Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59861 - 59880 Napsat příspěvek

Mildík

Nesouhlasím.

Už několikrát tu bylo řečeno (a je to pravda), že legendární karty nejsou všechno. Když se to naučíš hrát a odehraješ dostatečný množství her, tak budeš konkurenceschopnej i jen s kartama, co získáš hraním + craftěním 1-2 legendárek, který se ti hoděj do decku, kterej hraješ. Je ale právě potřeba se soustředit na jednu classu nebo aspoň jeden archetyp (aggro, control apod.), protože jinak budeš potřebovat craftit moc typů karet.

A pokud ti constructed přijde nefér, tak opravdu doporučuju arénu, kde je to jednak fér, jelikož nemá vliv, kolik jsi do hry vrazil, a navíc je to prostě jinej typ hry a třeba pro mě i možná i zábavnější.

Jinak já to hraju asi půl roku a i když jsem koupil asi 70 balíčků, tak na legendárky jsem měl smůlu a získal jsem jich jen pár a ještě to byly ty shitový, takže jsem je nakonec stejně disenchantnul a nakonec jsem si musel vycraftit ty, co jsem potřebovat. Ale i tak mi rozhodně nepřišlo, že bych se nechytal. Běžně jsem se dostával třeba na rank 6 a díky praxi teď v aréně vyhrávám průměrně 7 her a už asi 4x jsem vyhrál 12 her, což je maximum.

Opravdu je to výmluva říct "prohrávám, protože ostatní maj lepší karty" místo toho, aby ses podíval na nějaký guidy, opravdu se zaměřil na jeden deck a prostě trénoval a piloval svůj skill. Všechno má counter, takže když proti tobě hrajou legendárky, tak si prostě do decku přidej silence, big game huntera, dobrý taunty apod. a prostě se přizpůsob nebo hraj nějaký aggro, se kterým je zabiješ ještě než vůbec budou mít manu na drahý legendárky jako Ragnaros, Ysera apod.
614716
Nesouhlasím. Už několikrát tu bylo řečeno (a je to pravda), že legendární karty nejsou všechno. Když se to naučíš hrát a odehraješ dostatečný množství her, tak budeš konkurenceschopnej i jen s kartama, co získáš hraním + craftěním 1-2 legendárek, který se ti hoděj do decku, kterej hraješ. Je ale právě potřeba se soustředit na jednu classu nebo aspoň jeden archetyp (aggro, control apod.), protože jinak budeš potřebovat craftit moc typů karet. A pokud ti constructed přijde nefér, tak opravdu doporučuju arénu, kde je to jednak fér, jelikož nemá vliv, kolik jsi do hry vrazil, a navíc je to prostě jinej typ hry a třeba pro mě i možná i zábavnější. Jinak já to hraju asi půl roku a i když jsem koupil asi 70 balíčků, tak na legendárky jsem měl smůlu a získal jsem jich jen pár a ještě to byly ty shitový, takže jsem je nakonec stejně disenchantnul a nakonec jsem si musel vycraftit ty, co jsem potřebovat. Ale i tak mi rozhodně nepřišlo, že bych se nechytal. Běžně jsem se dostával třeba na rank 6 a díky praxi teď v aréně vyhrávám průměrně 7 her a už asi 4x jsem vyhrál 12 her, což je maximum. Opravdu je to výmluva říct "prohrávám, protože ostatní maj lepší karty" místo toho, aby ses podíval na nějaký guidy, opravdu se zaměřil na jeden deck a prostě trénoval a piloval svůj skill. Všechno má counter, takže když proti tobě hrajou legendárky, tak si prostě do decku přidej silence, big game huntera, dobrý taunty apod. a prostě se přizpůsob nebo hraj nějaký aggro, se kterým je zabiješ ještě než vůbec budou mít manu na drahý legendárky jako Ragnaros, Ysera apod.
Mildík
0 0
reagovat
Trošku upravené TMNT link
614715
Trošku upravené TMNT http://imgur.com/a/0lwLZ
0 0
reagovat
ešte k 1. aprílu, neviem či to tu už bolo, ale pecka :) link
614713
ešte k 1. aprílu, neviem či to tu už bolo, ale pecka :) http://www.kinema.sk/novinka/10600/v-rtvs-sa-v-noci-1-aprila-ratali-ovecky.htm
0 0
reagovat

marian27

" Ale jeden môj kamarát presne preto hru odinštaloval, že hral na nízkom ranku proti súperom čo už mali legendary karty."

Přesně o tom mluvím... Ta hra je nehratelná, když si člověk jen tak chce zahrát... Pohodově, nic vážnýho... V ranked hrách je to do měsíce tak přeplněné, že i nejlepší hráči se budou plácat okolo 15 ranked... A Casual games jsou také přešplněné legendary balíkama...

A všechno bude ještě horší, protože čím déle se ta hra hraje, tak tím více mají hráči karet, tím více se kraftí, tím více legendárek... A pokud si člověk bude chtít jen tak zahrát ze srandy 1-2 hry denně, tak má smůlu, prtože ho to znechutí...

Řešení existuje, otázkou je, za jak dlouho ho Blizzard implementuje...
614712
" Ale jeden môj kamarát presne preto hru odinštaloval, že hral na nízkom ranku proti súperom čo už mali legendary karty." Přesně o tom mluvím... Ta hra je nehratelná, když si člověk jen tak chce zahrát... Pohodově, nic vážnýho... V ranked hrách je to do měsíce tak přeplněné, že i nejlepší hráči se budou plácat okolo 15 ranked... A Casual games jsou také přešplněné legendary balíkama... A všechno bude ještě horší, protože čím déle se ta hra hraje, tak tím více mají hráči karet, tím více se kraftí, tím více legendárek... A pokud si člověk bude chtít jen tak zahrát ze srandy 1-2 hry denně, tak má smůlu, prtože ho to znechutí... Řešení existuje, otázkou je, za jak dlouho ho Blizzard implementuje...
marian27
0 0
reagovat

Mildík

No je pravda že som si ten jeho balík f2p mága spravil a na viac ako na rank 9 sa nedostanem :)
Ale to mi úplne stačí, vždy splním daily quest a hrám hlavne arénu. Začiatky boli ťažké, ale už mávam dostatok zlata. Ale jeden môj kamarát presne preto hru odinštaloval, že hral na nízkom ranku proti súperom čo už mali legendary karty.
614711
No je pravda že som si ten jeho balík f2p mága spravil a na viac ako na rank 9 sa nedostanem *:)* Ale to mi úplne stačí, vždy splním daily quest a hrám hlavne arénu. Začiatky boli ťažké, ale už mávam dostatok zlata. Ale jeden môj kamarát presne preto hru odinštaloval, že hral na nízkom ranku proti súperom čo už mali legendary karty.
Mildík
0 0
reagovat

xxendxx

Kecáš z přežrání...

Ne, fakt nepotřebuju mít všechno nejlepší, nepotřebuju mít všechny karty a už vůbec ne legendárky...

Jen si chci zahrát... To je vše... A to prostě za současnýho nastavení Hearthstone nejde... Takže možná bych to měl změnit na P2P - Pay to play...

Momentálně jsem v ranked 20... Níž už jít nemůžu (i když bych rád), balík mám standartní, nic speciálního, žádná legendárka... A když si chci zahrát, tak mě to i tak hází proti lidem, co mají v balíku 4-5 legendárek... Ale m prohrávat nevadí, ale chci normální vyrovnanej zápas, tudíž někoho s podobným skillem a balíkem jak já... Můžu se snažit sebelíp, ale z 10 her vyhraju 1...

Nemusím hrát ligu, ani nechci... Ale chci si zahrát normálně... A Casual hry? To samé... legendárky v každím balíku... Už ani nepamatuju balík bez legendárky...

A to nemluvím o levelování jednotlivých hrdinů, které je momentálně nemožné na standartní Casual hrách (kde by to měl dělat každej)... Prostě to nejde, člověk nemá odemčené any všechny karty a hodí ho to proti chlápkovi s polovinou golden karet...

Poslední 3 hrdiny sem musel levelovat na Practice proti PC, protože proti živým hráčům to nebyla zábava ani pro jednu stranu...

Jediné co chci od hry, která má být F2P, abych si zahrál... To je vše...
614710
Kecáš z přežrání... Ne, fakt nepotřebuju mít všechno nejlepší, nepotřebuju mít všechny karty a už vůbec ne legendárky... Jen si chci zahrát... To je vše... A to prostě za současnýho nastavení Hearthstone nejde... Takže možná bych to měl změnit na P2P - Pay to play... Momentálně jsem v ranked 20... Níž už jít nemůžu (i když bych rád), balík mám standartní, nic speciálního, žádná legendárka... A když si chci zahrát, tak mě to i tak hází proti lidem, co mají v balíku 4-5 legendárek... Ale m prohrávat nevadí, ale chci normální vyrovnanej zápas, tudíž někoho s podobným skillem a balíkem jak já... Můžu se snažit sebelíp, ale z 10 her vyhraju 1... Nemusím hrát ligu, ani nechci... Ale chci si zahrát normálně... A Casual hry? To samé... legendárky v každím balíku... Už ani nepamatuju balík bez legendárky... A to nemluvím o levelování jednotlivých hrdinů, které je momentálně nemožné na standartní Casual hrách (kde by to měl dělat každej)... Prostě to nejde, člověk nemá odemčené any všechny karty a hodí ho to proti chlápkovi s polovinou golden karet... Poslední 3 hrdiny sem musel levelovat na Practice proti PC, protože proti živým hráčům to nebyla zábava ani pro jednu stranu... Jediné co chci od hry, která má být F2P, abych si zahrál... To je vše...
xxendxx
0 0
reagovat

marian27

Přesně jsem čekal, že se někdo vytasí s Trumpem... :D

Sorry, ale tenhle argument neberu... Ten člověk je v tom profesionál a kouká na něj víc lidí, než na všechny Streamy Doty... Zvou ho na různé soutěže a akce s Hearthstone... (a není nějakým způsobem napojen na Blizzard?)

Prostě člověk, kterej se tím živý... On si založí účet a skočí do arény, kde si střihne 5x za sebou 12-0 a za to má tolik zlata, že se doslova v těch balíkách topí... Předem má rozhodnuto jaký balík postaví, takže všechny ostatní karty (legendary atd) "smázne" aby za to vycraftil jenom ten balík co potřebuje, prostě něco, co bys normálně na svém osobním účtu neudělal...

Tak či onak, ano, teoreticky to je možné, stejně tak jako je teoreticky možné, že se stanu astronautem...
614708
Přesně jsem čekal, že se někdo vytasí s Trumpem... *:D* Sorry, ale tenhle argument neberu... Ten člověk je v tom profesionál a kouká na něj víc lidí, než na všechny Streamy Doty... Zvou ho na různé soutěže a akce s Hearthstone... (a není nějakým způsobem napojen na Blizzard?) Prostě člověk, kterej se tím živý... On si založí účet a skočí do arény, kde si střihne 5x za sebou 12-0 a za to má tolik zlata, že se doslova v těch balíkách topí... Předem má rozhodnuto jaký balík postaví, takže všechny ostatní karty (legendary atd) "smázne" aby za to vycraftil jenom ten balík co potřebuje, prostě něco, co bys normálně na svém osobním účtu neudělal... Tak či onak, ano, teoreticky to je možné, stejně tak jako je teoreticky možné, že se stanu astronautem...
marian27
0 0
reagovat
614707
http://www.czc.cz/czc-cz-zavadi-po-praze-expresni-dopravu-bezpilotnimi-drony/clanek *:D*
0 0
reagovat

Mildík

V Heardstone sa dá dostať do legendary ranku aj bez platenia ako dokázal Trump so svojim f2p Mágom a teraz pred pár dňami aj Šamanom.
Ja som postupným hraním dostal už 5 legendary kariet otváraním balíčkov za víťazstvá v aréne.
614705
V Heardstone sa dá dostať do legendary ranku aj bez platenia ako dokázal Trump so svojim f2p Mágom a teraz pred pár dňami aj Šamanom. Ja som postupným hraním dostal už 5 legendary kariet otváraním balíčkov za víťazstvá v aréne.
Mildík
0 0
reagovat

Gonzi

tak checkuj Guild Wars 2 ;)
614702
tak checkuj Guild Wars 2 *;)*
Gonzi
0 0
reagovat
kecas z hladu :) hearthstone pay to win rozhodne neni... pokud nechces mit vsechny baliky top. 1 legendarku kraftne kazdej debil... pak uz je to jen o uminenym vnitrnim hlasku fracka, kterej rve "ja chci mit nejlepsi vsechno a zadarmo a hned"
614701
kecas z hladu :) hearthstone pay to win rozhodne neni... pokud nechces mit vsechny baliky top. 1 legendarku kraftne kazdej debil... pak uz je to jen o uminenym vnitrnim hlasku fracka, kterej rve "ja chci mit nejlepsi vsechno a zadarmo a hned"
0 0
reagovat
No když už jsme nakousli to P2W... Tak přesně tohle se stalo z Hearthstone... Docela dřív něž jsem čekal... ;)
614695
No když už jsme nakousli to P2W... Tak přesně tohle se stalo z Hearthstone... Docela dřív něž jsem čekal... *;)*
0 0
reagovat
link mmo april joke
614692
http://www.youtube.com/watch?v=w19sqGjmNlY mmo april joke
0 0
reagovat
jestli je to april, tak je to pekne trapny, ale nikde se nenaloaduje videoprehravac...
614691
jestli je to april, tak je to pekne trapny, ale nikde se nenaloaduje videoprehravac...
0 0
reagovat
Kto alebo čo to je?
614684
Kto alebo čo to je?
0 0
reagovat
Kto alebo čo to je?
614683
Kto alebo čo to je?
0 0
reagovat

SteKi

Hraju momentálně dvojku, kde je dost věcí řešenejch jinak, ale pokud si dobře vzpomínám tak humanity nepřidává nic na drop itemů, ale po "reverse hollowing" jsi v lidský podobě, máš větší health a staminu a můžeš povolávat do hry přes summon spoluhráče na pomoc s bossy apod. Hrát offline kvůli invaderům v podstatě nepotřebuješ, protože když jsi ve stavu nemrtvýho, tak tě nemůžou napadnout (tedy může to být i výhodný). Možnost "kindle" ti zvýší počet estus flask z 5 na 10 (a dál na 15 a 20, pokud furt kindluješ). První hodiny jsou bezkonkurenčně nejtěžší, ale po čase si na všechno zvykneš a už tě budou srát jenom bossové :D
614676
Hraju momentálně dvojku, kde je dost věcí řešenejch jinak, ale pokud si dobře vzpomínám tak humanity nepřidává nic na drop itemů, ale po "reverse hollowing" jsi v lidský podobě, máš větší health a staminu a můžeš povolávat do hry přes summon spoluhráče na pomoc s bossy apod. Hrát offline kvůli invaderům v podstatě nepotřebuješ, protože když jsi ve stavu nemrtvýho, tak tě nemůžou napadnout (tedy může to být i výhodný). Možnost "kindle" ti zvýší počet estus flask z 5 na 10 (a dál na 15 a 20, pokud furt kindluješ). První hodiny jsou bezkonkurenčně nejtěžší, ale po čase si na všechno zvykneš a už tě budou srát jenom bossové :D
SteKi
0 0
reagovat

Olac

Ano, Michael Cera.
614674
Ano, Michael Cera.
Olac
0 0
reagovat
Čo aký bol Apríl? Napálil vás niekto?
614672
Čo aký bol Apríl? Napálil vás niekto?
0 0
reagovat

Dark Souls - pomoc

Tak som si to po odskusani piratskej verzie nakoniec kupil. Chapem to spravne, ze to humanity mi prida nejaky bonus na drop itemov? a to je dovod preco ma ostatni hraci zabijaju, lebo ho tak odo mna ziskaju? :( a teda neda sa hrat nejak offline? uz tak je to dost tazke.... nepochopil som co sa stane tym ze obetujem jedno to humanity na tom ohnisku ked dam kindle.
614664
Tak som si to po odskusani piratskej verzie nakoniec kupil. Chapem to spravne, ze to humanity mi prida nejaky bonus na drop itemov? a to je dovod preco ma ostatni hraci zabijaju, lebo ho tak odo mna ziskaju? *:(* a teda neda sa hrat nejak offline? uz tak je to dost tazke.... nepochopil som co sa stane tym ze obetujem jedno to humanity na tom ohnisku ked dam kindle.
Dark Souls - pomoc
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se