|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 52041 - 52060
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2602
- 2603
- 2604
- .
- 7221
- 7222
Je to fajn, ale riziko, že tam našinec hned na začátek schytá trojboj 50SoG, Mimoňů a Fanfourstick je podle mě příliš velký... 

|
reagovat
|
KARLOS
Řikal jsem si, kdy to konečně obnoví, když Cinema City s tim konceptem navždy zametlo 

|
reagovat
|
Nikdy jsem si nevšiml, že jeden z mých nejoblíbenějších herců hrál v jedné z nejlepších komedií
|
reagovat
|
Ale to právě že nemám, jen si stěžuji ;), že to všechno všichni perou na jeden weekend… :D
|
reagovat
|
Karlos: Jestli máš dilema, na kterou akci zajít, tak... shame on you!
Možná kdyby tam promítali Sicario... 
Možná kdyby tam promítali Sicario... 
|
reagovat
|
Premiere Cinemas chystá Filmovou noc, což je hrozně super. Blbý je, že připadá na večer před akcí MZ. A aby toho nebylo málo, týden na to je obnovená prvních dvou Návratů do budoucnosti.
Jestli někdo vymyslí, jak krást čas, pak prosím do vzkazníku podrobný návod...
Jestli někdo vymyslí, jak krást čas, pak prosím do vzkazníku podrobný návod...
|
reagovat
|
Zase jedna reklama s tématikou Star Wars. Dva tátové krmí svého synka a soutěží o to, kdo je lepší Darth Vader. Milé. 

|
reagovat
|
ty drobný nepřesnosti by šlo vyčistit, nechali je tam, protože to tomu dává přesvědčivej, osobní výraz. Duet by se asi úplně nehodil k tý "cool v plotě" atmosféře. Poprvý mi taky vadilo, že tam není větší vrchol, ale to je přesně to co se mi na tom podruhý líbilo. Je to vlastně jenom taková písnička 

|
reagovat
|
btw bond song
mě přijde sice působivé, že zpívá solidně i dole i nahoře (byť bych řekl že nahoře s tím už celkem zápasí), ale ve výsledku to mohl být luxusní duet, kdy ve společných částech by to pak nabíralo na intenzitě. Takhle je to "gimmick" kdy prostě nevidím přidanou hodnotu. Kdyby do toho nějak postupně přecházel nebo tak něco tak neřeknu, ale on víceméně celou dobu jen přepíná na "ženský hlas", ve kterém to místy zní až falešně.
|
reagovat
|
btw se ten klip pro diskuzi mohl v klidu dát do trailerového pásu na FP...
|
reagovat
|
ještě bond song
jsem psal něco jako, že to není tak zlý nebejt zpěvu... Teď jsem si to pustil podruhý a beru zpět.
Je to prostě pecka. Fakt.
Je to prostě pecka. Fakt.
|
reagovat
|
Axis
Tak to je šok: ten původní videoklip je "nazpívanej" skoro úplně stejně 
!?!

!?!|
reagovat
|
A nejen to... jako asi ze mě bude mluvit fnaoušek, ale zmiňované Help, Am.krása a RR na samostatný poslech fungují výborně a hlavně The Adjustment Bureau a Mariňák jsou věci, co k práci můžu pustit kdykoliv a hezky to při nich odsýlá...
Osobně si pak nedokážu představit, že by se někomu nelíbily Road to Perdition, Angelss in Amerika a hlavně Příhody...
Osobně si pak nedokážu představit, že by se někomu nelíbily Road to Perdition, Angelss in Amerika a hlavně Příhody...
|
reagovat
|
Memphis
Tak já nevím, třeba Shawshank, Finding Nemo, Cinderella Man, Wall-E, Revoloutionary Road, The Adjustment Bureau, The Help a Side Effects jsou docela skvělý věci na poslech.
Určitě nesednou každýmu, ale zrovna The Help a Revolutionary Road jsou pecky, u kterých si neumím představit, že by se někomu nelíbily.
Určitě nesednou každýmu, ale zrovna The Help a Revolutionary Road jsou pecky, u kterých si neumím představit, že by se někomu nelíbily.
|
reagovat
|
Disk
Ještě jinak. Mě je ve výsledku jedno, kdo hudbu skládá, ale když je výsledkem podprůměrnej soundtrack od skladatele, kterej zní, jako že ho to vlastně nebaví, tak mě to trošku mrzí.
Newmanovi zásluhy nepopírám, i když v jeho diskografii bych nenašel asi nic, co bych si chtěl pravidelně pouštět. Ale třeba výsledný score ještě překvapí.
Newmanovi zásluhy nepopírám, i když v jeho diskografii bych nenašel asi nic, co bych si chtěl pravidelně pouštět. Ale třeba výsledný score ještě překvapí.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
255Odyssea: Recenze 134Avengers: Doomsday: Trailer 80Odyssea je obří kasovní hit, Nolan zaútočí na milliardu 35Marvel nezpomaluje, má plány až do roku 2042 29Clayface: Trailer 21Resident Evil: Trailer 17Trója: Trailer 4K remasteru 16VIDEO: Natáčení Pána prstenů: Honu na Gluma začalo 15Víkendový výplach #899 o Wolverineovi a Vetřelcích 11Letní filmová škola startuje! Přinese Polanského, indie klenoty i MovieZone Live