Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59921 - 59940 Napsat příspěvek
Já to budu hlas všechno od Cunningham po hokej. :-)
610200
Já to budu hlas všechno od Cunningham po hokej. :-)
0 0
reagovat

Trailery

neviete preco sa nedaju pozret trailery?
610198
neviete preco sa nedaju pozret trailery?
Trailery
0 0
reagovat

sport

to je moje! hokej, biatlon(mužský+ženský) skoky,boby,rýchlokorčulovanie. už aby to tu bolo :D
610197
to je moje! hokej, biatlon(mužský+ženský) skoky,boby,rýchlokorčulovanie. už aby to tu bolo :D
sport
0 0
reagovat
Olympiáda mě taky hodně baví a to různé sporty včetně krasobruslení (ženy na ledě v upnutých trikotech jsou docela sexy ;) ) nebo curlingu, který mě přijde hodně zajímavý.
PS: Taky nechápu proč někdo neustále řeší politické kraviny, Rusko je možná jiné než zbytek Evropy ale pořád je to krásná země plná milých lidí a víc mě nezajímá. 8)
610196
Olympiáda mě taky hodně baví a to různé sporty včetně krasobruslení (ženy na ledě v upnutých trikotech jsou docela sexy *;)* ) nebo curlingu, který mě přijde hodně zajímavý. PS: Taky nechápu proč někdo neustále řeší politické kraviny, Rusko je možná jiné než zbytek Evropy ale pořád je to krásná země plná milých lidí a víc mě nezajímá. *8)*
0 0
reagovat
Jsem hroznej sportovní geek a dokážu prosedět hodiny prakticky u čehokoliv. Během zkouškovýho se dokonce nevyhýbám ani extrémům, jako jsou házená, golf, nebo i to krasobruslení. V průběhu posledních olympiád jsem navíc objevil i kouzlo curlingu nebo ženský lukostřelby. Bohužel letos to asi chca nechca budu muset z časových důvodů omezit, a to radikálně. Vidím to max na naše hokejový zápasy, možná skoky, a maximálně pak budu fandit ještě Gabče a ostatním biatlonistům. A snowboardistkám. A běžcům. Výjimečně kouknu i na nějakej ten sjezd nebo slalom, ale víc už fakt ne. Teda kromě Sáblice... Ale jinak to na vysedávání u televize letos prostě moc nevidim. :-
610195
Jsem hroznej sportovní geek a dokážu prosedět hodiny prakticky u čehokoliv. Během zkouškovýho se dokonce nevyhýbám ani extrémům, jako jsou házená, golf, nebo i to krasobruslení. V průběhu posledních olympiád jsem navíc objevil i kouzlo curlingu nebo ženský lukostřelby. Bohužel letos to asi chca nechca budu muset z časových důvodů omezit, a to radikálně. Vidím to max na naše hokejový zápasy, možná skoky, a maximálně pak budu fandit ještě Gabče a ostatním biatlonistům. A snowboardistkám. A běžcům. Výjimečně kouknu i na nějakej ten sjezd nebo slalom, ale víc už fakt ne. Teda kromě Sáblice... Ale jinak to na vysedávání u televize letos prostě moc nevidim. *:-*
0 0
reagovat
Já se taky na olympiádu rád podívám, sice ne nějako strukturově, ale prostě když bude nuda, tak to zapnu a nechám se překvapit... :)

A sere mě to neustálé tahání politiky do olympiády... Jasně, člověk má určitě nějaký názor, něco se lidem na Rusku nelíbí / líbí... To samé bylo s Pekingem... Ale proč používat Olympiádu jako argument pořád...
610194
Já se taky na olympiádu rád podívám, sice ne nějako strukturově, ale prostě když bude nuda, tak to zapnu a nechám se překvapit... *:)* A sere mě to neustálé tahání politiky do olympiády... Jasně, člověk má určitě nějaký názor, něco se lidem na Rusku nelíbí / líbí... To samé bylo s Pekingem... Ale proč používat Olympiádu jako argument pořád...
0 0
reagovat

popik

to naigoto: běž do pr*ele :D
610192
to naigoto: běž do pr*ele *:D*
popik
0 0
reagovat

naigoto

Nie si sám, ja som olympiádaholik. Kvôli letnej olympiáde si vždy beriem 2 týždne dovolenku. Teraz kvôli zimnej si asi budem kvôli vyťaženosti môcť vziať len týždeň, škoda.8)
610191
Nie si sám, ja som olympiádaholik. Kvôli letnej olympiáde si vždy beriem 2 týždne dovolenku. Teraz kvôli zimnej si asi budem kvôli vyťaženosti môcť vziať len týždeň, škoda.*8)*
naigoto
0 0
reagovat
Hmm, tak to jsem tu asi v menšině, pro mě to bude znamenat dva týdny zevlování v posteli před monitorem a celodenní hltání skoro všech sportů (krasobruslení nechám cílovému publiku disk + popik) ?)
610190
Hmm, tak to jsem tu asi v menšině, pro mě to bude znamenat dva týdny zevlování v posteli před monitorem a celodenní hltání skoro všech sportů (krasobruslení nechám cílovému publiku disk + popik) *?)*
0 0
reagovat

KARLOS

nn, letos se to obrátí, letos budeme právě my moci všem, co se na tu Ruskou olympiádu dívají, nadávat do homofoby podporujících hovad. Ehm, Disku... :D
610189
nn, letos se to obrátí, letos budeme právě my moci všem, co se na tu Ruskou olympiádu dívají, nadávat do homofoby podporujících hovad. Ehm, Disku... *:D*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

Cha, a pak, že jsem sám.
Založíme nějakej klub? :D:D
610188
Cha, a pak, že jsem sám. Založíme nějakej klub? *:D**:D*
KARLOS
0 0
reagovat

KARLOS

vítej do klubu :D I really couldn't care less.
610187
vítej do klubu *:D* I really couldn't care less.
KARLOS
0 0
reagovat
Disku, to máš jedno... Ale pořád :D;):+...

JInak na co se budu dívat já? Na nic, tak jako vždy. A budu se statečně snažit ignorovat všechny, kteří mi budou říkat, že sem nevlastenecký č*rák a hipsterský pózer bez špetky společenské konvence...
610184
Disku, to máš jedno... Ale pořád *:D**;)**:+*... JInak na co se budu dívat já? Na nic, tak jako vždy. A budu se statečně snažit ignorovat všechny, kteří mi budou říkat, že sem nevlastenecký č*rák a hipsterský pózer bez špetky společenské konvence...
0 0
reagovat
Tony má pravdu, není to žádný vtip. Krasobruslení sleduju už pár let a rozhodně je to skvělá podívaná. Krasobruslení je odvětví, kde se sport snoubí s elegancí a je na co koukat. Třeba dneska byl krátký program a Verner měl po dlouhé době dobrou chvilku, zatím třetí místo. :+ Proč máte vlastně problém s tím, že koukám na krasobruslení a proč máte averzi vůči tomuto sportu?
610183
Tony má pravdu, není to žádný vtip. Krasobruslení sleduju už pár let a rozhodně je to skvělá podívaná. Krasobruslení je odvětví, kde se sport snoubí s elegancí a je na co koukat. Třeba dneska byl krátký program a Verner měl po dlouhé době dobrou chvilku, zatím třetí místo. *:+* Proč máte vlastně problém s tím, že koukám na krasobruslení a proč máte averzi vůči tomuto sportu?
0 0
reagovat
:D:+ (bojím se, že to nebyl vtip)
610180
*:D**:+* (bojím se, že to nebyl vtip)
0 0
reagovat
:D, Disku :D:D:D... Ten se povedl.
610178
*:D*, Disku *:D**:D**:D*... Ten se povedl.
0 0
reagovat

JohnyD

Krasobruslení. :)
610177
Krasobruslení. *:)*
JohnyD
0 0
reagovat
Vyzerá to ako sneak peek k novému Pánovi Prsteňov, ale je to iba upútavka na Olympijské hry v Sochi. Skvelá práca BBC! link

Plánujete pozerať niečo mimo hokeja? Ja sa osobne teším na biatlon a snáď Soukálová zavŕší skvelú sezónu, ktorú má rozbehnutú.
610176
Vyzerá to ako sneak peek k novému Pánovi Prsteňov, ale je to iba upútavka na Olympijské hry v Sochi. Skvelá práca BBC! http://www.youtube.com/watch?v=4b9Ji7DvsjU Plánujete pozerať niečo mimo hokeja? Ja sa osobne teším na biatlon a snáď Soukálová zavŕší skvelú sezónu, ktorú má rozbehnutú.
0 0
reagovat
A když už tu postuju Craiga (bude následovat upozornění o spamování diskuzí od Karla, který budu ignorovat a tejden po tom od Civala, po kterém budu brečet) tak ještě nahodím triptych interview s Danielou Ruah, která je u Craiga taky naprosto skvělá link 2010, link 2012, link vyvrcholení 2012
610174
A když už tu postuju Craiga (bude následovat upozornění o spamování diskuzí od Karla, který budu ignorovat a tejden po tom od Civala, po kterém budu brečet) tak ještě nahodím triptych interview s Danielou Ruah, která je u Craiga taky naprosto skvělá http://www.youtube.com/watch?v=Y21Bd5SWSiY 2010, http://www.youtube.com/watch?v=LD-iFlK3pIw 2012, http://www.youtube.com/watch?v=NTb7AoNDmic vyvrcholení 2012
0 0
reagovat
Rozumím tomu, že ne každej je zrovna fanda Craiga Fergusona. Jeho improvizace za každou cenu se ne vždy setkává s pochopením. Pro ostatní jsou tu od začátku do konce naskriptované show Jaye Lena, Kimmela a dalších. Ale jeho rozhovory se sympaťákem Aaronem Eckhartem se musí líbit každému. link 2011 link 2013 link 2014
610173
Rozumím tomu, že ne každej je zrovna fanda Craiga Fergusona. Jeho improvizace za každou cenu se ne vždy setkává s pochopením. Pro ostatní jsou tu od začátku do konce naskriptované show Jaye Lena, Kimmela a dalších. Ale jeho rozhovory se sympaťákem Aaronem Eckhartem se musí líbit každému. http://www.youtube.com/watch?v=ROwO2nnGgcc 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fGjJqz3aMTQ 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ucp3q0HRwUM 2014
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se