Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61421 - 61440 Napsat příspěvek

Joker

Z toho jsem na měkko víc, než z většiny filmových dojáků. :))
606016
Z toho jsem na měkko víc, než z většiny filmových dojáků. *:))*
Joker
0 0
reagovat
Povedená reklama: link
606015
Povedená reklama: http://www.youtube.com/watch?v=dxZu-6jewL4
0 0
reagovat
to som chcel počuť!
606013
to som chcel počuť!
0 0
reagovat

kubqo

Četl jsem v AJ, půlku těch odkazovanejch věcí jsem taky neznal, ale nijak to nevadilo, jelikož to na tom nestojí a nepadá, je to jenom právě ten bonus.
605994
Četl jsem v AJ, půlku těch odkazovanejch věcí jsem taky neznal, ale nijak to nevadilo, jelikož to na tom nestojí a nepadá, je to jenom právě ten bonus.
kubqo
0 0
reagovat
To má Moviezone taky, ne?

605990
To má Moviezone taky, ne?
0 0
reagovat
Nechme stranou tu divočinu se teď děje na DeadlineHollywood. Co mě zaujalo je to, že jednoduchá stránka se třema autorama psaná formou blogu (Ano, pořád mluvím o DeadlineHollywood) má roční obrat 10 milionů dolarů !!!!! link
605989
Nechme stranou tu divočinu se teď děje na DeadlineHollywood. Co mě zaujalo je to, že jednoduchá stránka se třema autorama psaná formou blogu (Ano, pořád mluvím o DeadlineHollywood) má roční obrat 10 milionů dolarů !!!!! http://www.deadline.com/2013/10/fleming-on-deadlines-efforts-to-restore-nikki-finkes-game-changing-writer-voice/#more-620730
0 0
reagovat

scroochy

prave tym si ma trocho odradil. tie odkazy su iba prijemnym bonusom alebo je to na tom postavene? lebo ja z osemdesiatok msm akurat tak nakukanych niekolko filmov. cela vtedajsia herna a hudobna scena ide mimo mna. a cital si to v AJ alebo CZ? ak cz, tak citil si ze by ti tam nieco unikalo?
605988
prave tym si ma trocho odradil. tie odkazy su iba prijemnym bonusom alebo je to na tom postavene? lebo ja z osemdesiatok msm akurat tak nakukanych niekolko filmov. cela vtedajsia herna a hudobna scena ide mimo mna. a cital si to v AJ alebo CZ? ak cz, tak citil si ze by ti tam nieco unikalo?
scroochy
0 0
reagovat

papo/Dwarf

Nice! Pánové, děkuju. Hned bych se odebral do nejbližšího kinosálu.
605971
Nice! Pánové, děkuju. Hned bych se odebral do nejbližšího kinosálu.
papo/Dwarf
0 0
reagovat

kubqo

Já to četl nedávno a je to naprosto super. Jedná se v podstatě o dobrodružný "hledání pokladu", následování nápověd a indícií, akorát je to celý zasazený do pochmurný a ne moc vzdálený budoucnosti, kde většina populace tráví skoro všechen čas ve virtuálním světě typu World of Warcraft/Second Life a je to plný odkazů na 80. léta - filmy, videohry, písničky apod. Rozhodně doporučuju. :+
605966
Já to četl nedávno a je to naprosto super. Jedná se v podstatě o dobrodružný "hledání pokladu", následování nápověd a indícií, akorát je to celý zasazený do pochmurný a ne moc vzdálený budoucnosti, kde většina populace tráví skoro všechen čas ve virtuálním světě typu World of Warcraft/Second Life a je to plný odkazů na 80. léta - filmy, videohry, písničky apod. Rozhodně doporučuju. *:+*
kubqo
0 0
reagovat

Dwarf

:+
605964
*:+*
Dwarf
0 0
reagovat

Trailer cut

Po delsi dobe jsem udelal zase mensi strih filmu, co nas cekaji jeste letos nebo pristi rok. Mrknete A ve Full HD prosim :+
605963
Po delsi dobe jsem udelal zase mensi strih filmu, co nas cekaji jeste letos nebo pristi rok. [link="http://www.youtube.com/watch?v=sczV21vPTYI"]Mrknete[/link] A ve Full HD prosim *:+*
Trailer cut
0 0
reagovat
Čítal niekto Ready Player One od Ernesta Clinea? O čom to je a aké je to?
605956
Čítal niekto Ready Player One od Ernesta Clinea? O čom to je a aké je to?
0 0
reagovat

pepo

-When do we start?
-NOW!!

Skvělé. Se mi chce hned si sednout do kina.
605954
-When do we start? -NOW!! Skvělé. Se mi chce hned si sednout do kina.
pepo
0 0
reagovat
kinopozvánka na november link ;)
605953
kinopozvánka na november http://www.youtube.com/watch?v=3oIVYQVNJ24&feature=youtu.be *;)*
0 0
reagovat

Enslaved

Kdo nehrál na konzolích, tak tohle je nutnost - link :+
605952
Kdo nehrál na konzolích, tak tohle je nutnost - http://store.steampowered.com/app/245280/ *:+*
Enslaved
0 0
reagovat
Podľa všetkého sa to odohráva pred dejom Ságy. Hlavné postavy sú Geralt, Marigold a Yennefer.
Spazz: Sapkowski niekoľkokrát povedal, že hry neberie ako súčasť svojho univerza, takže ak by niekedy napísal pokračovanie, dej hier bude úplne ignorovaný. Čo je na jednej strane škoda, ale na druhej úplne pochopiteľné.
605943
Podľa všetkého sa to odohráva pred dejom Ságy. Hlavné postavy sú Geralt, Marigold a Yennefer. Spazz: Sapkowski niekoľkokrát povedal, že hry neberie ako súčasť svojho univerza, takže ak by niekedy napísal pokračovanie, dej hier bude úplne ignorovaný. Čo je na jednej strane škoda, ale na druhej úplne pochopiteľné.
0 0
reagovat
Toz to je pak o hovne...
605948
Toz to je pak o hovne...
0 0
reagovat
Tak ono to má být bez Geralta, ne?
Meh.
605947
Tak ono to má být bez Geralta, ne? Meh.
0 0
reagovat
Nebude to potom ale popirat dej her? Jako ono je to ve finale asi docela jedno, ale osobne by me trochu mrzelo, kdyby hru ignoroval, zvlast kdyz navazuje primo na sagu
605946
Nebude to potom ale popirat dej her? Jako ono je to ve finale asi docela jedno, ale osobne by me trochu mrzelo, kdyby hru ignoroval, zvlast kdyz navazuje primo na sagu
0 0
reagovat

Macejko

PECKKKAAA, zpráva roku!!!! :+
605945
PECKKKAAA, zpráva roku!!!! *:+*
Macejko
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se