Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 59841 - 59860 Napsat příspěvek
Nebo Peter Molyneux, taky taková nicka...
610406
Nebo Peter Molyneux, taky taková nicka...
0 0
reagovat
to se mi libi, jak tu na Vavru vsichni picujou... takovej traged, jit na kickstarter... fuj... asi jako Chris Roberts a Chros Avellone
610405
to se mi libi, jak tu na Vavru vsichni picujou... takovej traged, jit na kickstarter... fuj... asi jako Chris Roberts a Chros Avellone
0 0
reagovat

Q&A

Nevíte někdo, jaký styl písma u titulků používají v Cinema City? Hezky se čtou, tak bych si je chtěl nastavit i na přehrávači v notebooku. Snad nejde o divnou / blbou otázku. :)
610403
Nevíte někdo, jaký styl písma u titulků používají v Cinema City? Hezky se čtou, tak bych si je chtěl nastavit i na přehrávači v notebooku. Snad nejde o divnou / blbou otázku. *:)*
Q&A
0 0
reagovat

TonyClifton + Phil cze

Já doufám že to nějak unesou, je to pro ně hořká pilulka a vcelku chápu proč do toho některá vydavatelství nešla. Jen nechápu proč jít na Kickstarter až teď, kdy už muselo pár lidí ze studia odejít (viz články a diskuze na GAMES), hořko těžko splácanej teaser (sám Vávra říkal že ho dělal ve dvou lidech a ani neměl zvukaře na ty vrány), nevědí zda vydrží další měsíc a k tomu to rozdělení na kapitoly (na další kapitoly HL 2 čekám dodnes). Jakmile bylo jasný, že jednání o dalších penězích a producentovi jsou v prachu tak měli jít hned ven na Kickstarter a začít to pumpovat do lídí horem dolem. Zatím jsem jako potencionální investor dostal nemastnej neslanej teaser, tři obrázky, pár teaserů z vývojového prostředí (bude tam kadibudka), plno keců jaký to bude skvělý že si z toho sedneme na zadel (jeho hořký výlevy na blogu ani neberu v potaz to prostě musel čekat) o příběhu a motivacích hlavní postavy nevím dodnes ani ťuk. A to je málo. Doufám že můj dojem dnes večer vylepší a já jim s klidným srdcem pošlu prachy (možná bych je poslal i tak).

PS: jak se furt mele o Bakalovi tak ten to bral jako finanční investici kdy jim dal jasnej balík peněz a dál se o to nestará, plus víc od něj nedostanou. Takže buď před měsícem v Fight Clubu Vávra kecal, nebo je to celý jinak.
610402
Já doufám že to nějak unesou, je to pro ně hořká pilulka a vcelku chápu proč do toho některá vydavatelství nešla. Jen nechápu proč jít na Kickstarter až teď, kdy už muselo pár lidí ze studia odejít (viz články a diskuze na GAMES), hořko těžko splácanej teaser (sám Vávra říkal že ho dělal ve dvou lidech a ani neměl zvukaře na ty vrány), nevědí zda vydrží další měsíc a k tomu to rozdělení na kapitoly (na další kapitoly HL 2 čekám dodnes). Jakmile bylo jasný, že jednání o dalších penězích a producentovi jsou v prachu tak měli jít hned ven na Kickstarter a začít to pumpovat do lídí horem dolem. Zatím jsem jako potencionální investor dostal nemastnej neslanej teaser, tři obrázky, pár teaserů z vývojového prostředí (bude tam kadibudka), plno keců jaký to bude skvělý že si z toho sedneme na zadel (jeho hořký výlevy na blogu ani neberu v potaz to prostě musel čekat) o příběhu a motivacích hlavní postavy nevím dodnes ani ťuk. A to je málo. Doufám že můj dojem dnes večer vylepší a já jim s klidným srdcem pošlu prachy (možná bych je poslal i tak). PS: jak se furt mele o Bakalovi tak ten to bral jako finanční investici kdy jim dal jasnej balík peněz a dál se o to nestará, plus víc od něj nedostanou. Takže buď před měsícem v Fight Clubu Vávra kecal, nebo je to celý jinak.
TonyClifton + Phil cze
0 0
reagovat

popik

link what does the fox say trochu jinak :D
610399
http://www.youtube.com/watch?v=DFOPUdc4mOI what does the fox say trochu jinak *:D*
popik
0 0
reagovat

Phil_cze

jestli to bude vypadat tak dobře jako na prvním obrázku, tak to můžou prodat podobně jako star citizena - přecejen to není indie splácanec ale AAA hra.
610396
jestli to bude vypadat tak dobře jako na prvním obrázku, tak to můžou prodat podobně jako star citizena - přecejen to není indie splácanec ale AAA hra.
Phil_cze
0 0
reagovat

Axis

Uf, tak to je po těch velkolepejch plánech hořká rána :- Ne, že by na Kickstarteru neměli šanci, ale vzhledem k tomu nedávnýmu přehlcení středověkejch her je dost velká šance, že to nevyjde. Vávra musí shodit hrdost, poslat hratelnej build persónám typu Pewdiepie, nechat jim udělat funky desetiminutový video a pak by to možná mohlo vyjít.
610393
Uf, tak to je po těch velkolepejch plánech hořká rána *:-* Ne, že by na Kickstarteru neměli šanci, ale vzhledem k tomu nedávnýmu přehlcení středověkejch her je dost velká šance, že to nevyjde. Vávra musí shodit hrdost, poslat hratelnej build persónám typu Pewdiepie, nechat jim udělat funky desetiminutový video a pak by to možná mohlo vyjít.
Axis
0 0
reagovat
"Zdeněk Bakala a spol. vnímají Kickstarter jako takový ostrý test, jestli o projekt někdo stojí a zda do něj vložit další finance."

To mi přijde jako legitimní požadavek oproti tomu sypat tam pořád peníze, jelikož si vývojáři řekli o peníze navíc. Logickej krok, závěry bych z toho nevyvozoval.
610392
"Zdeněk Bakala a spol. vnímají Kickstarter jako takový ostrý test, jestli o projekt někdo stojí a zda do něj vložit další finance." To mi přijde jako legitimní požadavek oproti tomu sypat tam pořád peníze, jelikož si vývojáři řekli o peníze navíc. Logickej krok, závěry bych z toho nevyvozoval.
0 0
reagovat

popik

Dneska večer má vyjít trailer? Snad to alespoň trochu navnadí, protože ten teaser byl, přiznejme si to, totálně hnusnej. ?)
610391
Dneska večer má vyjít trailer? Snad to alespoň trochu navnadí, protože ten teaser byl, přiznejme si to, totálně hnusnej. *?)*
popik
0 0
reagovat

Kingdom Come

Tady dády dá a to je konec...teda snad ne. Jen nevím zda mu za ty velkohubý kecy, články jak je skirim dementní a jak oni by to uměli líp, daj lidi vytouženej obulus. Bojím se že tříáčková česká hra je v řiti jak Baťa s dřevákama.
Kingdome Come jde na Kickstarter, jinak...
610389
Tady dády dá a to je konec...teda snad ne. Jen nevím zda mu za ty velkohubý kecy, články jak je skirim dementní a jak oni by to uměli líp, daj lidi vytouženej obulus. Bojím se že tříáčková česká hra je v řiti jak Baťa s dřevákama. [link="http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-21-kingdom-come-bude-shant-500-tisic-dolar-na-kickstarteru-jinak-koni"]Kingdome Come jde na Kickstarter, jinak...[/link]
Kingdom Come
0 0
reagovat
Deponia a/nebo Book of unwritten tales tu nekdo hral?
610388
Deponia a/nebo Book of unwritten tales tu nekdo hral?
0 0
reagovat

Papo and Yo

Potvrdzujem. Tiež som to dohral tento týždeň a instantne som si to zaradil medzi top 5. I keď možno na rôznych ľudí ten príbeh zapôsobí rôzne, s ohľadom na životné skúsenosti. A i ten príbeh toho vývojára na pozadí je impozantný.
610361
Potvrdzujem. Tiež som to dohral tento týždeň a instantne som si to zaradil medzi top 5. I keď možno na rôznych ľudí ten príbeh zapôsobí rôzne, s ohľadom na životné skúsenosti. A i ten príbeh toho vývojára na pozadí je impozantný.
Papo and Yo
0 0
reagovat

Papo and Yo

Tak dohráno, je to krátké, sympatická indie hra, která má v sobě ukrytou větší hloubku než 95% současné herní produkce...

Určitě vyzkoušejte a na HB se dá pořád sehnat za symbolický dolar...
610349
Tak dohráno, je to krátké, sympatická indie hra, která má v sobě ukrytou větší hloubku než 95% současné herní produkce... Určitě vyzkoušejte a na HB se dá pořád sehnat za symbolický dolar...
Papo and Yo
0 0
reagovat

xxendxx

Sorry, zase chyba mimo náš dohled, Kocour to řeší ;)
610345
Sorry, zase chyba mimo náš dohled, Kocour to řeší ;)
xxendxx
0 0
reagovat

Trailery

jsem jedinej, komu nejde nic pustit?

ne, adblock nemam.
610343
jsem jedinej, komu nejde nic pustit? ne, adblock nemam.
Trailery
0 0
reagovat
Já ho teda taky asi minul, takže díky Gorecki :D
610342
Já ho teda taky asi minul, takže díky [b]Gorecki[/b] *:D*
0 0
reagovat
Mam ho asi v slepej skvrne:)
610341
Mam ho asi v slepej skvrne:)
0 0
reagovat
No hlavně ho sem Tony před pár dny linkoval.
610338
No hlavně ho sem Tony před pár dny linkoval.
0 0
reagovat
Na ten moj link neklikajte, obsahuje material uz mozno aj rok stary.
Thanks, Tony! (that was close...)
610336
Na ten moj link neklikajte, obsahuje material uz mozno aj rok stary. Thanks, Tony! (that was close...)
0 0
reagovat

xxendxx

jsem se hluboce urazil :D
610335
jsem se hluboce urazil *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se