Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6261 - 6280 Napsat příspěvek
Kanye další epickej meltdown
930812
Kanye další epickej meltdown
3 0
reagují: holub109, Ravenous
reagovat
Tomu problémy s Baarovou asi do jisté míry rozumím - naštěstí zrovna v Dívce v modrém to vadit nemusí, naopak se to vzhledem k charakteru její postavy po většinu filmu snad dokonce i hodí! :+

A k té tvé otázce: jak jsi to napsal, si člověk každým případným návrhem koleduje o nařčení z nactiutrhačství a šíření pomluv 8), ale dovolím si snad alespoň velmi opatrně zmínit, že pověst dámy veskrze veselé a společenské (ovšem jestli až tak, to prosím pěkně nevím a netvrdím!) mívala třeba Ljuba Hermanová...
930789
Tomu problémy s Baarovou asi do jisté míry rozumím - naštěstí zrovna v Dívce v modrém to vadit nemusí, naopak se to vzhledem k charakteru její postavy po většinu filmu snad dokonce i hodí! *:+* A k té tvé otázce: jak jsi to napsal, si člověk každým případným návrhem koleduje o nařčení z nactiutrhačství a šíření pomluv *8)*, ale dovolím si snad alespoň velmi opatrně zmínit, že pověst dámy veskrze veselé a společenské (ovšem jestli až tak, to prosím pěkně nevím a netvrdím!) mívala třeba [url=https://www.csfd.cz/tvurce/1183-ljuba-hermanova/zajimavosti/]Ljuba Hermanová[/url]...
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ferbasová byla excelentní jako starší herečka. Třeba ve Skrivancich na niti. Myslím, že se do jejího herectví promítnut její tragický osud.

Já mám zase problém s Lídou Baarovou. Nevím jestli si tam promítám její život mimo plátno, ale prostě ji vidím jako nesympatickou modelku co ani moc nehraje. 

Když už jsme u těch hereček. Táta mi vyprávěl o nějaké strašně známé herečce, která když byl on mladý student obrážela v Praze bary na stáří a balila tam mladý kluky, kterým kupovala panáky nebo naopak za alkohol vyprávěla. Říkal že snad s nikým nic neměla, ale měla ráda pozornost mladých chlapů. Nataša Gollová se uchlastala, ale v ústraní. Netusite kdo by to mohl být ?
930781
Ferbasová byla excelentní jako starší herečka. Třeba ve Skrivancich na niti. Myslím, že se do jejího herectví promítnut její tragický osud. Já mám zase problém s Lídou Baarovou. Nevím jestli si tam promítám její život mimo plátno, ale prostě ji vidím jako nesympatickou modelku co ani moc nehraje.  Když už jsme u těch hereček. Táta mi vyprávěl o nějaké strašně známé herečce, která když byl on mladý student obrážela v Praze bary na stáří a balila tam mladý kluky, kterým kupovala panáky nebo naopak za alkohol vyprávěla. Říkal že snad s nikým nic neměla, ale měla ráda pozornost mladých chlapů. Nataša Gollová se uchlastala, ale v ústraní. Netusite kdo by to mohl být ?
0 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Souhlasím to je ten jeden z mála filmů kde jí snesu 8)
930774
Souhlasím to je ten jeden z mála filmů kde jí snesu *8)*
930769
0 0
reagovat
Nejlepší film s Věrou Ferbasovou je Mravnost nade vše. Dodnes svěží a nadčasová komedie z roku 1937 se nádherně hlasitým způsobem vysmívá falešnému moralizování, pokrytectví a pruderii. Hvězdné obsazení v čele s Hugem Haasem je zárukou kvalitní zábavy. 
930769
Nejlepší film s Věrou Ferbasovou je [b]Mravnost nade vše[/b]. Dodnes svěží a nadčasová komedie z roku 1937 se nádherně hlasitým způsobem vysmívá falešnému moralizování, pokrytectví a pruderii. Hvězdné obsazení v čele s Hugem Haasem je zárukou kvalitní zábavy. 
1 0
reagují: pytlik
reagovat
Dívka v modrém je super, taky doporučuji :+ Falešnou kočičku rád nemám ale je to spíš tím, že mám problém s Věrou Ferbasovou. V málo čem mi nevadí :o
930765
Dívka v modrém je super, taky doporučuji *:+* Falešnou kočičku rád nemám ale je to spíš tím, že mám problém s Věrou Ferbasovou. V málo čem mi nevadí *:o*
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D 86 let starý film - úplně vážně jsem to nejspíš nemyslel... 8)

...ale jinak samozřejmě dík :+ - jakkoliv asi příliš nevěřím, že se to teď všichni poženou nakoukat (k vlastní škodě, pochopitelně! ;))
930757
*:D* 86 let starý film - úplně vážně jsem to nejspíš nemyslel... *8)* ...ale jinak samozřejmě dík *:+* - jakkoliv asi příliš nevěřím, že se to teď všichni poženou nakoukat (k vlastní škodě, pochopitelně! *;)*)
930754
3 0
reagovat
reaguje na: SeldomSeen
Dal jsem mu to raději do spoileru.
930754
Dal jsem mu to raději do spoileru.
930753
2 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tam žádné učení jak v Pygmalionu/MFL neprobíhá (na rozdíl od mého návrhu), jinak ovšem rozhodně znamenitý film, který mohu všem doporučit (samozřejmě tedy pomineme-li, že jsi právě vyspoileroval závěrečnou pointu... ;))
930753
Tam žádné učení jak v Pygmalionu/MFL neprobíhá (na rozdíl od mého návrhu), jinak ovšem rozhodně znamenitý film, který mohu všem doporučit (samozřejmě tedy pomineme-li, že jsi právě vyspoileroval závěrečnou pointu... *;)*)
930740
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Není to Dívka v modrém? Nepamatuju si, že by jí tam Oldřich Nový učil jak v My Fair Lady, spíš ji učil jak funguje tehdejší svět.
Ale Baarová tam hrála sectelou studentku, co se vydává za historickou postavu.
930740
Není to Dívka v modrém? Nepamatuju si, že by jí tam Oldřich Nový učil jak v My Fair Lady, spíš ji učil jak funguje tehdejší svět. Ale Baarová tam hrála [spoiler]sectelou studentku, co se vydává za historickou postavu.[/spoiler]
1 0
reagují: SeldomSeen
reagovat
reaguje na: departed
Nebudeme, nevi.
930736
Nebudeme, nevi.
930734
0 0
reagovat
reaguje na: Kopretina
Jestli můžu zatím já, tak tomu popisu by poměrně odpovídala Falešná kočička s Věrou Ferbasovou a Oldřichem Novým...
930735
Jestli můžu zatím já, tak tomu popisu by poměrně odpovídala Falešná kočička s Věrou Ferbasovou a Oldřichem Novým...
930729
3 0
reagovat
Ty jo, ani ChatGPT neví. Zkoušel jsem, ale přesnou shodu to nenašlo. Tak budeme čekat na pepa.
930734
Ty jo, ani ChatGPT neví. Zkoušel jsem, ale přesnou shodu to nenašlo. Tak budeme čekat na [i]pepa[/i].
930729
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Premyslel sem, hledal sem 10 minut na netu, napsal sem pepovi.

Vse bez vysledku. Ale taky by me to teda zajimalo, no.
930731
Premyslel sem, hledal sem 10 minut na netu, napsal sem pepovi. Vse bez vysledku. Ale taky by me to teda zajimalo, no.
930729
1 0
reagovat

Poradit s filmem

Zná někdo tento starší černobílý film?
Příběh se točí kolem mladé vzdělané ženy, která předstírá, že neumí číst ani psát, aby získala pozornost muže, který dává přednost jednoduchým, prostým ženám. Tento muž ji pak učí, aniž by tušil, že ho klame.
930729
Zná někdo tento starší černobílý film? Příběh se točí kolem mladé vzdělané ženy, která předstírá, že neumí číst ani psát, aby získala pozornost muže, který dává přednost jednoduchým, prostým ženám. Tento muž ji pak učí, aniž by tušil, že ho klame.[spoiler][/spoiler]
Poradit s filmem
3 0
reagovat
reaguje na: verbst
Bere ti vítr z plachet, musíš se do toho zase opřít. A nebo si říct, že už jsi na to starej a nechat to mladším.
930624
Bere ti vítr z plachet, musíš se do toho zase opřít. A nebo si říct, že už jsi na to starej a nechat to mladším.
930611
12 0
reagovat
reaguje na: RingMan
A ostatni potom, nech hlasuju, ktort hot take zdielaju :D

Ak chcem industrial, dam si Rammstein a ak chcem doom and gloom vibes, dam si Type O Negative alebo xy inych skupin, kt to robia lepsie :) NIN su typicki zastupcovia kategorie "wannabe art". 
930621
A ostatni potom, nech hlasuju, ktort hot take zdielaju *:D* Ak chcem industrial, dam si Rammstein a ak chcem doom and gloom vibes, dam si Type O Negative alebo xy inych skupin, kt to robia lepsie *:)* NIN su typicki zastupcovia kategorie "wannabe art". 
930593
0 0
reagovat
reaguje na: RingMan
Aha. A já jsem vosk? :(:D
930611
Aha. A já jsem vosk? *:(**:D*
930593
2 0
reagují: do_Od
reagovat
vytvořil bych tady vedle Diskovy kroniky další rubriku - Ravenous' hot takes
930593
vytvořil bych tady vedle Diskovy kroniky další rubriku - Ravenous' hot takes
16 0
reagují: Ravenous, verbst
reagovat
reaguje na: HAL
NIN je preceňovaná skupina a Reznor urobil dobre, že sa dal na OST k filmom. Asi toľko. 
930587
NIN je preceňovaná skupina a Reznor urobil dobre, že sa dal na OST k filmom. Asi toľko. 
930586
1 -7
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se