Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66701 - 66720 Napsat příspěvek

TonyClifton

The Imposter. Poměrně čerstvá a hodně zajímavá záležitost.
592115
The Imposter. Poměrně čerstvá a hodně zajímavá záležitost.
TonyClifton
0 0
reagovat

Tony

Naposledy jsem viděl dokument Věra 68, hodně povedená záležitost. :)
592114
Naposledy jsem viděl dokument Věra 68, hodně povedená záležitost. *:)*
Tony
0 0
reagovat

TonyClifton

The Cave ... 8)
592113
The Cave ... *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Co dokumenty, je tu na ně někdo vysazenej? Bylo by něco k doporučení? :)
592111
Co dokumenty, je tu na ně někdo vysazenej? Bylo by něco k doporučení? *:)*
0 0
reagovat

Verdant

Díky, mrknu po tom.
592092
Díky, mrknu po tom.
Verdant
0 0
reagovat

thomopulus

Na tohle je nejlepší najít si nějakou Steam grupu nebo třeba na Reddit, kde si lidi giftují hry z jiných regionů. Platí to jak o předražených hrách, tak pro to DLC.
592091
Na tohle je nejlepší najít si nějakou Steam grupu nebo třeba na Reddit, kde si lidi giftují hry z jiných regionů. Platí to jak o předražených hrách, tak pro to DLC.
thomopulus
0 0
reagovat
Luc: Zda se mi to, nebo jsi trochu pribral... v pase?
592090
Luc: Zda se mi to, nebo jsi trochu pribral... v pase?
0 0
reagovat

Verdant

Četl jsem si o tom, že to ze začátku byla tragédie, je aspoň dobrý, že na tom pracují. Což se o Microsoftu říct nějak nedá, to bylo jednou super, když po jeho aktualizaci se to odmítlo najednou vše spustit :D A štve mě spíš politiak steamu a i Uplay Euro = Dolar

BTW. Když jsi nahodil na aukro ty hry, nemůžeš sehnat nebo někdo datadisk k tomu Rage (Scorchers)? Rád bych si ho pořídil, ale pro náš region není přístupná.
592089
Četl jsem si o tom, že to ze začátku byla tragédie, je aspoň dobrý, že na tom pracují. Což se o Microsoftu říct nějak nedá, to bylo jednou super, když po jeho aktualizaci se to odmítlo najednou vše spustit *:D* A štve mě spíš politiak steamu a i Uplay Euro = Dolar BTW. Když jsi nahodil na aukro ty hry, nemůžeš sehnat nebo někdo datadisk k tomu Rage (Scorchers)? Rád bych si ho pořídil, ale pro náš region není přístupná.
Verdant
0 0
reagovat

okkac

15241, sucker :D
592088
15241, sucker :D
okkac
0 0
reagovat

Mildík

JJ to věřím, i když všiml jsem si u některých internetových obchodů, že umožňují objednávku bez registrace. A je fakt, že je to mírně otravný, mít hru na steamu a potom ještě se přihlašovat do win live - což je podle mě někdy hrůza =). Většinou se to snažím řešit tak, abych to měl přihlášený jen jednou - Far Cry krabicovka z obchodu, tudíž jen Uplay. Jinak doufám, že se nějak rozroste GOG - tam se snažím nákupy upředňostňovat před Steamem teď. Ty hry bez ochran je velká výhoda.
592087
JJ to věřím, i když všiml jsem si u některých internetových obchodů, že umožňují objednávku bez registrace. A je fakt, že je to mírně otravný, mít hru na steamu a potom ještě se přihlašovat do win live - což je podle mě někdy hrůza =). Většinou se to snažím řešit tak, abych to měl přihlášený jen jednou - Far Cry krabicovka z obchodu, tudíž jen Uplay. Jinak doufám, že se nějak rozroste GOG - tam se snažím nákupy upředňostňovat před Steamem teď. Ty hry bez ochran je velká výhoda.
Mildík
0 0
reagovat
Jasně, že jde :)
592086
Jasně, že jde *:)*
0 0
reagovat

LDK

To samé podle mě platí i u Skyrim...
592085
To samé podle mě platí i u Skyrim...
LDK
0 0
reagovat

Vardant

Rage jde aktivovat v ČR skrz klíč, když u nás hra není dostupná?
592084
Rage jde aktivovat v ČR skrz klíč, když u nás hra není dostupná?
Vardant
0 0
reagovat

thomopulus

Za mě můžu říct, že na začátku to bylo peklo, hlavně to jejich always online DRM. Teď už je to lepší a hlavně už nabízejí i svoje hry ke stažení.

Mimochodem kdyby měl někdo zájem, tak jsem hodil na Aukro pár her, které jsem koupil v balíku z kterého jsem si vzal 2 hry o které jsem měl zájem a zbytek mi tu zůstal ležet. Ceny jsou poloviční i snad oproti slevám na Steamu a je tam např. Skyrim, Rage, Fallout New Vegas Ultimate nebo GOTY Morrowindu a Oblivionu - link
592082
Za mě můžu říct, že na začátku to bylo peklo, hlavně to jejich always online DRM. Teď už je to lepší a hlavně už nabízejí i svoje hry ke stažení. Mimochodem kdyby měl někdo zájem, tak jsem hodil na Aukro pár her, které jsem koupil v balíku z kterého jsem si vzal 2 hry o které jsem měl zájem a zbytek mi tu zůstal ležet. Ceny jsou poloviční i snad oproti slevám na Steamu a je tam např. Skyrim, Rage, Fallout New Vegas Ultimate nebo GOTY Morrowindu a Oblivionu - http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=13384057
thomopulus
0 0
reagovat

thomopulus

Proti samotnému Uplay nic nemám, ale vadí mi současný stav, kdy člověk musí mít registraci pomalu na všechno... A netýká se to jenom herního průmyslu...

Jednou jsem nakupoval dárky na Vánoce pouze přes internet a v rámci nákupů jsem udělal cca 6 registrací... Sice si člověk odškrtá, že nechce dostávat novinky, ale já se stále ptám "proč?"... Opravdu nejde si objednat jednorázově zboží? Za tohle má Alza velkej palec nahoru, jelikož nabízí jednorázový nákup a nenutí nikoho do registrace... Není třeba připomínat, že oněch 6 registrací z Vánoc již nikdy nepoužiju a když už jo, tak si stejně nebudu pamatovat přihlašovací údaje...

Tudíž... Proč nutit hráče hrát přes nějakého klienta? Proč nestačí zakoupenou hru pouze spustit... Proč hráč, který zakoupí FarCry přes Steam musí nejdříve zapnout Steam, ten mu spustí Uplay a až pak může hrát... se dvěma zapnutými klienty na pozadí... Proč? Proč? Proč?

Do Steamu jsem chtěl jít převážně proto, abych se vyhnul oněm rogistracím na všech frontách... Ale jak tak koukám je to marné, tomu se člověk prostě nevyhne...

A Ubisoft a Microsoft to teda ženou do extrému... Když už chtějí mít vlastní systém, tak ať se nekýblujou do jinejch, nebo když už chtějí být na Steamu, tak ať jim stačí Steam klient (a kdo chce jen samotně přes Uplay, tak prosím)... Jako Blizzard... Ten sice sóluje s Battlenetem, ale zase nenabízí své hry nikde jinde...

592081
Proti samotnému Uplay nic nemám, ale vadí mi současný stav, kdy člověk musí mít registraci pomalu na všechno... A netýká se to jenom herního průmyslu... Jednou jsem nakupoval dárky na Vánoce pouze přes internet a v rámci nákupů jsem udělal cca 6 registrací... Sice si člověk odškrtá, že nechce dostávat novinky, ale já se stále ptám "proč?"... Opravdu nejde si objednat jednorázově zboží? Za tohle má Alza velkej palec nahoru, jelikož nabízí jednorázový nákup a nenutí nikoho do registrace... Není třeba připomínat, že oněch 6 registrací z Vánoc již nikdy nepoužiju a když už jo, tak si stejně nebudu pamatovat přihlašovací údaje... Tudíž... Proč nutit hráče hrát přes nějakého klienta? Proč nestačí zakoupenou hru pouze spustit... Proč hráč, který zakoupí FarCry přes Steam musí nejdříve zapnout Steam, ten mu spustí Uplay a až pak může hrát... se dvěma zapnutými klienty na pozadí... Proč? Proč? Proč? Do Steamu jsem chtěl jít převážně proto, abych se vyhnul oněm rogistracím na všech frontách... Ale jak tak koukám je to marné, tomu se člověk prostě nevyhne... A Ubisoft a Microsoft to teda ženou do extrému... Když už chtějí mít vlastní systém, tak ať se nekýblujou do jinejch, nebo když už chtějí být na Steamu, tak ať jim stačí Steam klient (a kdo chce jen samotně přes Uplay, tak prosím)... Jako Blizzard... Ten sice sóluje s Battlenetem, ale zase nenabízí své hry nikde jinde...
thomopulus
0 0
reagovat
No, napadlo mě, že sem hodím link do tipovačky a nadepíšu ho "Popíkovina, neklikat", abyste o ty nepřečtený příspěvky všichni přišli, ale asi dneska nedokážu bejt zlej. You're welcome. :D
592080
No, napadlo mě, že sem hodím link do tipovačky a nadepíšu ho "Popíkovina, neklikat", abyste o ty nepřečtený příspěvky všichni přišli, ale asi dneska nedokážu bejt zlej. You're welcome. *:D*
0 0
reagovat
jen ještě k těm hrám, nechápu co máte proti Uplay, vyzkoušel jsem až s originálkou limitkou Far cry 3 a musím říct, že absolutně bez problémů. A to mám na Steamu cca 170 her =D
592079
jen ještě k těm hrám, nechápu co máte proti Uplay, vyzkoušel jsem až s originálkou limitkou Far cry 3 a musím říct, že absolutně bez problémů. A to mám na Steamu cca 170 her =D
0 0
reagovat

sidda

592078
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120405092931/olympians/images/thumb/1/14/Happy-oh-stop-it-you-l.png/919px-Happy-oh-stop-it-you-l.png
sidda
0 0
reagovat

15166

...neprectenych prispevku v Trzbach suckers!! :D
592075
...neprectenych prispevku v Trzbach suckers!! *:D*
15166
0 0
reagovat
Kazdopadne me navstivila nostalgie. Procetl jsem si Lucovy souhrny sezon (liukuv rozhovor a report z 10. sezony vedou :))).
592071
Kazdopadne me navstivila nostalgie. Procetl jsem si Lucovy souhrny sezon (liukuv rozhovor a report z 10. sezony vedou *:))*).
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se