|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 66381 - 66400
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3319
- 3320
- 3321
- .
- 7043
- 7044
Mildík
A máš na mysli normální konec, nebo konec až posbíráš všechny hvězdy? 

|
reagovat
|
Braid
"indie scena nakopava AAA hram zadnice nepopsatelnym zpusobem"
Pod tohle se klidně podepíšu, AAA hry můžou oslnit a nabídnou pastvu pro oči atd (o tom žádná), nicméně čím jsme starší, tím hledáme ve hrách něco jiného...
Ale zpátky k nadpisu... Braid - asi nejlepší logická indie hra, kterou jsem kdy hrál... Roztomilá grafika může evokovat dětskou hru, ale opak je pravdou... Ligické hříčky jsou naprosto originální a občas dokáží zamotat hlavu... Tehdy mě to naprosto přikovalo ke klávesnici a mám dojem, že jsem to dojel v rámci 24 hodin... Neuvěřitelná záležitost... A příběh? Má v sobě mnohem víc, než si člověk v průběhu hraní uvědomuje a nakonci člověka docela silně zamrazí
Pod tohle se klidně podepíšu, AAA hry můžou oslnit a nabídnou pastvu pro oči atd (o tom žádná), nicméně čím jsme starší, tím hledáme ve hrách něco jiného...
Ale zpátky k nadpisu... Braid - asi nejlepší logická indie hra, kterou jsem kdy hrál... Roztomilá grafika může evokovat dětskou hru, ale opak je pravdou... Ligické hříčky jsou naprosto originální a občas dokáží zamotat hlavu... Tehdy mě to naprosto přikovalo ke klávesnici a mám dojem, že jsem to dojel v rámci 24 hodin... Neuvěřitelná záležitost... A příběh? Má v sobě mnohem víc, než si člověk v průběhu hraní uvědomuje a nakonci člověka docela silně zamrazí

|
reagovat
|
Tyve a já celou dobu čekal, že tam na konci bude nějakej zvrat v podobě naštvanýho nebo sjetýho/nalitýho zákazníka a ono nic. 

|
reagovat
|
Pánové moc děkuju za tipy! Určitě časem nějak zkusím! Před chvílí jsem nainstaloval Another World a řeknu Vám, ta nostalgie 

|
reagovat
|
ex-soldier: ne každej má PS3 (já sice jo, ale mysli taky na ostatní
)
xeddnsdxxxx: "indie scena nakopava AAA hram zadnice nepopsatelnym zpusobem" ... hmmm, zajímavej názor.
tony: zkus to Hotline Miami, je to akční, NENÍ to sice odreagovačka, zapotíš se u toho jaxviň, ale je to nehorázně návykový a má to chytlavej soundtrack. Už ho sjíždím samostatně. A je to právě ta ideální hra, kterou si rád zahraješ, když přijdeš z práce.
KarelR: už jste pokecali v partě o založení diskuze o hrách? Je mi jasný, že na web o filmech to nepatří, ale sám vidíš když se tu zmíní nějaká hra, tak se diskuze rozjede a je nezastavitelná
. Navíc jste tu jednou měli článek ,nejlepší herní trailery', takže vám to taky není úplně cizí.
)xeddnsdxxxx: "indie scena nakopava AAA hram zadnice nepopsatelnym zpusobem" ... hmmm, zajímavej názor.
tony: zkus to Hotline Miami, je to akční, NENÍ to sice odreagovačka, zapotíš se u toho jaxviň, ale je to nehorázně návykový a má to chytlavej soundtrack. Už ho sjíždím samostatně. A je to právě ta ideální hra, kterou si rád zahraješ, když přijdeš z práce.
KarelR: už jste pokecali v partě o založení diskuze o hrách? Je mi jasný, že na web o filmech to nepatří, ale sám vidíš když se tu zmíní nějaká hra, tak se diskuze rozjede a je nezastavitelná
. Navíc jste tu jednou měli článek ,nejlepší herní trailery', takže vám to taky není úplně cizí.|
reagovat
|
Shank 2, Trine 2, Limbo, They bleed pixels, FTL, FEZ, Miami Hotline, Retro city rampage, Dust, Spelunky, Thirty Flights of Loving
indie scena nakopava AAA hram zadnice nepopsatelnym zpusobem
indie scena nakopava AAA hram zadnice nepopsatelnym zpusobem
|
reagovat
|
TonyClifton
Z tvojho popisu mi vychadza jedine Half Life 2 + 2 epizody 
Ale ty myslis skor nieco ako FTL. Vyzera to smiesne ale je to zabavne jak svina link

Ale ty myslis skor nieco ako FTL. Vyzera to smiesne ale je to zabavne jak svina link
|
reagovat
|
Když už jste u těch her. Tak mám sice rozehraný Mass Effect, ale potřeboval bych doporučit nějakou oddechovku. :-)
Tj. něco když přijdu z práce, tak to zapnu a odreaguju se. Podle všeho něco akčního a abych u toho moc nemusel přemýšlet. Mám celkem rád kvalitní příběh, ale nemusí být. Může to být klidně i starší, nějakých 10 let se v hrách nepohybuju. Dík :-)
Tj. něco když přijdu z práce, tak to zapnu a odreaguju se. Podle všeho něco akčního a abych u toho moc nemusel přemýšlet. Mám celkem rád kvalitní příběh, ale nemusí být. Může to být klidně i starší, nějakých 10 let se v hrách nepohybuju. Dík :-)
|
reagovat
|
Jinak pokud někdo zná podobnou hru, tak sem s tím... Koukal jsem na studio, co zplodilo takový poklad a vypadá to, že Mark of the Ninja je jejich prvním produktem ve Stealth módu... Mají ještě hry Shanka, ale ten vypadá jenom jako "obyčejná střílečka"... A to mě moc nebere...
Jinak doporučuji neminout hru The Cave, která vychází tento týden... Také vypadá nadějně
Jinak doporučuji neminout hru The Cave, která vychází tento týden... Také vypadá nadějně

|
reagovat
|
TOP Diskuze
90Avatar: Oheň a popel: Recenze 80Odyssea: Trailer 26Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 24Téma: Rozbor Supergirl aneb proč bychom neměli dostat Strážce Galaxie 4 15Avengers: Doomsday: Teaser 13The Sheep Detectives: Trailer 13Co prozradily leaky Avengers: Doomsday teaserů o zápletce? 10Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství 8První reakce: nová Anakonda je úlet, ale fanoušky si najde 43Avengers: Doomsday: Kinorip teaseru