapo.hazu

Tento týden jsem to ještě neviděl
587033
Tento týden jsem to ještě neviděl
jakub.hapo.hazu
0 0
reagovat
božíííííí link
587032
božíííííí http://www.videacesky.cz/parodie-parody-youtube/nadprirozena-prsa
0 0
reagovat

terminator007

Dík za zaujímavú informáciu. Možno to niekedy využijem.
587029
Dík za zaujímavú informáciu. Možno to niekedy využijem.
terminator007
0 0
reagovat
Není zač, rádi jsme pomohli ;) BranoZ: Hele, sice to nemám vyzkoušené, ale na té FA se to dá vyzvednout někde v Bratislavě za 35Kč při platbě předem, nad 1500Kč zdarma, případně balík tak za kilo, viz: link
587028
Není zač, rádi jsme pomohli *;)* BranoZ: Hele, sice to nemám vyzkoušené, ale na té FA se to dá vyzvednout někde v Bratislavě za 35Kč při platbě předem, nad 1500Kč zdarma, případně balík tak za kilo, viz: http://www.filmarena.cz/ceny-doruceni.php
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se