Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 61441 - 61460 Napsat příspěvek

Geralt is back, baby!

Najlepšia fantasy všetkých čias sa konečne dočká pokračovania!!! link
605944
Najlepšia fantasy všetkých čias sa konečne dočká pokračovania!!! http://www.andrzejsapkowski.pl/sezonburz.html
Geralt is back, baby!
0 0
reagovat

Arkham Origins

Někdo se tu nedávno ptal na recenze k třetímu Arkhamu. Nu, první recenze konečně dorazila link
605938
Někdo se tu nedávno ptal na recenze k třetímu Arkhamu. Nu, první recenze konečně dorazila http://www.videogamer.com/reviews/batman_arkham_origins_review.html
Arkham Origins
0 0
reagovat
Keď už Memphis načal tu hudbu. Viete mi poradiť nejaké dobé stránky, ktoré dobre mapujú len britskú hudobnú scénu a nielen to najznámejšie ale aj nejaké tie nenápadné talenty ako Birdy a pod.?

Dík.
605936
Keď už Memphis načal tu hudbu. Viete mi poradiť nejaké dobé stránky, ktoré dobre mapujú len britskú hudobnú scénu a nielen to najznámejšie ale aj nejaké tie nenápadné talenty ako Birdy a pod.? Dík.
0 0
reagovat

Hudební okno

Na dnešní leak Arcade Fire bleskově zareagovali streamem celýho alba na YouTube. The Suburbs je bez debat jedním z nejlepších alb za poslední roky, jestli se mu Reflektor vyrovná ukážou až následující dny, týdny, měsíce, ale nakročeno má rozhodně skvěle. Mimochodem, ten film na pozadí se jmenuje Black Orpheus.

In other news, McCartneyho nový album mě velmi příjemně překvapilo, doporučuju i když jeho starší věci moc nemusíte.

Letošní rok je hudebně hrozně nabitej. :+
605932
Na dnešní leak Arcade Fire bleskově zareagovali streamem celýho alba na [link="http://youtu.be/CBjqUEMlHTY"]YouTube[/link]. The Suburbs je bez debat jedním z nejlepších alb za poslední roky, jestli se mu Reflektor vyrovná ukážou až následující dny, týdny, měsíce, ale nakročeno má rozhodně skvěle. Mimochodem, ten film na pozadí se jmenuje [link="http://www.imdb.com/title/tt0053146/"]Black Orpheus[/link]. In other news, McCartneyho nový album mě velmi příjemně překvapilo, doporučuju i když jeho starší věci moc nemusíte. Letošní rok je hudebně hrozně nabitej. *:+*
Hudební okno
0 0
reagovat
Teaser na teaser X-men :))

BTW... TonyClifton... povedená profilovka :D z té scény dnes umírám :D :+
605926
[link="http://www.youtube.com/watch?v=BJpPXp0pIs8"]Teaser na teaser[/link] X-men *:))* BTW... TonyClifton... povedená profilovka *:D* z té scény dnes umírám *:D* *:+*
0 0
reagovat
To je dočasný, až budu moct rozdávat body, tak to stáhnu. :D
605912
To je dočasný, až budu moct rozdávat body, tak to stáhnu. *:D*
0 0
reagovat
Když jsme tu u těch oblíbených uživatelů... Pokud to správně chápu, tak si můžu někoho přidat do oblíbených, ale to neznamená, že z toho budu mít nějaký prospěch, že... To by daná osoba musela udělat také tak...

A z tohoto pak následně plynou ony body, které jsou rozhodující pří výběrovém řízení na CSFD promítání... A za poslední - listek se dava jenom jeden, ze... Moje plus jednicka by mela smulu?...
605911
Když jsme tu u těch oblíbených uživatelů... Pokud to správně chápu, tak si můžu někoho přidat do oblíbených, ale to neznamená, že z toho budu mít nějaký prospěch, že... To by daná osoba musela udělat také tak... A z tohoto pak následně plynou ony body, které jsou rozhodující pří výběrovém řízení na CSFD promítání... A za poslední - listek se dava jenom jeden, ze... Moje plus jednicka by mela smulu?...
0 0
reagovat

Disketa

Každý máva slabú chvíľku.
Keď bude druhé kolo "nej rivalové" budete uvedení s Tonym ako prví.:D
605909
Každý máva slabú chvíľku. Keď bude druhé kolo "nej rivalové" budete uvedení s Tonym ako prví.*:D*
Disketa
0 0
reagovat
Hm, Tony si mě přidal do oblíbených uživatelů na ČSFD. Přiznám se, že jsem to nečekal. :))
605906
Hm, Tony si mě přidal do oblíbených uživatelů na ČSFD. Přiznám se, že jsem to nečekal. *:))*
0 0
reagovat

Bilbo Motherfucking Baggins!!!

Freeman se nezdá :-D :-D link
605905
Freeman se nezdá :-D :-D https://imgur.com/gallery/5fTUQ
Bilbo Motherfucking Baggins!!!
0 0
reagovat
Btw vzpomínám si že já se tam kdysi registroval vlastně právě kvůli tomu testu - kamarádka mi řekla že existuje nějaké csfd a že je tam filmový test. Já, vyzbrojen znalostmi z několika čísel Premiere a asi roku na TrailerZone si samozřejmě řekl že to musím zkusit a nakonec jsem z něj byl dost zklamán.
605895
Btw vzpomínám si že já se tam kdysi registroval vlastně právě kvůli tomu testu - kamarádka mi řekla že existuje nějaké csfd a že je tam filmový test. Já, vyzbrojen znalostmi z několika čísel Premiere a asi roku na TrailerZone si samozřejmě řekl že to musím zkusit a nakonec jsem z něj byl dost zklamán.
0 0
reagovat
Já se toho testu taky leknul, nakonec to nebylo tak strašné. Nějaké otázky na starší kousky tam pořád jsou a někdy se mi zdálo, že si ze mě někdo střílí, protože takové blbosti nemůže 90% lidí vědět. Pak jsem taky náhodou pár dní před tím něco staršího i nakoukal, takže to taky pomohlo.

Jen teda když čtu, že nešlo kdysi přepínat okno a časový limit byl hodně šibeniční, tak bych se nedivil, kdybych to taky napoprvé nedal.
605894
Já se toho testu taky leknul, nakonec to nebylo tak strašné. Nějaké otázky na starší kousky tam pořád jsou a někdy se mi zdálo, že si ze mě někdo střílí, protože takové blbosti nemůže 90% lidí vědět. Pak jsem taky náhodou pár dní před tím něco staršího i nakoukal, takže to taky pomohlo. Jen teda když čtu, že nešlo kdysi přepínat okno a časový limit byl hodně šibeniční, tak bych se nedivil, kdybych to taky napoprvé nedal.
0 0
reagovat
Csfd what?
605892
Csfd what?
0 0
reagovat
Nigga Turtles aneb predabovaný pôvodný film černochom....a je to super :D
605889
[link="http://www.youtube.com/watch?v=CJspVE355Do&hd=1"]Nigga Turtles[/link] aneb predabovaný pôvodný film černochom....a je to super *:D*
0 0
reagovat
ty vole to ste aké šťastie mali? ja som robil ten test ani nie pred takou dobou (3-4 roky?) a mal som tam otázky na nejakých kameramanov, producentov a filmy z 30-40. rokov, plus ešte časový limit....asi 2 otázky som vedel. tipujem, že dneska by to bolo o moc lepšie ale aj tak by som ho asi rupnul
605882
ty vole to ste aké šťastie mali? ja som robil ten test ani nie pred takou dobou (3-4 roky?) a mal som tam otázky na nejakých kameramanov, producentov a filmy z 30-40. rokov, plus ešte časový limit....asi 2 otázky som vedel. tipujem, že dneska by to bolo o moc lepšie ale aj tak by som ho asi rupnul
0 0
reagovat
Ten test jsem před lety zvládl bez větších problému a tak si také dovolím říct, že je primitivní. Rozhodně to nezabraňuje tomu aby se na ČSFD dostal nějaký naprostý ignorant, tamější diskuze to jasně dokazují a hodnocení některých seriálů a filmů to jen potvrzují. 8)
605881
Ten test jsem před lety zvládl bez větších problému a tak si také dovolím říct, že je primitivní. Rozhodně to nezabraňuje tomu aby se na ČSFD dostal nějaký naprostý ignorant, tamější diskuze to jasně dokazují a hodnocení některých seriálů a filmů to jen potvrzují. *8)*
0 0
reagovat
Já se klidně přiznám. Tenkrát jsem o filmu věděl kulové a hodnotil jsem absolutní nesmysly - do toho časovej limit, nemožnost přepnout okno a nazdar. 2x se nezdařilo a bylo. Dneska mi to samozřejmě přijde úplně primitivní a asi bych ani nepotřeboval ty možnosti. Vyjma toho kritika..toho netuším doposud.
605878
Já se klidně přiznám. Tenkrát jsem o filmu věděl kulové a hodnotil jsem absolutní nesmysly - do toho časovej limit, nemožnost přepnout okno a nazdar. 2x se nezdařilo a bylo. Dneska mi to samozřejmě přijde úplně primitivní a asi bych ani nepotřeboval ty možnosti. Vyjma toho kritika..toho netuším doposud.
0 0
reagovat
Vy tu děláte, jako by ten test byl nějakým ultimátním řešením, které bezchybně odděluje inteligentní diváky od prdících zasíračů, no to je zas lol :D Naprosto všem diskusím a komentářům tam vládnou malá děcka či pseudointelektuální studenti filmu, test netest, ten váš inteligentní člověk se tam v zájmu vlastní hrdosti mezi tyto hlupáčky vůbec nemíchá ?)
605874
Vy tu děláte, jako by ten test byl nějakým ultimátním řešením, které bezchybně odděluje inteligentní diváky od prdících zasíračů, no to je zas lol *:D* Naprosto všem diskusím a komentářům tam vládnou malá děcka či pseudointelektuální studenti filmu, test netest, ten váš inteligentní člověk se tam v zájmu vlastní hrdosti mezi tyto hlupáčky vůbec nemíchá *?)*
0 0
reagovat

Snipsley

Byl tam dost krátkej časovej limit a pamatuju si, že jsem se snažil i něco hledat, ale v podstatě na to nebyl čas.
605872
Byl tam dost krátkej časovej limit a pamatuju si, že jsem se snažil i něco hledat, ale v podstatě na to nebyl čas.
Snipsley
0 0
reagovat
Jo, ten linkovanej test je myslím to, co jsem tehdy dělal, a musím říct, že mi ani dneska, kdy jsem mnohem znalejší než tehdy, nepřijde zrovna nejlehčí. Některý věci jsou přímo sviňárny.

Třeba ten Clooney, u kterýho třeba člověk může vědět, že "jó, ten začínal v nějakým doktorským seriálu", ale oni místo toho, aby dali do možností jen jeden doktorskej, tak tam daj dva zaměnitelný, mezi kterejma nemůže člověk, co je aktivně nesledoval, vidět rozdíl, takže stejně je šance, že odpoví špatně. Stejně tak ten Woo. Místo, aby ty nesprávný odpovědi byly výraznějš "mimo", tak tam daj tři jeho filmy, z toho dva americký, který jsou od sebe jen 3 roky vzdálený.

Podle mě zbytečně záludný to je. Ale jak tu někdo psal, existovala ta alternativa, tak je to fuk.
605871
Jo, ten linkovanej test je myslím to, co jsem tehdy dělal, a musím říct, že mi ani dneska, kdy jsem mnohem znalejší než tehdy, nepřijde zrovna nejlehčí. Některý věci jsou přímo sviňárny. Třeba ten Clooney, u kterýho třeba člověk může vědět, že "jó, ten začínal v nějakým doktorským seriálu", ale oni místo toho, aby dali do možností jen jeden doktorskej, tak tam daj dva zaměnitelný, mezi kterejma nemůže člověk, co je aktivně nesledoval, vidět rozdíl, takže stejně je šance, že odpoví špatně. Stejně tak ten Woo. Místo, aby ty nesprávný odpovědi byly výraznějš "mimo", tak tam daj tři jeho filmy, z toho dva americký, který jsou od sebe jen 3 roky vzdálený. Podle mě zbytečně záludný to je. Ale jak tu někdo psal, existovala ta alternativa, tak je to fuk.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se