Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51081 - 51100 Napsat příspěvek

popik

Loki se uklidní a zase zaleze do díry z které vylezl :D
632852
Loki se uklidní a zase zaleze do díry z které vylezl *:D*
popik
0 0
reagovat
Ked uz clovek straca nadej v cele MZ diskusie po vsetkych Hastoch, popikoch a Cliftonoch, tak sa zrazu zjavi male svetielko na konci tunela. Najs.:)
632851
Ked uz clovek straca nadej v cele MZ diskusie po vsetkych Hastoch, popikoch a Cliftonoch, tak sa zrazu zjavi male svetielko na konci tunela. Najs.*:)*
0 0
reagovat
632850
[link="http://3.bp.blogspot.com/-6GK43gSp_2I/Tc3VC7gYBjI/AAAAAAAAAr4/J5SCSBCLkHs/s400/280507193.jpg"]chlupaté knedlíky[/link] [link="http://www.apetitonline.cz/sites/default/files/styles/630x420/public/recept/8485.jpg?itok=ymZ-Xkqv"]plněné knedlíky[/link]
0 0
reagovat

KARLOS

Podle mě jsou ale chlupaté knedlíky přece jenom něco trochu jiného. Na cestě mezi haluškami a bramborovými knedlíky.

Výpek ze špeku na cibulce je výhra. A nebál bych se použití sádla.
632847
Podle mě jsou ale chlupaté knedlíky přece jenom něco trochu jiného. Na cestě mezi haluškami a bramborovými knedlíky. Výpek ze špeku na cibulce je výhra. A nebál bych se použití sádla.
KARLOS
0 0
reagovat
Běžný chlupatý knedlíky ničím plněný nejsou. To co popisuje Ted se obvykle v jídelním lístku najde pod názvem "(bramborový) knedlík plněný uzeným masem".

Nejlepší varianta je ale samozřejmě klasickej špekovej knedlík, posudetsky Speckknödel.

...a jezte zelí, je zdravé.
632846
Běžný chlupatý knedlíky ničím plněný nejsou. To co popisuje Ted se obvykle v jídelním lístku najde pod názvem "(bramborový) knedlík plněný uzeným masem". Nejlepší varianta je ale samozřejmě klasickej špekovej knedlík, posudetsky Speckknödel. ...a jezte zelí, je zdravé.
0 0
reagovat
Chlupaté knedlíky jsou přesně to, co popisujete. Prostě bramborové knedlíky, které jsou plněné uzeným, jako náhrada může posloužit i ten salám, ale to už je cheatování. Zelí musí být kyselé, omastek je výpek ze škeku na cibulce, někdo to dělává z anglické. A jsou to bramborobé knedlíky, takže to má k haluškám poměrně blízno, i když ty, alespoň my, nazýváme halušky se zelim. Výsledek je ale víceméně totožný, jen s tím, že maso není napleté a naplněné v knedlíku. Chuť je imho identická, jen s tím, že když se to dělá zvlášť, pak se nemůže svindlovat a máte z toho i uzený vývar. ;)
A ne, vůbec sem to neměl v sobotu u babičky na oběd :D...
632845
Chlupaté knedlíky jsou přesně to, co popisujete. Prostě bramborové knedlíky, které jsou plněné uzeným, jako náhrada může posloužit i ten salám, ale to už je cheatování. Zelí musí být kyselé, omastek je výpek ze škeku na cibulce, někdo to dělává z anglické. A jsou to bramborobé knedlíky, takže to má k haluškám poměrně blízno, i když ty, alespoň my, nazýváme halušky se zelim. Výsledek je ale víceméně totožný, jen s tím, že maso není napleté a naplněné v knedlíku. Chuť je imho identická, jen s tím, že když se to dělá zvlášť, pak se nemůže svindlovat a máte z toho i uzený vývar. *;)* A ne, vůbec sem to neměl v sobotu u babičky na oběd *:D*...
0 0
reagovat
Tak tohle jsem nečekal! To totálně nesympatické hovado z Labyrintu si zahraje nového Pennywise
632844
Tak tohle jsem nečekal! To totálně nesympatické hovado z Labyrintu si zahraje nového [link="http://variety.com/2015/film/news/will-poutler-pennywise-the-clown-in-new-lines-it-remake-1201446495/"]Pennywise[/link]
0 0
reagovat
JJ, to bude ono, dik
632843
JJ, to bude ono, dik
0 0
reagovat
Tak hokej dopadl s očekáváním, Kanada má ten tým nabušený. Vlastne oba zámořské celky jsou letos hodně silné, že maji zatím nejlépe nakročeno.

Snad tento zápas naše probudí, protože začít třetí zápas v řadě tím, že stále soupeře dotahují, prostě nepovede k slibnému výsledku.
632842
Tak hokej dopadl s očekáváním, Kanada má ten tým nabušený. Vlastne oba zámořské celky jsou letos hodně silné, že maji zatím nejlépe nakročeno. Snad tento zápas naše probudí, protože začít třetí zápas v řadě tím, že stále soupeře dotahují, prostě nepovede k slibnému výsledku.
0 0
reagovat

TedGeorge

Jsou to plněné knedlíky se zelím, přesněji "bramborové knedlíky plněné uzeným masem" Jestli to má nějaký hantec, tak jsem se s ním od narození nesetkal...
Chlupaté knedlíky je něco na způsob halušek.
632841
Jsou to plněné knedlíky se zelím, přesněji "bramborové knedlíky plněné uzeným masem" Jestli to má nějaký hantec, tak jsem se s ním od narození nesetkal... Chlupaté knedlíky je něco na způsob halušek.
TedGeorge
0 0
reagovat
Jo, chlupaty knedliky asi ne, vypada to na plnene bramborove knedliky s uzenym masem a kysanym zelim.
632840
Jo, chlupaty knedliky asi ne, vypada to na plnene bramborove knedliky s uzenym masem a kysanym zelim.
0 0
reagovat

Ted

Na Moravě tomu normálně říkáme plněné knedlíky se zelím. Jestli to má nějaké speciální jméno, tak budu hodně překvapen.
632839
Na Moravě tomu normálně říkáme plněné knedlíky se zelím. Jestli to má nějaké speciální jméno, tak budu hodně překvapen.
Ted
0 0
reagovat
Hele jak sem jmenuje takovy to jidlo, kde mate knedliky plneny takovyma vypeckama (muze byt salam) a k tomu velkej kotel zeli?
632838
Hele jak sem jmenuje takovy to jidlo, kde mate knedliky plneny takovyma vypeckama (muze byt salam) a k tomu velkej kotel zeli?
0 0
reagovat
No jo, češi bušia celú tretinu, Kanada zapne na minútu ny vyšší stupeň a je z toho gól :/ No snáď to aj do tretice v poslednej časti otočia.
632837
No jo, češi bušia celú tretinu, Kanada zapne na minútu ny vyšší stupeň a je z toho gól :/ No snáď to aj do tretice v poslednej časti otočia.
0 0
reagovat
pred 3. tretinou vám prajem May the 4th be with you
632835
pred 3. tretinou vám prajem May the 4th be with you
0 0
reagovat

zahron

Kdybych tak měl čas řešit tyhle věci, v zápřahu od rána bílýho... Ale tak jo:

#May the 4th be with you

Už ať jsou tu sakra Vánoce.
632834
Kdybych tak měl čas řešit tyhle věci, v zápřahu od rána bílýho... Ale tak jo: #May the 4th be with you Už ať jsou tu sakra Vánoce.
zahron
0 0
reagovat
#May the 4th be with you

Vážně jsem první ? dostanu bludišťáka nebo se na to už nehraje ? :D
632833
#May the 4th be with you Vážně jsem první ? dostanu bludišťáka nebo se na to už nehraje ? *:D*
0 0
reagovat
Kriket je druhým nejpopulárnějším sportem a přijde mi stejně zábavný, jako fotbal... Tedy vůbec.
Tady opravdu nejde o popularitu. Každého baví něco jiného. Já jsem byl vždy na hokej, fandím PSG, odjakživa jsem fandil Anaheim Ducks, bláznil každé MS a v neposlední řadě jsem hrával NHL....
I když má fotbal nejvíce fanoušků, já mezi ně nikdy patřit nebudu.
Jako děcko jsem za míčem běhal, to většina z nás, ale pouze pro zábavu a protože bylo rozhodně jednodušší si koupit gumokecky za pár kaček, balón vietnamské výroby a jít si kopat za barák, než utratit majlant za hokejovou výstroj a jít na umělý led...
A navíc popicek (popik) je očividně zaujatý vůči všem ostatním sportům, takže hádat se tady má asi stejnou cenu, jako se hádat v diskuzi k 50ti odstínům šedi s fanynkami, že jsou lepší chlapi, než pan Grey.
632832
Kriket je druhým nejpopulárnějším sportem a přijde mi stejně zábavný, jako fotbal... Tedy vůbec. Tady opravdu nejde o popularitu. Každého baví něco jiného. Já jsem byl vždy na hokej, fandím PSG, odjakživa jsem fandil Anaheim Ducks, bláznil každé MS a v neposlední řadě jsem hrával NHL.... I když má fotbal nejvíce fanoušků, já mezi ně nikdy patřit nebudu. Jako děcko jsem za míčem běhal, to většina z nás, ale pouze pro zábavu a protože bylo rozhodně jednodušší si koupit gumokecky za pár kaček, balón vietnamské výroby a jít si kopat za barák, než utratit majlant za hokejovou výstroj a jít na umělý led... A navíc popicek (popik) je očividně zaujatý vůči všem ostatním sportům, takže hádat se tady má asi stejnou cenu, jako se hádat v diskuzi k 50ti odstínům šedi s fanynkami, že jsou lepší chlapi, než pan Grey.
0 0
reagovat
632831
[link="https://www.youtube.com/watch?v=B-UGixSMUUY"]link[/link] *:D**:D**:+*
0 0
reagovat

Axis

zbytocne sa namahas, popink opat nepochopil pointu:)
632826
zbytocne sa namahas, popink opat nepochopil pointu:)
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se