) - nechápu to, protože se "nic neděje", je to zábava/umění a nikomu to neubližuje. Pobuřoval bych se kdyby někdo chodil po ulici a klidně jen plácal ženské po zadku, ale že někdo ve hře/filmu/knize/eposu (prometheus a sup?) prochází něčím drsným mě prostě nechává chladným - je to jen fikce.Gorecki
Tak to beru (a s různým levelem násilí souhlasím), jen mě pak dostává, kolik lidí se tady nad tím pobuřuje pomalu stejně, jak se nad tím bude pobuřovat tv hova (až na to za 5 let narazí
) - nechápu to, protože se "nic neděje", je to zábava/umění a nikomu to neubližuje. Pobuřoval bych se kdyby někdo chodil po ulici a klidně jen plácal ženské po zadku, ale že někdo ve hře/filmu/knize/eposu (prometheus a sup?) prochází něčím drsným mě prostě nechává chladným - je to jen fikce.
) - nechápu to, protože se "nic neděje", je to zábava/umění a nikomu to neubližuje. Pobuřoval bych se kdyby někdo chodil po ulici a klidně jen plácal ženské po zadku, ale že někdo ve hře/filmu/knize/eposu (prometheus a sup?) prochází něčím drsným mě prostě nechává chladným - je to jen fikce.|
reagovat
|

) 2, Postalu. Asi stárnu nebo nevím, ale už jsem měl dost problém s úrovní na ruském letišti v Modern Warfare nebo kde to bylo.