Oka sice mi přijde, že každý z vás minimálně jednou řekl věc, se kterou proste nemůžu být v zenu a občas mi to přijde, že se předháníte kterou modlu pochčijete.
Ale za sebe: Social Network
Byl jsem tenkrát celkem nahypen, supr trailer. Dokonce se tam mihnul Justin Timberlake, kterého jsem taky poslouchal. Fincher, takže jistota. No a po projekci na Černým Mostě ve Village Cinema , jsem se cejtil tak prázdnej. Jasny viděl jsem tam to řemeslo. Herecky výkony mi přišli cajk. Ale proste mi nesedla ta báchorka o nerdovi, kterému buchta dala kopačky , a on zhrzeně vymyslel apku na hodnocení buchet, a náhodou tím založil Fejs a pak se Pudil s partnerem o podíl . Bylo to chladný, postavy nesympatický. A já to mu dal snad 5/10
Je fakt, že mě proste nezajímal Zuckerberg a to platí doteď, jakkoliv Facebook používám , nezajímá mě jeho život, totéž mám o Jobsovi. Viděl jsem když to někde běželo tu verzi s Ashtonem Kutcherem. Hele neurazilo mě to. Ale vůbec mě nezajímá Steve Jobs a to iPhone používám taky. A Fassbendera neuvidím asi nikdy
|
reagovat
|