Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52061 - 52080 Napsat příspěvek

pepo

:+ super super super
629664
*:+* super super super
pepo
0 0
reagovat

popik

super :+ link
629658
super *:+* http://www.break.com/article/duck-tales-coming-to-tv-in-2017-on-disney-xd-2824979
popik
0 0
reagovat
Pozvánka do kina na Marec link
629654
Pozvánka do kina na Marec https://www.youtube.com/watch?v=lq-jl4Tli1I
0 0
reagovat
629649
[link="http://www.latimes.com/entertainment/envelope/cotown/la-et-ct-dreamworks-earnings-glendale-campus-20150225-story.html"]DreamWorks Animation is selling its Glendale campus for $185 million[/link]
0 0
reagovat
Díky, právě s Premiere jsem začal, vypadá docela schopně - jen efekt na převod do černoblíé je tam tragický, je na to nějaký dobrý plugin? No ten Magic Bullet by snad mohl...
629646
Díky, právě s Premiere jsem začal, vypadá docela schopně - jen efekt na převod do černoblíé je tam tragický, je na to nějaký dobrý plugin? No ten Magic Bullet by snad mohl...
0 0
reagovat

HAL

na začiatok je super Adobe balíček. Premiere a Affter effects
629632
na začiatok je super Adobe balíček. Premiere a Affter effects
HAL
0 0
reagovat

Power rangers!!!

629631
https://www.youtube.com/watch?v=vw5vcUPyL90 *:)**:+*
Power rangers!!!
0 0
reagovat
Já mám rád Adobe Premiere a na barevný filtry do toho existuje plugin Magic Bullet. Na pokročilejší efekty pak Adobe After Effects.
629630
Já mám rád Adobe Premiere a na barevný filtry do toho existuje plugin Magic Bullet. Na pokročilejší efekty pak Adobe After Effects.
0 0
reagovat

HAL

Všetci ti odporučia Sony Vegas ale ja som si zvykol na AVS Video Player, ale ten je asi až moc primitívny.
629628
Všetci ti odporučia Sony Vegas ale ja som si zvykol na AVS Video Player, ale ten je asi až moc primitívny.
HAL
0 0
reagovat
Mám chuť začít trochu fušovat do natáčení, střihu a upravování videa - co by jste doporučili za software, v čem stříháte vy?

Případně i nějaký ten menší bordel kolem, jako dobré pluginy, efekty, atp.
A hlavně v prvé řadě na opravování vad natočeného materiálu - softwarovou stabilizaci, odstranění flickeringu, a tak, bych potřeboval něco co nejlepšího.
629627
Mám chuť začít trochu fušovat do natáčení, střihu a upravování videa - co by jste doporučili za software, v čem stříháte vy? Případně i nějaký ten menší bordel kolem, jako dobré pluginy, efekty, atp. A hlavně v prvé řadě na opravování vad natočeného materiálu - softwarovou stabilizaci, odstranění flickeringu, a tak, bych potřeboval něco co nejlepšího.
0 0
reagovat

Gorecki

Ne, ze bych se chtel Mayweathera zastavat, konec koncu spousta oddalovani byla ciste jeho vina, ale podle vseho mel na tom vsem dost velky podil i Mannyho promoter. Jinak pokud jsi nevidel, urcite si pust dokument o Pacquiaovi - Manny.

Kazdopadne ja jsem ted vic nateseny na sobotni UFC 184 - Rousey vs Zingano a HLAVNE na cervencovy duel o titul mezi Conorem McGregorem a Jose Aldem, protoze to, jaky balet McGregor v oktagonu predvadi, je naprosto neuveritelne. Jeho zapas se Siverem si poustim pravidelne aspon jednou tydne, popr. kdykoliv, kdy se mi moc nechce trenovat
629626
Ne, ze bych se chtel Mayweathera zastavat, konec koncu spousta oddalovani byla ciste jeho vina, ale podle vseho mel na tom vsem dost velky podil i Mannyho promoter. Jinak pokud jsi nevidel, urcite si pust dokument o Pacquiaovi - Manny. Kazdopadne ja jsem ted vic nateseny na sobotni UFC 184 - Rousey vs Zingano a HLAVNE na cervencovy duel o titul mezi Conorem McGregorem a Jose Aldem, protoze to, jaky balet McGregor v oktagonu predvadi, je naprosto neuveritelne. Jeho zapas se Siverem si poustim pravidelne aspon jednou tydne, popr. kdykoliv, kdy se mi moc nechce trenovat
Gorecki
0 0
reagovat
joshe brolina a umu thurman meli taky aspon nominovat.
629625
joshe brolina a umu thurman meli taky aspon [link="http://skandies.org/results/categories/5?year=2014"]nominovat[/link].
0 0
reagovat

Spazz

Ale zase Floydovi kvitujem, ze sa k tomu konecne odhodlal. Asi mu uz dosli za tie roky vyhovorky, alebo ho dozralo, ze ho takmer vsetci respektovani boxeri/odbornici maju za zbabelca. Ale do maja daleko, podla mna to uhra na nejake zranenie a ukonci karieru ako neporazeny:)
629624
Ale zase Floydovi kvitujem, ze sa k tomu konecne odhodlal. Asi mu uz dosli za tie roky vyhovorky, alebo ho dozralo, ze ho takmer vsetci respektovani boxeri/odbornici maju za zbabelca. Ale do maja daleko, podla mna to uhra na nejake zranenie a ukonci karieru ako neporazeny:)
Spazz
0 0
reagovat

Gorecki

Snad se Manny poradne hecne, kokutek Mayweather by potreboval srazit hrebinek :)
629623
Snad se Manny poradne hecne, kokutek Mayweather by potreboval srazit hrebinek :)
Gorecki
0 0
reagovat
nevadi mi, ze to vyhral birdman, ikdyz sem to pral boyhoodu. je to furt lepsi film jak argo nebo the artist. argo je vylozena nuda. the artist je aspon roztomilej.
pod tenhle vyber bych se podepsal. ralpha fiennese meli aspon nominovat proboha.
629622
nevadi mi, ze to vyhral birdman, ikdyz sem to pral boyhoodu. je to furt lepsi film jak argo nebo the artist. argo je vylozena nuda. the artist je aspon roztomilej. pod [link="http://blogs.indiewire.com/criticwire/annual-critics-poll-the-skandies-picks-under-the-skin-as-the-2014s-best-film-20150223"]tenhle[/link] vyber bych se podepsal. ralpha fiennese meli aspon nominovat proboha.
0 0
reagovat

Spazz

podobny alternativare mam rad, ale tohle je hrozna nuda, alespon to, co maj na svem kanale.
629621
podobny alternativare mam rad, ale tohle je hrozna nuda, alespon to, co maj na svem kanale.
Spazz
0 0
reagovat
No konecne.:+
Manny ho vyklepe na viedensky.
629620
[link="http://edition.cnn.com/2015/02/21/sport/boxing-mayweather-pacquiao-fight-may/index.html"]No konecne.[/link]*:+* Manny ho vyklepe na viedensky.
0 0
reagovat

Ponk

Nevim, jestli se kluci z Ponku svym postfolklorem nekomu z mistnich trefi do noty, kazdopadne za me maji vsechny palce nahoru, muziky delaji fakt vybornou a pekne od srdicka. Momentalne se snazi dat dohromady finance na dokonceni a vydani jejich prvni desky, tak kdyby se treba nekomu chtelo prispet, muze tak ucinit skrze Hithit. Par not odehrajou uz v jejich tamejsim videu, kazdopadne urcite doporucuju najit si od nich neco na YT... (bohuzel jsem v praci, takze sjizdet youtube a hazet jsem adekvatni linky sam si netroufnu)
629619
Nevim, jestli se kluci z Ponku svym postfolklorem nekomu z mistnich trefi do noty, kazdopadne za me maji vsechny palce nahoru, muziky delaji fakt vybornou a pekne od srdicka. Momentalne se snazi dat dohromady finance na dokonceni a vydani jejich prvni desky, tak kdyby se treba nekomu chtelo prispet, muze tak ucinit skrze [link="https://www.hithit.com/cs/project/1113/ponk-cimbalova-revoluce"]Hithit[/link]. Par not odehrajou uz v jejich tamejsim videu, kazdopadne urcite doporucuju najit si od nich neco na YT... (bohuzel jsem v praci, takze sjizdet youtube a hazet jsem adekvatni linky sam si netroufnu)
Ponk
0 0
reagovat

Gorecki

Já jsem v klidu, vím že sis jen rýpnul, je to hrozná blbina, nepochopím jak někdo může vyhodit k běžné domácí sestavě za nějaké kabely třeba několik tisíc a pak si namlouvat jak to hraje líp :)

A komentáře pod zbožím kdekoliv nemá cenu řešit, podívej se na nějakou kryplovskou Alzu nebo něco podobnýho, tam jsou i u toho největšího odpadu za sto korunněkteří lidi schopni popisovat jak to má čisté výšky, skvělé středy a pěkně to basuje :)
629612
Já jsem v klidu, vím že sis jen rýpnul, je to hrozná blbina, nepochopím jak někdo může vyhodit k běžné domácí sestavě za nějaké kabely třeba několik tisíc a pak si namlouvat jak to hraje líp :) A komentáře pod zbožím kdekoliv nemá cenu řešit, podívej se na nějakou kryplovskou Alzu nebo něco podobnýho, tam jsou i u toho největšího odpadu za sto korunněkteří lidi schopni popisovat jak to má čisté výšky, skvělé středy a pěkně to basuje :)
Gorecki
0 0
reagovat
Vie niekto o čom popik hovorí? Ja si nič takého nepamätám.
629609
Vie niekto o čom popik hovorí? Ja si nič takého nepamätám.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se