Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 54421 - 54440 Napsat příspěvek

Davies182

Je to k zamysleni, no...
623421
Je to k zamysleni, no...
Davies182
0 0
reagovat
NPH na Oscary... ?)
623419
NPH na Oscary... *?)*
0 0
reagovat

kyller

tak mňa to netrápi ani pri iných veľkých štúdiách ako majú naplánované sequely...
623416
tak mňa to netrápi ani pri iných veľkých štúdiách ako majú naplánované sequely...
kyller
0 0
reagovat

Davies182

Tak to máš pravdu s tým emotikonami. Zabúdam, že som na internete :D
623406
Tak to máš pravdu s tým emotikonami. Zabúdam, že som na internete *:D*
Davies182
0 0
reagovat

Pe7er

Tim to IMO neni. To spíš když si dovolíš nepoužít emotikona, tak se akorát všichni domnívaj, že to do klávesnice bušíš se smrtelně vážnym výrazem, kalachem přes záda a odjištěným granátem.

Viz Ted George a jeho cca dvě miliardy ostatníma nepochopenejch fórků v diskuzích...
623405
Tim to IMO neni. To spíš když si dovolíš nepoužít emotikona, tak se akorát všichni domnívaj, že to do klávesnice bušíš se smrtelně vážnym výrazem, kalachem přes záda a odjištěným granátem. Viz Ted George a jeho cca dvě miliardy ostatníma nepochopenejch fórků v diskuzích...
Pe7er
0 0
reagovat
Človek si tu ani srandu nemôže urobiť, hneď je označený za fanboya...
623403
Človek si tu ani srandu nemôže urobiť, hneď je označený za fanboya...
0 0
reagovat
Zdá sa mi to alebo je tá novinka fakt písaná štýlom "whatever... no one cares" ? :D

Len sa bavím, nebite ma... :D
623402
Zdá sa mi to alebo je tá novinka fakt písaná štýlom "whatever... no one cares" ? *:D* [spoiler]Len sa bavím, nebite ma... *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat

The Joker

Bodaj by to všetko režíroval Snyder, už z princípu, aby ťa to sralo. :))
623401
Bodaj by to všetko režíroval Snyder, už z princípu, aby ťa to sralo. *:))*
The Joker
0 0
reagovat
Máte to o půl hodiny pozdějc, ale zase budete mít hezkej SIGNAL festival. Hluboká omluva... :D link
623400
Máte to o půl hodiny pozdějc, ale zase budete mít hezkej SIGNAL festival. Hluboká omluva... *:D* http://www.moviezone.cz/clanek/27594-zname-oficialni-plan-dc-comicsaren/
0 0
reagovat
Fanboyové toho nejhoršího levelu... A k čemu ti to bude, že článek o DC oznamovačce bude na MZ o 30 minut dřív? Flash bude venku za 4 roky a nemá oznámeného scenáristu ani režiséra, o Ayerově Suicide Squad se psalo už několik dní zpátky a nakonec polovinu z těch filmů bude režírovat Snyder... Bleh.
623399
Fanboyové toho nejhoršího levelu... A k čemu ti to bude, že článek o DC oznamovačce bude na MZ o 30 minut dřív? Flash bude venku za 4 roky a nemá oznámeného scenáristu ani režiséra, o Ayerově Suicide Squad se psalo už několik dní zpátky a nakonec polovinu z těch filmů bude režírovat Snyder... Bleh.
0 0
reagovat
Who the fuck cares? :D
623398
Who the fuck cares? *:D*
0 0
reagovat
Asi tak. Veď sme predsa na MarvelZone. Do rána skôr pribudne 10 noviniek ohľadom obsadzovania Dr. Strangea, než aktuálne oznámenie od DC. :D
623397
Asi tak. Veď sme predsa na MarvelZone. Do rána skôr pribudne 10 noviniek ohľadom obsadzovania Dr. Strangea, než aktuálne oznámenie od DC. *:D*
0 0
reagovat
Ani Star Wars. :D;)
623394
Ani Star Wars. *:D**;)*
0 0
reagovat
Prosím ťa, veď to nie je Marvel.
623391
Prosím ťa, veď to nie je Marvel.
0 0
reagovat

markspuks

Ty články se napíšou blesknutím ruky, což? :))
623390
Ty články se napíšou blesknutím ruky, což? *:))*
markspuks
0 0
reagovat
Inak DC/WB práve oznámili asi 10 filmov.. som zvedavý, kedy si to v redakcii všimnú.
623389
Inak DC/WB práve oznámili asi 10 filmov.. som zvedavý, kedy si to v redakcii všimnú.
0 0
reagovat
Asi tak nějak. Viděl jsem s ním jenom Perks of Being a Wallflower a tohle ho vystihuje dost přesně.
623388
Asi tak nějak. Viděl jsem s ním jenom Perks of Being a Wallflower a tohle ho vystihuje dost přesně.
0 0
reagovat
Vizuálně ho moc na plátně nemusím, ale Ezra Miller je natolik skvělý herec, že by mi nevadil prakticky v jakékoliv castingové comicsové roli, věřím, že by byl skvělý kdekoliv, kam by se nehodil.
623387
Vizuálně ho moc na plátně nemusím, ale Ezra Miller je natolik skvělý herec, že by mi nevadil prakticky v jakékoliv castingové comicsové roli, věřím, že by byl skvělý kdekoliv, kam by se nehodil.
0 0
reagovat

Vardant

Ak nevieš, ako vyzerá komiksový Barry Allen, tak ti to môže pripadať "v pohode".

Ja ako fanúšik predlohy "jdu blejt".
623385
Ak nevieš, ako vyzerá komiksový Barry Allen, tak ti to môže pripadať "v pohode". Ja ako fanúšik predlohy "jdu blejt".
Vardant
0 0
reagovat
Mně ten casting přijde v pohodě :)
623384
Mně ten casting přijde v pohodě *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se