Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59901 - 59920 Napsat příspěvek

Clavius

yop posunuli to o rok :-)
610237
yop posunuli to o rok :-)
Clavius
0 0
reagovat
Hmm, tak jsem zvědav, jestli se potvrdí Batfleckovo zranění a zda-li nastane nějaký odklad.

viz zde
610234
Hmm, tak jsem zvědav, jestli se potvrdí Batfleckovo zranění a zda-li nastane nějaký odklad. [link="http://batman-news.com/2014/01/17/rumor-ben-affleck-injures-leg-batman-vs-superman-production-delayed/"]viz zde[/link]
0 0
reagovat

Tony

too long to be good... je to super, ale v pulce uz sem umiral nudou
610229
too long to be good... je to super, ale v pulce uz sem umiral nudou
Tony
0 0
reagovat

OH

No, tak to já i jako fanda sportu tuhle olympiádu zvesela ignoruju a ty politický/nepolitický reakce úplně chápu. Užiji si MS ve fotbale.
610228
No, tak to já i jako fanda sportu tuhle olympiádu zvesela ignoruju a ty politický/nepolitický reakce úplně chápu. Užiji si MS ve fotbale.
OH
0 0
reagovat

popik

Jonah Hill a jeho příhody z práce na Wolf of Wall Street link :D:D:D
610227
Jonah Hill a jeho příhody z práce na Wolf of Wall Street http://www.break.com/video/jonah-hills-epic-airplane-sex-fail-2564380 *:D**:D**:D*
popik
0 0
reagovat

Kostěj

nesouhlasím s tou předlohou - on kolem nepřátel "tančí", a zabíjí je s naprostou lehkostí, zatímco oni ani neví co se děje - tenhle feeling byl v jedničce mnohem silnější - ve dvojce tě v pohodě zabijou dva vojáčci, což je naprosto out-of-character celého zaklínače - v povídkách se on sám jen tak BTW probije celým naštvaným městem až ke starostovi (nebo tak něco - matná vzpomínka na epickou pasáž), ale ve hře jsou dva frantové ohromný problém.
Jako dá se do toho zahrát, dá se to nějak ovládat a hlavně se tam dá dobře taktizovat s těma pastma apod., ale doufám že bude právě combat ve trojce mnohem lepší a hlavně doufám, že dostanu ten "božský" pocit. (monstra můžou být náročné na zabití, ale běžné vojáky by měl zaklínač likvidovat pomalu pohledem.

Tento trailer na trojku je PŘESNĚ TO co jsem si já osobně představoval u čtení knížek.
610226
nesouhlasím s tou předlohou - on kolem nepřátel "tančí", a zabíjí je s naprostou lehkostí, zatímco oni ani neví co se děje - tenhle feeling byl v jedničce mnohem silnější - ve dvojce tě v pohodě zabijou dva vojáčci, což je naprosto out-of-character celého zaklínače - v povídkách se on sám jen tak BTW probije celým naštvaným městem až ke starostovi (nebo tak něco - matná vzpomínka na epickou pasáž), ale ve hře jsou dva frantové ohromný problém. Jako dá se do toho zahrát, dá se to nějak ovládat a hlavně se tam dá dobře taktizovat s těma pastma apod., ale doufám že bude právě combat ve trojce mnohem lepší a hlavně doufám, že dostanu ten "božský" pocit. (monstra můžou být náročné na zabití, ale běžné vojáky by měl zaklínač likvidovat pomalu pohledem. [link="http://www.youtube.com/watch?v=Sr-DKyAVU34"]Tento trailer[/link] na trojku je [b]PŘESNĚ TO co jsem si já osobně představoval u čtení knížek[/b].
Kostěj
0 0
reagovat
link Tohle je výborný, primitivní triky, přitom sakra efektní.
610225
http://www.youtube.com/watch?v=1raUwamzFgg Tohle je výborný, primitivní triky, přitom sakra efektní.
0 0
reagovat
link Tohle je výborný, primitivní triky, přitom sarka efektní.
610224
http://www.youtube.com/watch?v=1raUwamzFgg Tohle je výborný, primitivní triky, přitom sarka efektní.
0 0
reagovat
Kostej: Sak ja nechcem ziadnu rubacku, len mi pride stupidne, ze na tie uniky mas len jednu moznost - kotul, takze ten fight potom vyzera jak hodina telocviku.
610223
Kostej: Sak ja nechcem ziadnu rubacku, len mi pride stupidne, ze na tie uniky mas len jednu moznost - kotul, takze ten fight potom vyzera jak hodina telocviku.
0 0
reagovat

HAL

Pao kai! :) Strašně nedoceněná hra. Tenhle žánr jsem měl fakt rád, škoda, že to nebyla na PC žádná sláva.
610221
Pao kai! *:)* Strašně nedoceněná hra. Tenhle žánr jsem měl fakt rád, škoda, že to nebyla na PC žádná sláva.
HAL
0 0
reagovat

Axis

Z těch starších rubanic jsem hrával kdysi Die by the Sword, což mělo ovládání fakt úchylné (i když kdo se ho naučil se stal smrtící mašinou). Zdaleka nejlepší v žánru je pak imho Dark Messiah of Might and Magic, u kterého už roky marně čekám na pokračování.
610222
Z těch starších rubanic jsem hrával kdysi Die by the Sword, což mělo ovládání fakt úchylné (i když kdo se ho naučil se stal smrtící mašinou). Zdaleka nejlepší v žánru je pak imho Dark Messiah of Might and Magic, u kterého už roky marně čekám na pokračování.
Axis
0 0
reagovat

Blade of Darkness

BTW hrál to tu někdo nebo už jsem tak starej? Jinak mě strašně sral závěrečnej bug který mi to nedovolil dohrát.
610219
BTW hrál to tu někdo nebo už jsem tak starej? Jinak mě strašně sral závěrečnej bug který mi to nedovolil dohrát.
Blade of Darkness
0 0
reagovat

Loki

S tím soubojovým systémem se na začátku pere asi každý, ale pak to přejde. Při druhém průchodu jsem si to pak už vyložene užíval, pokládal pasti atd.

Ten Rebalance mod rozhodně až po prvním projití hry.
610218
S tím soubojovým systémem se na začátku pere asi každý, ale pak to přejde. Při druhém průchodu jsem si to pak už vyložene užíval, pokládal pasti atd. Ten Rebalance mod rozhodně až po prvním projití hry.
Loki
0 0
reagovat

Loki

Jsem na tom úplně stejně, vadilo mě že se nedá pořádně krýt zbraněmi a musí se furt kutálet sem a tam....Zatím u podobných her mě nejvíc vyhovoval styl boje ze straší PC hry Blade of Darkness. Škoda že se při převodu na PC Dark Souls neinspirovalo použitím klávesnice a myši (ovládání kamery gamepadem jsem se nikdy nenaučil). K tomu komba k určitým zbraním. Snad bude Dark Souls 2 v tomhle lepší.
610217
Jsem na tom úplně stejně, vadilo mě že se nedá pořádně krýt zbraněmi a musí se furt kutálet sem a tam....Zatím u podobných her mě nejvíc vyhovoval styl boje ze straší PC hry Blade of Darkness. Škoda že se při převodu na PC Dark Souls neinspirovalo použitím klávesnice a myši (ovládání kamery gamepadem jsem se nikdy nenaučil). K tomu komba k určitým zbraním. Snad bude Dark Souls 2 v tomhle lepší.
Loki
0 0
reagovat

Loki

Boj ve Witcherovi JE hlavně o únicích, parádně to koresponduje i s předlohou. Na masení stovek nepřátel naráz jsou jiný hry, mě to vyhovovalo ;)
Každopádně bych si dovolil doporučit tenhle polooficiální mod. Dělali na něm vývojáři původní hry a údajně pak mají boje větší "flow". Já to ale zatím nezkoušel, s znovuzahráním Zaklínače čekám na plánovanej upgrade HW...
610216
Boj ve Witcherovi JE hlavně o únicích, parádně to koresponduje i s předlohou. Na masení stovek nepřátel naráz jsou jiný hry, mě to vyhovovalo *;)* Každopádně bych si dovolil doporučit tenhle [link="http://redkit.cdprojektred.com/index.php?c=mod&m=show&p=77"]polooficiální mod[/link]. Dělali na něm vývojáři původní hry a údajně pak mají boje větší "flow". Já to ale zatím nezkoušel, s znovuzahráním Zaklínače čekám na plánovanej upgrade HW...
Loki
0 0
reagovat
*prehnal
610215
*prehnal
0 0
reagovat

Witcher 2

Tak som si zacal Witchera 2 (jednotku som hral a parada) a som normalne frustrovany z toho combatu. 90% bojov co som zatial mal, bolo proti viacero protivnikom a jedina ucina taktika je neustale odskakovanie alebo kotule dozadu a pod. Kotul-uder-kotul-kotul-uder-kotul-uder a takto dookola. Boj co v jednotke trval 40 sekund, tu trva snad 5 minut! Dobre to som asi prehral, ale z celeho boja mam len neustale stlacanie medzernika, aby som sa mohol uz po 150 krat odkotulat o meter dozadu. Som jediny koho to tak strasne stve? Uplne mi to berie chut to hrat.
610214
Tak som si zacal Witchera 2 (jednotku som hral a parada) a som normalne frustrovany z toho combatu. 90% bojov co som zatial mal, bolo proti viacero protivnikom a jedina ucina taktika je neustale odskakovanie alebo kotule dozadu a pod. Kotul-uder-kotul-kotul-uder-kotul-uder a takto dookola. Boj co v jednotke trval 40 sekund, tu trva snad 5 minut! Dobre to som asi prehral, ale z celeho boja mam len neustale stlacanie medzernika, aby som sa mohol uz po 150 krat odkotulat o meter dozadu. Som jediny koho to tak strasne stve? Uplne mi to berie chut to hrat.
Witcher 2
0 0
reagovat
Dobrej nápad, uděláme tu z toho pak olympijskou kecárnu. 8)
610203
Dobrej nápad, uděláme tu z toho pak olympijskou kecárnu. *8)*
0 0
reagovat

popik

Jak tam není fotbal, tak s tím tady nevotravujte 8)
610202
Jak tam není fotbal, tak s tím tady nevotravujte *8)*
popik
0 0
reagovat

Alex80

Nevíme. Používáš AdBlock?
610201
Nevíme. Používáš AdBlock?
Alex80
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se