Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61461 - 61480 Napsat příspěvek
Kdo není schopný u otázek použít samotné ČSFD, si asi fakt nezaslouží tam přispívat.
605870
Kdo není schopný u otázek použít samotné ČSFD, si asi fakt nezaslouží tam přispívat.
0 0
reagovat
Ja som ten test robil este, ked bolo CSFD v zaciatkoch celkom a z toho testu som regulerne rupnul. Podla mna tam boli ostrejsie otazky nez su teraz. Pripadalo mi to teda viac filmovedne, teraz je to asi fakt taka captcha.:)
605869
Ja som ten test robil este, ked bolo CSFD v zaciatkoch celkom a z toho testu som regulerne rupnul. Podla mna tam boli ostrejsie otazky nez su teraz. Pripadalo mi to teda viac filmovedne, teraz je to asi fakt taka captcha.*:)*
0 0
reagovat
Inteligentní člověk si tu správnou možnost dokáže odvodit, proto je ten test vůbec zavedenej, aby tam nelezli tupý hovada. Ale popravdě taky jsem se bál že neprolezu, ale nakonec jsem vše odvodil správně :D
605868
Inteligentní člověk si tu správnou možnost dokáže odvodit, proto je ten test vůbec zavedenej, aby tam nelezli tupý hovada. Ale popravdě taky jsem se bál že neprolezu, ale nakonec jsem vše odvodil správně *:D*
0 0
reagovat

Gonzi

ten test je úplne jednoduchý. ani som nemusel čítať možnosti
605867
ten test je úplne jednoduchý. ani som nemusel čítať možnosti
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Ten test je primitivní a měl by ho dát z převážné části každý s aspoň trochou rozhledu, na to ti stačí televize a občas si o filmech něco přečíst. Navíc máš toleranci na několik chyb a i když se nezadaří, tak napsat pár komentářů a nechat si je schválit je přece úplná prkotina - buď odkážeš že nejsi úplně mimo tím testem, a nebo prostě napíšeš něco co dává hlavu a patu - proto to přece taky děláš, a není v tom žádná ostuda dostat se tam takto.

Být to volně přístupné, tak se celá csfd stane jen klasickou internetovou žumpou debilních výkřiků, a být to jen přes to osobní schvalování, tak se celý ten systém při tom množství uživatelů brzo zhroutí.

(sám jsem ho dělal před nějakými osmi lety kdy jsem filmech věděl celkem kulové - jedinou z těch otázek které linkuješ co jsem fakt nedal je ta s Ebertem - prostě jsem o něm tehdy v životě neslyšel, zahraničí pro mě neexistovalo)
605866
Ten test je primitivní a měl by ho dát z převážné části každý s aspoň trochou rozhledu, na to ti stačí televize a občas si o filmech něco přečíst. Navíc máš toleranci na několik chyb a i když se nezadaří, tak napsat pár komentářů a nechat si je schválit je přece úplná prkotina - buď odkážeš že nejsi úplně mimo tím testem, a nebo prostě napíšeš něco co dává hlavu a patu - proto to přece taky děláš, a není v tom žádná ostuda dostat se tam takto. Být to volně přístupné, tak se celá csfd stane jen klasickou internetovou žumpou debilních výkřiků, a být to jen přes to osobní schvalování, tak se celý ten systém při tom množství uživatelů brzo zhroutí. (sám jsem ho dělal před nějakými osmi lety kdy jsem filmech věděl celkem kulové - jedinou z těch otázek které linkuješ co jsem fakt nedal je ta s Ebertem - prostě jsem o něm tehdy v životě neslyšel, zahraničí pro mě neexistovalo)
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

To sa ti zdá ťažký test?:o
605865
To sa ti zdá ťažký test?*:o*
Gonzi
0 0
reagovat

Gonzi

Nevim, nevim. I ten, kdo chodí do kina posledních pár let má většinou doma televizi. Navíc pokud se nepletu, tak jsou tolerovány 2 nebo 3 chyby. Taky bych nechtěl, aby mi na můj web přispíval někdo, kdo nepozná rozdíl mezi Troškou a alespoň trošku dobrým filmem.
605864
Nevim, nevim. I ten, kdo chodí do kina posledních pár let má většinou doma televizi. Navíc pokud se nepletu, tak jsou tolerovány 2 nebo 3 chyby. Taky bych nechtěl, aby mi na můj web přispíval někdo, kdo nepozná rozdíl mezi Troškou a alespoň trošku dobrým filmem.
Gonzi
0 0
reagovat
Není možný, že ten test bejval dřív prostě fakt vostřejší?
605863
Není možný, že ten test bejval dřív prostě fakt vostřejší?
0 0
reagovat

Milosh

Nezlob se na mě ale tohle prostě neví každý a z fleku, pokud filmy "nestuduje" = divák, jenž chodí do kina posl. pár let to v životě nedá. :-
605862
Nezlob se na mě ale [link="http://www.hojko.com/post1125510.html?sid=9b931bbdbb1e552a468fa2d6b02a456a#p1125510"]tohle[/link] prostě neví každý a z fleku, pokud filmy "nestuduje" = divák, jenž chodí do kina posl. pár let to v životě nedá. *:-*
Milosh
0 0
reagovat
Ježišmarja, vždy't ten test je uplně primitivní a s těma možnostma na výběr ho musí dát každej, kdo si aspoň jednou v životě četl televizní program. I ten debil co tam píše komentáře ve stylu: "For me x%" ho evidentně zvládnul.
605861
Ježišmarja, vždy't ten test je uplně primitivní a s těma možnostma na výběr ho musí dát každej, kdo si aspoň jednou v životě četl televizní program. I ten debil co tam píše komentáře ve stylu: "For me x%" ho evidentně zvládnul.
0 0
reagovat

scroochy

well, naprosto stejný problém. Nutno dodat, že větší p*čovinu jsem snad na webu neviděl. - Můj koment bude někde úuuuplně dole, ale nemůžu si jej tam dávat od začátku, musím si nejdříve naklikat svých 500 filmů bez komentářů a pak v druhém kole teprve přihodit i koment... pokud se tedy prokážu jako opravdový filmový odborník (čti znám každou 50let starou kravinu, na kterou zrovna autor testu myslel). To není žádný filtr na filmového diváka, ale naprosto elitářská snaha o jakousi "vyšší vrstvu" diváků (běžný "kinochodič" prostě nemá šanci ten test dát, naopak jej imo v pohodě dají např. FAMU studenti... ehm).
Na druhou stranu, alespoň to šlo celkem snadno obejít "hackem".

PS: abych nebyl jen za hatera, tak napíšu i normální řešení (když už bych to řešil): nechat si Frantu udělat účet a nechat si jej komentovat a hodnotit filmy, které zrovna viděl a až při určitém počtu komentářů se na ně jako admin podívat a zapnout jejich zveřejnění na webu. Takto může Franta naplno využívat web již od začátku, jen jeho "přínos pro web" bude odložen.
605858
well, naprosto stejný problém. Nutno dodat, že větší p*čovinu jsem snad na webu neviděl. - Můj koment bude někde úuuuplně dole, ale nemůžu si jej tam dávat od začátku, musím si nejdříve naklikat svých 500 filmů bez komentářů a pak v druhém kole teprve přihodit i koment... pokud se tedy prokážu jako opravdový filmový odborník (čti znám každou 50let starou kravinu, na kterou zrovna autor testu myslel). To není žádný filtr na filmového diváka, ale naprosto elitářská snaha o jakousi "vyšší vrstvu" diváků (běžný "kinochodič" prostě nemá šanci ten test dát, naopak jej imo v pohodě dají např. FAMU studenti... ehm). Na druhou stranu, alespoň to šlo celkem snadno obejít "hackem". PS: abych nebyl jen za hatera, tak napíšu i normální řešení (když už bych to řešil): nechat si Frantu udělat účet a nechat si jej komentovat a hodnotit filmy, které zrovna viděl a až při určitém počtu komentářů se na ně jako admin podívat a zapnout jejich zveřejnění na webu. Takto může Franta naplno využívat web již od začátku, jen jeho "přínos pro web" bude odložen.
scroochy
0 0
reagovat

Gorecki

To je verze pro Slovensko. :D
605857
To je verze pro Slovensko. *:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Já taky tehdy rupnul, protože to bylo zaměřený spíš na starší filmy typu Casablanca nebo tak, což pro mě byla převážně španělská vesnice. Taky jsem pak psal nějaký ukázky komentářů, aby mi to povolili. Nevím, jestli se ten test od tý doby změnil.
605856
Já taky tehdy rupnul, protože to bylo zaměřený spíš na starší filmy typu Casablanca nebo tak, což pro mě byla převážně španělská vesnice. Taky jsem pak psal nějaký ukázky komentářů, aby mi to povolili. Nevím, jestli se ten test od tý doby změnil.
0 0
reagovat
wow, vzdy som si myslel, ze ten test na csfd je len taka filmova verzia captcha
605853
wow, vzdy som si myslel, ze ten test na csfd je len taka filmova verzia captcha
0 0
reagovat
ja si pamatam na moj test, mal som vacsinu otazok ohladom filmov pred 95 rokom a nevedel som, napisal som im 5 komentarov k random filmom za 15 minut a dostal som obratom povolene komentovat. mne teda ten test nesadol...
605846
ja si pamatam na moj test, mal som vacsinu otazok ohladom filmov pred 95 rokom a nevedel som, napisal som im 5 komentarov k random filmom za 15 minut a dostal som obratom povolene komentovat. mne teda ten test nesadol...
0 0
reagovat
Nevím no, fakt to bylo primitivní. Dovedu pochopit, že někdo neví, že režisér je Soderbergh. Ale když je ta otázka položená tak, že jako možnosti jsou

A) Soderbergh
B) Fellini
C) Troška

tak fakt nevidím, jak je možný rupnout. Ale možná to dřív opravdu bylo těžší, nechci kecat...
605842
Nevím no, fakt to bylo primitivní. Dovedu pochopit, že někdo neví, že režisér je Soderbergh. Ale když je ta otázka položená tak, že jako možnosti jsou A) Soderbergh B) Fellini C) Troška tak fakt nevidím, jak je možný rupnout. Ale možná to dřív opravdu bylo těžší, nechci kecat...
0 0
reagovat
Na csfd je nejaký test?
605840
Na csfd je nejaký test?
0 0
reagovat

Mildík

Já měl na čsfd dvě registrace a rupnul jsem.......... dvakrát. :D Takže jsem jim musel napsat nějakej ten komentář k jakýmukoliv filmu, abych je přesvědčil, že si registraci zasloužím, či jak to bylo.
605839
Já měl na čsfd dvě registrace a rupnul jsem.......... dvakrát. *:D* Takže jsem jim musel napsat nějakej ten komentář k jakýmukoliv filmu, abych je přesvědčil, že si registraci zasloužím, či jak to bylo.
Mildík
0 0
reagovat
Nevím jak je to teď, ale když jsem ten test dělal před 7 lety tak mi to přišlo v pohodě. A to mi bylo pouhých 15 let tak jsem asi neměl moc znalostí. :D I když Traffic už jsem viděl. 8) A myslím, že jsem tam měl něco o Pánu prstenů.
605838
Nevím jak je to teď, ale když jsem ten test dělal před 7 lety tak mi to přišlo v pohodě. A to mi bylo pouhých 15 let tak jsem asi neměl moc znalostí. *:D* I když Traffic už jsem viděl. *8)* A myslím, že jsem tam měl něco o Pánu prstenů.
0 0
reagovat

Mildík

605837
http://www.reactionface.info/sites/default/files/imagecache/Node_Page/images/127095609349.jpg
Mildík
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se