Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 68301 - 68320 Napsat příspěvek
Potvrzuji zprávu Duck96... Zkoušeno IE a FF (vše aktualizované)...
587200
Potvrzuji zprávu [b]Duck96[/b]... Zkoušeno IE a FF (vše aktualizované)...
0 0
reagovat

Vardant

Hehe, jasný... :D

Ono já jsem herně zamrznul někdy před 10-ti lety... Až teprve na konci minulého roku jsem podlehl reklamní masáže mezo BF3 a MW3, kdy na každém druhém autobusu byla reklama na BF3 a ano, na těch zbylích MW3 ... Tak jsem si řekl, že to zkusím a nainstaloval jedničku a připdal jsem si jak Alenka v říši divů... No a od té doby si občas střihnu nějaký ten titul

Ale 24 hodin nikdy nedám, to bych se unudil k smrti 8)
587199
Hehe, jasný... *:D* Ono já jsem herně zamrznul někdy před 10-ti lety... Až teprve na konci minulého roku jsem podlehl reklamní masáže mezo BF3 a MW3, kdy na každém druhém autobusu byla reklama na BF3 a ano, na těch zbylích MW3 ... Tak jsem si řekl, že to zkusím a nainstaloval jedničku a připdal jsem si jak Alenka v říši divů... No a od té doby si občas střihnu nějaký ten titul Ale 24 hodin nikdy nedám, to bych se unudil k smrti *8)*
Vardant
0 0
reagovat

nezobrazují se Aktuality

Z nějakého důvodu se mi nezobrazuje text v sekci Aktuality po rozkliknutí článku. Recenze,trailery fungují, ale u Aktualit se mi zobrazí pouze název článku bez textu. V čem může být chyba? Děje se mi to i na tvzone.
587198
Z nějakého důvodu se mi nezobrazuje text v sekci Aktuality po rozkliknutí článku. Recenze,trailery fungují, ale u Aktualit se mi zobrazí pouze název článku bez textu. V čem může být chyba? Děje se mi to i na tvzone.
nezobrazují se Aktuality
0 0
reagovat
Až odehraješ 24h během jednoho dne, tak si popovídáme. U launche MMO naprosto normální věc.
587197
Až odehraješ 24h během jednoho dne, tak si popovídáme. U launche MMO naprosto normální věc.
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Pár příspěvků níže jsem říkal, že mám čerstvě dohráno AC2, teďka mě bude čekat AC:Brotherhood... Ale musím to nějako rozumně dávkovat, protože odehrát 24 hodin čistýho času v rozmezí 4 dnů není normální :D
587190
Pár příspěvků níže jsem říkal, že mám čerstvě dohráno AC2, teďka mě bude čekat AC:Brotherhood... Ale musím to nějako rozumně dávkovat, protože odehrát 24 hodin čistýho času v rozmezí 4 dnů není normální *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Mildík

Subjekt16? Zahrej si Revelations... (případně DLC The Lost Archive)
587188
Subjekt16? Zahrej si Revelations... (případně DLC The Lost Archive)
Mildík
0 0
reagovat
To já si zase naopak ty vedlejší mise strašně užíval... Dokonce jsem vyzobal 330/330 pokladů, což je už trochu hardcore časově, ale šlo to...

A co se týče videa "The Truth", tak to je neuvěřitelně epické... Nechápu jak jsi mohl zapomenout ;) Krásná možnost jak navázat případným spin-offem se Subjektem 16... 8)
587187
To já si zase naopak ty vedlejší mise strašně užíval... Dokonce jsem vyzobal 330/330 pokladů, což je už trochu hardcore časově, ale šlo to... A co se týče videa "The Truth", tak to je neuvěřitelně epické... Nechápu jak jsi mohl zapomenout *;)* Krásná možnost jak navázat případným spin-offem se Subjektem 16... *8)*
0 0
reagovat
Trojka bude nejlepší díl. 8)
587186
Trojka bude nejlepší díl. *8)*
0 0
reagovat
No, mně přijde AC2 jako hodně přeceněná hra. Každej exaltovaně vykřikuje, jak je strašně úspěšná v odstranění toho stereotypu jedničky, ale já se u toho nudil skoro stejně, protože všechny ty kravinky co tam můžeš dělat jsou opravdu jenom kosmetický kravinky, který jsou jenom takový pozlátko a na jádro hratelnosti nemají žádnej reálnej dopad. A to jádro je naprosto totožný s jedničkou...

Třeba to vylepšování rodinný vily - na první pohled úplně skvělej nápad. Jenže to se dá vylepšit na maximum dřív, než dojdeš do třetiny hry (a nemusíš kvůli tomu udělat jedinou vedlejší misi) a na zbytek hry to nemá absolutně žádnej vliv. Přitom to, že máš někde na venkově utajený sídlo hašašínský organizace by se dalo hrozně krásně využít a zaplést do příběhu, do mechanik hry a hratelnost by tím místo šířky získala hloubku, kterou ta hra bolestně postrádá.

Pírka? K ničemu, klasickej natahovák herní doby.

Hledání těch kódů a řešení (neuvěřitelně triviálních) hlavolamů? Víceméně totéž.
Hrál jsem to před půl rokem, a i když jsem to dokončil, nemůžu si zaboha vzpomenout, co bylo obsahem toho videa. To o něčem asi svědčí.

Vedlejší mise? Každej typ si zahraješ jednou a tím to hasne.

Takže ve finále zase nezbude, než se prodírat stereotypem stejně otravným jako byl v jedničce jenom kvůli příběhu, na jehož "konci" jsem předvedl facepalm tak monstrózní, že snese srovnání jenom s tím, co jsem udělal na konci Fahrenheita.

V podstatě mám pocit, že jediný, v čem je AC2 opravdu hodně dobrej, je v přesvědčování hráče o tom, jak se baví a kolik věcí může dělat, i když tomu ve skutečnosti tak není. Ve čtyřce (trojku vynechám) prosím ubrat na délce dějové linie a na šířce co do umělého prodlužování herní doby; místo toho přidat na hloubce co do zakomponování aktivit, kdy zrovna neskáču po střechách a nevraždím různý bezvýznamný potentáty.
587185
No, mně přijde AC2 jako [b]hodně[/b] přeceněná hra. Každej exaltovaně vykřikuje, jak je strašně úspěšná v odstranění toho stereotypu jedničky, ale já se u toho nudil skoro stejně, protože všechny ty kravinky co tam můžeš dělat jsou opravdu jenom kosmetický kravinky, který jsou jenom takový pozlátko a na jádro hratelnosti nemají žádnej reálnej dopad. A to jádro je naprosto totožný s jedničkou... Třeba to vylepšování rodinný vily - na první pohled úplně skvělej nápad. Jenže to se dá vylepšit na maximum dřív, než dojdeš do třetiny hry (a nemusíš kvůli tomu udělat jedinou vedlejší misi) a na zbytek hry to nemá absolutně žádnej vliv. Přitom to, že máš někde na venkově utajený sídlo hašašínský organizace by se dalo hrozně krásně využít a zaplést do příběhu, do mechanik hry a hratelnost by tím místo šířky získala hloubku, kterou ta hra bolestně postrádá. Pírka? K ničemu, klasickej natahovák herní doby. Hledání těch kódů a řešení (neuvěřitelně triviálních) hlavolamů? Víceméně totéž. Hrál jsem to před půl rokem, a i když jsem to dokončil, nemůžu si zaboha vzpomenout, co bylo obsahem toho videa. To o něčem asi svědčí. Vedlejší mise? Každej typ si zahraješ jednou a tím to hasne. Takže ve finále zase nezbude, než se prodírat stereotypem stejně otravným jako byl v jedničce jenom kvůli příběhu, na jehož "konci" jsem předvedl facepalm tak monstrózní, že snese srovnání jenom s tím, co jsem udělal na konci [link="http://www.databaze-her.cz/hry/fahrenheit/"]Fahrenheita[/link]. V podstatě mám pocit, že jediný, v čem je AC2 opravdu hodně dobrej, je v přesvědčování hráče o tom, jak se baví a kolik věcí může dělat, i když tomu ve skutečnosti tak není. Ve čtyřce (trojku vynechám) prosím ubrat na délce dějové linie a na šířce co do umělého prodlužování herní doby; místo toho přidat na hloubce co do zakomponování aktivit, kdy zrovna neskáču po střechách a nevraždím různý bezvýznamný potentáty.
0 0
reagovat
:D:+
587184
*:D**:+*
0 0
reagovat
Z tweetu Stephena Frye:
Told a joke yesterday.
"A warhorse walks into the bar. The barman says: "Why the long film?"
587183
Z tweetu Stephena Frye: Told a joke yesterday. "A warhorse walks into the bar. The barman says: "Why the long film?"
0 0
reagovat

Gonzi

Vím vím, a už se nemůžu dočkat... Už jenom při sledování ingame videa "The Truth" mně neskutečně běhal mráz po zádech... Doufám, že se dozvíme více odpovědí, ale hlavně, že se nebude jednat o umělé natahování... 8)

Jinak jsem byl docela překvapen, co se týče přídavných misí... Ono už existence DLC packů je obecně trochu "mimo", ale je jasný, že se tomu nevyhneme, nicméně udělat DLC packy stylem, že člověk musí předobjednat z určitého obchodu atd je už dost mimo... Navíc když se jedná o materiál, který je ve hře přístupný, ale vy k němu nemůžete... Takhle mi chybí 4 mise a fakt jsem nevěděl jak je otevřít, tak jsem to vzdal a nechal to ležet... Teď jsem zagooglil a vypadá to, že ony 4 mise, které mi chybí a nedovolí mi nikdy dokončit hru na 100% byly dostupné pouze ve formě 3 různých akcí, které je třeba provést:

- Předobjednávka z obchodu A nějaké limitované edice (2 mise)
- Předobjednávka z obchodu B jiné limitované edice (1 mise)... ano proč nemít jednu hru dvakrát...
- Registrace a download z Ubisoftu (1 mise)

Tohle mi už fakt hlava nebere... Navíc když je to systémově zakomponované i ve standartní edici a prostě jen koukáte na nesplněné mise :D
587181
Vím vím, a už se nemůžu dočkat... Už jenom při sledování ingame videa "The Truth" mně neskutečně běhal mráz po zádech... Doufám, že se dozvíme více odpovědí, ale hlavně, že se nebude jednat o umělé natahování... *8)* Jinak jsem byl docela překvapen, co se týče přídavných misí... Ono už existence DLC packů je obecně trochu "mimo", ale je jasný, že se tomu nevyhneme, nicméně udělat DLC packy stylem, že člověk musí předobjednat z určitého obchodu atd je už dost mimo... Navíc když se jedná o materiál, který je ve hře přístupný, ale vy k němu nemůžete... Takhle mi chybí 4 mise a fakt jsem nevěděl jak je otevřít, tak jsem to vzdal a nechal to ležet... Teď jsem zagooglil a vypadá to, že ony 4 mise, které mi chybí a nedovolí mi nikdy dokončit hru na 100% byly dostupné pouze ve formě 3 různých akcí, které je třeba provést: - Předobjednávka z obchodu A nějaké limitované edice (2 mise) - Předobjednávka z obchodu B jiné limitované edice (1 mise)... ano proč nemít jednu hru dvakrát... - Registrace a download z Ubisoftu (1 mise) Tohle mi už fakt hlava nebere... Navíc když je to systémově zakomponované i ve standartní edici a prostě jen koukáte na nesplněné mise *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Revelations je nejhorší.
587180
Revelations je nejhorší.
0 0
reagovat

Mildík

máš ještě Brotherhood a Revelations. A Brotherhood mě i celkem dost bavilo - zatím nejvíc ze všech tří (jo a nejsem zrovna fanboy té série). Revelations jsem ještě nehrál.
587178
máš ještě Brotherhood a Revelations. A Brotherhood mě i celkem dost bavilo - zatím nejvíc ze všech tří (jo a nejsem zrovna fanboy té série). Revelations jsem ještě nehrál.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Film imho nebude. Proč? Protože Prince of Persia.
587177
Film imho nebude. Proč? Protože Prince of Persia.
Mildík
0 0
reagovat

Assassin's Creed

Dnes v 05:00 jsem dojel Assassin's creed 2 a dovolím si ještě pár řádků... V pátek jsem nainstaloval a po necelých 24 (!!!) hodinách čistého času jsem byl na konci. Nikdy mě nic tak nepřipoutalo jako tohle... Jak gameplayem, tak příběhem...

Co se týče herního zpracování, tak tam až na pár brouků není co vytknout. Pokud je mi známo, tak další pokračování vyšla ani ne za rok, takže předpokládám, že se bude jedna o stejný engine, stejný herní styl a vůbec mi to nevadí... Prostě to funguje a já jakožto veterán, co začínal na pongu, Prince of Persia a Pac-manovi, stejně neocením nějaký ten další grafický posun, který ten rok vylepšených technologií mohl nabídnout... Takže sem s tím pokračováním...

A co se týče děje a případného filmu? Přestávám si tím být tak jistý, jestli by něco takového mohlo fungovat na velkém plátně... Když jsem možnost filmu poprvé komentoval, tak jsem byl na začátku příběhu a ta zápletka by filmu slušela... Nicméně s postupem času se příběh dostával do roviny, kde začínaly nabírat na obrátkách konspirační teorie, drobnosti z minulosti, vzpomínky, prolínání reality atd atd... A obávám se, že něco takového by se do filmu nevešlo a právě to dělá celou ságu epickou... Takže film nevím nevím jestli by někdo ukočíroval...
587176
Dnes v 05:00 jsem dojel Assassin's creed 2 a dovolím si ještě pár řádků... V pátek jsem nainstaloval a po necelých 24 (!!!) hodinách čistého času jsem byl na konci. Nikdy mě nic tak nepřipoutalo jako tohle... Jak gameplayem, tak příběhem... Co se týče herního zpracování, tak tam až na pár brouků není co vytknout. Pokud je mi známo, tak další pokračování vyšla ani ne za rok, takže předpokládám, že se bude jedna o stejný engine, stejný herní styl a vůbec mi to nevadí... Prostě to funguje a já jakožto veterán, co začínal na pongu, Prince of Persia a Pac-manovi, stejně neocením nějaký ten další grafický posun, který ten rok vylepšených technologií mohl nabídnout... Takže sem s tím pokračováním... A co se týče děje a případného filmu? Přestávám si tím být tak jistý, jestli by něco takového mohlo fungovat na velkém plátně... Když jsem možnost filmu poprvé komentoval, tak jsem byl na začátku příběhu a ta zápletka by filmu slušela... Nicméně s postupem času se příběh dostával do roviny, kde začínaly nabírat na obrátkách konspirační teorie, drobnosti z minulosti, vzpomínky, prolínání reality atd atd... A obávám se, že něco takového by se do filmu nevešlo a právě to dělá celou ságu epickou... Takže film nevím nevím jestli by někdo ukočíroval...
Assassin's Creed
0 0
reagovat
Když už to mají na stránkách, tak proč to nepostnout celé a v normální kvalitě - Clint vs. židle vs. Jon

Clint ukázal, že herci by neměli improvizovat, ať je jejich politické přesvědčení jakékoliv. Clint je sympaťák, ale tohle byl jeden ze slabších momentů na celkem bezproblémové, nijak nevzrušivé, republikánské konferenci.
587175
Když už to mají na stránkách, tak proč to nepostnout celé a v normální kvalitě - [link="http://www.thedailyshow.com/watch/fri-august-31-2012/rnc-2012---the-road-to-jeb-bush-2016---a-fistful-of-awesome"]Clint vs. židle vs. Jon[/link] Clint ukázal, že herci by neměli improvizovat, ať je jejich politické přesvědčení jakékoliv. Clint je sympaťák, ale tohle byl jeden ze slabších momentů na celkem bezproblémové, nijak nevzrušivé, republikánské konferenci.
0 0
reagovat

Ted

Videl som cely jeho prejav, miestami vtipny, miestami trochu mimo, s jeho nazormi napriklad na gay marriage suhlasim a posobi na mna ako inteligentny chlapik aj na svoj vek. Narazal som skor na to, ze si jeden milacik MZ (nemyslim tym redakciu) robi prcu z druheho milacika. Ber to s nadsazkou.

Tak ako moj nazor na neho ako na rezisera, ktory s tym nesuvisi (preto aj ten troll alert, musel som si ulavit:)
587174
Videl som cely jeho prejav, miestami vtipny, miestami trochu mimo, s jeho nazormi napriklad na gay marriage suhlasim a posobi na mna ako inteligentny chlapik aj na svoj vek. Narazal som skor na to, ze si jeden milacik MZ (nemyslim tym redakciu) robi prcu z druheho milacika. Ber to s nadsazkou. Tak ako moj nazor na neho ako na rezisera, ktory s tym nesuvisi (preto aj ten troll alert, musel som si ulavit:)
Ted
0 0
reagovat

Gorecki

Proč rozporuplné pocity, mě to pobavilo :)

Clint je jeden z těch rozumnějších republikánů, co jsou schopní slušně říct, že Obama jejich hlas kvůli tomu a tomu nedostane, ale netřeba mu nadávat do komunisty, podvodníka s rodným listem, rasisty atd atd.
Nevím, jestli si z tý republikánský sleziny viděl něco víc než tyhle kousky, který teď paroduje krom Stewarta skoro každej, ale on je to pořád rozumnej chlapík.

Clooney a padesát dalších Hollywoodskejch herců pořádá fundraisery a děvkaří pro demokraty skoro celej život, a Clint vystoupí na 2 republikánskejch konferencích a nám to má "vyzkratovat obvody"?

Pominu, že máš zpoždění skoro tejden, tohle je taková vděčná blbůstka, která rozumně uvažujícímu člověku nemůže způsobit rozporuplné pocity :)
587172
Proč rozporuplné pocity, mě to pobavilo :) Clint je jeden z těch rozumnějších republikánů, co jsou schopní slušně říct, že Obama jejich hlas kvůli tomu a tomu nedostane, ale netřeba mu nadávat do komunisty, podvodníka s rodným listem, rasisty atd atd. Nevím, jestli si z tý republikánský sleziny viděl něco víc než tyhle kousky, který teď paroduje krom Stewarta skoro každej, ale on je to pořád rozumnej chlapík. Clooney a padesát dalších Hollywoodskejch herců pořádá fundraisery a děvkaří pro demokraty skoro celej život, a Clint vystoupí na 2 republikánskejch konferencích a nám to má "vyzkratovat obvody"? Pominu, že máš zpoždění skoro tejden, tohle je taková vděčná blbůstka, která rozumně uvažujícímu člověku nemůže způsobit rozporuplné pocity :)
Gorecki
0 0
reagovat
Tak toto tu mnohym sposobi take rozporuplne pocity, ze im to asi prskajuc vyskratuje obvody:)

Ja to mam jednoduche, kedze Slinta povazujem za najprecenovanejsieho rezisera vsetkych cias (troll alert)
587171
Tak [link="http://www.youtube.com/watch?v=nG17MS-ncBc"]toto[/link] tu mnohym sposobi take rozporuplne pocity, ze im to asi prskajuc vyskratuje obvody:) Ja to mam jednoduche, kedze Slinta povazujem za najprecenovanejsieho rezisera vsetkych cias (troll alert)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se