Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52481 - 52500 Napsat příspěvek
Spíš vtipně s uměleckou licencí, pokud to jde, pokud ne tak nechat původní název. Nikdy jsem nepochopil proč se Die Hard musela počeštit tak aby skoro splývala s jiným filmem. Ten samý problém mám s Inception. Překlad Lucky number Slevin jsem nepochopil...
631825
Spíš vtipně s uměleckou licencí, pokud to jde, pokud ne tak nechat původní název. Nikdy jsem nepochopil proč se Die Hard musela počeštit tak aby skoro splývala s jiným filmem. Ten samý problém mám s Inception. Překlad Lucky number Slevin jsem nepochopil...
0 0
reagovat

České distribuční názvy

Zahraju si na Haika :D Jak jste na tom s překladem názvů filmů mířících do českých kin? Jste pro to překládat spíše doslovně, nebo vtipně s uměleckou licencí? Který překlad vás naposledy pobavil a znechutil?

Já jenom že přeložili Skeleton Twins s Billem Haderem jako Moje ségra má prima bráchu a mě se ten překlad normálně (vzhledem k filmu) líbí :))
631824
Zahraju si na Haika :D Jak jste na tom s překladem názvů filmů mířících do českých kin? Jste pro to překládat spíše doslovně, nebo vtipně s uměleckou licencí? Který překlad vás naposledy pobavil a znechutil? Já jenom že přeložili Skeleton Twins s Billem Haderem jako Moje ségra má prima bráchu a mě se ten překlad normálně (vzhledem k filmu) líbí *:))*
České distribuční názvy
0 0
reagovat

Axis

Však si rozumíme. Taky jsem býval nemocnej, sjížděl to od rána do večera, nejdřív jsem na to koukal pozorně a vnímal to, pak už třeba jen jako kulisu (doteď dělám, když jsem někde delší dobu sám a potřebuju někoho slyšet). Ohledně dabingu, tohle je jedna z těch světlých výjimek, kde mám dabing docela rád ale zase se mi stalo, že jsem to jel v cz a pak se to během páté řady přeplo na orig. a já si toho ani nevšiml. Jak už to mám celé zaryté do hlavy, tak se to překrývá. Point is, Přátele miluju a nechci už o nich slyšet jedno špatný slovo :D
631814
Však si rozumíme. Taky jsem býval nemocnej, sjížděl to od rána do večera, nejdřív jsem na to koukal pozorně a vnímal to, pak už třeba jen jako kulisu (doteď dělám, když jsem někde delší dobu sám a potřebuju někoho slyšet). Ohledně dabingu, tohle je jedna z těch světlých výjimek, kde mám dabing docela rád ale zase se mi stalo, že jsem to jel v cz a pak se to během páté řady přeplo na orig. a já si toho ani nevšiml. Jak už to mám celé zaryté do hlavy, tak se to překrývá. Point is, Přátele miluju a nechci už o nich slyšet jedno špatný slovo *:D*
Axis
0 0
reagovat

Paul Newman

Ten trailer ma dosť navnadil a už som dlho nečítal žiadnu biografiu. O živote Paula viem z nejakých recapov a filmových dokumentov.

Čítal niekto jeho biografiu a vie poradiť, či sa oplatí do toho investovať, alebo si vystačím z tým, čo je dostupné na nete?

631813
Ten trailer ma dosť navnadil a už som dlho nečítal žiadnu biografiu. O živote Paula viem z nejakých recapov a filmových dokumentov. Čítal niekto jeho biografiu a vie poradiť, či sa oplatí do toho investovať, alebo si vystačím z tým, čo je dostupné na nete?
Paul Newman
0 0
reagovat

do_Od

V orig. jsem je jel taky, když jsem si dělal iluze o tom, jak mi zlepší angličtinu. Spíš jsem to myslel tak, že jsem je v pěti dnech sjel komplet. Normálně po menších dávkách by mě to tolik netrklo. BTW Rachel má hroznej hlas v porovnání s českým dabingem.
631812
V orig. jsem je jel taky, když jsem si dělal iluze o tom, jak mi zlepší angličtinu. Spíš jsem to myslel tak, že jsem je v pěti dnech sjel komplet. Normálně po menších dávkách by mě to tolik netrklo. BTW Rachel má hroznej hlas v porovnání s českým dabingem.
do_Od
0 0
reagovat

Axis

Done. Asi už tak 10x :D dokonce jak v orig. tak s dabingem. Možná máš pravdu ale já je nedokážu objektivně posoudit. Na to je až příliš miluju.
631811
Done. Asi už tak 10x *:D* dokonce jak v orig. tak s dabingem. Možná máš pravdu ale já je nedokážu objektivně posoudit. Na to je až příliš miluju.
Axis
0 0
reagovat
Existuje zhruba tak 5 životních aspektů Paula Newmana, podle kterých by se dal natočit neskutečnej dokument, to byl člověk s velkým Č!
631809
Existuje zhruba tak 5 životních aspektů Paula Newmana, podle kterých by se dal natočit neskutečnej dokument, to byl člověk s velkým Č!
0 0
reagovat

JohnyD

No problemo, teď už si jen konečně pořídit tu novou klávesnici, jinak z mých příspěvků do diskuze vypadám jak pako. :)
do_Od
Kdybys je sjel pohromadě jako já, tak bys taky koukal s otevřenou pusou jak se to mění. Poslední dvě série jsou utrpení.
631800
No problemo, teď už si jen konečně pořídit tu novou klávesnici, jinak z mých příspěvků do diskuze vypadám jak pako. *:)* [b]do_Od[/b] Kdybys je sjel pohromadě jako já, tak bys taky koukal s otevřenou pusou jak se to mění. Poslední dvě série jsou utrpení.
JohnyD
0 0
reagovat

Axis

:+

Útočím na imfa, ať k tomu sepíše něco hezkýho :)
631801
*:+* Útočím na imfa, ať k tomu sepíše něco hezkýho :)
Axis
0 0
reagovat

Axis

Whaaaaaat. Přátelé jsou prosím geniální od začátku až do konce, tam není slabá řada natož moment. 8)
631798
Whaaaaaat. Přátelé jsou prosím geniální od začátku až do konce, tam není slabá řada natož moment. *8)*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Dík za toho Paula :+
631797
Dík za toho Paula *:+*
Axis
0 0
reagovat

Winning: The Racing Life of Paul Newman

Tedy trochu mi tu chybí trailer na závodní život Paula Newmana. Vím že dokumnety moc nemusíte, ale tady bych přidal vyjímku.
Davies182
Za dobu nemoci jsem z novejch věcí viděl jen Voices, nový díly TBBT (solidně nic moc...), noppvá díly Dvou Socek a právě první díly Daredevila. Jinak jsem zkouknul celý Přátele (když je Vám blbě tak je dobrý mít kolem sebe maximálně nějekou kulisu) a zíral jsem jak se kolem šestý serie celej seriál změní v ultra hroznou a nevtipnou konverzačku na tři témata. Teorie k tomuhle osudu míří mílovými kroky.
631794
Tedy trochu mi tu chybí trailer na závodní život [link="https://youtu.be/4Szj0gCkFuk"]Paula Newmana[/link]. Vím že dokumnety moc nemusíte, ale tady bych přidal vyjímku. [b]Davies182[/b] Za dobu nemoci jsem z novejch věcí viděl jen Voices, nový díly TBBT (solidně nic moc...), noppvá díly Dvou Socek a právě první díly Daredevila. Jinak jsem zkouknul celý Přátele (když je Vám blbě tak je dobrý mít kolem sebe maximálně nějekou kulisu) a zíral jsem jak se kolem šestý serie celej seriál změní v ultra hroznou a nevtipnou konverzačku na tři témata. Teorie k tomuhle osudu míří mílovými kroky.
Winning: The Racing Life of Paul Newman
0 0
reagovat
jj Daredevila všichni povinně ?), já kvůli němu odložil tunu pravidelnejch týdenních věcí, nejvíc mě ovšem kakaj Vikingové a suprový Banished.
631793
jj Daredevila všichni povinně *?)*, já kvůli němu odložil tunu pravidelnejch týdenních věcí, nejvíc mě ovšem kakaj Vikingové a suprový Banished.
0 0
reagovat

Davies182

Ale jo pivko si dám rád, ale na GoT asi nejsem nejlepší spolustolovník.
do_Od
Přesně tak, budu rád alespoň za právníka se stylovýma brejlema.
631792
Ale jo pivko si dám rád, ale na GoT asi nejsem nejlepší spolustolovník. [b]do_Od[/b] Přesně tak, budu rád alespoň za právníka se stylovýma brejlema.
Davies182
0 0
reagovat

davies

hele tak já můžu :) jsem do půl osmé v práci ale pak s radostí dorazím, snad už budu mít tou dobou dokoukanýho aspoň toho Daredevila :D
631788
hele tak já můžu *:)* jsem do půl osmé v práci ale pak s radostí dorazím, snad už budu mít tou dobou dokoukanýho aspoň toho Daredevila *:D*
davies
0 0
reagovat

NÁHLÝ PRAŽSKÝ MINISRAZ VE ČT

Zdravim zdravý jádro MZ a nabádám: jdeme ve čtvrtek se Spoonerem do Jedový chýše na Plzničku, rozebrat leak Hry o trůny, Saula a výbornýho Daredevila - mimojiné. Nechtěl by se někdo takhle na rychlovku závazně připojit? Rezervačku na šestou budu dělat v pondělí večer, tak do tý doby pište, třeba Axis je myslím jasnej, ne, pokud už teda nebude marodit??
631772
Zdravim zdravý jádro MZ a nabádám: jdeme ve čtvrtek se Spoonerem do Jedový chýše na Plzničku, rozebrat leak Hry o trůny, Saula a výbornýho Daredevila - mimojiné. Nechtěl by se někdo takhle na rychlovku závazně připojit? Rezervačku na šestou budu dělat v pondělí večer, tak do tý doby pište, třeba Axis je myslím jasnej, ne, pokud už teda nebude marodit??
NÁHLÝ PRAŽSKÝ MINISRAZ VE ČT
0 0
reagovat
Leopardí trenky jsou uber.
631769
Leopardí trenky jsou uber.
0 0
reagovat
Hlavně že imf vždycky dělal ze Stathama super-britského-drsňáka... link
631767
Hlavně že imf vždycky dělal ze Stathama super-britského-drsňáka... http://www.youtube.com/watch?v=uWu3JqLMImY&feature=youtu.be
0 0
reagovat

walking with the enemy

dobrý den, prosím vás jde někde shlédnout tento film nebo jej stáhnout? i s titulky? děkuji
631739
dobrý den, prosím vás jde někde shlédnout tento film nebo jej stáhnout? i s titulky? děkuji
walking with the enemy
0 0
reagovat

Axis

Zatiaľ to neponáhľa, ak by som to časom nezohnal ozvem sa ti. Vďaka :)

(=LIFTY=)
Ja som z kvality našich knižníc už dlho sklamaný, tak som si nerobil nádeje a aj ten prvý diel som tam našiel iba náhodou.
S češtinou nikdy nebol problém a elektronickú alternativu poriešim možno potom.
631735
Zatiaľ to neponáhľa, ak by som to časom nezohnal ozvem sa ti. Vďaka :) [b](=LIFTY=)[/b] Ja som z kvality našich knižníc už dlho sklamaný, tak som si nerobil nádeje a aj ten prvý diel som tam našiel iba náhodou. S češtinou nikdy nebol problém a elektronickú alternativu poriešim možno potom.
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se