To nepopírám. Jmenovitě jsem se ozval proti školství. Sport už mnohem více zapadá do snadno toxického prostředí (zase takové ty nádechy kultu, kdy sportovci tím žijou). Mě to prostě přijde (abych jen nekopal do církve) jako podivovat se nad tím, že v lékařském prostředí se častěji podvádí... proč asi? Řeším tady jen "podhoubí" pro podobné věci.
Pro učitele matematiky na základní škole je prostě těžší své žáky zneužívat a když to udělá, tak se na to třeba přijde a pochopení od zbytku kolektivu bude pravděpodobně dost malé.
reaguje na:
The Joker
|
reagovat
|

Za necelé dva měsíce mě čeká svátost biřmování (křesťanská dospělost). Nikdy jsem nezalitoval, že jsem katolíkem. I díky papeži Františkovi jsem si mohl před svými přáteli být otevřený a netajit před nimi, kdo jsem. Samozřejmě jako konvertita po třicítce mám k církevní hierarchii velký odstup a nemám problém kritizovat jisté lidi, ale takových je nás daleko více - dávno pryč je doba, kdy pan farář něco řekl a bylo to svaté jak Písmo. Dnes si život bez církve, bez bohoslužby a bez přátel z tohoto prostředí nedokážu představit.