Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51041 - 51060 Napsat příspěvek
smutné :( tí dvaja mali robiť na originálnych komediálnych projektoch
635677
smutné :( tí dvaja mali robiť na originálnych komediálnych projektoch
0 0
reagovat
:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
635671
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

novinky

tak a poďte, dvě star wars novinky v řadě ;) protože Chris Miller a Phil Lord byli právě oznámeni na post režisérů druhého spin-offu :+ :+ :+

+ Vader bude v Rogue One (ale to se dalo čekat)
635670
tak a poďte, dvě star wars novinky v řadě ;) protože Chris Miller a Phil Lord byli právě oznámeni na post režisérů druhého spin-offu *:+* *:+* *:+* + Vader bude v Rogue One (ale to se dalo čekat)
novinky
0 0
reagovat

hasta

jmenovalo se to atomy.exe

jaky to melo ingame jmeno nevim... uz jsem projel asi 3 ty archivy a nikde nic
635666
jmenovalo se to atomy.exe jaky to melo ingame jmeno nevim... uz jsem projel asi 3 ty archivy a nikde nic
hasta
0 0
reagovat

Guido

Za tohle díky, úplně mi uniklo, že vydávaj novou desku.
635665
Za tohle díky, úplně mi uniklo, že vydávaj novou desku.
Guido
0 0
reagovat
tame impala - currents. dostal sem se asi do pulky alba a pak se na to vysral a nasel si tu pecku co mi furt hrala v hlave a tu tocil minimalne dvacetkrat - the moment. na tuhle desku by meli dat nalepku - pozor vysoce navykove. presto to zatim na vic jak osmdesat nevidim.
635662
tame impala - currents. dostal sem se asi do pulky alba a pak se na to vysral a nasel si tu pecku co mi furt hrala v hlave a tu tocil minimalne dvacetkrat - [link="https://youtu.be/C-s130U0sWk?t=9m34s"]the moment[/link]. na tuhle desku by meli dat nalepku - pozor vysoce navykove. presto to zatim na vic jak osmdesat nevidim.
0 0
reagovat
link ...
635661
http://www.dosgames.com/gameindex.php ...
0 0
reagovat
Jmenovalo se to Atomy a oceníš název? Trochu nechápu. Atomic Bomberman asi těžko, zkus mrknout do nějakého archívu link
635660
Jmenovalo se to Atomy a oceníš název? Trochu nechápu. Atomic Bomberman asi těžko, zkus mrknout do nějakého archívu http://www.dosgamesarchive.com/category/real-time-strategy/
0 0
reagovat

GameZone

mam dotaz pro starsi uzivatele... kdysi davno na zakladni skole (+- 20 let zpatky) jsme meli v pocitacovne na nejnovejsich 386kach jen par her. Prince, F19, Acolade formule a ...

a jednu logickou hricku, kterou nikde nemuzu najit.

Jmenovalo se to ATOMY a co si pamatuji, byla to hra pro vice hracu, neco na bazi domina. v obdelnickach po cele obrazovce byly tecky (jako na hazeci kostce) a cilem bylo je nejak spojovat a ziskat tak neco...

bylo to cernobily a zarucene pod DOS

Kdyby to tu nahodou nekdo znal, ocenim nazev.
Diky
635659
mam dotaz pro starsi uzivatele... kdysi davno na zakladni skole (+- 20 let zpatky) jsme meli v pocitacovne na nejnovejsich 386kach jen par her. Prince, F19, Acolade formule a ... a jednu logickou hricku, kterou nikde nemuzu najit. Jmenovalo se to ATOMY a co si pamatuji, byla to hra pro vice hracu, neco na bazi domina. v obdelnickach po cele obrazovce byly tecky (jako na hazeci kostce) a cilem bylo je nejak spojovat a ziskat tak neco... bylo to cernobily a zarucene pod DOS Kdyby to tu nahodou nekdo znal, ocenim nazev. Diky
GameZone
0 0
reagovat
A já už konečně vím, odkud se vzaly ty skřeky z traileru na Promethea link
635658
A já už konečně vím, odkud se vzaly ty skřeky z traileru na Promethea http://www.youtube.com/watch?v=LjLamj-b0I8&feature=player_detailpage#t=52
0 0
reagovat
MovieZone Chat
Nahodou jsem narazil na tenhle clanek o prechodu z TrailerZone na MovieZone.. a tak me napadlo jak to vypada s tim chatem? :D
635656
[b]MovieZone Chat[/b] Nahodou jsem narazil na tenhle clanek o [link="http://www.moviezone.cz/clanek/7-kam-zmizela-trailerzone/"]prechodu z TrailerZone na MovieZone[/link].. a tak me napadlo jak to vypada s tim chatem? *:D*
0 0
reagovat
635644
[link="https://www.youtube.com/watch?v=LiAVFwEdPV8"]Trailer na dokument o Karelovi Zemanovi[/link]
0 0
reagovat

Axis

Opět se cítím strašně líně. Nedík :D
Ale vypadá to tam krásně. :+
Info pro Teda - :D:D:D:D:D
635638
Opět se cítím strašně líně. Nedík *:D* Ale vypadá to tam krásně. *:+* Info pro Teda - *:D**:D**:D**:D**:D*
Axis
0 0
reagovat
O Seveneves čtu všude možně že to sedne každému, komu se líbil Marťan. :)
Na Armadu od Clynea se fakt těším, na něm e vidět žer to tam sakra má a RPO bylo často zbytečně "teen" přitom to mělo v dost aspektech náběh na něco současně orwellovského.
635637
O Seveneves čtu všude možně že to sedne každému, komu se líbil Marťan. *:)* Na Armadu od Clynea se fakt těším, na něm e vidět žer to tam sakra má a RPO bylo často zbytečně "teen" přitom to mělo v dost aspektech náběh na něco současně orwellovského.
0 0
reagovat

Hitumi

Seveneves jsem si zrovna nedávno přidal na seznam knih k přečtení :)

Od Suareze se mi hodně líbily Daemon a Freedom. Influx mě z popisu moc nelákal a i ohlasy se zdaj bejt horší.
635636
Seveneves jsem si zrovna nedávno přidal na seznam knih k přečtení :) Od Suareze se mi hodně líbily Daemon a Freedom. Influx mě z popisu moc nelákal a i ohlasy se zdaj bejt horší.
Hitumi
0 0
reagovat

MusicZone

kyller, ten cover je parádní.. nemůžu ho teď přestat poslouchat :+
635634
kyller, ten cover je parádní.. nemůžu ho teď přestat poslouchat *:+*
MusicZone
0 0
reagovat

BookZone

@scroochy
Dík za tipy. :+ Zrovna jsem přemýšlel co dalšího načnu.

Právě jsem dočetl a vřele doporučuji dvě perfektní scifi: Seveneves od Neal Stephensona a Influx od Daniela Suareze. ;)
635632
[b]@scroochy[/b] Dík za tipy. *:+* Zrovna jsem přemýšlel co dalšího načnu. Právě jsem dočetl a vřele doporučuji dvě perfektní scifi: [b]Seveneves[/b] od Neal Stephensona a [b]Influx[/b] od Daniela Suareze. *;)*
BookZone
0 0
reagovat

BikeZone

Tak zpět z bikové dovolené a musím se tu zase trochu zaprsit.
Destinace Bormio - Livigno (protože bezcelní zóna že 8) ) A zajímavá čísla jsou:
8 dní, 491km, 11152 nastoupaných metrů (vychází to skoro 1700m na den), projety všechny passa (Gavio, Zebru, 2x Stelvio, Livigno kolem lanovky). Info pro Teda: vychlastáno 6x Morgan, 2x Vodka, 1x Arktická vodka, 2x Skotská (vše litr) a dvě vína co jsem si dal jen já bo mě tvrdej moc neříká...max s kolou.
A vypadá to tam asi takhle a takhle.
Foto album Vám nahodím časem, ale je toho hrozná kupa.

Nu a zejtra na montáže s prací takže se tu mějte ;)
635626
Tak zpět z bikové dovolené a musím se tu zase trochu zaprsit. Destinace Bormio - Livigno (protože bezcelní zóna že *8)* ) A zajímavá čísla jsou: 8 dní, 491km, 11152 nastoupaných metrů (vychází to skoro 1700m na den), projety všechny passa (Gavio, Zebru, 2x Stelvio, Livigno kolem lanovky). Info pro [b]Teda[/b]: vychlastáno 6x Morgan, 2x Vodka, 1x Arktická vodka, 2x Skotská (vše litr) a dvě vína co jsem si dal jen já bo mě tvrdej moc neříká...max s kolou. A vypadá to tam asi [link="https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/11713837_938626139514117_1790516749285024225_o.jpg"]takhle[/link] a [link="https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/10986559_938470826196315_3275475514754587394_o.jpg"]takhle[/link]. Foto album Vám nahodím časem, ale je toho hrozná kupa. Nu a zejtra na montáže s prací takže se tu mějte *;)*
BikeZone
0 0
reagovat
BTW, za tejden vychází Armada od Ernesta Clinea, autora Ready Player One. Z popisu to vypadá jako vtipnější variace na Enderovu hru. :+
635625
BTW, za tejden vychází Armada od Ernesta Clinea, autora Ready Player One. Z popisu to vypadá jako vtipnější variace na Enderovu hru. *:+*
0 0
reagovat

BookZone

Když už jsme u těch knížek, tak pokud vás bavilo Ready Player One (najde se vůbec někdo, koho nebavilo?), doporučuju knížku Off To Be The Wizard od Scotta Meyera. Dost mi to RPO připomínalo - je to taky taková vtipná a originální geekovina.

Jde v podstatě o to, že týpek najde někde na serveru soubor, jehož editací jde ovládat realita, z čehož vyplyne že svět je jen nějakou počítačovou simulací typu Matrix. Může se teleportovat, cestovat v čase, vytvářet peníze, lítat apod. Časem pak skončí ve středověký Anglii, kde se vydává za čaroděje prostřednictvím toho ovlivňování reality.

První knížka ze spisovatelskýho hlediska trochu hapruje, protože to byla Meyerova prvotina, ale mám za sebou asi čtvrtinu druhýho a jde vidět, že už si je v psaní jistější v kramflecích.

Vřele doporučuju! Akorát v češtině to bohužel zatím nevyšlo. :-
635624
Když už jsme u těch knížek, tak pokud vás bavilo Ready Player One (najde se vůbec někdo, koho nebavilo?), doporučuju knížku Off To Be The Wizard od Scotta Meyera. Dost mi to RPO připomínalo - je to taky taková vtipná a originální geekovina. Jde v podstatě o to, že týpek najde někde na serveru soubor, jehož editací jde ovládat realita, z čehož vyplyne že svět je jen nějakou počítačovou simulací typu Matrix. Může se teleportovat, cestovat v čase, vytvářet peníze, lítat apod. Časem pak skončí ve středověký Anglii, kde se vydává za čaroděje prostřednictvím toho ovlivňování reality. První knížka ze spisovatelskýho hlediska trochu hapruje, protože to byla Meyerova prvotina, ale mám za sebou asi čtvrtinu druhýho a jde vidět, že už si je v psaní jistější v kramflecích. Vřele doporučuju! Akorát v češtině to bohužel zatím nevyšlo. *:-*
BookZone
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se