Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66741 - 66760 Napsat příspěvek
ten nemocnej, co mu JJ poustel doma Startrek 2, je mrtvej. stihli to o fous
592037
ten nemocnej, co mu JJ poustel doma Startrek 2, je mrtvej. stihli to o fous
0 0
reagovat

Mildík

Pokud nemáš dostatek peněz, tak ti platba neproběhne. Jestli to platíš skrz kartu, tak si zjisti, jestli tam nemáš možnost přečerpání. Pak by to samozřejmě proběhlo. A vyvaruj se rušení už proběhnutých plateb u svojí banky (koupím hru a pak si to rozmyslím), protože za to je automatický ban steam účtu.
592036
Pokud nemáš dostatek peněz, tak ti platba neproběhne. Jestli to platíš skrz kartu, tak si zjisti, jestli tam nemáš možnost přečerpání. Pak by to samozřejmě proběhlo. A vyvaruj se rušení už proběhnutých plateb u svojí banky (koupím hru a pak si to rozmyslím), protože za to je automatický ban steam účtu.
Mildík
0 0
reagovat

Mildík

Nevim zda to tu bylo už řečeno ale pokud máš doma krabicovky, nějakým způsobem se dají zaregistrovat, možná přes cd key a Steam ti hru začne stahovat do pc a pak instalovat ale už je to dlouho co jsem to dělal, takže se tím nejsem jistej.
592034
Nevim zda to tu bylo už řečeno ale pokud máš doma krabicovky, nějakým způsobem se dají zaregistrovat, možná přes cd key a Steam ti hru začne stahovat do pc a pak instalovat ale už je to dlouho co jsem to dělal, takže se tím nejsem jistej.
Mildík
0 0
reagovat

Mildik

Ked chces poriadny gamepad na pc, tak len a jedine ten xboxovy link. 99% hier ktore hram ja ten ovladac priamo podporuje, dokonca vo vacsina z nich, ako napr GTA IV, staci len pohnut packou a vsetky vysvetlivky v hre a ukazovatele sa zmenia na xboxove :+
592033
Ked chces poriadny gamepad na pc, tak len a jedine ten xboxovy [link="http://www.alza.sk/microsoft-xbox-360-bezdratovy-d78212.htm#popis"]link[/link]. 99% hier ktore hram ja ten ovladac priamo podporuje, dokonca vo vacsina z nich, ako napr GTA IV, staci len pohnut packou a vsetky vysvetlivky v hre a ukazovatele sa zmenia na xboxove *:+*
Mildik
0 0
reagovat
Nedávno jsme tu měli diskusi o prezidentské amnestii. Dovolil bych si k tomuto tématu doplnit tohle video, pod jehož repliky bych se klidně i podepsal. Je to hodně vtipné, ale hlavně je to hodně smutné.
592029
Nedávno jsme tu měli diskusi o prezidentské amnestii. Dovolil bych si k tomuto tématu doplnit [link="https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BYjUPAjp3Uw"]tohle video[/link], pod jehož repliky bych se klidně i podepsal. Je to hodně vtipné, ale hlavně je to hodně smutné.
0 0
reagovat
Sakra, spánek... Já věděl, že jsem na něco zapomněl... :D
592021
Sakra, spánek... Já věděl, že jsem na něco zapomněl... *:D*
0 0
reagovat

Mildík

tak to naštve no - asi nic nezkazíš tím, že budeš mít objednávku nějak aktivní (nevím jak), ale moc tomu nevěřím... koukám, že chodíš spát taky brzo :D
592019
tak to naštve no - asi nic nezkazíš tím, že budeš mít objednávku nějak aktivní (nevím jak), ale moc tomu nevěřím... koukám, že chodíš spát taky brzo *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Ještě dotaz k platbě...

Co jsem tak koukal, tak bych si hnedka ze začátku narval do košíku 10 her :D Problém je, že účet, přes který platím online to nezatáhne celé (Vánoce) :( Než přepošlu peníze z druhého účtu, tak skončí akční ceny a mám po ptákách... Čeká Steam na platbu nějakou dobu, nebo se platí hned "na ruku"?
592018
Ještě dotaz k platbě... Co jsem tak koukal, tak bych si hnedka ze začátku narval do košíku 10 her *:D* Problém je, že účet, přes který platím online to nezatáhne celé (Vánoce) *:(* Než přepošlu peníze z druhého účtu, tak skončí akční ceny a mám po ptákách... Čeká Steam na platbu nějakou dobu, nebo se platí hned "na ruku"?
0 0
reagovat

Mildík

pár užitečných linků: link a link

co se týče dalších účtů, tak zlaté pravidlo: nekupovat nic nového od ubisoftu (AC2 a dál), nic co má games for windows live a pozor taky na EA a Rockstar, ale u nich to není pravidlo. Určitě se ale před koupí podívej na fórum ke hře, nebo rovnou založ thread, ale u novějších her se tomu stejně nevyhneš. Dobré informace a zlepšováky jsou taky na pcgamingwiki: link
592017
pár užitečných linků: http://steamdrm.flibitijibibo.com/ a https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-wusf-3601 co se týče dalších účtů, tak zlaté pravidlo: nekupovat nic nového od ubisoftu (AC2 a dál), nic co má games for windows live a pozor taky na EA a Rockstar, ale u nich to není pravidlo. Určitě se ale před koupí podívej na fórum ke hře, nebo rovnou založ thread, ale u novějších her se tomu stejně nevyhneš. Dobré informace a zlepšováky jsou taky na pcgamingwiki: http://pcgamingwiki.com/wiki/Home
Mildík
0 0
reagovat

Gonzi

No mně se taky jedná nejvíc o tu "novinku", co Steam nabízí... Upravení na velkou obrazovku... Prostě dlouho jsem přemýšlel o konzoli, ale na to moje víkendové hraní se to asi nevyplatí... Ale když sem viděl toho jejich klienta, jak šlape pod televizí, velmi příjemné překvapení... HW bych na to měl (překvapivě, můj notebook rozjede "všechno"), koupit si nějakej slušnej Gamepad a hurá na to...

Jen jsem se ptal, protože fakt nemám rád různé registrace na stránkách atd, tak aby se mi nestalo, že budu vyhlížet nějakou hru a ona pak bude u jinýho distributora a zase zakládat novej účet atd atd... Ale ten Steam vypadá, že opravdu pokrývá skoro všechno...
592015
No mně se taky jedná nejvíc o tu "novinku", co Steam nabízí... Upravení na velkou obrazovku... Prostě dlouho jsem přemýšlel o konzoli, ale na to moje víkendové hraní se to asi nevyplatí... Ale když sem viděl toho jejich klienta, jak šlape pod televizí, velmi příjemné překvapení... HW bych na to měl (překvapivě, můj notebook rozjede "všechno"), koupit si nějakej slušnej Gamepad a hurá na to... Jen jsem se ptal, protože fakt nemám rád různé registrace na stránkách atd, tak aby se mi nestalo, že budu vyhlížet nějakou hru a ona pak bude u jinýho distributora a zase zakládat novej účet atd atd... Ale ten Steam vypadá, že opravdu pokrývá skoro všechno...
Gonzi
0 0
reagovat

Mildík

well, steam je by far největší a nejvýznamnější, takže tak... jinak EA má origin, je taky GoG kde jsou spíš starší kousky, ale v zásadě se steamem neprohloupíš. Je určitě nejvíc univerzální (a sales má v podstatě pořád). Jinak krabicovku šlo registrovat u witchera 2 a to protože to tvůrci zařídili, takže to imho není běžné a nepočítal bych s tím.
*u Witchera to navíc šlo na GoGu, což je obchod, který ti tvůrci sami provozují, takže to dost možná na Steamu nejde ani u Witchera.
592016
well, steam je by far největší a nejvýznamnější, takže tak... jinak EA má origin, je taky GoG kde jsou spíš starší kousky, ale v zásadě se steamem neprohloupíš. Je určitě nejvíc univerzální (a sales má v podstatě pořád). Jinak krabicovku šlo registrovat u witchera 2 a to protože to tvůrci zařídili, takže to imho není běžné a nepočítal bych s tím. *u Witchera to navíc šlo na GoGu, což je obchod, který ti tvůrci sami provozují, takže to dost možná na Steamu nejde ani u Witchera.
Mildík
0 0
reagovat

STEAM

Náhodou jsem zabrousil na Steam a koukám, že mají velmi lákavé nabídky na hry... Přivedlo mě to na myšlenku, že bych si na stará kolena přeci jenom zřídil účet (a podpořil pár vývojářů)...

Chtěl bych se zeptat na pár věcí... Dejme tomu, že nějaké hry, které podporují Steam mám již zakoupené v krabicové verzi... Jde tyto hry následně "zaregistrovat", nebo všechny hry, co chci mít na Steamu, tak musí být zakoupeny přes Steam...

Jak je to s konkurencí? Momentálně hraju jenom Starcraft 2 a ten má vlastní Battlenet a jinak moc hrám neholduji, spíš jenom nějaké nezávislovky... Jde mi o to jestli neexistuje více takovýchto různých stránek a distributorů, že bych koukl i jinde... Třeba takovej Ubisoft má také vlastního klienta jako Blizzard (na druhou stranu, Steam nabízí i jeho hry)...

Díky 8)
592014
Náhodou jsem zabrousil na Steam a koukám, že mají velmi lákavé nabídky na hry... Přivedlo mě to na myšlenku, že bych si na stará kolena přeci jenom zřídil účet (a podpořil pár vývojářů)... Chtěl bych se zeptat na pár věcí... Dejme tomu, že nějaké hry, které podporují Steam mám již zakoupené v krabicové verzi... Jde tyto hry následně "zaregistrovat", nebo všechny hry, co chci mít na Steamu, tak musí být zakoupeny přes Steam... Jak je to s konkurencí? Momentálně hraju jenom Starcraft 2 a ten má vlastní Battlenet a jinak moc hrám neholduji, spíš jenom nějaké nezávislovky... Jde mi o to jestli neexistuje více takovýchto různých stránek a distributorů, že bych koukl i jinde... Třeba takovej Ubisoft má také vlastního klienta jako Blizzard (na druhou stranu, Steam nabízí i jeho hry)... Díky *8)*
STEAM
0 0
reagovat

Neshow

no nebylo to uplne tragicke, treba to jeste vypiluji :+
592006
no nebylo to uplne tragicke, treba to jeste vypiluji *:+*
Neshow
0 0
reagovat
Oh crap! :D:-
591933
Oh crap! *:D**:-*
0 0
reagovat
Bylo to ve výplachu.
591932
Bylo to ve výplachu.
0 0
reagovat
Džej Džej má dobré srdce. :+
591930
Džej Džej má [link="http://www.firstshowing.net/2013/j-j-abrams-screened-all-of-star-trek-into-darkness-for-dying-trekkie/"]dobré srdce[/link]. *:+*
0 0
reagovat
WilliamBloody: Myslel jsem batmana, to už je fuk :)
591919
WilliamBloody: Myslel jsem batmana, to už je fuk *:)*
0 0
reagovat

Taken 3

Smosh mě celkem pobavil :D:D link

591918
Smosh mě celkem pobavil *:D**:D* [link="http://www.youtube.com/watch?v=fAbyO0EpuVE&feature=share&list=ELwu7U7yv2KOs"]link[/link]
Taken 3
0 0
reagovat

Vardant

Jistěže znám, hlavně widescreen mod a unfinished bussines je základ... snad u všech infinity engine her,
591917
Jistěže znám, hlavně widescreen mod a unfinished bussines je základ... snad u všech infinity engine her,
Vardant
0 0
reagovat
MarvinP: A jsem rád, že to pobavilo i někoho jiného. Směji se tomu od rána.
591915
MarvinP: A jsem rád, že to pobavilo i někoho jiného. Směji se tomu od rána.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se