Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6221 - 6240 Napsat příspěvek
Dnes mi dorazil Spasitel z knihydobrovsky za těch 49,- a překvapilo mě, že je to pevná vazba, s přebalem a ve skvělém stavu:o
915657
Dnes mi dorazil Spasitel z knihydobrovsky za těch 49,- a překvapilo mě, že je to pevná vazba, s přebalem a ve skvělém stavu*:o*
10 0
reagují: House5
reagovat
reaguje na: Kostěj
dik za tip, mozna by se dal sehnat v Bille ale nevim jestli tady na JM a ano tenhle ma 0,5% takze to bude varene klasicky.
915655
dik za tip, mozna by se dal sehnat v Bille ale nevim jestli tady na JM a ano tenhle ma 0,5% takze to bude varene klasicky.
915653
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Mně obvykle docela chutnají nealka z menších pivovarů (Biskupský pivovar Litoměřice, Kocour...). Z těch běžně dostupných je za mě nejlepší Birell "za studena chmelený." Samozřejmě v rámci možností.
915654
Mně obvykle docela chutnají nealka z menších pivovarů (Biskupský pivovar Litoměřice, Kocour...). Z těch běžně dostupných je za mě nejlepší Birell "za studena chmelený." Samozřejmě v rámci možností.
915651
0 0
reagovat
Hodně dobrý - opravdu až mě to zarazilo, jak dobrý - nealko pivo je za studena chmelenej rakovnickej Bakalář. Smutně jsem si ho dal před časem v jedný pizzerii a smutek mě teda rychle přešel. Jestli ho dělají tím způsobem, co píšeš, bohužel nemám tušení...
915653
Hodně dobrý - opravdu až mě to zarazilo, jak dobrý - nealko pivo je za studena chmelenej rakovnickej Bakalář. Smutně jsem si ho dal před časem v jedný pizzerii a smutek mě teda rychle přešel. Jestli ho dělají tím způsobem, co píšeš, bohužel nemám tušení...
915651
1 0
reagují: speta.jr
reagovat

Denicek alkoholika - nealko piva

Vzhledem, ke vsem letnim akcim, festakum a oslavam jsem si dal tri tydny rizeneho abstinentstvi, kdy jsem se aktivne vyhybal i na akcich alkoholu. Mimo to, ze to na me nemelo absolutne zadny fyziologicky efekt (docela sportuju, tak se to asi vyneguje), jsem si dal maly challenge, o ktery bych se s vami rad podelil. Rekl jsem si, ze najdu nejlepsi nealko pivo dostupne v CR (jeste jsem byl na dovolene v Rakousku). Ochutnal jsem bezmala 25 druhu. Radlery jsem zamerne vynechal.

Z nealkoholickych lezaku jsou nejvic pitelne ty, ktere nejsou 0%. Tedy ty, co se vari primo jako nizkoalholicke se specialnima kvasinkama. Poznate to tak, ze ma 0,4-0,5 voltu. Birrel, Budvar, Platan, whatever... vsechno chutna stejne, zhruba. Z nealkoholickych nulek je pitelna asi jen Stella varena v Srbsku, zbytek je hnus s pachuti na jazyku, nebo mega hnus (zdravim Heineken). Z pivnich limonad (nevim jak jinak napsat vsechny nealko piva ala ALE)  tak nejak vsechny chutnaji podobne jako piva alkoholicke stejnych pivovaru, mirna pachut na jazyku, nekdy i bolehlav!!! Nejlepsi asi Elektrarna (byvaly Proud). Strucne: pokud to nekdo chce pit programove, asi je nejlepsi zustat u Birellu nebo si zajet do Rakouska na Gosser, ten je fakt dobrej, vypil jsem 3 za vecer!
915651
Vzhledem, ke vsem letnim akcim, festakum a oslavam jsem si dal tri tydny rizeneho abstinentstvi, kdy jsem se aktivne vyhybal i na akcich alkoholu. Mimo to, ze to na me nemelo absolutne zadny fyziologicky efekt (docela sportuju, tak se to asi vyneguje), jsem si dal maly challenge, o ktery bych se s vami rad podelil. Rekl jsem si, ze najdu nejlepsi nealko pivo dostupne v CR (jeste jsem byl na dovolene v Rakousku). Ochutnal jsem bezmala 25 druhu. Radlery jsem zamerne vynechal. Z nealkoholickych lezaku jsou nejvic pitelne ty, ktere nejsou 0%. Tedy ty, co se vari primo jako nizkoalholicke se specialnima kvasinkama. Poznate to tak, ze ma 0,4-0,5 voltu. Birrel, Budvar, Platan, whatever... vsechno chutna stejne, zhruba. Z nealkoholickych nulek je pitelna asi jen Stella varena v Srbsku, zbytek je hnus s pachuti na jazyku, nebo mega hnus (zdravim Heineken). Z pivnich limonad (nevim jak jinak napsat vsechny nealko piva ala ALE)  tak nejak vsechny chutnaji podobne jako piva alkoholicke stejnych pivovaru, mirna pachut na jazyku, nekdy i bolehlav!!! Nejlepsi asi Elektrarna (byvaly Proud). Strucne: pokud to nekdo chce pit programove, asi je nejlepsi zustat u Birellu nebo si zajet do Rakouska na Gosser, ten je fakt dobrej, vypil jsem 3 za vecer!
Denicek alkoholika - nealko piva
1 0
reagují: KARLOS, Memphis, Kostěj
reagovat
reaguje na: RingMan
Veď tá popularita je ľahko zrealizovateľná pomocou napr. klikov na film. :+ A tiež by som to uvítal, podobne je to napr. aj na Letterboxde.
915650
Veď tá popularita je ľahko zrealizovateľná pomocou napr. klikov na film. *:+* A tiež by som to uvítal, podobne je to napr. aj na Letterboxde.
915633
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Sakra. Tak asi budu muset někoho ukecat aby to přeložil.
915648
Sakra. Tak asi budu muset někoho ukecat aby to přeložil.
915646
0 0
reagovat
Kruci … :D
915647
Kruci … *:D*
915646
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Hele ne tak zhurta, musíš ten film prvně někde sehnat :)

A ještě rychlej dodatek - pokud nevládnete angličtinou, tak máte smolíka. Dostupné jsou pouze EN titulky, české nejsou.
915646
Hele ne tak zhurta, musíš ten film prvně někde sehnat :) A ještě rychlej dodatek - pokud nevládnete angličtinou, tak máte smolíka. Dostupné jsou pouze EN titulky, české nejsou.
915644
0 0
reagují: hroubek, esmo
reagovat
Ok, máš mou pozornost a jdu si film sehnat. Jen nevím, kdy se k němu dostanu.
915645
Ok, máš mou pozornost a jdu si film sehnat. Jen nevím, kdy se k němu dostanu.
915637
0 0
reagovat
Ten screenshot je SFW, ale i tak to dneska večer uvidím :+
915644
Ten screenshot je SFW, ale i tak to dneska večer uvidím *:+*
915637
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Víš jak jsem riskoval ten odkaz s Maikou? Fakt jsem tam ten slepicar čekal.
Uff, stalo to za to:+
915641
Víš jak jsem riskoval ten odkaz s Maikou? Fakt jsem tam ten slepicar čekal. Uff, stalo to za to*:+*
915637
1 0
reagovat
Sakra, těsně vedle, ale už to v kecarne nechám 
915638
Sakra, těsně vedle, ale už to v kecarne nechám 
0 0
reagovat

After Everything (2018)

Podělím se o doporučení na pěknou romantiku/drama, kterého se mi dostalo  od K0COURA, za což mu děkuju. A spokojeně předávám doporučení dál.

Viděl jsem včera večer a rezonuje to do teď. Letmý pohled na CSFD vám prozradí, že snímek v našich končinách není moc známý link a s tím souvisí i upozornění, že se případně bude asi hůře shánět. Ale jde to.

Následuje několik krátkých bodů, proč byste After Everything měli vidět (profesní deformace, sorry :D )

1. Nemá to nic společnýho s pitomou teenage sérií After, v souvislosti s níž jsme si tuším dělali prdel z do_Oda, že na to jako jedinej může koukat a nechcípnout. Pokud si to pletu, tak se mu rovnou omlouvám.

2. Hlavní roli si vystřihla Maika Monroe a po dokoukání ta blonďatá cute bohyně směřuje do mojí TOP 5 hereček současnosti. Přikuluje jí Jeremy Allen White v druhé hlavní roli. No pak je tam třeba i Marisa Tomei, Gina Gershon atd... :)

3. Je to indie konverzačka za pár šupů z ranku kluk potká holku a kecají spolu.

4. Film má hoďku a půl. Když odečtete závěrečné titulky, dostanete se pod 90 minut. Takže u sledování mládí nestrávíte.

5. Jo, je to trochu o rakovině, ale rozhodně ne ubulené a protivné. Drama nějaké (především v druhé půlce) nastane, ale spíš je film laděný do komedie. Nabízí se srovnání s 50/50, pár styčných bodů tam je, ale ne - je to jiný.

6. Fakt nechci moc spoilerovat, ale spíš si teď vzpomeňte na romantiku Prime s milfovskou Umou Thurman.

7. Maika Monroe. Ještě jednou, bohyně. Mám tady jeden NSFW screenshot z filmu. Scéna se odehrává v nemocniční odběrně spermatu. Nemáte zač. link

Tak, teď už máte dostatek podnětů, abyste se na After Everything také podívali. Dal bych pěknou osmičku. Vejš nepůjdu, protože po parádní super svižné a správně nekompromisní první polovině film potom bohužel trochu uhne "jinam" a vy budete jednu postavu chvílemi nenávidět.
915637
Podělím se o doporučení na pěknou romantiku/drama, kterého se mi dostalo  od [b]K0COURA[/b], za což mu děkuju. A spokojeně předávám doporučení dál. Viděl jsem včera večer a rezonuje to do teď. Letmý pohled na CSFD vám prozradí, že snímek v našich končinách není moc známý https://www.csfd.cz/film/600777-after-everything/prehled/ a s tím souvisí i upozornění, že se případně bude asi hůře shánět. Ale jde to. Následuje několik krátkých bodů, proč byste After Everything měli vidět (profesní deformace, sorry :D ) [b]1.[/b] Nemá to nic společnýho s pitomou teenage sérií After, v souvislosti s níž jsme si tuším dělali prdel z do_Oda, že na to jako jedinej může koukat a nechcípnout. Pokud si to pletu, tak se mu rovnou omlouvám. [b]2.[/b] Hlavní roli si vystřihla [b]Maika Monroe[/b] a po dokoukání ta blonďatá cute bohyně směřuje do mojí TOP 5 hereček současnosti. Přikuluje jí [b]Jeremy Allen White[/b] v druhé hlavní roli. No pak je tam třeba i Marisa Tomei, Gina Gershon atd... :) [b]3.[/b] Je to indie konverzačka za pár šupů z ranku kluk potká holku a kecají spolu. [b]4.[/b] Film má hoďku a půl. Když odečtete závěrečné titulky, dostanete se pod 90 minut. Takže u sledování mládí nestrávíte. [b]5.[/b] Jo, je to trochu o rakovině, ale rozhodně ne ubulené a protivné. Drama nějaké (především v druhé půlce) nastane, ale spíš je film laděný do komedie. Nabízí se srovnání s 50/50, pár styčných bodů tam je, ale ne - je to jiný. [b]6.[/b] Fakt nechci moc spoilerovat, ale spíš si teď vzpomeňte na romantiku Prime s milfovskou Umou Thurman. [b]7.[/b] Maika Monroe. Ještě jednou, bohyně. Mám tady jeden NSFW screenshot z filmu. Scéna se odehrává v nemocniční odběrně spermatu. Nemáte zač. https://imgur.com/a/KRyowqP Tak, teď už máte dostatek podnětů, abyste se na [b]After Everything[/b] také podívali. Dal bych [b]pěknou osmičku[/b]. Vejš nepůjdu, protože po parádní super svižné a správně nekompromisní první polovině film potom bohužel trochu uhne "jinam" a vy budete jednu postavu chvílemi nenávidět.
After Everything (2018)
4 0
reagují: hroubek, esmo, (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: earthworm
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací :D
Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915633
To by bylo moc práce a využilo by to jen minimum lidí, takže to tam nikdy nebude, i vzhledem k jejich tempu inovací *:D* Já bych třeba uvítal graf s historickým hodnocením filmu, což snad není ani na jiných serverech.
915622
0 -1
reagují: Muel
reagovat
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com
Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
915622
Já bych na CSFD hlavně chtěl lepší manipulaci se žebříčky a taky možnost zohlednit popularitu a hodnocení podle vlastního koeficientu, jako je to např. na rateyourmusic.com Bylo by fajn se třeba kouknout jenom na nejčastěji hodnocené filmy z roku 1989 nebo si při listování žebříčkem top 2010's filmů nastavit, aby se dala větší váha popularitě a nebylo potřeba pořád přejíždět anime, které hodnotilo 35 lidí nebo bangladéšské sociální drama, které hodnotil jen Rimsy, a má proto 80 %.
6 0
reagují: RingMan
reagovat
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - link
915620
ČSFD se svým vyhledáváním z pomocné školy by se mohlo učit - https://letterboxd.com/journal/how-to-use-our-new-and-improved-search/
4 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Proč si ho nedal do bitev?
915507
Proč si ho nedal do bitev?
915505
3 -1
reagovat
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. :+
915505
Jan Švankmajer dnes slaví požehnané 90. narozeniny. *:+*
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915418
Kdyby to byly ufouni, tak se jima klidně nechám i znásilnit.. ale jsou to jen zaprcaný otravný kundy... kuny.
915354
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist