Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63181 - 63200 Napsat příspěvek

SteKi

Very random :D
601532
Very random *:D*
SteKi
0 0
reagovat

pan Menšík

dneska si tak pri telke citam LEVEL, bracho prepina z kanala na kanal a po tom co trikrat dokolo poprepina vsetky dostupne programy tak zahodi ovladac so slovami, ze tam neni ani hovno. Zostalo to na nove kde prave bezal, ako som sa prave dozvedel serial Dnes v jednom dome. V zivote som o tom nepocul, ale prave tam bola scenka s Mensikom a uplne ma to vytrhlo od citania. Mensikova postava vysvetlovala svojej zene nieco kvoli comu sa pohadali, ale o to nejde. Ide o to, ze tak uprimny resp. autenticky herecky vykon som dlho nevidel. Ja som mal pocit, ze to pan Mensik ani nehra, ze on to skor preziva. Uplne to vyzeralo ako keby si tie repliky prave vymyslal. Ze vychadzaju z neho skutocne myslienky a nie naucene vety. Neviem si spomenut kedy naposledy som ostal takto uhranuty z hereckeho vykonu pri nejakom americkom filme.
601531
dneska si tak pri telke citam LEVEL, bracho prepina z kanala na kanal a po tom co trikrat dokolo poprepina vsetky dostupne programy tak zahodi ovladac so slovami, ze tam neni ani hovno. Zostalo to na nove kde prave bezal, ako som sa prave dozvedel serial Dnes v jednom dome. V zivote som o tom nepocul, ale prave tam bola scenka s Mensikom a uplne ma to vytrhlo od citania. Mensikova postava vysvetlovala svojej zene nieco kvoli comu sa pohadali, ale o to nejde. Ide o to, ze tak uprimny resp. autenticky herecky vykon som dlho nevidel. Ja som mal pocit, ze to pan Mensik ani nehra, ze on to skor preziva. Uplne to vyzeralo ako keby si tie repliky prave vymyslal. Ze vychadzaju z neho skutocne myslienky a nie naucene vety. Neviem si spomenut kedy naposledy som ostal takto uhranuty z hereckeho vykonu pri nejakom americkom filme.
pan Menšík
0 0
reagovat

pepo

ty si borec :+
601530
ty si borec *:+*
pepo
0 0
reagovat

Bachy

Hele jazyk může být samozřejmě problém, ale nejdůležitější je se toho nebát. Narovinu řpřiznám, že jsem jazykovou vybaveností patřil k podprůměru, ale nikdy za elou dobu mi to nebylo dáno najevo, nebo vyčítáno. Jasně, v závěrečných zkouškách to mohlo být trochu na úkor známky, ale dostudoval jsem to :)

V esejích mi to snad bylo jen jednou vyčteno, že tam jsou nějaké chyby (a že jsem tu esej psal jako last-minute), ale jinak pohoda. Důležité je se nebát a prostě mluvit a nebát se sdělit svůj názor.

Mnohem větší problém bylo, že jsem chodil na předměty určené pro poslední rok studia a fakt, že jsem neměl základy z Anglického práva (jiná hierarchie soudů, zákony, precedenty, atd a i fakt, že Anglie spadá do anglo-amerického právního systému, který je totálně odlišný od evropského systému) byl docela znát. A nikoho to moc nezajímalo a člověk si s tím musel prostě poradit a dohnat to, co prostě nevěděl, jinak ho to pohltilo...

Prostě hodit do vody a plav ?)
601528
Hele jazyk může být samozřejmě problém, ale nejdůležitější je se toho nebát. Narovinu řpřiznám, že jsem jazykovou vybaveností patřil k podprůměru, ale nikdy za elou dobu mi to nebylo dáno najevo, nebo vyčítáno. Jasně, v závěrečných zkouškách to mohlo být trochu na úkor známky, ale dostudoval jsem to *:)* V esejích mi to snad bylo jen jednou vyčteno, že tam jsou nějaké chyby (a že jsem tu esej psal jako last-minute), ale jinak pohoda. Důležité je se nebát a prostě mluvit a nebát se sdělit svůj názor. Mnohem větší problém bylo, že jsem chodil na předměty určené pro poslední rok studia a fakt, že jsem neměl základy z Anglického práva (jiná hierarchie soudů, zákony, precedenty, atd a i fakt, že Anglie spadá do anglo-amerického právního systému, který je totálně odlišný od evropského systému) byl docela znát. A nikoho to moc nezajímalo a člověk si s tím musel prostě poradit a dohnat to, co prostě nevěděl, jinak ho to pohltilo... Prostě hodit do vody a plav *?)*
Bachy
0 0
reagovat

pepo

Moc pěkná pozvánka! Palec nahoru ;)
601527
Moc pěkná pozvánka! Palec nahoru *;)*
pepo
0 0
reagovat
Auto nic moc ale ty drsný voiceovery a pěknej střih mě dostávaj. Skoro jako by na režisérský sesly seděl někdo z Top Gearu.
HSV GEN-F GTS
601526
Auto nic moc ale ty drsný voiceovery a pěknej střih mě dostávaj. Skoro jako by na režisérský sesly seděl někdo z Top Gearu. [link="http://youtu.be/UC9qnjOUjss"]HSV GEN-F GTS[/link]
0 0
reagovat

pepo

here, have my like
601525
here, have my like
pepo
0 0
reagovat
dík:)
601524
dík*:)*
0 0
reagovat

pepo

Všechny tři spoty peckoidní :+
601523
Všechny tři spoty peckoidní *:+*
pepo
0 0
reagovat

pepo

Holy...

Neskutečnej nářez :+:+:+
601522
Holy... Neskutečnej nářez *:+**:+**:+*
pepo
0 0
reagovat
pozvánka do kina na august:) link
601520
pozvánka do kina na august*:)* http://www.youtube.com/watch?v=K1DAMDmn0cs
0 0
reagovat
Mladá Monica Geller nebola zas až tak škaredá a nevážila metrák :D link

Ak nie ste fanúšikom Bruca, tak pretočte na posledných 20 sec 8)
601519
Mladá Monica Geller nebola zas až tak škaredá a nevážila metrák *:D* http://www.youtube.com/watch?v=129kuDCQtHs Ak nie ste fanúšikom Bruca, tak pretočte na posledných 20 sec *8)*
0 0
reagovat
Jo, počkej až to najdeš u filmu, který si viděl v době vzniku.
601513
Jo, počkej až to najdeš u filmu, který si viděl v době vzniku.
0 0
reagovat
haluz keď nájdeš na čsfd pri filme z roku 1946, ktorý hovorí o udalostiach po vojne komentár, v ktorom stojí: "ale minimalne ocenuji retro atmosferu" :D
601510
haluz keď nájdeš na čsfd pri filme z roku 1946, ktorý hovorí o udalostiach po vojne komentár, v ktorom stojí: "ale minimalne ocenuji retro atmosferu" *:D*
0 0
reagovat

Mildík

Těžce závidím. A s jazykem si nikdy problém neměl? Já třeba ty Sandelovo přednášky dávám, protože mluví krásně pomalu a tak si ty slova okolo filosofie stihnu významově domyslet, ale nevím, jestli bych to dával v debatě.
601507
Těžce závidím. A s jazykem si nikdy problém neměl? Já třeba ty Sandelovo přednášky dávám, protože mluví krásně pomalu a tak si ty slova okolo filosofie stihnu významově domyslet, ale nevím, jestli bych to dával v debatě.
Mildík
0 0
reagovat
Ty přednášky jsou filozofické. To znamená, že se daná problematika řeší z tohohle hlediska, v dalších přednáškách to je mnohem více patrné, ta první má takový větší přesah do ostatních oborů, proto je možná zavádějící a proto možná vypadá nejzajímavěji (dál je to už více na tu filozofii)...

Tak či onak, i pro člověka, co se ve filozofii vůbec nevyzná je to zajímavé.

Každopádně si dovolím přidat osobní zkušenost s podobnými přednáškami. Měl jsem to štěstí a absolvoval jsem jednoroční předmět "Human Rights and English Law", zabývající se Anglickým právem v kontextu s Evropskou úmluvou atd. Přednášky pro cca 40-ti lidí zaměřené na určitou problematiku (každý týden jiné téma - nutnost nastudovat stohy materiálů) a následné debatní skupiny (semináře) po cca 10-ti lidech, rozebírající dané téma do hloubky...

Lepší výuku jsem nikdy nezažil a jednalo se o nejlepší předmět, který jsem ve svém životě absolvoval. Semináře se vedli v podobném duchu jako ona zmiňovaná videa "Justice" a profesor popostrkoval diskuzi tím směrem, aby bylo o čem diskutovat a aby byly vždy 2 tábory, které by předhazovali rozdílné argumenty. Jedna z nejlepších studijních zkušeností, která mě hodně naučila...
601506
Ty přednášky jsou filozofické. To znamená, že se daná problematika řeší z tohohle hlediska, v dalších přednáškách to je mnohem více patrné, ta první má takový větší přesah do ostatních oborů, proto je možná zavádějící a proto možná vypadá nejzajímavěji (dál je to už více na tu filozofii)... Tak či onak, i pro člověka, co se ve filozofii vůbec nevyzná je to zajímavé. Každopádně si dovolím přidat osobní zkušenost s podobnými přednáškami. Měl jsem to štěstí a absolvoval jsem jednoroční předmět "Human Rights and English Law", zabývající se Anglickým právem v kontextu s Evropskou úmluvou atd. Přednášky pro cca 40-ti lidí zaměřené na určitou problematiku (každý týden jiné téma - nutnost nastudovat stohy materiálů) a následné debatní skupiny (semináře) po cca 10-ti lidech, rozebírající dané téma do hloubky... Lepší výuku jsem nikdy nezažil a jednalo se o nejlepší předmět, který jsem ve svém životě absolvoval. Semináře se vedli v podobném duchu jako ona zmiňovaná videa "Justice" a profesor popostrkoval diskuzi tím směrem, aby bylo o čem diskutovat a aby byly vždy 2 tábory, které by předhazovali rozdílné argumenty. Jedna z nejlepších studijních zkušeností, která mě hodně naučila...
0 0
reagovat
Fake? link
601505
Fake? http://www.youtube.com/watch?v=BQRE5gKKMSs
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Přesně tak, ta přednáška dává poměrně jasně najevo, že jsi v hypotetické situaci a prostě pokud ji nepřijmeš, tak nazdar. Cílem toho je točit ty názory a dozvědět se, proč je ty lidi točí, kde je hranice a co je tím kamenem úrazu, kdy už zvednu ruku pro druhou stranu názoru. Ne zjistit, jak to udělat v tý tramvaji, to mě vůbec nezajímá.
601504
Přesně tak, ta přednáška dává poměrně jasně najevo, že jsi v hypotetické situaci a prostě pokud ji nepřijmeš, tak nazdar. Cílem toho je točit ty názory a dozvědět se, proč je ty lidi točí, kde je hranice a co je tím kamenem úrazu, kdy už zvednu ruku pro druhou stranu názoru. Ne zjistit, jak to udělat v tý tramvaji, to mě vůbec nezajímá.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Michael Sandel - Justice

Viděna první přednáška. (drobná odbočka k tomu chytračení - v kontextu přednášky mi pak už přišlo přorozený, že se nemáme snažit hledat technické úhyby, ale prostě přijmout pravidla a zabývat se hlavní otázkou. U doktora bychom se taky mohli donekonečna hádat kde jsou další doktoři, jestli něco nemůžou udělat sestry, nezavolat někoho z domova, přeposlat jinam nebo jestli naopak není v nemocnici nějaká další zatěžující událost... not the point :D)

Velice zajímavé. Hlavně jak na začátku vždycky lehce pozmění zadání a lidi hned obracejí názor. Pro čistotu debaty by to ještě chtělo vymezit že se bavíme čistě o morálce a hypoteticky, prakticky do toho samozřejmě vstupují zákony (což se zmiňuje) a taky alibismus. Podle mě by reálně byl řidič dost možná víc popotahovanej za to že vědomě zahnul a zabil jednoho než kdyby to prostě nějak nechal proběhnout a zabil pět.

Máte chuť to celý trochu prodiskutovat nebo by se to zvrhlo?
601502
Viděna první přednáška. (drobná odbočka k tomu chytračení - v kontextu přednášky mi pak už přišlo přorozený, že se nemáme snažit hledat technické úhyby, ale prostě přijmout pravidla a zabývat se hlavní otázkou. U doktora bychom se taky mohli donekonečna hádat kde jsou další doktoři, jestli něco nemůžou udělat sestry, nezavolat někoho z domova, přeposlat jinam nebo jestli naopak není v nemocnici nějaká další zatěžující událost... not the point *:D*) Velice zajímavé. Hlavně jak na začátku vždycky lehce pozmění zadání a lidi hned obracejí názor. Pro čistotu debaty by to ještě chtělo vymezit že se bavíme čistě o morálce a hypoteticky, prakticky do toho samozřejmě vstupují zákony (což se zmiňuje) a taky alibismus. Podle mě by reálně byl řidič dost možná víc popotahovanej za to že vědomě zahnul a zabil jednoho než kdyby to prostě nějak nechal proběhnout a zabil pět. Máte chuť to celý trochu prodiskutovat nebo by se to zvrhlo?
Michael Sandel - Justice
0 0
reagovat
Ty přeložený Sandelovo přednášky kdyžtak tady: link
601501
Ty přeložený Sandelovo přednášky kdyžtak tady: http://www.videacesky.cz/tag/michael-sandel
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se