|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51181 - 51200
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2559
- 2560
- 2561
- .
- 7050
- 7051
Tak Megan by som z postele pred sexom určite nevyhnal. Akurát neviem či je to preto, že sa mi páči alebo že som už dlho nemal ženskú 

|
reagovat
|
Battlefield 4 zdarma
můžete ted stáhnout a hrát zadarmo přes origin :-)
paráda
paráda

|
reagovat
|
Megan Fox
V Transkách byla opravdu top! Teď vypadá jako Transka sama...
|
reagovat
|
Já si ji pamatuju z Transformers 1 - nehorázně sexy dívčina. Tohle na mě působí (beze srandy) jako šlapka.
* a proč kua nemá nějaké červené vlasy? *sigh*
* a proč kua nemá nějaké červené vlasy? *sigh*
|
reagovat
|
popik
Pro ty, co si ho doma honěj pod peřinou a na MZ prohlašují, že Megan Fox už není, co dřív link z placu Želv.
|
reagovat
|
KarelR
Já vím
poslední dobou cítím, když zrovna píšeš novinku o tom, co jsem právě sám zjistil
ale když je to něco velkýho (jako třeba tohle) tak mi to nedá a musím to jako nějakej autista rychle okomentovat aspoň tady v diskuzi
dřív jsem to chrlil do diskuzí pod filmy, dělám pokroky 
poslední dobou cítím, když zrovna píšeš novinku o tom, co jsem právě sám zjistil
ale když je to něco velkýho (jako třeba tohle) tak mi to nedá a musím to jako nějakej autista rychle okomentovat aspoň tady v diskuzi
dřív jsem to chrlil do diskuzí pod filmy, dělám pokroky 
|
reagovat
|
Trank odchází od Star Wars. FF bude buď neskutečnej průser, nebo je to v realu opravdu kretén, co se neumí chovat a ego mu během posledního roku stouplo až příliš vysoko. Tak či tak, nejspíš žádná škoda. Kronika JE skvělý film ale nebyl by první, ani poslední režisér jedné pecky (zdravím Blomkampa).
Já vím, že to asi spousta z vás nebude chtít slyšet ale ... co takhle Nolan?
Podle mě by se u Star Wars mohl celkem dobře bavit, splnit si určitě sen (upřímně, kdo ne) a zkusit zase něco jiného, originálního. Ale je to nejspíš longshot a moje vlhká fantazie, mno. 
Já vím, že to asi spousta z vás nebude chtít slyšet ale ... co takhle Nolan?
Podle mě by se u Star Wars mohl celkem dobře bavit, splnit si určitě sen (upřímně, kdo ne) a zkusit zase něco jiného, originálního. Ale je to nejspíš longshot a moje vlhká fantazie, mno. 
|
reagovat
|
snazim se ji z hlavy vytriskat treba albem jlin - dark energy, ktery na to ze je ve svym zanru vrchol, tak me do kolen stejne moc nedostava (80%). unknown tongues
|
reagovat
|
TOP Diskuze
98Odyssea: Trailer 49Nejlepší filmy roku 2025 35Kina příští zimu čeká Dunesday... možná 97Avatar: Oheň a popel: Recenze 20Avengers: Doomsday: Teaser 32Avatar drancuje kina po celém světě, ale na dvojku nestačí. Padnou dvě miliardy? 19Cameron chystá nového Terminátora. Bez Arnolda 18Madden: Teaser 14MovieZone vám přeje veselé Vánoce 12Hračky Labubu čeká filmové dobrodružství