Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52461 - 52480 Napsat příspěvek
631861
[link="http://comicbook.com/2015/04/13/olivia-munn-cast-as-psylocke-in-x-men-apocalypse/"]Tohle je real? Olivia Munn jako Psylocke? Fuck yeah![/link]
0 0
reagovat
naigoto: Gone girl byla REDka Dragon, že jo? Jinak Fincher posílal do kin 4K kopie od doby, kdy přešel na RED, takže už i Dívka a Síť... Jen se k nám ty kopie tak nějak nedostaly...
8K mi fakt, ale fakt přijde už nadbytečné. Těch 5K chápu, tak to smysl dává, 6K no nevim... Ono jak je třeba krásně vidět na té Alexe, o rozlišení je to ve výsledku až na "posledním" místě a třeba minulý rok byl Alexa/RED/Sony F65 v poměru 60/35/5 (pokud si to dobře pamatuju) a to o mnohém svědčí taky.
631855
naigoto: Gone girl byla REDka Dragon, že jo? Jinak Fincher posílal do kin 4K kopie od doby, kdy přešel na RED, takže už i Dívka a Síť... Jen se k nám ty kopie tak nějak nedostaly... 8K mi fakt, ale fakt přijde už nadbytečné. Těch 5K chápu, tak to smysl dává, 6K no nevim... Ono jak je třeba krásně vidět na té Alexe, o rozlišení je to ve výsledku až na "posledním" místě a třeba minulý rok byl Alexa/RED/Sony F65 v poměru 60/35/5 (pokud si to dobře pamatuju) a to o mnohém svědčí taky.
0 0
reagovat
631854
[link="https://soundcloud.com/amishrecords/mdwinell-ascend"]m dwinell - ascend[/link].
0 0
reagovat

KARLOS

Jasně že je 8k zatím zbytečný, maximálně dneska použitelný jen pro postprodukční úpravu tak jako 6k, zmínil jsem to proto, že je toto rozlišení jakýsi holy grail, který je konečně tu.

Zvětšování čipu taky fandím, obraz z té nové 65mm Arri musí být naprostá fantazie.

Fincher byl zmíněn jen tak, o jeho plánech nic netuším. Na hfr to nevidím, ale fakt bych se nedivil, kdyby jeho další film v tom 8k produkován fakt byl a následoval tak Gone Girl :)
631849
Jasně že je 8k zatím zbytečný, maximálně dneska použitelný jen pro postprodukční úpravu tak jako 6k, zmínil jsem to proto, že je toto rozlišení jakýsi holy grail, který je konečně tu. Zvětšování čipu taky fandím, obraz z té nové 65mm Arri musí být naprostá fantazie. Fincher byl zmíněn jen tak, o jeho plánech nic netuším. Na hfr to nevidím, ale fakt bych se nedivil, kdyby jeho další film v tom 8k produkován fakt byl a následoval tak Gone Girl *:)*
KARLOS
0 0
reagovat
631848
[link="https://youtu.be/RmIC9pQ80Fk"]8,5[/link]
0 0
reagovat

Pokud Fincher a 60fps

tak se těším jak malé děcko na lízátko.
631846
tak se těším jak malé děcko na lízátko.
Pokud Fincher a 60fps
0 0
reagovat
naigoto: Až na to, že maximální dostupná kopie bude jen to 4Kčko a ve většině ani to ne... 60fps na profi kamery je standart, žejo a VV senzon, což je vlastně rozměrově fotografický FullFrame, bude znamenat, že to bude ještě čistší a pro většinu klasických diváků i digitálnější look...
Ale je pravda, že se to čte hezky, osobně mě nejvíc překvapilo, že se pustili do zvětšování čipu, což by mohlo znamenat i mnohem větnější (neutrálnější) barvy a mohli by v tomto ohledu dohnat tři a půl roku starou Alexu...

ps: Sem líný tohledat - Fincher fakt bude točit na 60fps, nebo je to jen zmíněno v souvislosti se samotnou kamerou?
631845
naigoto: Až na to, že maximální dostupná kopie bude jen to 4Kčko a ve většině ani to ne... 60fps na profi kamery je standart, žejo a VV senzon, což je vlastně rozměrově fotografický FullFrame, bude znamenat, že to bude ještě čistší a pro většinu klasických diváků i digitálnější look... Ale je pravda, že se to čte hezky, osobně mě nejvíc překvapilo, že se pustili do zvětšování čipu, což by mohlo znamenat i mnohem větnější (neutrálnější) barvy a mohli by v tomto ohledu dohnat tři a půl roku starou Alexu... ps: Sem líný tohledat - Fincher fakt bude točit na 60fps, nebo je to jen zmíněno v souvislosti se samotnou kamerou?
0 0
reagovat
Koukám že Paul byl pro MZ až moc velkej bourák, nebo jeho trailer i se suprovým popiskem zmizel v Matrixu.
631844
Koukám že Paul byl pro MZ až moc velkej bourák, nebo jeho trailer i se suprovým popiskem zmizel v Matrixu.
0 0
reagovat

David Fincher: Heavy breathing

RED 8k (8192 x 4320, 60fps) Vista Vision senzor :+ Na tenhle geekgasm jsem čekal víc než dekádu :)
631842
RED 8k (8192 x 4320, 60fps) Vista Vision senzor *:+* Na tenhle geekgasm jsem čekal víc než dekádu *:)*
David Fincher: Heavy breathing
0 0
reagovat
Jo tak ono to tam je, jenom to přesunuli, tak nic. :D
631836
Jo tak ono to tam je, jenom to přesunuli, tak nic. *:D*
0 0
reagovat

Tony

Děkuju za bod na CSFD :D
631835
Děkuju za bod na CSFD *:D*
Tony
0 0
reagovat

Český názvy

Prioritou číslo jedna je vždycky to, aby se název podobal jinýmu filmu, kterej lidi znaj. True story :)
631834
Prioritou číslo jedna je vždycky to, aby se název podobal jinýmu filmu, kterej lidi znaj. True story :)
Český názvy
0 0
reagovat
Obyčejná mikina s logem BBT za litr? cmon..... :D

Spíš nějak poštelovali na csfd oblíbené uživatele, tj. momentálně nevidím kdo mne má v oblíbených, teda ne že by mi na tom při mých 6 věrných, který jsem si tu musel nadvakrát vybrečet v diskuzi, záleželo. :D
631833
Obyčejná mikina s logem BBT za litr? cmon..... *:D* Spíš nějak poštelovali na csfd oblíbené uživatele, tj. momentálně nevidím kdo mne má v oblíbených, teda ne že by mi na tom při mých 6 věrných, který jsem si tu musel nadvakrát vybrečet v diskuzi, záleželo. *:D*
0 0
reagovat

Clavius

Já bral taky dvě a podle mě je to úspěch.
631832
Já bral taky dvě a podle mě je to úspěch.
Clavius
0 0
reagovat

Axis

Jo, taky jsem jedno dal bráchovi a jedno taťkovi, který to má jako top triko na doma 8)
631831
Jo, taky jsem jedno dal bráchovi a jedno taťkovi, který to má jako top triko na doma *8)*
Axis
0 0
reagovat

Clavius

Což nechápu, 3 kila za triko jsou pakatel, druhý jsem koupil bráchovi a chrochtal si blahem.
631830
Což nechápu, 3 kila za triko jsou pakatel, druhý jsem koupil bráchovi a chrochtal si blahem.
Clavius
0 0
reagovat

Axis

Ten Geakshop, Gbakshop, Gookshop, Gbdkshop ma fakt "vydarene" logo8):-
631829
Ten Geakshop, Gbakshop, Gookshop, Gbdkshop ma fakt "vydarene" logo*8)**:-*
Axis
0 0
reagovat

Axis

Proti nemám nic, ale vzhledem k tomu, že se našlo dost rejpalů k tričku za 300 Kč, tak bych se nedivil, že by se vůbec o eshopu uvažovalo.

Redakce
Kolik se vůbec prodalo triček? Pokud to není nějak tajné ;)
631828
Proti nemám nic, ale vzhledem k tomu, že se našlo dost rejpalů k tričku za 300 Kč, tak bych se nedivil, že by se vůbec o eshopu uvažovalo. [b]Redakce[/b] Kolik se vůbec prodalo triček? Pokud to není nějak tajné *;)*
Axis
0 0
reagovat
BTW CSFD rozjelo prapodivnej eshop, kterej nakonec odkazuje na ještě prapodivnější geek-shop...pfff. Nemělo by MZ začít prodávat pánve ve stylu: "Uzemněte vlezlého Marvel fandu platinovou pánví od Moviezone, výsledky zaručeny!" (Všechny postavy v této reklamě jsou fiktivní, jakákoliv shoda je....a dál to znáte) 8)
631827
BTW CSFD rozjelo [link="http://geekshop.cz/products/kalendar-csfd-2015/"]prapodivnej eshop[/link], kterej nakonec odkazuje na ještě prapodivnější geek-shop...pfff. Nemělo by MZ začít prodávat pánve ve stylu: "Uzemněte vlezlého Marvel fandu platinovou pánví od Moviezone, výsledky zaručeny!" (Všechny postavy v této reklamě jsou fiktivní, jakákoliv shoda je....a dál to znáte) *8)*
0 0
reagovat

názvy

Umělecká licence, pokud to je umělecká licence, pokud to souvisí s myšlenkou původního názvu, či filmem, je to nějak kreativní atd. atp...
Bohužel praxe je "plakátově atraktivní" a to mi pak vadí (to splývání smrtonosné zbraně a pasti podle mě byl záměr). Navíc i umělecká licence pak generuje pecky tohoto typu:
Rivals = Krevní pouta
Rush = Rivalové
Nemluvě o celé ong-bak situaci :D
Ve výsledku tedy jednoznačně preferuju originál, nebo jeho skoro přímý překlad.
631826
Umělecká licence, pokud to je umělecká licence, pokud to souvisí s myšlenkou původního názvu, či filmem, je to nějak kreativní atd. atp... Bohužel praxe je "plakátově atraktivní" a to mi pak vadí (to splývání smrtonosné zbraně a pasti podle mě byl záměr). Navíc i umělecká licence pak generuje pecky tohoto typu: Rivals = Krevní pouta Rush = Rivalové Nemluvě o celé ong-bak situaci *:D* Ve výsledku tedy jednoznačně preferuju originál, nebo jeho skoro přímý překlad.
názvy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se