Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 66361 - 66380 Napsat příspěvek
neviete niekto náhodou či sa dá region lock na netflixe z našich luhov a hájov obíjsť?
592875
neviete niekto náhodou či sa dá region lock na netflixe z našich luhov a hájov obíjsť?
0 0
reagovat
departed, Bachy: Obzvlast pro lidi, kteri dohrali MGS1 a 2 je to jedno poteseni :) Navrat do Shadow Moses je tezka nostalgie, a genialni snova sekvence v helikoptere me totalne dostala, kdyz jsem to hral poprvy :)

SteKi: Nemusis, ale prichazis o nektery jedinecny hry :)
592874
departed, Bachy: Obzvlast pro lidi, kteri dohrali MGS1 a 2 je to jedno poteseni :) [spoiler]Navrat do Shadow Moses je tezka nostalgie, a genialni snova sekvence v helikoptere me totalne dostala, kdyz jsem to hral poprvy :)[/spoiler] SteKi: Nemusis, ale prichazis o nektery jedinecny hry :)
0 0
reagovat

Vincent

Já dával MGS ještě na PS2, velká srdcovka. :)
592873
Já dával MGS ještě na PS2, velká srdcovka. *:)*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

MGS miluju, ale pořád nemám PS, takže si to vždycky musím půjčit, rychle dohrát a vrátit...a to mě tak rozčiluje :D
592872
MGS miluju, ale pořád nemám PS, takže si to vždycky musím půjčit, rychle dohrát a vrátit...a to mě tak rozčiluje *:D*
Vincent
0 0
reagovat

Vincent

Samozřejmě. Konec je sice neuvěřitelně dlouhej (nějak půl hodiny trvá, ne? :D), ale emocema nabitej až po okraj (tak ono setkání Snakea s Big Bossem muselo bejt srdceryvný, že). Ale jinak je to stále vizuálně pěkný a hraje se to jedna báseň.

Taky teď vyhlížíš Ground Zeroes/The Phantom Pain, jo? ;)
592871
Samozřejmě. Konec je sice neuvěřitelně dlouhej (nějak půl hodiny trvá, ne? *:D*), ale emocema nabitej až po okraj (tak ono setkání [spoiler]Snakea s Big Bossem[/spoiler] muselo bejt srdceryvný, že). Ale jinak je to stále vizuálně pěkný a hraje se to jedna báseň. Taky teď vyhlížíš Ground Zeroes/The Phantom Pain, jo? *;)*
Vincent
0 0
reagovat

VINCENT

nie kazdy hrac musi mat PS3? ;)
592870
nie kazdy hrac musi mat PS3? *;)*
VINCENT
0 0
reagovat

DOTA 2

nechcete len tak mimochodom pozvanku a teda zadarmo do hry? mam ich 13 :)
592869
nechcete len tak mimochodom pozvanku a teda zadarmo do hry? mam ich 13 *:)*
DOTA 2
0 0
reagovat
Doufam ze vsichni mistni "parani" dohrali MGS4, jedna z nejlepsich (obzvlast co se pribehu tyce) her co jsem kdy hral. Na serii MGS nedam dopustit :)
592868
Doufam ze vsichni mistni "parani" dohrali MGS4, jedna z nejlepsich (obzvlast co se pribehu tyce) her co jsem kdy hral. Na serii MGS nedam dopustit :)
0 0
reagovat
když už řešíte indie hry link

to jste předpokládám viděli, ne? Za mě jeden z top filmů loňska a to mě tématika tolik nebere.
592866
když už řešíte indie hry http://www.csfd.cz/film/318188-indie-game-the-movie/ to jste předpokládám viděli, ne? Za mě jeden z top filmů loňska a to mě tématika tolik nebere.
0 0
reagovat

The Elder Scrolls Online - The Alliances Cinematic

Dnes se s těmi herními CGI roztrhl pytel :+
592865
Dnes se s těmi herními CGI roztrhl [link="http://www.youtube.com/watch?v=0jNT5cMwxw0"]pytel[/link] *:+*
The Elder Scrolls Online - The Alliances Cinematic
0 0
reagovat

FTL

tiez som bossa nedal. dotrhal ma jak noviny:( :D
592864
tiez som bossa nedal. dotrhal ma jak noviny*:(* *:D*
FTL
0 0
reagovat

Snipsley & FTL

Dostal jsem se tam jednou na easy a rozsekal jsem tu loď, ovšem jenom v tý první fázi. V tý druhý droidí už jsem neměl šanci :(
592863
Dostal jsem se tam jednou na easy a rozsekal jsem tu loď, ovšem jenom v tý první fázi. V tý druhý droidí už jsem neměl šanci *:(*
Snipsley & FTL
0 0
reagovat

Starcraft II

Jajaj... Jakožto fanda Starcraftu (hlavně multiplayer) a jakožto Zerg tělem i duší jsem na opening HotS čekal jak na boží smylování... A musím přiznat lehké zklamání. Rozhodně se jedná o nadprůměr, ale čekal jsem prostě něco víc... Největší zklamání asi z toho jak vypadá Ultralisk, ten mi tam prostě moc nesedí... Ale jinak pecka...

Na druhou stranu mi to připomnělo, že bych měl konečně alespoň rozehrát single player z Wings of Liberty, protože jen co jsem tu hru nainstaloval, tak od té doby frčím jenom Multiplayer :D

xxendxx
Sem s nima! Před rokem jsem projel jedničku a ta hra neztratila ani kapku kouzla... 8)
592862
Jajaj... Jakožto fanda Starcraftu (hlavně multiplayer) a jakožto Zerg tělem i duší jsem na opening HotS čekal jak na boží smylování... A musím přiznat lehké zklamání. Rozhodně se jedná o nadprůměr, ale čekal jsem prostě něco víc... Největší zklamání asi z toho jak vypadá Ultralisk, ten mi tam prostě moc nesedí... Ale jinak pecka... Na druhou stranu mi to připomnělo, že bych měl konečně alespoň rozehrát single player z Wings of Liberty, protože jen co jsem tu hru nainstaloval, tak od té doby frčím jenom Multiplayer *:D* xxendxx Sem s nima! Před rokem jsem projel jedničku a ta hra neztratila ani kapku kouzla... *8)*
Starcraft II
0 0
reagovat
tak daleko sem se nedostal, ale znicit jde
592861
tak daleko sem se nedostal, ale znicit jde
0 0
reagovat

FTL

K níže zmiňovanému Faster Than Light - vám snad závěrečný boss šel zničit..? :(
592860
K níže zmiňovanému Faster Than Light - vám snad závěrečný boss šel zničit..? :(
FTL
0 0
reagovat

LDK

Mám na mysli standartní hru :D

Ač patřím k lidem, co si rádi takové hry dohrají na 100%, tak tady jsem si to nechal s radostí ujít. Přeci jenom sesbírat všechny (8 jich je?) hvězdy je dle mého názoru téměř nemožné... 8)
592859
Mám na mysli standartní hru *:D* Ač patřím k lidem, co si rádi takové hry dohrají na 100%, tak tady jsem si to nechal s radostí ujít. Přeci jenom sesbírat všechny (8 jich je?) hvězdy je dle mého názoru téměř nemožné... *8)*
LDK
0 0
reagovat

Kostěj

Vypadá to fakt dobře, a to říkám jako nehráč. Nicméně ta inspirace vším od SW, přes Hvězdnou pěchotu, Pána prstenů, Matrix až po Promethea je příliš zřejmá...

...a jak někdo napsal v diskuzi, chudák Willhelm. :D
592858
Vypadá to fakt dobře, a to říkám jako nehráč. Nicméně ta inspirace vším od SW, přes Hvězdnou pěchotu, Pána prstenů, Matrix až po Promethea je příliš zřejmá... ...a jak někdo napsal v diskuzi, chudák Willhelm. *:D*
Kostěj
0 0
reagovat
ja chci LOST VIKINGS 3 !!! :D
592857
ja chci LOST VIKINGS 3 !!! :D
0 0
reagovat

kedlik

asi to moc k smíchu není ale taky vás napadl Jesse Pinkman ? ABQ yo !
592856
asi to moc k smíchu není ale taky vás napadl Jesse Pinkman ? ABQ yo !
kedlik
0 0
reagovat

Kostěj

Moc pěkný.
Při pohledu na takovou řež o to víc mrzí zrušení StarCraft: Ghost - už C&C: Renegade se docela povedl a tohle mohlo být ještě o pár řádů lepší.
592855
Moc pěkný. Při pohledu na takovou řež o to víc mrzí zrušení StarCraft: Ghost - už C&C: Renegade se docela povedl a tohle mohlo být ještě o pár řádů lepší.
Kostěj
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se