Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63201 - 63220 Napsat příspěvek

Bachy

já vím, že to co jsem napsal nebylo smyslem toho, co on chtěl slyšet, ale v tom případně on zvolil špatný příklad a každý kdo má, studuje technickou školu by se tomu (ne)morálnímu uvažování smál. :D S těmi ostatními příklady nemám problém. Zatím jsem dal tu první přednášku.
601500
já vím, že to co jsem napsal nebylo smyslem toho, co on chtěl slyšet, ale v tom případně on zvolil špatný příklad a každý kdo má, studuje technickou školu by se tomu (ne)morálnímu uvažování smál. *:D* S těmi ostatními příklady nemám problém. Zatím jsem dal tu první přednášku.
Bachy
0 0
reagovat

Bachy

Jestli tě to fakt neskutečně nebaví, tak nevím...
Já jsem z Let them talk unešený, druhé album pro mě bylo posunem stylu mírným zklamáním - třeba Evenin' a Wild Honey ale žeru i tak, zbytek je spíš "jen OK". Plus je dobrý Unchain my heart, který ve standardní verzi ani není.
Pokud ti přijde že Didnt it rain ujde a má pár dobrých momentů nebo k němu máš neutrální postoj, užil by sis to i tak. Samotnýho mě překvapilo jak dobrý dojem na mě udělaly naživo některý skladby, který mě na albu nudily.
Pokud tě to album težce nudí a máš třeba i problém ho celý doposlouchat, asi by to nemělo cenu.
601499
Jestli tě to fakt [b]neskutečně[/b] nebaví, tak nevím... Já jsem z Let them talk unešený, druhé album pro mě bylo posunem stylu mírným zklamáním - třeba Evenin' a Wild Honey ale žeru i tak, zbytek je spíš "jen OK". Plus je dobrý Unchain my heart, který ve standardní verzi ani není. Pokud ti přijde že Didnt it rain ujde a má pár dobrých momentů nebo k němu máš neutrální postoj, užil by sis to i tak. Samotnýho mě překvapilo jak dobrý dojem na mě udělaly naživo některý skladby, který mě na albu nudily. Pokud tě to album težce nudí a máš třeba i problém ho celý doposlouchat, asi by to nemělo cenu.
Bachy
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Uvidíš, až zkoukneš první díl, no...tady se podle mě to myšlení "outside the box" nevyžaduje...spíš je zajímavý, proč lidi točí svejma principama.

Ad Hugh
Rozhodně závidím, ale zároveň fakt nevím, jestli bych si to užil, když mě druhý album neskutečně nebaví a z prvního jsem nadšen
601498
Uvidíš, až zkoukneš první díl, no...tady se podle mě to myšlení "outside the box" nevyžaduje...spíš je zajímavý, proč lidi točí svejma principama. Ad Hugh Rozhodně závidím, ale zároveň fakt nevím, jestli bych si to užil, když mě druhý album neskutečně nebaví a z prvního jsem nadšen
Sam.Vimes
0 0
reagovat

HUGH LAURIE and The Copper Bottom Band

Byli jste někdo?
Naprosto fantastický koncert! Z Hugha čišelo neuvěřitelné charisma a až chlapecké nadšení. Už jen kvůli jeho povídání mezi hraním stálo za to jet. A vedle jeho neuvěřitelných tanečních kreací vypadá i Roger Glover jako rozený tanečník a John Cleese jako mistr elegantní chůze.
On i kapela hráli skvěle a dávali zapomenout na jakékoliv ne-až-tak-dobře znějící záznamy z youtube, bylo vidět že si už Hugh zvyknul na živé hraní pro tolik lidí (ostatně to byl jeho 100. koncert). Naživo mě bavily i skladby, které jsem na albu považoval za slabší. Někoho snad mohl trochu zklamat setlist, protože se hrálo hodně z Didn't it rain plus covery, které zatím na žádném albu nejsou, a z Let them talk se hrálo jen You don't know my mind. Při pohledu na setlisty předchozích koncertů turné se to ale dalo čekat a vzhledem k tomu že vyměnil celou kapelu je to vlastně logické.
Každopádně to byl vynikající zážitek (a určitě ne jen kvůli tomu že jsme mohli vidět doktora House naživo) a až se tady zastaví příště, rozhodně jedu zase :)

Ještě bych dodal, že Laurie rozhodně není jen "zpívající herec", je to plnohodnotný muzikant a bluesman tělem i duší. Asi se v publiku našli lidi, kteří chtěli jen vidět oblíbeného televizního doktora, ale spousta šla opravdu kvůli hudbě (bylo to vidět, atmosféra byla parádní :))
601497
Byli jste někdo? Naprosto fantastický koncert! Z Hugha čišelo neuvěřitelné charisma a až chlapecké nadšení. Už jen kvůli jeho povídání mezi hraním stálo za to jet. A vedle jeho neuvěřitelných tanečních kreací vypadá i Roger Glover jako rozený tanečník a John Cleese jako mistr elegantní chůze. On i kapela hráli skvěle a dávali zapomenout na jakékoliv ne-až-tak-dobře znějící záznamy z youtube, bylo vidět že si už Hugh zvyknul na živé hraní pro tolik lidí (ostatně to byl jeho 100. koncert). Naživo mě bavily i skladby, které jsem na albu považoval za slabší. Někoho snad mohl trochu zklamat setlist, protože se hrálo hodně z Didn't it rain plus covery, které zatím na žádném albu nejsou, a z Let them talk se hrálo jen You don't know my mind. Při pohledu na setlisty předchozích koncertů turné se to ale dalo čekat a vzhledem k tomu že vyměnil celou kapelu je to vlastně logické. Každopádně to byl vynikající zážitek (a určitě ne jen kvůli tomu že jsme mohli vidět doktora House naživo) a až se tady zastaví příště, rozhodně jedu zase *:)* Ještě bych dodal, že Laurie rozhodně není jen "zpívající herec", je to plnohodnotný muzikant a bluesman tělem i duší. Asi se v publiku našli lidi, kteří chtěli jen vidět oblíbeného televizního doktora, ale spousta šla opravdu kvůli hudbě (bylo to vidět, atmosféra byla parádní *:)*)
HUGH LAURIE and The Copper Bottom Band
0 0
reagovat

Bachy, kedlik

To je přesně to, co mi kolikrát vadí na takových myšlenkových úlohách - jednou tě zadavatelé zdrbou, že ti něco nedošlo a že máš myslet "outside of the box" a podruhé tě zdrbou že to není smyslem úlohy :D
(to jen jen obecné povzdechnutí, nerýpu konkrétně do tohoto)

Zkusím dneska konečně mrknout aspoň na to první video.
601496
To je přesně to, co mi kolikrát vadí na takových myšlenkových úlohách - jednou tě zadavatelé zdrbou, že ti něco nedošlo a že máš myslet "outside of the box" a podruhé tě zdrbou že to není smyslem úlohy *:D* (to jen jen obecné povzdechnutí, nerýpu konkrétně do tohoto) Zkusím dneska konečně mrknout aspoň na to první video.
Bachy, kedlik
0 0
reagovat

kedlik

Což je podle mě přesně úplně mimo smysl těch příkladů :D
601494
Což je podle mě přesně úplně mimo smysl těch příkladů *:D*
kedlik
0 0
reagovat

Mildík

já jako první odpověď u té tramvaje čekal, že vezmu těch pět lidí, protože při té rychlosti jakou udal by ta tramvaj vykolejila a o život by přišlo ještě více lidí.
601490
já jako první odpověď u té tramvaje čekal, že vezmu těch pět lidí, protože při té rychlosti jakou udal by ta tramvaj vykolejila a o život by přišlo ještě více lidí.
Mildík
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Jdi do toho, je to opravdu parádní a uteče to rychle. Jen je problém, že první díl neskutečně namlsá a další už jsou malinko slabší.
601485
Jdi do toho, je to opravdu parádní a uteče to rychle. Jen je problém, že první díl neskutečně namlsá a další už jsou malinko slabší.
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Mildik

Tenhle kurz je k dispozici i na tom edXu, dokonce jsem se do nej i prihlasil, protoze to vypada FAKT zajimave... ale pak jsem zjistil, ze to konci 31. ..... tak doufam, ze bude brzo repete.
601484
Tenhle kurz je k dispozici i na tom edXu, dokonce jsem se do nej i prihlasil, protoze to vypada FAKT zajimave... ale pak jsem zjistil, ze to konci 31. ..... tak doufam, ze bude brzo repete.
Mildik
0 0
reagovat

Mildík

Tu první přednášku mám v záložkách už od doby, kdy jsi to tady doporučoval tak před rokem, a ještě pořád jsem se k tomu nějak nedosal. Sakra :D
601480
Tu první přednášku mám v záložkách už od doby, kdy jsi to tady doporučoval tak před rokem, a ještě pořád jsem se k tomu nějak nedosal. Sakra *:D*
Mildík
0 0
reagovat
Parádní projekt. Házím do oblíbených a až bude čas, tak na to určitě pořádně mrknu. Pokud do toho někdo půjde naplno, tak doufám že se podělí o zážitky... :+

Jinak z výukových projektů si dovolím upozornit na přednášky "Justice" od Michaela Sandela. Někdo z vás určitě bude znát, pro někoho to třeba bude novinka.

Jedná se o spíše filozofické přednášky, nicméně rozhodně stojí za to. Nejedná se v žádném případě o styl přednášek jaké známe z našich VŠ, zkuste a uvidíte, budete nadšeni. Na VideaCesky je dokonce možné najít překlady (nevím kolik toho přeložili, ale zahlédl jsem tam něco). Doporučuji každopádně alespoň první díl, který je naprosto parádní i pro člověka, co neholduje filozofii...

601479
Parádní projekt. Házím do oblíbených a až bude čas, tak na to určitě pořádně mrknu. Pokud do toho někdo půjde naplno, tak doufám že se podělí o zážitky... *:+* Jinak z výukových projektů si dovolím upozornit na přednášky [link="http://www.justiceharvard.org/"]"Justice" od Michaela Sandela[/link]. Někdo z vás určitě bude znát, pro někoho to třeba bude novinka. Jedná se o spíše filozofické přednášky, nicméně rozhodně stojí za to. Nejedná se v žádném případě o styl přednášek jaké známe z našich VŠ, zkuste a uvidíte, budete nadšeni. Na VideaCesky je dokonce možné najít překlady (nevím kolik toho přeložili, ale zahlédl jsem tam něco). Doporučuji každopádně alespoň první díl, který je naprosto parádní i pro člověka, co neholduje filozofii...
0 0
reagovat

Memphis

Coursera je perfektní, zrovna jsem zvažoval stejnej kurz. V hledáčku mám ještě psychologii a další..
601461
Coursera je perfektní, zrovna jsem zvažoval stejnej kurz. V hledáčku mám ještě psychologii a další..
Memphis
0 0
reagovat
Když jsme u těch kurzů, já mám v hledáčku tohle. :) Na doporučení kamaráda, tak třeba to někoho taky zaujme...
601459
Když jsme u těch kurzů, já mám v hledáčku [link="https://www.coursera.org/course/historyofrock1 "]tohle[/link]. *:)* Na doporučení kamaráda, tak třeba to někoho taky zaujme...
0 0
reagovat

Spazz

Rozhodně mě to zaujalo :+ Jen se stejně jako Memphis bojím, že zároveň se studiem co už mám bych to nestíhal.
601458
Rozhodně mě to zaujalo *:+* Jen se stejně jako Memphis bojím, že zároveň se studiem co už mám bych to nestíhal.
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

:+ Zajímavý, kdybych neměl dost práce se svojí vlastní školou tak bych tomu asi trochu času věnoval. :)
601457
*:+* Zajímavý, kdybych neměl dost práce se svojí vlastní školou tak bych tomu asi trochu času věnoval. *:)*
Spazz
0 0
reagovat

Ucit se, ucit se, ucit se!

Nevim, jestli to je ve vseobecnem povedomi, ale pred nejakou dobou spustila MIT s Harvardem projekt edX. Kdyz jsem to zkoumal poprve, moc kurzu, ktere by me osobne zajimaly, tam nebylo.

Nicmene dneska jsem z nudy mrknul znovu a pribyla spousta skol a spousta kurzu. Sice me to porad z vetsi casti miji, ale urcite na to mrknete... verim, ze se mezi zdejsimi uzivateli najdou taci, kteri si tam to sve najdou.

Ve zkratce staci rict jenom to, ze spickove skoly z celeho sveta tam ZDARMA poskytuji online kurzy ruznych zamereni. Uspesne absolvovani pak s sebou nese i certifikat... V soucasne dobe asi moc k nicemu nebude, ale ten projekt kazdym dne roste a kdo vi? Treba to jednou nasim CV prida trochu na vaze.

Jestli to nekoho zaujme, tak jeste dodavam MIT OpenCourseWare ...
601450
Nevim, jestli to je ve vseobecnem povedomi, ale pred nejakou dobou spustila MIT s Harvardem projekt [link="https://www.edx.org/"]edX[/link]. Kdyz jsem to zkoumal poprve, moc kurzu, ktere by me osobne zajimaly, tam nebylo. Nicmene dneska jsem z nudy mrknul znovu a pribyla spousta skol a spousta kurzu. Sice me to porad z vetsi casti miji, ale urcite na to mrknete... verim, ze se mezi zdejsimi uzivateli najdou taci, kteri si tam to sve najdou. Ve zkratce staci rict jenom to, ze spickove skoly z celeho sveta tam ZDARMA poskytuji online kurzy ruznych zamereni. Uspesne absolvovani pak s sebou nese i certifikat... V soucasne dobe asi moc k nicemu nebude, ale ten projekt kazdym dne roste a kdo vi? Treba to jednou nasim CV prida trochu na vaze. Jestli to nekoho zaujme, tak jeste dodavam [link="http://ocw.mit.edu/index.htm"]MIT OpenCourseWare[/link] ...
Ucit se, ucit se, ucit se!
0 0
reagovat
No nič, rád by som sledoval každý dnešný krok Jacksona, ale na rozdiel od NZ, ja mám už noc. 8)
601434
No nič, rád by som sledoval každý dnešný krok Jacksona, ale na rozdiel od NZ, ja mám už noc. *8)*
0 0
reagovat

verbst

:+
Chodím na facebook Petera Jacksona každý deň.
Po anglicky neviem, rozumiem tak každé piate slovo, ale zmysel mi je jasný.
Len sa mi nechce veriť, že už na rok dotáčky nebudú. Jackson je puntičkár.
601430
*:+* Chodím na facebook Petera Jacksona každý deň. Po anglicky neviem, rozumiem tak každé piate slovo, ale zmysel mi je jasný. Len sa mi nechce veriť, že už na rok dotáčky nebudú. Jackson je puntičkár.
verbst
0 0
reagovat
Máte někdo "olajkovanýho" Petera Jacksona na facebooku? Vypadá to na pěknej poslední den natáčení :))
601428
Máte někdo "olajkovanýho" Petera Jacksona na facebooku? Vypadá to na pěknej poslední den natáčení *:))*
0 0
reagovat
Tak já mám zase přímo z Jabka v celku dobré zkušenosti... Minimum chroupajících invidiuí, a většinou poloprázdný sál. A navíc i celkově je v centru míň lidí, protože většinou chodím na první možné projekce a většinou úterý/středa (holt dojíždění)... Takže si ty mraky lidí neužiju...
Ve velkým sem teď byl na PR, asi po půl roce a na to, že nás tam bylo šest, tak sme seděli relativně blízko u sebe (prostřední ulička) a přišlo mi to takové divné... Asi sem ale divný já, protože mám Velké zafixované hlavně s Klubovkama, kde je úplně jiná atmosféra...
601426
Tak já mám zase přímo z Jabka v celku dobré zkušenosti... Minimum chroupajících invidiuí, a většinou poloprázdný sál. A navíc i celkově je v centru míň lidí, protože většinou chodím na první možné projekce a většinou úterý/středa (holt dojíždění)... Takže si ty mraky lidí neužiju... Ve velkým sem teď byl na PR, asi po půl roce a na to, že nás tam bylo šest, tak sme seděli relativně blízko u sebe (prostřední ulička) a přišlo mi to takové divné... Asi sem ale divný já, protože mám Velké zafixované hlavně s Klubovkama, kde je úplně jiná atmosféra...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se