|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 63141 - 63160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3157
- 3158
- 3159
- .
- 7050
- 7051
Nový Humble (Deep Silver) Bundle
Za min. 1$ dostanete Saints Row 2 a 3, Risen 2, Sacred 2
Za zhruba 5$ SR3: Full package a Dead Island
Za 25$ a viac, DI:Riptide
polovicu hier už mám ale nekúp to...
Za min. 1$ dostanete Saints Row 2 a 3, Risen 2, Sacred 2
Za zhruba 5$ SR3: Full package a Dead Island
Za 25$ a viac, DI:Riptide
polovicu hier už mám ale nekúp to...
|
reagovat
|
Predpokladané zárobky hercov a herečiek v období od júna 2012 do júna 2013 podľa FORBES.
Herečky link
Herci link
Ta Jolie v ničom nehrá a aj tak zarobí najviac wtf? Inak je u vidno pekná mzdová diskriminácia medzi mužmi a ženami, kde Jolie ako najlepšia herečka zarobí to čo ako desiaty Liam Neeson
Inak dúfam, že sa naplnia predpoklady a Stewart sa prepadne a ani tej Anistonky by mi nebolo ľúto. Dúfam, že Jenifer Lawrence sa prebojuje na prvé miesto. Inak rebríček chlapov o mnoho sympatickejší 
Herečky link
Herci link
Ta Jolie v ničom nehrá a aj tak zarobí najviac wtf? Inak je u vidno pekná mzdová diskriminácia medzi mužmi a ženami, kde Jolie ako najlepšia herečka zarobí to čo ako desiaty Liam Neeson
Inak dúfam, že sa naplnia predpoklady a Stewart sa prepadne a ani tej Anistonky by mi nebolo ľúto. Dúfam, že Jenifer Lawrence sa prebojuje na prvé miesto. Inak rebríček chlapov o mnoho sympatickejší 
|
reagovat
|
LoL
Hrával aktívne, po čase ma to prestalo baviť z dôvodu neschopnosti vydať nové mapy a pod. Účet som predal a neľutujem...
Ale na zablbnutie s kamošmi je to fajn hra.
Ja momentálne "ulietavam" na War Thunder..
Ale na zablbnutie s kamošmi je to fajn hra.
Ja momentálne "ulietavam" na War Thunder..
|
reagovat
|
LoL
Mě k tomu dotáhli kámoši... Docela se mi líbí komixová grafika a rychle jsem tomu přišel na kloub... Občas si zahraju, ale jen když je s kým (sám de facto nikdy), prostě prdel s kámošema...
DOTU sem nikdy nezkoušel (LoL je moje první hra tohoto typu), ale když mám teďka ten Steam, tak to možná prubnu...
DOTU sem nikdy nezkoušel (LoL je moje první hra tohoto typu), ale když mám teďka ten Steam, tak to možná prubnu...
|
reagovat
|
Občas hrávam Dotu a zaujímalo ma ako vyzerá jej konkurent LOL. Práve som si vyskúšal túto gamesku a trhla môj osobný rekord v najrýchlejšie odinštalovanej hre. Fakt niečo hrozné....
|
reagovat
|
z vlastni zkusenosti vim, ze nataceni je pekne na hovno, jestli jsi to natacel ty tak te uprimne lituju, protoze jsi pak vic vnimal to co je na obrazovce a ne co je v realite... od jistych dob, radeji po koncertu kontroluju youtube a videa taham odtud.
|
reagovat
|
Iron Maiden Praha 2013
link
pro ty co nebyli a pro ty co byli at si to můžou kdykoliv připomenout, je tma i odkaz na uložto ke stažení ...
Koncert to byl úžasnej.....
pro ty co nebyli a pro ty co byli at si to můžou kdykoliv připomenout, je tma i odkaz na uložto ke stažení ...
Koncert to byl úžasnej.....
|
reagovat
|
Na Benatskou bych jel, kdyby nebylo Letni filmove skoly, uz kvuli Nightwish s Floor... protoze, ja uz je sice videl trikrat, a samotnou Tarju dvakrat, ale paradoxne mi nejlepsiho Wishmaster predvedli az letos na Basinfirefestu Van Canto (ta kapela je na zivo vynikajici, mnohem lepsi nez z youtube videoklipu)
|
reagovat
|
HAL
Jo taky jsem listek na MoR prodal uz nekdy v dubnu, kdy bylo jasne, ze to bude asi nejhorsi rocnik (kdyby byl jeden z prvnich tak asi ne). Mighty letos byli o dost tvrdsi, coz se mi dost libilo, tak snad to bude pristi rok podobne. Za to ta Benatska podle vseho (viz iDnes) asi propadak, ale sral to pes, ja tam jel jen na Sabaton a Nightwish a uz tam nepotrebuju jet 360km znova. 

|
reagovat
|
Grind me taky nebere, ale Obscene Extreme byl letos echt super, je tam vazne veselo :))
Ty zminovane kapely byly paradni, ale nejvetsi bordel byl tedy na ceske klasiky Ahumado Granujo - docela jsem ocenil ze jsem je cele pro zachovani atmosfery odfotil v plynove masce, neni lepsi ochrany pred okololeticimi pivy :-D
Letni snuru festivalu bych Brutal Assaultem zakoncil rad, ale uz nemam cas, tak snad priste... a ty Mighty Sounds taky. Btw Masers of Rock mi letos po sesti rocnicich vubec nechybeli, jednak na Castle Party v polsku bylo mnohem lip, ale hlavne ten letosni line-up uz byl fakt hodne velka nuda, snad se to pristi rok zase zvedne.
Ty zminovane kapely byly paradni, ale nejvetsi bordel byl tedy na ceske klasiky Ahumado Granujo - docela jsem ocenil ze jsem je cele pro zachovani atmosfery odfotil v plynove masce, neni lepsi ochrany pred okololeticimi pivy :-D
Letni snuru festivalu bych Brutal Assaultem zakoncil rad, ale uz nemam cas, tak snad priste... a ty Mighty Sounds taky. Btw Masers of Rock mi letos po sesti rocnicich vubec nechybeli, jednak na Castle Party v polsku bylo mnohem lip, ale hlavne ten letosni line-up uz byl fakt hodne velka nuda, snad se to pristi rok zase zvedne.
|
reagovat
|
Ono Keanu je opravdu herec s velým H, na kterém se osud bohužel pěkně vyřádil. Opravdu si vyžral hodně a nezbývá než doufat, že se to v dobré obrátí...
Mnohem více záslužné, než naplnění peněženek trikařů mi příjde jeho financování výzkumu boje proti leukémii...
Mnohem více záslužné, než naplnění peněženek trikařů mi příjde jeho financování výzkumu boje proti leukémii...
|
reagovat
|
TOP Diskuze
98Odyssea: Trailer 45Nejlepší filmy roku 2025 97Avatar: Oheň a popel: Recenze 32Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 32Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 20Avengers: Doomsday: Teaser 19Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 13Madden: Teaser 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství