Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 6141 - 6160 Napsat příspěvek
reaguje na: AndyKaufman
Píší to teď jako hlavní věc zhruba úplně všichni.
Motivaci by to vysvětlovalo, zvlášť když v nedávné debatě Trump nepřímo potvrdil že chce aby Ukrajina prohrála. Retardovanost logiky takového aktu ale nevysvětlí nic. 
916591
Píší to teď jako hlavní věc zhruba úplně všichni. Motivaci by to vysvětlovalo, zvlášť když v nedávné debatě Trump nepřímo potvrdil že chce aby Ukrajina prohrála. Retardovanost logiky takového aktu ale nevysvětlí nic. 
916589
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Maverick
Jaký smysl má, že něco takového napíšeš ?
916589
Jaký smysl má, že něco takového napíšeš ?
916587
5 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: verbst
Twitter hovoril, že je to nejaký proukrajinsky aktivista. Možno konšpirácia možno nie.
916587
Twitter hovoril, že je to nejaký proukrajinsky aktivista. Možno konšpirácia možno nie.
916583
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Maverick
Spíš by mě zajímalo, jestli je tam nějaká návaznost na to jeho "I HATE TAYLOR SWIFT!" :D

Ale stejně to bude zase nějakej republikán
916583
Spíš by mě zajímalo, jestli je tam nějaká návaznost na to jeho "I HATE TAYLOR SWIFT!" *:D* Ale stejně to bude zase nějakej republikán
916575
0 -1
reagují: Maverick
reagovat

Zlatý český ručičky

916582
[url=https://www.youtube.com/watch?v=D-XXZilkAXU&ab_channel=McLarenAutomotive]Lego McLaren[/url]
Zlatý český ručičky
1 0
reagovat

USA

do tretice, žeby ... ? ;)
916575
do tretice, žeby ... ? *;)*
USA
3 -5
reagují: do_Od, verbst
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
:-(
916510
:-(
916509
0 0
reagovat
Šel jsem se projít dolů k zatopenému poli a tam ve vodě plula mrtvola psa...

Tak pro dnešek dost... :(
916509
Šel jsem se projít dolů k zatopenému poli a tam ve vodě plula mrtvola psa... Tak pro dnešek dost... :(
6 0
reagují: esmo
reagovat
Já tedy odmítám Ex-SOLDIERovi, LIFTimu i Spetovi ty příspěvky lajkovat, ale držte se chlapi!
U nás Bečva zatím v korytě a zhruba pětinová rezerva. Sklep sem vyklidil, podzemní voda mi ho zaplavila tak na dvacet čísel, což je ještě únosné. Hlavně nám vysvitlo sluníčko, což je prostě super!:+
916507
Já tedy odmítám Ex-SOLDIERovi, LIFTimu i Spetovi ty příspěvky lajkovat, ale držte se chlapi! U nás Bečva zatím v korytě a zhruba pětinová rezerva. Sklep sem vyklidil, podzemní voda mi ho zaplavila tak na dvacet čísel, což je ještě únosné. Hlavně nám vysvitlo sluníčko, což je prostě super!*:+*
1 0
reagovat
Hodně sil a buďte na sebe opatrní. 
916506
Hodně sil a buďte na sebe opatrní. 
1 0
reagovat
Držte se všichni a kdyby někdo potřeboval zvednout náladu, mám 2 příhody z povodní. :)
916505
Držte se všichni a kdyby někdo potřeboval zvednout náladu, mám 2 příhody z povodní. *:)*
1 0
reagovat
U nás má babička jen zlámanou marihuanu, jinak dobrý…
916504
U nás má babička jen [url=https://imgur.com/a/13gYWth]zlámanou marihuanu[/url], jinak dobrý…
3 0
reagovat
Tak už nedrží.
916503
Tak už nedrží.
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
U nás drží ve Velké, ale tak tak.
V Lipově je to průser. 
916502
U nás drží ve Velké, ale tak tak. V Lipově je to průser. 
916501
0 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Velicka teda zrovna moc nedrzi v Lipove uz je venku od rana...
916501
Velicka teda zrovna moc nedrzi v Lipove uz je venku od rana...
916500
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Drž se a hodně sil!
U nás je taky divočina,  Velička drží tak tak a z vrchu nám to už nateklo do ulice. 
Naštěstí jsme zatím v pořádku. 
916500
Drž se a hodně sil! U nás je taky divočina,  Velička drží tak tak a z vrchu nám to už nateklo do ulice.  Naštěstí jsme zatím v pořádku. 
916499
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
Zahrada pod vodou, sklep vytopený, výraz sousedova psa mluví za vše.

Brečím.
916499
Zahrada pod vodou, sklep vytopený, výraz sousedova psa mluví za [url=https://ibb.co/D4BG2yQ]vše[/url]. Brečím.
5 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Netflix mi v mailu poděkuje, že jsem s nima od roku 2019 a v tom stejným mailu mi oznámí, že mi to zdraží skoro o kilo … škoda no :-
916495
Netflix mi v mailu poděkuje, že jsem s nima od roku 2019 a v tom stejným mailu mi oznámí, že mi to zdraží skoro o kilo … škoda no *:-*
3 0
reagovat
Tak já mu trochu napravím sociální karmu.
916494
Tak já mu trochu [url=https://www.facebook.com/share/x68hoZRfSYjqeDXW/]napravím[/url] sociální karmu.
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
ono vo všeobecnosti mať akýkoľvek idol je chyba. Áno, Arnie je sympaťák s charizmou, čo nám zanechal kopec skvelých filmov. Áno, je to renesančný človek, ktorý urobil veľkú kariéru v politike, kulturistike aj kinematografii. Áno, časti jeho života sú hodné obdivu, úcty a prinášajú inšpiráciu. Avšak stále je to človek z mäsa a kostí, ktorý aby sa dostal tam, kde bol a je musel robiť aj ambivalentné a aj vyslovene zmrdské veci. Inak by sa tam nikdy nedostal. A PR veci ako objímanie sa s verejne známimi osobami akou je aj Orbán je v tomto smere ešte trivialita. Len naivný človek by mohol byť šokovaný a sklamaný.
916492
ono vo všeobecnosti mať akýkoľvek idol je chyba. Áno, Arnie je sympaťák s charizmou, čo nám zanechal kopec skvelých filmov. Áno, je to renesančný človek, ktorý urobil veľkú kariéru v politike, kulturistike aj kinematografii. Áno, časti jeho života sú hodné obdivu, úcty a prinášajú inšpiráciu. Avšak stále je to človek z mäsa a kostí, ktorý aby sa dostal tam, kde bol a je musel robiť aj ambivalentné a aj vyslovene zmrdské veci. Inak by sa tam nikdy nedostal. A PR veci ako objímanie sa s verejne známimi osobami akou je aj Orbán je v tomto smere ešte trivialita. Len naivný človek by mohol byť šokovaný a sklamaný.
916491
9 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist