Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66761 - 66780 Napsat příspěvek
....a vyzerá hrozne (ten trailer, film uvidíme)
595206
....a vyzerá hrozne (ten trailer, film uvidíme)
0 0
reagovat
vyšel trailer na White House Down! :D
595205
vyšel trailer na White House Down! *:D*
0 0
reagovat

sherlock

"Sherlock: Drtivé finále druhé série" nak nemuzu najit ten clanek, jen diskuzi a ta je nak zmatena
595204
"Sherlock: Drtivé finále druhé série" nak nemuzu najit ten clanek, jen diskuzi a ta je nak zmatena
sherlock
0 0
reagovat
Budu se opakovat, ale :+:+:+
595203
Budu se opakovat, ale *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
595196
http://pitchfork.com/news/50067-listen-title-track-from-m83s-score-for-the-tom-cruise-film-oblivion-featuring-susanne-sundfr/
0 0
reagovat
:+:+:+
595193
*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Superhero Noir Posters link
595181
Superhero Noir Posters http://airows.com/superhero-noir-posters-by-marko-manev/
0 0
reagovat

ad projektor

Je to nějaký relativně levnější Acer asi za 15k, ale zvládá celkem krásně FULL HD a vzhledem k tomu, že má svítivost 3000 ANSI lumenů, tak neni ani potřeba extra zatemňovat. Přes den jsem v poho zvládnul seriál s titulkama bez žaluzií a závěsů. Jedinej je asi trošku větší hluk, ale to spraví kvalitnější ozvučení.
Fakt mne to velmi příjemně překvapilo i za tu cenu, všude jsem četl, do 50, 75 tisíc koupíš samé šmejdy. Hlavně to má skvělý kouzlo u filmových klasik. Celkem bych i uvítal, kdyby to mělo nějaký filtr tj. roztřesení, skvrny, sem tam utržený film, odpočítávání na začátku, ale to už bych chtěl asi moc. :D
595141
Je to nějaký relativně levnější Acer asi za 15k, ale zvládá celkem krásně FULL HD a vzhledem k tomu, že má svítivost 3000 ANSI lumenů, tak neni ani potřeba extra zatemňovat. Přes den jsem v poho zvládnul seriál s titulkama bez žaluzií a závěsů. Jedinej je asi trošku větší hluk, ale to spraví kvalitnější ozvučení. Fakt mne to velmi příjemně překvapilo i za tu cenu, všude jsem četl, do 50, 75 tisíc koupíš samé šmejdy. Hlavně to má skvělý kouzlo u filmových klasik. Celkem bych i uvítal, kdyby to mělo nějaký filtr tj. roztřesení, skvrny, sem tam utržený film, odpočítávání na začátku, ale to už bych chtěl asi moc. *:D*
ad projektor
0 0
reagovat
Dobra debata, dneska jsem si osvezil Avengers. Svetova televizni premiera na kanalu EPIX :)
595140
Dobra debata, dneska jsem si osvezil Avengers. Svetova televizni premiera na kanalu EPIX :)
0 0
reagovat

Mildik

Hned mam chut vyuzit hromadnu dopravu :D
595124
Hned mam chut vyuzit hromadnu dopravu *:D*
Mildik
0 0
reagovat
595121
[link="http://www.youtube.com/watch?v=FIlMhPhkoSA"]Parádní reklamy[/link] *:D*
0 0
reagovat

Axis

Meleš páté přes deváté a pořád působíš dojmem, že si plně neuvědomuješ, že ŽÁDNÝ film o franchise superhrdinech není adaptací nějákého komiksu, ale spíše původní reimaginací daných postav, svétů a konceptů, kdy tak většinou vznikají alamgámy se špetkou něčeho nového. Strážci budiš čestnou vyjímkou.

Earth-199999 aka Marvel Cinematic Universe je svým vlastním originálním světem.

A starý Fury není v 616 u ledu. Objevuje se on panel a to hlavně v titulu Winter Soldier.
595120
Meleš páté přes deváté a pořád působíš dojmem, že si plně neuvědomuješ, že ŽÁDNÝ film o franchise superhrdinech není adaptací nějákého komiksu, ale spíše původní reimaginací daných postav, svétů a konceptů, kdy tak většinou vznikají alamgámy se špetkou něčeho nového. Strážci budiš čestnou vyjímkou. Earth-199999 aka Marvel Cinematic Universe je svým vlastním originálním světem. A starý Fury není v 616 u ledu. Objevuje se on panel a to hlavně v titulu Winter Soldier.
Axis
0 0
reagovat
Kámoš má doma zařízenej sklep, kde pravidelně sledujeme přes projektor na stěnu se 7.1. (a tím, že to je v tom sklepě, tak je to krásně zatemněný a izolovaný). To je teprve zážitek.
595114
Kámoš má doma zařízenej sklep, kde pravidelně sledujeme přes projektor na stěnu se 7.1. (a tím, že to je v tom sklepě, tak je to krásně zatemněný a izolovaný). To je teprve zážitek.
0 0
reagovat

TonyClifton

Len si to uži!
Aj ja som si tak požičal pred pár rokmi z práce projektor na vianočné obdobie a potom ešte pár krát aj na dlhšie. Je to fakt iný žážitok. Najvhodnejšie obdobie na projektor je v zime, keď je rýchlo tma. Na jar som už musel rôzne zatemňovať. Ale dnešné projektory sú už určite inde.
Škoda, že už tam nepracujem.:D
595113
Len si to uži! Aj ja som si tak požičal pred pár rokmi z práce projektor na vianočné obdobie a potom ešte pár krát aj na dlhšie. Je to fakt iný žážitok. Najvhodnejšie obdobie na projektor je v zime, keď je rýchlo tma. Na jar som už musel rôzne zatemňovať. Ale dnešné projektory sú už určite inde. Škoda, že už tam nepracujem.*:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Asi tím nikoho neohromím, ale mám doma na půjčení projektor z práce "abych se s ním naučil pracovat" a celkem fajn sledovat filmy přes celou stěnu. :+:)
595112
Asi tím nikoho neohromím, ale mám doma na půjčení projektor z práce "abych se s ním naučil pracovat" a celkem fajn sledovat filmy přes celou stěnu. *:+**:)*
0 0
reagovat

xxendxx

Raid žeru a s těžkým srdcem souhlasím :-D
595111
Raid žeru a s těžkým srdcem souhlasím :-D
xxendxx
0 0
reagovat
pust si raid... neo je proti tomu zlutakovi traged :)
595110
pust si raid... neo je proti tomu zlutakovi traged :)
0 0
reagovat

speta.jr

ten tréning je slušný a kdykoli něco podobného vidím, tak se mi chce brečet... proč takhle krát hollywoodský rozpočet nevypadají akční filmy? Já prostě nedávám, že si banda bobíků v tělocvičně natočí něco, co jsem v blockbusteru viděl naposled snad když Neo kosil armádu Smithů...
Neříkám, že ta scéna je dokonalá, ale bořka tam víceméně konzistentně kosí několik nepřátel a je to "bez" střihu, vídím co se děje, vídím co dělá ona atd. atp. F*ck hollywood :- A to nemluvím o tom Biting Elbows klipu.
595109
ten tréning je slušný a kdykoli něco podobného vidím, tak se mi chce brečet... proč takhle krát hollywoodský rozpočet nevypadají akční filmy? Já prostě nedávám, že si banda bobíků v tělocvičně natočí něco, co jsem v blockbusteru viděl naposled snad když Neo kosil armádu Smithů... Neříkám, že ta scéna je dokonalá, ale bořka tam víceméně konzistentně kosí několik nepřátel a je to "bez" střihu, vídím co se děje, vídím co dělá ona atd. atp. F*ck hollywood *:-* A to nemluvím o tom [link="http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY"]Biting Elbows klipu[/link].
speta.jr
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Co se týče Ultimates tak cokoliv je od Millara je pro mě povinnost takže první dva ano, jako pokračování spíš beru Ultimate Comics: Avengers kde si s Capem hraje Red Skull
který je v Ultimate vesmíru jeho syn
+ Ultimate X-Men 1: The Tomorrow People... jinak já jsem spíš na MAX série a Walking Dead (jen komix, seriál mě irituje)
595108
Co se týče Ultimates tak cokoliv je od Millara je pro mě povinnost takže první dva ano, jako pokračování spíš beru Ultimate Comics: Avengers kde si s Capem hraje Red Skull [spoiler]který je v Ultimate vesmíru jeho syn[/spoiler] + Ultimate X-Men 1: The Tomorrow People... jinak já jsem spíš na MAX série a Walking Dead (jen komix, seriál mě irituje)
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Ultimate Marvel

Když už se naťuklo to téma - co říkáte tak celkově na komiksy z Ultimate Marvelu? Co se vám líbilo a nelíbilo? U mě jsou třeba Ultimates 1 a 2 geniální (na tom se asi shodneme), ale třeba takové Ultimatum je nudné sestřelování poloviny marvelovských hrdinů a Ultimate Comics: The Ultimates jsou místama těžce WTF s věcma jako zlý Reed Richards, který si vypěstoval na hlavě bramboru, nebo mluvící nádor Tonyho Starka.

Axis - :D Já jsem komiksy začal trochu víc číst až poměrně nedávno a Hellblazera bych znova na plátně viděl hodně rád. Tentokrát by mi už ale černovlasej amík asi vadil :D
595107
Když už se naťuklo to téma - co říkáte tak celkově na komiksy z Ultimate Marvelu? Co se vám líbilo a nelíbilo? U mě jsou třeba Ultimates 1 a 2 geniální (na tom se asi shodneme), ale třeba takové Ultimatum je [spoiler]nudné sestřelování poloviny marvelovských hrdinů[/spoiler] a Ultimate Comics: The Ultimates jsou místama těžce WTF s věcma jako [spoiler]zlý Reed Richards, který si vypěstoval na hlavě bramboru, nebo mluvící nádor Tonyho Starka.[/spoiler] [b]Axis[/b] - *:D* Já jsem komiksy začal trochu víc číst až poměrně nedávno a Hellblazera bych znova na plátně viděl hodně rád. Tentokrát by mi už ale černovlasej amík asi vadil *:D*
Ultimate Marvel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se