Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 54361 - 54380 Napsat příspěvek
Což je dost zvláštní u ní kritizovat, protože ona je z dnešních áčkových hereček v akci jednoznačně nejlepší.
623564
Což je dost zvláštní u ní kritizovat, protože ona je z dnešních áčkových hereček v akci jednoznačně nejlepší.
0 0
reagovat

Gorecki

tak já nečekám že najdou takovou ženskou (opravdu ne), ale Scarlett je poměrně dost oplácaná a akci jí obecně nežeru (a opakuju že to říkám jako někdo, kdo na ni jinak slintá).
623563
tak já nečekám že najdou takovou ženskou (opravdu ne), ale Scarlett je poměrně dost oplácaná a akci jí obecně nežeru (a opakuju že to říkám jako někdo, kdo na ni jinak slintá).
Gorecki
0 0
reagovat

popik

Viděl někdo Shie u Kimmela, jak okecává ten jeho poslední průser? link Musí se mu nechat, že když se zrovna nechová jak kokot, tak umí bejt i sakra zábavnej :D
623559
Viděl někdo Shie u Kimmela, jak okecává ten jeho poslední průser? http://www.youtube.com/watch?v=jtAkNf_b_TM&list=PLs4hTtftqnlDhtuDiar5Q0G8rtRlbX3BW Musí se mu nechat, že když se zrovna nechová jak kokot, tak umí bejt i sakra zábavnej *:D*
popik
0 0
reagovat
Tiez proti Scarlett nic nemam, hoci by som skor za neokukanejsiu tvar, no kritizovat casting lebo sa malo podoba na manga predobraz, sorry ale LOL:D
623552
Tiez proti Scarlett nic nemam, hoci by som skor za neokukanejsiu tvar, no kritizovat casting lebo sa malo podoba na manga predobraz, sorry ale LOL*:D*
0 0
reagovat
Scarlett je super kočka, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ale ona je na tohle link už trochu (dost) oplácaná. Přecejen, Motoko je vzhledem v podstatě superštíhlá VYSPORTOVANÁ holka (s prsy)
623549
Scarlett je super kočka, ale ať se na mě nikdo nezlobí, ale ona je na tohle http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2013/259/c/b/motoko_kusanagi___the_major_by_madcatstudios-d6mmnm5.jpg už trochu (dost) oplácaná. Přecejen, Motoko je vzhledem v podstatě superštíhlá VYSPORTOVANÁ holka (s prsy)
0 0
reagovat
phe nejaky hatred. ja si pekne jedu minimetro.
623548
phe nejaky hatred. ja si pekne jedu [link="http://dinopoloclub.com/minimetro/"]minimetro[/link].
0 0
reagovat
...a já řikám, když už bílá kůže, Scarlett není špatná volba.
623546
...a já řikám, když už bílá kůže, Scarlett není špatná volba.
0 0
reagovat

Vincent

Ani náhodou! Do určitý doby mě docela brala, ale teď už je přeScarlettováno, tak ať si hraje na Black Widow a na Motoko nesahá....:(
623545
Ani náhodou! Do určitý doby mě docela brala, ale teď už je přeScarlettováno, tak ať si hraje na Black Widow a na Motoko nesahá....*:(*
Vincent
0 0
reagovat
Scarlett v Ghost In The Shell? Why not :)
623542
Scarlett v Ghost In The Shell? [link="http://www.theguardian.com/film/2014/oct/17/casting-conch-scarlett-johansson-set-for-ghost-in-the-shell-remake"]Why not :)[/link]
0 0
reagovat
niečo na odľahčenie link
623541
niečo na odľahčenie https://www.youtube.com/watch?v=UDXUDehUgIQ
0 0
reagovat

popik

Dovolí mu na pokoji jen PS2 už o tom psal i ministrovi že si nemůže zahrát poslední pecky.
Gonzi
Mě to docela překvapilo poslední buildy už jsou docela blbuvzdorný a dle možnosti gold spuštění hry to vypadala že stíhají.
Hatred
Nenapadlo taky někoho, že to vypadá jako když se ráno chystá Lobo do práce a nesedne mu snídaně?
623544
Dovolí mu na pokoji jen PS2 už o tom psal i ministrovi že si nemůže zahrát poslední pecky. [b]Gonzi[/b] Mě to docela překvapilo poslední buildy už jsou docela blbuvzdorný a dle možnosti gold spuštění hry to vypadala že stíhají. [b]Hatred[/b] Nenapadlo taky někoho, že to vypadá jako když se ráno chystá [b]Lobo[/b] do práce a nesedne mu snídaně?
popik
0 0
reagovat
podľa mňa nestihnú ani to jaro 2015...
623540
podľa mňa nestihnú ani to jaro 2015...
0 0
reagovat

popik

Breivik bude z té hry určitě nadšený. ?)
623539
Breivik bude z té hry určitě nadšený. *?)*
popik
0 0
reagovat

Axis

Já to jako backer čekal.
623538
Já to jako backer čekal.
Axis
0 0
reagovat
Tak nám bohužel odsunuli vydání Project C.A.R.S.
Mě to je třeba šumák jelikož jsem backer, ovšem kamarád může vyletět z kůže.
623526
Tak nám bohužel odsunuli vydání [link="http://www.eurogamer.cz/articles/2014-10-17-odklad-project-cars-na-brezen-2015"]Project C.A.R.S. [/link] Mě to je třeba šumák jelikož jsem backer, ovšem kamarád může vyletět z kůže.
0 0
reagovat
Stejně jako Uweho film Rampage. Líbil se mi, dokážu si představit, že spoustě lidem třeba ne, ale když je to jen film, fikce, tak s tím nemám problém. Ti lidé tam doopravdy neumírají. To, že se to ale stalo i v reálu je věc jiná. Kdybych viděl autentické záběry třeba na návratudoreality, tak by mi bylo samozřejmě nevolno a říkal bych si, jak někdo něco takovýho může udělat, ale v sestříhaném filmu s herci vedené režisérem už ne. Ergo všechno je to jen o psychice. ;)
623514
Stejně jako Uweho film Rampage. Líbil se mi, dokážu si představit, že spoustě lidem třeba ne, ale když je to jen film, fikce, tak s tím nemám problém. Ti lidé tam doopravdy neumírají. To, že se to ale stalo i v reálu je věc jiná. Kdybych viděl autentické záběry třeba na návratudoreality, tak by mi bylo samozřejmě nevolno a říkal bych si, jak někdo něco takovýho může udělat, ale v sestříhaném filmu s herci vedené režisérem už ne. Ergo všechno je to jen o psychice. *;)*
0 0
reagovat

SteKi

Teď už tu ale mluvíš o úplně jiném aspektu hry, s daným tématem to nesouvisí.
623515
Teď už tu ale mluvíš o úplně jiném aspektu hry, s daným tématem to nesouvisí.
SteKi
0 0
reagovat

Naigoto

Podla mna nejde o to rozoznavat realitu od hry, ale nepovazujem za zabavne nahanat civilistov a zabijat ich. Akoze co ma ma hnat dopredu? To mam behat za nimi s rotacakom v ruke a hovorit si pri tom, podte sem vy bezbranne kurvy nech vas rozsekam? :D ak by to bola nejaka minihra v ramci "normalneho" pribehu tak ok.
623512
Podla mna nejde o to rozoznavat realitu od hry, ale nepovazujem za zabavne nahanat civilistov a zabijat ich. Akoze co ma ma hnat dopredu? To mam behat za nimi s rotacakom v ruke a hovorit si pri tom, podte sem vy bezbranne kurvy nech vas rozsekam? :D ak by to bola nejaka minihra v ramci "normalneho" pribehu tak ok.
Naigoto
0 0
reagovat

Gorecki

Tak to beru (a s různým levelem násilí souhlasím), jen mě pak dostává, kolik lidí se tady nad tím pobuřuje pomalu stejně, jak se nad tím bude pobuřovat tv hova (až na to za 5 let narazí :D) - nechápu to, protože se "nic neděje", je to zábava/umění a nikomu to neubližuje. Pobuřoval bych se kdyby někdo chodil po ulici a klidně jen plácal ženské po zadku, ale že někdo ve hře/filmu/knize/eposu (prometheus a sup?) prochází něčím drsným mě prostě nechává chladným - je to jen fikce.
623510
Tak to beru (a s různým levelem násilí souhlasím), jen mě pak dostává, kolik lidí se tady nad tím pobuřuje pomalu stejně, jak se nad tím bude pobuřovat tv hova (až na to za 5 let narazí *:D*) - nechápu to, protože se "nic neděje", je to zábava/umění a nikomu to neubližuje. Pobuřoval bych se kdyby někdo chodil po ulici a klidně jen plácal ženské po zadku, ale že někdo ve hře/filmu/knize/eposu (prometheus a sup?) prochází něčím drsným mě prostě nechává chladným - je to jen fikce.
Gorecki
0 0
reagovat

hatred

jsem se na tu ukázku podíval. Poté diskuzi tady jsem čekal, ani nevím co. Nechalo mě to chladným, asi mám teda problémy. Tohle je spíše otázka vkusu než čehokoliv jiného...až bude hra, kde budu někomu trhat nehty, vymlacet zuby kladivem a drtit varlata mezi cihlama tak přijďte 8)
623509
jsem se na tu ukázku podíval. Poté diskuzi tady jsem čekal, ani nevím co. Nechalo mě to chladným, asi mám teda problémy. Tohle je spíše otázka vkusu než čehokoliv jiného...až bude hra, kde budu někomu trhat nehty, vymlacet zuby kladivem a drtit varlata mezi cihlama tak přijďte *8)*
hatred
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se