|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51141 - 51160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2557
- 2558
- 2559
- .
- 7258
- 7259
Ta fotka mala byt dokaz, ze sa s nim naozaj stretol. Nie prejav nejakych sympatii.
|
reagovat
|
Penn
Jo, tyhle věci jsem četl taky, samozřejmě člověk neví a nevidí do toho, jen mi právě jako řadovému "pozorovateli" přijde takové zvláštní, že na jednu stranu dělá věci viz Haiti a pak ho člověk vidí na fotce s rukou podanou takové svini (ale kdo ví, třeba to bylo jen z nějaké povinnosti, nějaké divadlo, kdy moc dobře o sledování věděl, osobně totiž chci věřit, že to je inteligentní člověk a dělá to v zájmu dobra a pochopitelně do médií nikdo neřekne "Chytli jsme ho díky Pennovi, který ho vylákal ..." ...
|
reagovat
|
MusicZone
Pokud někoho baví vymakaná kytarová muzika, určitě by mu nemělo ujít jméno Estas Tonne. Navíc má celou diskografii volně ke stažení za dobrovolný příspěvek, hodně cool 

|
reagovat
|
Ten rozhovor s El Chapem byl pro Rolling Stone a El Chapo na to doplatil, protoze ho tak vysledovala armada, ktery pomahal Penn, ale nevedel o tom, akorat nebyli zucastneni dost opatrni.
|
reagovat
|
HastaLaVistaBab
Je to rebel 
Na jednu stranu si o nem clovek muze myslet ledacos. Treba ze verejne podporil Chaveze (taky s nim delal interview), Fidela (Taky s nim delal interview) a dalsi zmr_y. Na stranu druhou v okamziku, kdy par kilaku od Americkejch hranic v Haiti uderilo zemetreseni, ktery zabilo tisice a tisice lidi, tak on jedinej se nespokojil s tim, ze vystoupil v nejaky ___ show, kde celebrity zvedaji telefony a prijimaji 500 dolarovy dary od vdecnych divaku.
On tam pak fakticky rok zil, vybodl se na karieru a doted se snazi pomoct se stavenim nemocnic a shanenim daru pro umirajici ubozaky. Co se toho drogovyho "small loooorda" tyce, tak tam je to sammozrejme na presdrzku.
Ja ho mam presto docela rad a docela mi imponuje, ze si konstantne jede svoje, je mu uplne jedno, ze ho vsichni porad kritizujou a hazi na nej spinu a on v tichosti (!) zachranuje denodene zivoty na Haity.
Spiny je na nej proste hazeno strasne moc, ale nemluvi se o druhe strane. Tak jenom abych vyvazil tu druhou stranu sily. Rozhodne nerikam, ze to je nejakej svetec a hrdina.

Na jednu stranu si o nem clovek muze myslet ledacos. Treba ze verejne podporil Chaveze (taky s nim delal interview), Fidela (Taky s nim delal interview) a dalsi zmr_y. Na stranu druhou v okamziku, kdy par kilaku od Americkejch hranic v Haiti uderilo zemetreseni, ktery zabilo tisice a tisice lidi, tak on jedinej se nespokojil s tim, ze vystoupil v nejaky ___ show, kde celebrity zvedaji telefony a prijimaji 500 dolarovy dary od vdecnych divaku.
On tam pak fakticky rok zil, vybodl se na karieru a doted se snazi pomoct se stavenim nemocnic a shanenim daru pro umirajici ubozaky. Co se toho drogovyho "small loooorda" tyce, tak tam je to sammozrejme na presdrzku.
Ja ho mam presto docela rad a docela mi imponuje, ze si konstantne jede svoje, je mu uplne jedno, ze ho vsichni porad kritizujou a hazi na nej spinu a on v tichosti (!) zachranuje denodene zivoty na Haity.
Spiny je na nej proste hazeno strasne moc, ale nemluvi se o druhe strane. Tak jenom abych vyvazil tu druhou stranu sily. Rozhodne nerikam, ze to je nejakej svetec a hrdina.
|
reagovat
|
Pretoze s nim robil velky rozhovor pre Guardian, prispel k tym jeho chyteniu a zarobil Rickymu na forik na GG:)
|
reagovat
|
Sean Penn
link
wtf, ví o tom někdo něco víc proč se ten člověk takto angažuje a proč si podává ruku s takovým ************* ................
wtf, ví o tom někdo něco víc proč se ten člověk takto angažuje a proč si podává ruku s takovým ************* ................
|
reagovat
|
rakovino ty svině zkurvená. Kvůli ní mohl umřít i zpěvák Bruce Dickinson z Iron Maiden.
Tohle je krutý. Alan Rickman byl fantastickej herec !!
Tohle je krutý. Alan Rickman byl fantastickej herec !!
|
reagovat
|
Hardy by měl vyhrát už jen proto, jak si umí vybírat filmy
Z jeho nominace mám fakt radost!
Z jeho nominace mám fakt radost!|
reagovat
|
Poslední dobou je toho nějak hodně :(
Přitom jsem si myslel že je Rickmanovi tak o 10-15 let míň, než mu reálně bylo.
Přitom jsem si myslel že je Rickmanovi tak o 10-15 let míň, než mu reálně bylo.
|
reagovat
|
Mám na krajíčku. Fantastický herec a persona, jeden z mých největších oblíbenců. Odpočívej v pokoji, Hansi Grubere.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
24Víkendový výplach #897 o kung-fu Indym ve světě Marvelu 17Mayday: Recenze 16Chuckův život: Recenze 17Finále Rychle a zběsile možná vsadí na nečekaného režiséra 14Spider-Man s Odysseou dominují a blíží se k historickým milníkům! Akční řežba v kinech propadla 12O čem bude nový Star Trek? 9Příběh Alvina Straighta: V.I.M. 8Magická posedlost 2: Recenze 10Sex a smrt v kempu Miasma: Recenze 7Ďáblova tlama: Recenze