Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61481 - 61500 Napsat příspěvek
Traffic právě nevím... Ale Pulp Fiction bych věděl... Co se Shining týče, tak se mi vybavil teda Jack Nicolson...

Bude sranda... A nebuďte másla a vyklopte, kdo z vás rupnul... :D
605836
Traffic právě nevím... Ale Pulp Fiction bych věděl... Co se Shining týče, tak se mi vybavil teda Jack Nicolson... Bude sranda... A nebuďte másla a vyklopte, kdo z vás rupnul... *:D*
0 0
reagovat
Já měl myslim jednu otázku na celovečerní debut Eda Wooda... :D

605835
Já měl myslim jednu otázku na celovečerní debut Eda Wooda... *:D*
0 0
reagovat
Mě se tuším kdysi zeptali, kdo hrál hlavní roli v Shining. Nevědět Kurta Russella tak se propadnu studem do země...
605833
Mě se tuším kdysi zeptali, kdo hrál hlavní roli v Shining. Nevědět Kurta Russella tak se propadnu studem do země...
0 0
reagovat

TonyClifton

Kdo režíroval Traffic? To přitvrdili, já měl kdysi, kdo režíroval Pulp Fiction :D
605832
Kdo režíroval Traffic? To přitvrdili, já měl kdysi, kdo režíroval Pulp Fiction *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Ten test byl jednoduchý, ale otázky si už nepamatuji. :D
605831
Ten test byl jednoduchý, ale otázky si už nepamatuji. *:D*
0 0
reagovat
No právě :D
605830
No právě *:D*
0 0
reagovat
Ne prosimtě, já tam měl otázky jako kdo režíroval Trafik - nadvládu gangů atd, při čemž ty další možnosti byly mimo...
605828
Ne prosimtě, já tam měl otázky jako kdo režíroval Trafik - nadvládu gangů atd, při čemž ty další možnosti byly mimo...
0 0
reagovat

Tony

Nevím co čekat, slyšel jsem, že se spíše zaměřuje na starší filmografii a tam budu hořet :)
605824
Nevím co čekat, slyšel jsem, že se spíše zaměřuje na starší filmografii a tam budu hořet *:)*
Tony
0 0
reagovat
Hele, i když si napsal "kalduej", tak přesně jsem věděl, co tím myslíš. :D;)
605819
Hele, i když si napsal "kalduej", tak přesně jsem věděl, co tím myslíš. *:D**;)*
0 0
reagovat
*skladuje*. Bych si mel to rychlopsani vice cist po sobe.. :-/
605818
*skladuje*. Bych si mel to rychlopsani vice cist po sobe.. :-/
0 0
reagovat
Hideo Kojima u něj byl na návštěvě a podle toho jak fotkami spamoval twitter bych řekl, že z toho byl dost na větvi.
605817
Hideo Kojima u něj byl na návštěvě a podle toho jak fotkami spamoval twitter bych řekl, že z toho byl dost na větvi.
0 0
reagovat
Guillermo del Toro a jeho druhy baracek, kde si kalduej svoje hracky link
605816
Guillermo del Toro a jeho druhy baracek, kde si kalduej svoje hracky http://www.youtube.com/watch?v=r0WXqEl846k
0 0
reagovat
Test je za 200 filmů a je lehoučkej, dneska jsem ho zvládnul vyplnit při pobytu na wc a ani jsem nemusel použít Google při nápovědě.
605815
Test je za 200 filmů a je lehoučkej, dneska jsem ho zvládnul vyplnit při pobytu na wc a ani jsem nemusel použít Google při nápovědě.
0 0
reagovat

ČSFD

Také se rozkoukávám a hodnotím filmy ve volných chvilkách...

Nakonec jsem zvolil taktiku, že si tam naházím filmy tady z MZ (velký palec dolů redakci - nereagovali na upozornění nefunkčního zobrazení hodnocení filmů). Takže jedu podle recenzí a házím to do ČSFD... Těch 400 filmů chvíli zabere, ale do konce týdne to bude hotovo... Pak to asi vezmu podle TOP 200 a podle režisérů...

No a testu se bojím jako čert kříže, slyšel jsem, že je docela zabijácký a tak to vidím na FAIL :D

Co se týče nicku, tak jsem (ne)originální...
605814
Také se rozkoukávám a hodnotím filmy ve volných chvilkách... Nakonec jsem zvolil taktiku, že si tam naházím filmy tady z MZ (velký palec dolů redakci - nereagovali na upozornění nefunkčního zobrazení hodnocení filmů). Takže jedu podle recenzí a házím to do ČSFD... Těch 400 filmů chvíli zabere, ale do konce týdne to bude hotovo... Pak to asi vezmu podle TOP 200 a podle režisérů... No a testu se bojím jako čert kříže, slyšel jsem, že je docela zabijácký a tak to vidím na FAIL *:D* Co se týče nicku, tak jsem (ne)originální...
ČSFD
0 0
reagovat

BranoZ

Díky za info :+
605811
Díky za info *:+*
BranoZ
0 0
reagovat
Na ČSFD sú samozrejme evidovaní imf, Mr. Hlad, KarelR, Shushika...
605810
Na ČSFD sú samozrejme evidovaní imf, Mr. Hlad, KarelR, Shushika...
0 0
reagovat

TonyClifton

Já jsem na ČSFD pod svým původním nickem jhr.
605809
Já jsem na ČSFD pod svým původním nickem jhr.
TonyClifton
0 0
reagovat
btw TonyClifton 5* Apokalypsa v Hollywoodu = jsi můj člověk. :+
605808
btw TonyClifton 5* Apokalypsa v Hollywoodu = jsi můj člověk. *:+*
0 0
reagovat
Kdybych někoho zajímal, tak tam jsem taky pod stejnou přezdívkou.
605807
Kdybych někoho zajímal, tak tam jsem taky pod stejnou přezdívkou.
0 0
reagovat
Taky jsem si vás přidal, nick debilní, ale ikonku určitě poznáte...

...občas tam něco ohodnotím, ale diskuze tady jsou imho mnohem přínosnější.
605806
Taky jsem si vás přidal, nick debilní, ale ikonku určitě poznáte... ...občas tam něco ohodnotím, ale diskuze tady jsou imho mnohem přínosnější.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se