Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 56141 - 56160 Napsat příspěvek

speta.jr

10% ze zisku + zafinancování vlastního projektu:)
619397
10% ze zisku + zafinancování vlastního projektu*:)*
speta.jr
0 0
reagovat
tak za chvilku nam urcite oznami Transky 5 (nedivil bych se, kdyby se natacelo zaroven s sestkou) a muzem rozjet tipovacku... kolik mega nasypou Bayovi, aby to dodelal a uplne oddelal? :D
619396
tak za chvilku nam urcite oznami Transky 5 (nedivil bych se, kdyby se natacelo zaroven s sestkou) a muzem rozjet tipovacku... kolik mega nasypou Bayovi, aby to dodelal a uplne oddelal? *:D*
0 0
reagovat

Clavius

Když nic z toho nemáš tak se vyplatí BTA ale ten poslední tier je prostě moc. Plus kdokoliv kdo nezačal tyhle slevy sledovat hodně nedávno, tak už většinu má, jak jsem psal. Je to vidět i tady u lidí, co jsou na Steamu už nějaký ten pátek.

K BTA musíš přihodit ještě $12.50 a za to ty dvě hry koupíš úplně s klidem, nehledě na to, že BTA bylo chvíli i za $5. Než bys dohrál ten zbytek her, tak možná bude ten XCOM i včetně Enemy Within.
619395
Když nic z toho nemáš tak se vyplatí BTA ale ten poslední tier je prostě moc. Plus kdokoliv kdo nezačal tyhle slevy sledovat hodně nedávno, tak už většinu má, jak jsem psal. Je to vidět i tady u lidí, co jsou na Steamu už nějaký ten pátek. K BTA musíš přihodit ještě $12.50 a za to ty dvě hry koupíš úplně s klidem, nehledě na to, že BTA bylo chvíli i za $5. Než bys dohrál ten zbytek her, tak možná bude ten XCOM i včetně Enemy Within.
Clavius
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Tak Driveclub vypadá epicky, o tom žádná, ale nemyslím si, že bych u té hry vydržel víc jak pár hodin.
619394
Tak Driveclub vypadá epicky, o tom žádná, ale nemyslím si, že bych u té hry vydržel víc jak pár hodin.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Bohužel jo....zase na PC se takové hry jako Forza Horizon 1-2, nebo Driveclub nedostanou a staré TDU mě už nebaví. Teď se sice hodně proháním v CARS a Assetu jenže to není to bezstarostné blbnutí, upravování aut atd. Taky jsem hodně propadl Spintires, i na arkádu je to hodně tvrdá hra a její model změn podloží by si měl vzít za vzor budoucí rally sim nebo hry podobné ATX vs. ATV.
619393
Bohužel jo....zase na PC se takové hry jako Forza Horizon 1-2, nebo Driveclub nedostanou a staré TDU mě už nebaví. Teď se sice hodně proháním v CARS a Assetu jenže to není to bezstarostné blbnutí, upravování aut atd. Taky jsem hodně propadl Spintires, i na arkádu je to hodně tvrdá hra a její model změn podloží by si měl vzít za vzor budoucí rally sim nebo hry podobné ATX vs. ATV.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Axis

CREW... Není to náhodou od té jisté firmy, co se tak krásně proslavila kauzami Watch_Dogs a The Division?
619392
CREW... Není to náhodou od té jisté firmy, co se tak krásně proslavila kauzami Watch_Dogs a The Division?
Axis
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Víc nadějí vkládám do CREW, které bude i na PC. PS4 se mi kvůli 5-6 hrám nevyplatí kupovat, i když některý z nich jsou krásný a opravdu bych si je i na gamepadu zahrál.
619391
Víc nadějí vkládám do CREW, které bude i na PC. PS4 se mi kvůli 5-6 hrám nevyplatí kupovat, i když některý z nich jsou krásný a opravdu bych si je i na gamepadu zahrál.
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Když už ty hry...

Ač nejsem milovník závodních her, tak odložený Driveclub, který konečně výjde na PS4 ve mě změnil názor... Naprostá fantazie, i přes nekvalitní youtube HD...
619390
Ač nejsem milovník závodních her, tak odložený Driveclub, který konečně výjde na PS4 ve mě změnil názor... Naprostá [link="https://www.youtube.com/watch?v=aacF0L7L97w"]fantazie[/link], i přes nekvalitní youtube HD...
Když už ty hry...
0 0
reagovat

Vardant

Mít za 20$ - 7.38$ hry jako poslední Bioshock nebo XCOM: EU mi předražený nepřipadá ;)

Já se přiznám, že nic z toho Bundle jsem neměl, XCOM mám na iOS, takže pro mě to byla výborná koupě za ty 4 kila.
619389
Mít za 20$ - 7.38$ hry jako poslední Bioshock nebo XCOM: EU mi předražený nepřipadá *;)* Já se přiznám, že nic z toho Bundle jsem neměl, XCOM mám na iOS, takže pro mě to byla výborná koupě za ty 4 kila.
Vardant
0 0
reagovat
RIP Dejvické divalo, prý po nich zbyla jen Díra u Hanušovic...nebo je to vše jinak :D
619388
[link="https://pbs.twimg.com/media/BsFZjBoCYAA0px0.jpg:large"]RIP Dejvické divalo[/link], prý po nich zbyla jen Díra u Hanušovic...[link="https://twitter.com/martinrychlik/status/486769021174677504"]nebo je to vše jinak[/link] *:D*
0 0
reagovat

kubqo

Donedávna? Mildík spomína, že to je tak už dlhšiu dobu. Je to tak už minimálne od minulého roka.
619387
Donedávna? Mildík spomína, že to je tak už dlhšiu dobu. Je to tak už minimálne od minulého roka.
kubqo
0 0
reagovat

xxendxx

Ako aj Mildík spomínal, donedávna to bolo tak, že aj keď si kúpil len tier 1 v prvom týždni, dostal si tiež bonusové hry
619385
Ako aj Mildík spomínal, donedávna to bolo tak, že aj keď si kúpil len tier 1 v prvom týždni, dostal si tiež bonusové hry
xxendxx
0 0
reagovat

HB 2K

Mně to teda moc nezaujalo, protože už z toho kromě B2 a B:I všechno mám. Předpokládám, že přihodí ještě Borderlands 1/2 a to mám taky.
Ten bundle měl přijít dřív, většina lidí už z toho musí 3/4 mít. A ten poslední tier je předražený.
619384
Mně to teda moc nezaujalo, protože už z toho kromě B2 a B:I všechno mám. Předpokládám, že přihodí ještě Borderlands 1/2 a to mám taky. Ten bundle měl přijít dřív, většina lidí už z toho musí 3/4 mít. A ten poslední tier je předražený.
HB 2K
0 0
reagovat

kubqo

pro slepe je dole pod "zaplatte prumer nebo vic" More games coming soon!
619382
pro slepe je dole pod "zaplatte prumer nebo vic" More games coming soon!
kubqo
0 0
reagovat

HB

Nový humble bundle je pecka a určitě do toho půjdu... A asi i pokořím "average" cenu...

kubqo:
Né, že bych ti chtěl kazit radost, ale když zaplatíš jenom dolar, tak bonusové hry nedostaneš... Dříve to tak bylo, ale už je to poměrně delší dobu, co to změnili...
619381
Nový humble bundle je pecka a určitě do toho půjdu... A asi i pokořím "average" cenu... kubqo: Né, že bych ti chtěl kazit radost, ale když zaplatíš jenom dolar, tak bonusové hry nedostaneš... Dříve to tak bylo, ale už je to poměrně delší dobu, co to změnili...
HB
0 0
reagovat
Pastránovic, taková typická emerická rodinka 8)
619380
[link="http://xgames.espn.go.com/article/11167291/x-games-power-couple-travis-lyn-z-pastrana-exposed-espn-magazine-body-issue"]Pastránovic[/link], taková typická emerická rodinka *8)*
0 0
reagovat
Tak prvni set prej pro Nemce... Uvidime, co druhej.
619379
Tak prvni set prej pro Nemce... Uvidime, co druhej.
0 0
reagovat
Tak Brazilci sympaticky zapnuli a Němci si zahrávají s ohněm. Alespoň to není nuda.
619378
Tak Brazilci sympaticky zapnuli a Němci si zahrávají s ohněm. Alespoň to není nuda.
0 0
reagovat

MS

Stále nemůžu ze tváře shodit přiblblý výtlem, proti německé nadřazenosti si holt FIFA tým neškrtne ?)
619377
Stále nemůžu ze tváře shodit přiblblý výtlem, proti německé nadřazenosti si holt FIFA tým neškrtne *?)*
MS
0 0
reagovat
Tak ja som to chcel strašne kukať a zabudol som na to. Teraz som si pomenul a už 5:0 :o:o:o
619376
Tak ja som to chcel strašne kukať a zabudol som na to. Teraz som si pomenul a už 5:0 *:o**:o**:o*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se